Naturaliumin mangoherkut


Olen innoissani, että minulla on pitkästä aikaa esitellä teille markettituote, joka täyttää kosmetiikalle asettamani aika korkeatkin kriteerit. Naturaliumin tuotteet hivelevät ulkonäöllisesti omaa silmääni, tuoksuvat taivaallisilta, toimivat käytännössä ja ovat vielä edullisiakin. Tuotesarja valloittaa valikoidut K-Citymarketit tässä kuussa. Suomessa homma starttaa kolmella herkullisella tuoksulla: mangolla, vadelmalla ja omenalla. Mutta tein vähän myyräntyötä netissä ja ulkomailla myynnissä on näköjään myös kookosta, persikkaa ja melonia. Katsotaan, jos sarjasta tulee suosittu, tulevatko muutkin tuoksut meillä myyntiin.

Kun sain lehdistötiedotteen Naturaliumin tuotteista, silmääni osui välittömästi herkullisen näköiset pakkaukset, jotka huokuivat silmiini ihanaa raikasta yksinkertaisuuttaa. Olen täällä usein kertonut, miten useiden marketeissa myytävien tuotteiden pakkaukset sekasotkuisine kuvineen ja tekstiryppäineen, eivät saa minua oikein innostumaan. Herättävät enemmänkin levottomuutta. Aah, kerrankin marketissa myytävä pakkaus ei ole tungettu täyteen itseäni häiritsevää tekstiä. Mikä mahtavinta tuotteisiin on merkitty selkeästi päivä milloin ne on valmistettu, sekä parasta ennen -päiväys. Ihan mieletön juttu, helpottaa kovasti käyttöä. Tuotteet ovat parabeenittomia.

Naturaliumin periaate on, että tuoksut ovat aidon hedelmäisiä ja marjaisia. Tämä ainakin toteutuu mangosarjassa, sillä tuoksu on yhtä herkullinen kuin tuoksuistaan tunnetuissa The Body Shopin tuotteissa. Mmm...


Mango suihkugeelissä on raikas energinen tuoksu. Sisältää mm. E-vitamiinia ja andioksidantteja. Koostumus on emulsiomaista ja vaahto kevyen pehmeää. Huuhtoutuu iholta helposti pois, eikä jätä vartalon ihoa kiristäväksi. Ihana mangontuoksu säilyy iholla hetkisen aikaa myös suihkun jälkeen. Suositushinta 500ml:n pullolle on 5,50 euroa.


Mango -vartalovoide on pakattu jämäkkään pumppupulloon, joka on ehdottomasti paras tapa pakata vartalovoide, koska voiteen annostelu onnistuu tällöin yhdellä kädellä. Suihkugeelin tapaan vartalovoide sisältää E-vitamiinia ja siinä on yhtä hurmaava raikas tuoksu, joka säilyy iholla reilut pari tuntia. Koostumus on emulsiomaista ja nopeasti imeytyvää. Jättää ihon pinnan raikkaan tuntuiseksi. Ehdottomasti hyvä tuote sellaisille, jotka tykkäävät kevyistä vartalotuotteista. Suositushinta 370ml:n pullolle on 7,50 euroa.

Oletteko törmänneet näihin?

Tuotteet lehdistönäytteitä.



  1. En ole kokeillut mutta mielenkiinto heräsi. Edulliset ja ennenkaikkea ihanan tuoksuiset tuotteet kiinnostavat aina. Täytyypä pitää silmät auki kauppareissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, varsinkin nää mangot on mun lempparit. <3

      Poista
  2. Kiertelen harvoin markettien kosmetiikkahyllyjä - juurikin siksi, että ne ovat kovin sekavan oloisia kirjavine puteleineen. En oikein löydä mitään, ellen sitten ole täsmäiskua tekemässä.

    Vartalovoidetta voisikin kokeilla, niissä laatukriteerinä on nopea imeytyvyys, kiire kun on aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. Niistä tulee jotenkin hirveän sekava olo. Jännä miten sellainen voi viedä ostohalukkuutta. Tämän takia tosi harvoin bongaan mitään mielenkiintoista näistä edullisista, onneksi on lehdistötiedotteet. ;)

      Poista
  3. Kävin just eilen Citymarketissa, mutta enpä näitä vielä nähnyt tai sitten en vaan löytänyt. Vartalovoiteen ainakin voisin ostaa kokeiluun, omenan tuoksu voisi olle mulle sopiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne tässä piakkoin tule, ei tosiaan ole kaikissa Citymarketeissa vain vailikoiduissa, mutta valitettavasti mulla ei ole vielä listaa missä. :(

      Poista
  4. Ajattelin, että oonkohan klikannut väärään blogiin ;) En ole näihin missään vielä törmännyt, mutta kieltämättä alkoi vähän houkuttaa, vaikka aika harvoin innostun markettituotteista. Täytyypä tuoksutella, kun osuu kauppareissulla silmiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No et nyt sentään.

      Näissä on tosi ihanat pakkaukset. <3

      Poista
  5. Kuulostaapa aivan älyttömän herkulliselle! Jostain syystä tykkään mangon tuoksusta ihonhoidossa,se on vaan jotenkin niin mehukas. Näinköhän tässä sarjassa on ollenkaan tuhdimpia tai muita tuotteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös, näistä mangoista tuli heti lempparit. :)

      Poista
  6. Enpä ole törmännyt, mutta on vaan niin herkullisen kuuloinen ja näköinen sarja ja mitkä hinnat. Kiinnostuin ja aion zekata nämä. <3

    Ihanaa iltapäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, tykkään hulluna noista pakkauksista!

      Ihanaa iltaa! <3

      Poista
  7. En ole näitä vielä bongannut. Kivannäköisiä ovat :)

    VastaaPoista
  8. Enpä ole törmännyt, mutta pitää kyllä pitää silmät auki jos näitä tulis vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidä ihmeessä ja nuuhkuttelu, jos löydät. shhh.... en sanonut tuota. :D

      Poista
  9. Toihan oli hyvä uutinen. Vartalotuotteissa minulla on ns raja matalalla ja ostelen milloin mitäkin suihkushampoita ja myös vartalovoiteita. Halpa hintakaan ei ole haitaksi. Noitahan voisi antaa vaikka lahjaksi, kun näyttävät ihan tyylikkäiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä. Pakkaukset just sellaisia kivan pirteitä, mitä olisi kiva antaa muillekin. :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Hah, toi pakkaus on sellainen, että heti alkaa nenässä tuoksumaan mango!

      Poista
  11. En oo nähnyt enkä kuullutkaan! Ihania! Pitää hommata, ku eihän mulla ole pulloja ku about 20

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah vaan 20. :D Mulla on kyllä näitä kroppatuotteita paljon paljon vähemmän, mutta ei puhuta kasvovoiteista mitään. shhhh... ;)

      Poista
  12. Kivalta vaikuttaa! Ainakin pakkaukset miellyttävät silmää, tuo mango on niin herkullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin vadelman pakkaus on ihana, mutta tää mango vaan tuoksuna uppoaa muhun kuin veitsi voihin! <3

      Poista
  13. Ei ole kyllä kovinkaan kalliita, joten jos tulee vastaan niin voisin ostaa joko tämän mangon tai vadelman. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan ole, suihkugeeli on todella halpa, kun koko on kuitenkin 500ml:ä. :)

      Poista
  14. Eilen(?) taisin lukaista tämän jutun ja tietysti heti tänään Cittarissa yritin silmät kiiluen bongata näitä. No, ei sattunu silmään, mutta toivottavasti näitä tulee jossain vaiheessa edes johonkin meidän kaupungin Citymarketiin, pakko saada siis! =D

    Tuo kiivi kuulostais ihanalta, mutta en netistä löytäny sellaista vaan jonkun melonin..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No luulis, että johonkin niihin edes tulis, jos ihan useampi on valita. ;) Aivan ihanan tuoksuisia ja ne vadelmapullot on tosi suloiset.

      Mä vaan katselin nopeasti kuvia ja musta näytti kiiviltä, mutta ehkä se oli meloni. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives