Infallible Le Gloss


Olin todellinen huulikiiltotyttö kolmekymppiseksi asti, kunnes huulipunat löysivät tiensä kaappiini. Tämän jälkeen huulikiillot ovat olleet kieltämättä hieman paitsiossa ja huulipunat enemmän pääosassa. On silti aina mukava kokeilla itselleen uusia tuotteita, kuten näitä L`Orealin Infallible Le Glosseja.

Huulikiillot ovat pakettu tyylikkäisiin, linjakkaisiin ja yksinkertaisiin hylsyihin. Ulkomuoto antaa ymmärtää, että kyseessä olisi arvokkaampi tuote kuin se todellisuudessa onkaan.


Hylsyn sisältä paljastuu hauskasti muotoiltu pehmeä aplikaattori, joka annostelee juuri oikean määrän tuotetta yhdelle levityskerralle. Aplikaattorin terävällä kärjellä on helppoa rajata huulet ensiksi. Varsinkin kirkkaimmissa sävyissä tämä ominaisuus on tarpeen, sillä sen verran pigmenttisiä ne ovat.

Kiiltojen tuoksu on sokerisen makea. Koostumus on pehmeästi levittyvä ja huulikiilloksi melko pysyvä. Lopputulos on kiiltävä. Syömisen jälkeen kiiltoa toki joutuu lisäämään. Nämä lupaavat kosteutusta neljäksi tunniksi, mutta tästä en pysty sanomaan. Ainoastaan sen, että nämä eivät tunnu yhtään kuivattavilta huulilla.


Testailin kolmea sävyä. 101 Girl on top on kaunis hyvin neutraali nude, joka varmasti kolahtaa luonnollisten sävyjen ystäviin. Itse en ole suuri nudejen ystävä, mutta tämä istui ihonsävyyni nätisti. 104 Mafia gloss on herkkä vadelmanpunainen, vaikka se näyttää hylsyssä todella pinkiltä. Sävy on kuitenkin sen verran kuultava, että se päästää läpi hieman myös huulten omaa sävyä. 106 Alerte rouge on nätti lämpöiseen taittava verenpunainen, joka sekin on aavistuksen kuultava. Oma suosikkini oli ehdottomasti 104 Mafia gloss, jonka voi sipaista huulille vaikka ilman peiliä. Antaa huulille kevyesti sävyä samalla ollen luonnollinen. 

Huulikiiltojen suositushinta on 12,90 euroa, ei mielestäni ollenkaan paha hinta näinkin laadukkaasta tuotteesta.

Oletteko kokeilleet Infallible Le Glosseja?

Tuotteet lehdistönäytteitä.



  1. En ole kokeillut vielä. Onko tuo aplikaattori samantapainen kun on YSL:llä? Näyttää ainakin aikas samanlaiselta.

    VastaaPoista
  2. Mafia Gloss näyttää kyllä kivalta, vaikken enää huulikiiltoja käytä juuri koskaan. Huulipunat ovat voittaneet minutkin puolelleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutos noihin huulipuniin tuntuu itsestä vieläkin jotenkin oudolta, koska alle kolmekymppisenä en voinut sietää niitä, vaan mulla oli iso laatikollinen erilaisia kiiltoja. Juicy Tubesien kanssa elin suoranaisessa symbioosissa, nyt en ole niitäkään omistanut yhtään enää vuosiin. :D

      Poista
  3. Huulikiillot ovat minun juttu ja pidin noista kovasti. Tuo vaalein, siitä ei tule hirveästi sävyä, mutta on toisaalta siksi juuri kiva vaikka huulipunan päälle. Pinkein on suosikki.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vaalea on tosi nätti nude, mulle aika harva sopii, mutta tuo näytti nätiltä. :)

      Ihanaa päivää sinnekin! <3

      Poista
  4. Olipa hyödyllinen postaus, koska olen juuri pähkäillyt näiden huulikiiltojen ostamista. Toi kaikkein vaalein voisi olla se mun juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä en muista ihan varmaksi oliko For The Lad näistä toinen sellainen nude, siinä on muistaakseni kultahippuja mukana. :) Kannattaa varmaan katsastaa sekin, jos tuo Girl on top viehätti. :)

      Poista
  5. Mullakin on jäänyt huulikiiltojen käyttäminen aika nollaan viime vuosina. Etenkin näin kesäisin, kun pyöräilen paljon niin ongelmana oli aina kaikkien ötököiden tarttuminen huuliin, jos oli kiiltoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo pyörräillessä huulikiillot on ihan no. Itse pyöräilen myös paljon. :D

      Poista
  6. Minä muistan nuorempana, että huulikiillot oli mun juttu ja huulipuna oli enemmän aikuisille. Nyt aikuisena pidän huulipunista enemmän, kun niitä ei tarvitse kokoajan lisätä. Kauniita ovat ja kyllä niitä ihailen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puna kyllä pysyy hivenen paremmin, tosin näissä kiilloissakin on nykyään niitä super-pysyviä, kuten YSL:n Glossy Stainit, jotka kestää ihan kaiken ja ne onkin mun lemppareita. :)

      Poista
  7. Tuo Alerte Rouge on ihan mun sävy, mutta tuskinpa tulee hankittua, kun kiiltoja tulee niin vähän käytettyä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti, itse odotin, että se olisi ollut vielä hivenen pigmenttisempi ja peittävämpi.

      Poista
  8. Mulla kiillot on niitä hätäratkaisuja arkimeikkiin ja huulipunat taas huolitellumpia valintoja. MACin kiiltoihin oon ihan rakastunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä nopeita. Itse tosi usein skippaan luomivärin, mutta otan sitten minuutin enemmän aikaa, että saan punat huulille. :D MACin kiillot on kivoja, vähän siinä rajoilla onko mulle jopa liian tahmeita koostumukseltaan, mutta se tuoksu. <3

      Poista
  9. Hankin yhden, nätin nuden joka oli sitten liian glitterinen. Pysyvyys hyvä - valitettavasti myös hampaissa! Tämän edeltäjä teki ihan saman. Koostumus ihan identtinen eikä todellakaan kuivata. Muuten tykkään tosi kovasti, mutta tarttuu hampaisiin kuin tauti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskohan toi sun sävy ollut tuo mun edellämainitsemani For The Lad? Ei kovinkaan mukavaa olla glitterit hampaissa. :/ Girl on Topissa ei oo yhtään glitteriä. Eikös näiden edeltäjä ollut joku 8h kosteutta lupaava?

      Poista
    2. Just tuo 8h. Tarttui hampaisiin siis sekin. Mun sävy nyt 505 Never let me go. Nyt ostin Rimmelin uutuuskiillon ja hitsi kun on vesimäistä eikä pysy. Mut ei tartu hampaisiin...Miten saiskin yhdistettyä näiden hyvät puolet 😁

      Poista
  10. Mulla on tuolla odottamassa kokeilua! :) Sävyt kyllä epäilyttää, mutta sulla näyttäis tosi hyviltä!

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jemmailin näitä turhaan, vähän ajattelin tuota Mafia Glossia pinkimmäksi, mutta nätti tollaisenaankin. Kyllä sä ainakin tosta nudesta tykkäät. :p

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että saattaisit pitää just siitä. ;)

      Poista
  12. Uuh, toi Girl on top saattaa olla pakkohankinta. Kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätti, eikä sisällä yhtään glitteriä. Se oli yllättäen näistä mun mielestä laadullisesti ja peittävyydeltään melkein paras. Mulla on aika vahva oma huulten sävy, mutta tämä onnistui tosi tehokkaasti peittämään sen.

      Poista
  13. Mäkin olen siirtynyt lähes yksinomaan huulipunien käyttäjäksi, niistä kun saa "lantrattua" myös ohuemman version huulirasvan avulla. Ainoa huulikiilto, jota pitää olla aina, on Natural Coden Soft Papaya, siinä on juuri täydellinen sävy käytettäväksi smokey eyen kanssa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsastamassa toi Papaya seuraavalla kauppareissulla! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives