Hulluja huhuja kaikkien huulilla


Sen verran minunkin korviini on hulluja huhuja kevään ja kesän aikana kantautunut, että päätin ihan itse käytännössä testata, mistä tässä on oikein kyse. Muistin Crazy Rumors -huulivoiteet, kun olin tekemässä vitamiinitilaustani iHerbille. Suomeenhan huulivoiteita tuo EkovistaBiodellyltä  ja Cosmeryalta saa näitä näppärästi tällä hetkellä tilattua. Itse päädyin kuitenkin tilaamaan huulivoiteeni tällä kertaa iHerbiltä, syynä se, että halusin kokeilla makuja/tuoksuja, joita Suomesta ei ainakaan vielä saa ostettua ja jotka eivät olisi siten pyörineet ihan jokaisessa blogissa. Joten ehkä jotain uutta teillekin?

Grazy Rumors -huulivoiteet ovat 100% luonnollisia, ne sopivat vegaaneille ja tuubeja koristaa söpö Animalian pupumerkki. Maut ovat kekseliäitä ja niillä tekeekin mieli herkutella joka päivä. Makeutukseen on käytetty Steviaa, joten ilmankos huulia tekee mieli nuoleskella koko ajan näiden kanssa. Huono juttu, sillä se vaan kuivattaa enemmän niitä. ;D Koostumus näissä on aika samanlainen kuin suosioon nousseissa Hurraw! -huulivoitessa. Jos pitäisi verrata, niin ehkä Crazy Rumorsin huulivoiteet ovat koostumukseltaan hieman paksumpia ja jämäkämpiä. Siten pysyvät hetken aikaa kauemmin huulilla, ilman minun nuolemisongelmaani. Tuntuma huulilla on pehmeä ja vain aavituksen liukas. Huulten pinta jää pehmeän ja kuultavan näköiseksi. Kosteuttavina aineina näissä on käytetty mm. macadamia- ja oliiviöljyä, sekä sheavoita. Kosteustehot ovat ok, hieman kuivahkot huulet tuntuvat välittömästi pehmoisemmilta. En tuntenut, että käyttö olisi kuivattanut huulia lisää. Valitettavasti näiden kanssa on vaarana tulla uudestaan huulirasva-addiktiksi...

Ostin kolmea makua, joista yhtä myydään myös Suomessa.

BANANA SPLIT

Kun luin näistä huulivoiteista keväällä ensimmäisen kerran Mian blogista, tiesin, että Banana Split tulisi olemaan pakkohankinta. Aah, kyllä kannatti odottaa! Tässä tuoksuu jäätelö ja aito banaani (olen tästä tarkka, esim B&J:n banskujäätelöt haisevat hirveälle esanssille). Syötävän herkullista. Tämä maku on myynnissä myös Suomessa, onneksi!


ORANGE CREAMSICLE

Jännintä on, että Orange Creamsicle tuoksuu oikeasti appelsiinille, ei sitrukselle. Tuoksu on silti näistä kolmesta ehdottomasti hennoin, mutta yhtä kaikki se on aito appelsiini! Tämä on kuin appelsiinimehujäätä huulilla, slurps.


LIMEADE

Limeaden ostin myös miehelleni. Heti korkin avattua nenään pöllähtää ihanan kirpeä limetin tuoksu. Huulivoiteessa kohtaa limpparin kuplat ja raikas limetti. Jos olette joskus juoneet 7 up limeä, niin se tulee heti tämän tuoksusta mieleen. Tämä olisi ihan täydellinen kuumiin kesäpäiviin. Niitä ei vaan taida tänä kesänä näkyä. No nuuhkuttelen tätä ja annan ajatusten viedä johonkin lämpimään.

Suositushinnat Suomessa 5,40-6,90€/kpl, iHerbissä maksoin näistä n. 2,70 euroa/kpl.

Joko Crazy Rumors on päässyt teidän huulille?



  1. On päässyt ja testaaminen on lopuilla. Nää on niin ihania ja mä haluun ton Limeaden! ja niitä ihania kahvinmakuja. Pakko lähteä tekemään tilausta sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kyllä tosi paljon ihania, monet vielä puuttuu Suomesta, mutta eiköhän nekin tuu, kun alkuun pääsevät! :p

      Poista
  2. Ei ole päässyt, mutta huulet kyllä töröllä pyrkivät noiden luokse. <3 Vaikuttavat ihanilta. :)

    Mukavaa keskiviikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia LOL Oot niin hassu! Nää pakkauksetkin oli ihan sun näköiset. ;)

      Ihanaa keskiviikkoa sinnekin!

      Poista
  3. Todellakin on! Sain testiin pari eri makua ja mulle suosikiksi valikoitui Rasberry Sherbet, joka maistuu ihan vadelmajäätelöltä :D Banansplit on hiukan erikoinen ja näitä muita en ole kokeillutkaan. Etenkin tuo Limeade kuulosyaa todella hyvältä, se voisi lähteä testiin seuraavaksi!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, se vadelma on takuulla hyvä! :p Limeade on ihan herkku, jos tykkää kirpakasta limetistä. <3

      Poista
  4. On päässyt ja onnistuin kadottamaan tuon päivän jälkeen jonnekkin :o täytyt etsiä ja testailla lisää. Mutta ah tuo limeade kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun huulirasva teki sitten nopean katoamistempun. :D Se on aika ihana, toivottavasti mies pitää.

      Poista
  5. No ei kyllä ole, mutta olen kuullut näistä, varmaankin sieltä Mian blogista. Minulla kuluu muutenkin todella vähän huulirasvoja ja aina niitä tuppaa saamaan lisää.Käytän enemmän punia, joten en rasvaa huulia kuin illalla hampaidenpesun jälkeen. Tahnat kummasti kuivattavat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän myös nukkumaan mennessä, yleensä laitan sitä Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia. Päivinä jolloin en meikkaa, niin saatan sipaista päivän aikana huulirasvaa, jos huulet tuntuu kuivilta. Näiden kanssa oon vaan vääränä jäädä huulirasvakoukkuun, josta vieroitin itseni vuosia sitten, kun tuoksuvat niin hyviltä ja tekee mieli laittaa useammin mitä tarvisi. :D

      Poista
  6. Kaipa minäkin joudun tilaamaan näitä muutaman lisää.. Jäin nimittäin näihin pahasti koukkuun blogin kautta saamieni tuubien ansiosta. Tähänastinen suosikkini on ollut Mocha. Ihanat tuotekuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin testata kaikki, kamala arpominen, mistä aloittaisi... :)

      Poista
  7. Äh, miksi en muistanut näiden olemassaoloa, kun laitoin iHerbille muutama päivä sitten tilauksen vetämään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, no ens kerralla! Alat kerään sinne toivelistaan näitä. ;)

      Poista
  8. Mä ostin näitä joku pari vuotta sitten just aihöörbistä kehujen perässä, mutta ei nää Carmexia hakkaa lähellekään. ;D Ei varmaan mikään ole musta niin hyvää huulirasvaa, kuin se. :) Kivat tuoksut toki, ja mausta plussaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo taas löytänyt tota Carmxia, nytkin yksin törppö pyörii tossa pöydällä. :D Mä luulen, että jos en olisi EA-addikti öisin, niin tuo Carmex voisi toimia, jos tarvisin jotain "tujumpaa" päivisin. :)

      Poista
  9. Ääää, miten ihanat kuvat! <3 Nämä on kyllä niin ihania, että täytyy jossain vaiheessa laajentaa omaa valikoimaa :D Tuo bansku on muuten mun iltahuulirasva, kun pidän sitä yöpöydän laatikossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Bansku on mun suosikki, voisin syödä koko puikon! :D

      Poista
  10. Hain juuri tänään postista Biodellyn tilauksen, jossa tuli mm. Crazy Rumoursin Bubble gum-huulirasva, odotan mielenkiinnolla sen kokeilua. Tuo Limeade kuulostaa aivan täydelliselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bubble Gum oli niitä joita myös tilatessa mietin, koska kuulosti niin jännältä. Limeade on aika täydellinen, jos tykkää kuplivasta limemehusta. ;)

      Poista
  11. Mun on ehkä sittenkin pakko saada näitä muutama. :D Ensin olin, etten tarvitse nyt mieli muuttui ja TARVITSEN sittenkin. :D

    VastaaPoista
  12. Vielä eivät ole päätyneet huulille, kerran olin vähällä tilata näitä, mutta sitten tulin järkiini. Ehkä parempi käyttää ensin pois alta ne muut lukemattomat jemmoissa pyörivät huulirasvat (tai ainakin osa niistä). Mutta jonain päivänä aion kyllä hankkia näitä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, itse odottelin myös vähän aikaa, että sain käytettyä muita pois. :)

      Poista
  13. Aivan ihania ovat! Löysin näitä jo muutama vuosi sitten suomalaisesta helunanetti.com:sta, ja viimeksi sivuilla käydessäni oli valikoimissa kymmeniä eri makuja. Vaikeahan noista on valita kun haluaisin kokeilla kaikkia.. :P Bubble gum on oma lemppari tähän mennessä käytetyistä.

    -Marika-

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives