Nuxe Vitamin-Rich Detox Mask


Heippa ihanat, toivottavasti teidän viikonloppu meni hyvin? Itse olen maanantain kunniaksi aika innoissani, koska pääsen pitkästä aikaa juttelemaan teille yhden suosikkisarjani Nuxen tuotteesta. Esittelin teille viime keväänä ihanan Glamglown Powermud Detox -naamion, jonka ainoa pieni miinuspuoli oli iholleni ehkä liiallinenkin tehokkuus. Ihoni on sen verran pintakuiva, että savipohjaisen naamion käyttöä oli rajoitettava n. kertaan kahden viikon aikana. Joten nyt kaikki herkkänahkaiset ja te, jotka haette luonnollista vaihtoehtoa detox-naamiolle, tässä olisi yksi ehdokas, vieläpä herkullinen ja melko edullinen sellainen. 

Nuxen tuotteethan eivät kaikki ole sertifioituja, vaikka ne pohjautuvatkin kasvipohjaisiin ainesosiin. Nuxella on kuitenkin Bio Beautè -sarja, jonka kaikki tuotteet ovat COSMEBIO -sertifioituja niin kuin tämä Vitamin-Rich Detox Maskin. Naamio on tietenkin myös parabeeniton.


Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja tehoaineina siinä on käytetty luomu myrttiuutetta, jonka pitäisi vaikuttaa kuona-aineisiin ja näin ollen antaa naamiolle detox-vaikutuksen. Appelsiinin, sitruunan ja mandariinin eteeriset öljyt taas puhdistavat, kirkastavat ja raikastavat ihon pintaa. Naamion sisältämä appelsiinivesi (luomu) raikastaa ja sisältää runsaasti hivenaineita ja mineraaleja. Tuote on 99,3% luonnollinen, raaka-aineista 32,8% ovat luomua. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaan viikossa. Itse olen suosinut kerta viikossa tahtia. 

Piristävän keltaiseen muovipurkkiin pakattu paksun geelimäinen raikkaan värinen naamio tuoksuu aidolle appelsiinille ja havaitsen siinä myös mandariinin tuoksun. Tekisi melkein mieli lusikoida koko homma suuhunsa ennemmin kuin pistää kasvoille. Koostumuksesta tulee mieleen hieman pehmeä marmeladi. Naamiota levitään paksu kerros kuiville puhtaille kasvoille. Se liukuu iholla helposti ja pehmeästi. Tämän jälkeen sen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Naamio sopiikin erinomaisesti kaikille, jotka eivät jaksa pitkiä odotusaikoja. Tämän jälkeen naamiota hierotaan sormin hetken aikaa kasvoilla, jolloin se muuttuu hieman öljymäisemmäksi. Tämän jälkeen lisätään vettä, jolloin naamio muuttuu maitomaiseksi ja huuhtoutuu kevyesti pois kasvoilta. Detox-vaikutuksesta en osaa sanoa mitään, mutta käytön jälkeen iho on aivan ihanan pehmeä, raikas, kosteutettu, sekä heleän näköinen. Todella hellävarainen vitaaminipommi kasvoille. Naamio menikin heittämällä suosikkinaamioideni listalle. Tehokas, hellävarainen, herkullisen tuoksuinen ja vieläpä luonnollinen. Tällaisia lisää kiitos! Bio Beautè -sarjaan kuuluu myös appelsiinin tuoksuinen kasvovesi, jos täällä on muitakin appelsiinin tuoksua rakastavia.


Naamiota voi ostaa ainakin Helsingin Sokokselta ja Stockmannilta, suositushinta on n. 23,90 euroa.


Mikä on suosikkinaamionne? 


Tuote lehdistönäyte.


  1. Tuo kuullostaa kyllä niin mainiolta tapaukselta, että jossain vaiheessa pakko hankkia itsellekin kokeiluun!! :) Nuxen naamio tälläkin hetkellä käytössä; Masque Crème Fraîche, joka on enemmänkin tuota kosteuttavaa sorttia mutta loistava sekin - oletko testannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en ole kokeillut, vaikka melkein kaikki muut Crème Fraiche tuotteet olen käynyt läpi. Laitan korvan taakse, kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Kuulostaa ihanan raikkaalta ja Nuxesta vain hyviä kokemuksia! Pitää laittaa muistiin. Mä olen vähän huono naamioiden käyttäjä - innostun, mutta sitten unohdan. Kuorin säännöllisesti, mutta ne naamiot....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, pelkkää hyvää Nuxesta, paitsi misellivesi oli susi, eikä toiminut kunnolla, joten käytin sen pois kasvovetenä. Itse laitan naamion aina heti kuorinnan jälkeen, silloin saa parhaiten tehot irti. :)

      Poista
  3. Ai herranjumala miten voikin olla herkullisen kuulonen :o Nuxe on ollu mulla niin kauan jo himotuimmissa,nyt on pakko alkaa tehdä asialle jotain! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan alkaa, hinnatkin ovat kuitenkin yleensä hieman keskitason alapuolella lukuunottamatta ikääntyvälle iholle tarkoitettuja tuotteita. :)

      Poista
    2. No sit onki hyvä kysästä et millanen saatavuus Nuxella on Suomessa? :p

      Poista
    3. Helsingin Sokoksella ja Stockmannilla taitaa olla melkein kaikki mahdolliset tuotteet myynnissä. Sokoksen verkkokaupasta saa tilattua useita tuotteita suoraan kotiin, jostain syystä tätä naamiota ei ainakaan vielä. :(

      Poista
  4. Apua! En tiedä tämän jälkeen enää mikä on suosikkinaamio, sillä tuo näyttää niin herkulliselta ja pidän muutenkin Nuxen tuotteista aivan mielettömän paljon. Mikä herkku! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on laihduttavaa ja freesin näköiseksi tekevää marmeladia, aivan ihana tuote! ;)

      Poista
  5. Mä etsin vielä sitä supernaamiota, joka tekis ihmeitä mun iholle. GlamGlowilta olen testannut paria ja Lumenen se turvenaamio ovat ihania, mutta jotain silti kaipaisin erilaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on erilaista, toki tämä ei ole sillä tavalla puhdistava, enemmän kosteuttava ja heleyttävä, mutta sopii varmasti rasvaisemmallekin iholle silloin, kun tuntuu kuivemmalta. :) Sun varmaan kannattais kokeilla sitä Madaran savipohjaista Detox-naamiota, monet rasvoittuvamman ihon omaavat vannovat sen nimeen, myös Absolutionilla on syväpuhdistava naamio, jonka voisin kuvitella sopivan sulle.

      Poista
  6. Kuullostaa tismalleen mun superherkälle pintakuivalle iholle sopivalta naamiolta! Lisäksi rrrakastan appelsiinin (ja muidenkin sitrushedelmien) tuoksua kosmetiikassa yli kaiken, Eli testaukseen menee - ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihana, pintakuiva iho ei tosiaan kamalasti savipohjaisista naamioista välitä, ei ainakaan kovin ahkerassa käytössä, mutta tää. <3

      Poista
  7. No nyt kuulostaa varmaan jo meikäläisellekin sopivalta, joten ehkä on pakko pölähtää ostoksille:)

    VastaaPoista
  8. Oooo, tämä menee varmasti kokeiluun! Vaikuttaa aivan ihanalta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana, oon kuorruttanut tällä itseni joka viikko viimeisen kuukauden ajan. :D

      Poista
    2. No eipä ihme, että olit niin hehkeänä ;)

      Poista
    3. Hmm. No täähän oli sitten selvä syy, oli pari muutakin, mutta niistä voisi tehdä vaikka oman postauksensa. ;)

      Poista
  9. Eipä muuten oo kallis! Odotin jotain neljääkymppiä :o

    Täytyy kehua kuvia, aivan ihanan herkullisia! Sitrustuoksu kantautuu melkein tänne asti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      No niin mäkin ajattelin, että hinta olis 40 euron tietämissä, vaikka Nuxen tuotteet ovatkin yleensä suht edullisia. Herkulliseksi ja toimivaksi naamioksi erittäin käypä hinta. :)

      Poista
  10. Kuulostaapa hyvältä, minäkin tykkään appelsiinin ja mandariinin tuoksuista. Mulla on kokemusta Nuxen tuotteista ainoastaan hand and nail creamista, mikä on ihan hyvä tuote. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on tosi ihana aito appelsiinin ja mandariinin tuoksu, sellainen makean raikas. <3

      Poista
  11. Ah, pitäisiköhän aloittaa tällä Nuxe-kokeilu, kuulostaa (ja näyttää) aikas hyvältä. Oikein herkku!

    Mulla ei ole suosikkinaamiota, ja täytyy tunnustaa, että oon turhan laiska/huono/saamaton käyttämään niitä. Yritän kyllä kerta viikkoon kuoria ja laittaa naamion, mutta välillä se tuppaa jäämään. Niin ihanaa kuin onkin olla hetki naamio kasvoissa ja yleensä iho kyllä kiittää. Mitään megamullistavia vaikutuksia en ole vielä kokeilemillani naamioilla saanut, joten pitäisi varmaan aktiovitua tässä(kin) asiassa. :D Nyt olen käytellyt Madaran AHA-kuorintanaamiota, Nafhan kosteuttavaa ja Cattierin savinaamiota. Ja muistin juuri, että mullahan on sun innoittamana ostettu Now Foodsin Clay Powder, pitäisikin kaivaa se esille... Neal's Yard Remediesin White Tea-naamio odottaa testausta, tilasin sarjan matkasetin niin pääsee vähän makustelemaan luonnonkosmetiikan luksussarjaakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Vielä kun on seftifioitukin. ;) Itse ajattelin, että alan tutustua tähän Nuxen sarjaan vähän enemmänkin, jos kaikki tuoksuvat yhtä herkulle.

      Clay Powder on hyvää, käytän sitä edelleen, jos iho kaipaa puhdistusta. Sekoitan siihen joukkoon vaan veden sijasta kookosöljyä.

      Poista
    2. Juu, mä aloitin jo tutustumisen tähän Bio Beaute-linjaan netissä. ;) Nuxe on siitäkin kiva, ettei maksa maltaita, mutta on ilmeisesti kuitenkin laadukas sarja. :)

      Mä oon kans käyttänyt tuota Caly Powderia kookosöljyn kanssa, voisikin koittaa jonkin muunkin öljy/öljysekoituksen kanssa.

      Poista
  12. Taas uusi Nuxe-himotus. Kuulostaa ja näyttää ihanalle. Tämä täytyy muistaa.. kiitos vinkistä Jonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä naamiosta tuli kyllä kertaheitolla yksi mun Nuxe-lemppareitani koskaan, ihana tuote, joka toimii. <3

      Poista
  13. Näyttää niin herkulliselle tuossa kuvassa! :)

    VastaaPoista
  14. Onpas herkun kuuloinen naamio! Nyt iski himotus kyllä, pitää käydä hypistelemässä hyppysissä stockalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aivan ihana! Käy ihmeessä hypistelemässä. :)

      Poista
  15. Ihanat kuvat, melkein tuli tuoksu mukana <3 Kuulostaa todella varteenotettavalta naamiolta, tarvii käydä katsastamassa tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Tää naamio on ihan herkku ja sopii hyvin pintakuivalle/kuivalle iholle.

      Poista
  16. Oi miten herkullisen näköistä (ja kuuloista)!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives