Parhaat – Heinäkuu`15


Heinäkuussa ihastutti pari aiemminkin käytössä ollutta tuotetta, mutta parhaiden seuraan pääsi myös muutama itselleni täysin uusi tuttavuus, joihin ihastuin palavasti. Rusketusta jouduin hakemaan muualta kuin taivaalta, joten yksi tuotteista oli tältä osin kovassa käytössä. Löysin vihdoin luonnonkosmetiikan puolelta meikkivoide suosikkini. Kuorin ja kirkastin ihoani hellävaraisesti. Hankin hattarakynnet pullosta, sekä hurmaannuin oranssista huulipunasta. 


ESSIE ROMPER ROOM

Essien Romper Room oli syy siihen, miksi heinäkuussa blogissa oli aika vähän kynsilakkapostauksia. Innostuin lakkaamaan kynnet tällä peräti kahdesti ja tälläkin hetkellä kynsiä koristaa vaaleanpunainen ihanuus. Romper Room kuului Essien 2014 kevätkokoelmaan. Se on kaunis hattarapinkki, jossa on vain yksi pieni miinus. Se on vaikea levitettävä, koska koostumus ei anna yhtään anteeksi levityksessä tapahtuvia mokia. Lisäksi lakkaa joutuu laittamaan kolme kerrosta, jotta peittävyys on täydellinen. Kaikki vaiva kannattaa, sillä lopputulos on vaan niin ihana! Kannattaa kurkata tuo ylläoleva linkki, niin näette lakan kynsillä.


SENSAI BRONZING GEL

Eipä tullut heinäkuussa paljon auringossa oltua ja Rodoksen rusketukset alkoivat olemaan muisto vain. Onneksi ei hätää, sillä muistin kaivaa tämän talvella ostamani Sensain Bronzing Gelin esiin. Kyseessä on sävyttävä geeli, jossa on 70% vettä. Se tekeekin koostumuksesta ihanan kevyen ja raikkaan. Pintakuivan ihon omaava osaa arvostaa myös geelin kosteuttavaa vaikutusta. Bronzing Geliä voi sekoittaa vaikkapa meikkivoiteiseen antamaan siihen syvempää sävyä. Mutta itse käytän tätä niin, että levitän tuotetta skunkilla kevyesti kasvoille meikinpohjustusvoiteen päälle. Joskus sipaisen tätä varovasti suoraan myös meikkivoiteen päälle. Lopputuloksena on läpikuultava aavistuksen pronssinen päivetys, joka peseytyy pois meikin poiston yhteydessä. 


DERMALOGICA DAILY RESURFACER 

Dermatologican Daily Resurfacer on niitä tuotteita, joihin palaan aina vaan uudestaan sen jälkeen, kun pääsin aikoinani ensimmäistä kertaa tuotteen makuun. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se on 3 in 1 -tuote. Se kuorii, siloittaa ja tekee ihosta heleämmän näköisen ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Tuotetta ei suositella käytettäväksi peräkkäin jonkun toisen kuorivan tuotteen kanssa, niinpä minä käytän näitä yksittäispakattuja tassuja kymmenen päivän kuurina, kun iho kaipaa kirkastusta. (paketti sisältää 35 annosta) Tuotteen levitän illalla puhdistetulle ja kuivalle iholle. Sen jälkeen annan kuivua hetken, sillä hieromiseen käytettävät "kangastassut" ovat todella kosteita. Vaikuttavina aineina käytetty mm. hydroksihappoja, rooibosta, vihreää teetä ja Unshiu -appelsiinin kuorta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Tassulla pyyhkimisen jälkeen kasvoilla on miellyttävä viileä tunne. Kuivumisen jälkeen lisään päälle normaalit ihonhoitotuotteeni. Jo seuraavana aamuna kuurin aloittamisesta iho näyttää heleämmältä ja kosteutummalta. Kymmenessä päivässä ero on jo huomattava, sillä ihon pinta tuntuu tosi siloiselta ja meikki levittyy helposti iholle.


ABSOLUTION LA CRÈME DU TEINT

Sain alkukesästä yhteistyökumppaniltani Jolielta ihastuttavan lähetyksen, jossa yhtenä tuotteena oli tämä Absolutionin La Crème du Teint -meikkivoide sävyssä Light. Näille ihanille Jolien tyypeille kuuluu muuten myös kiitos siitä, että olen jälleen aivan uudella tavalla innostunut luonnonkosmetiikasta. Tälläkin hetkellä peilikaapissani suurin osa ihonhoitotuotteista on luonnonkosmetiikkaa, vaikka olenkin sekakäyttäjä. Absolutionin tuotteet on pakattu niin kauniisiin paperisiin pakkauksiin, että niitä ei meinaa edes raaskia avata. Olen säilyttänyt ne ja pitää varmaan joskus kuvata ne tänne blogiinkin. Saapumisen jälkeen meikkivoide jäi hetkeksi pyörimään hyllylle, kun tyydyin ihastelemaan pakkausta. Eräs aamu päätin sitten tarttua tähän. Aluksi ihastuin suunnattomasti tuohon nerokkaaseen pumppupulloon, mistä pumppu nousee kiertämällä ylös. Ei enää hankalia korkkeja. Matkalle tämä olisi ihan ehdoton mukaan, ei tarvitsisi pelätä, että laukku sotkeentuu meikkivoiteeseen. Kaikki meikkivoiteet tällaisissa pakkauksissa, kiitos! 

Meikkivoidetta neuvotaan levittämään sormin tai siveltimellä. Itse aloitin kokeilun sormilla, koska huomasin koostumuksen olevan paksua ja yleensä tällaiset tuotteet leviää ehdottomasti parhaiten kasvoilleni sormin, kun ne hieman "lämmittävät" tuotetta. Mutta tämä tapa ei toiminut minulla. Jotenkin meikkivoide takertui kiinni pintakuivaan ihooni ja kertyi ihohuokosiin. Lopputulos oli kaikkea muuta kuin kaunis. Siveltimellä homma eteni hieman paremmin, mutta meikkivoiteen paksuus loi omat haasteensa ja siveltimellä levittäessä aikaa sai tuhraantumaan paljon, enkä ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tässä vaiheessa olin jo luovuttamassa, kunne taivas aukeni itselleni siinä vaiheessa, kun tajusin levittää tämän BeautyBlenderillä. Pohjasta tuli tasainen, kuulas, mutta sopivasti peittävä. Meikkivoide pysyi näin kasvoillani muuttumattomana hieman hikisempinäkin päivinä koko päivän. Koska ihoni on pintakuiva, primerinä alla parhaiten on toiminut superkosteuttava Zuiin Meikinpohjustusvoide. Ehkä täydellisin combo, mitä olen koskaan kasvoilleni laittanut! Ainoa harmituksen aihe on se, että sävy Light tulee olemaan minulle auttamattomasti liian tumma talvella, vaikka en ihan lumikki-ihoa omistakaan. Sen sijaan juuri nyt aavistuksen päivettyneelle iholle sävy on täydellinen. Meikkivoidetta suositellaan rasvoittuvalla -ja sekaiholle, mutta niin vaan tämä toimii myös pintakuivalla iholla, kun pohjustus ja levitystapa ovat oikeat. 


MAC MORANGE

MAC:in Morangen kanssa minua ei harmita mikään muu kuin se, että miksi en hankkinut tätä aiemmin?!? Koin sävyn aiemmin pelottavan oranssiksi, mutta LE-hylsyn kauneus oli vastustamaton. Eikä ostosta ole tarvinnut katua, ehdottomasti koko heinäkuun lopun käytetyin puna. 

Oliko joukossa tuttuja/kiinnostavia tuotteita?

Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa itse ostamiani. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.






  1. Vihdoin ja viimein pitää napata nuo Dermalogican tassut mukaan seuraavalla ostoskerralla, olen niitä jo monta kertaa miettinyt testaavani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä. Ne on aika arvokkaat, mutta kuurina käytettynä, niistä riittää itselleni n. vuodeksi. Yleensä aina muutaman kuukauden välein käytän reilut 10 päivää peräkkäin. :) Toiminut juuri noin itselläni tosi hyvin. Pilaantumista ei tarvi pelätä, kun on yksittäispakattuja.

      Poista
  2. Morange näyttää kivalta! Mulla on MACin Electro (Neo-Sci-Fi -kokoelmasta), joka on ihan saman värinen, vain vähemmän pigmenttisempi. Tuskin tulen siis Morangea ostamaan, mutta pitääkin kaivaa Electro käyttöön.

    VastaaPoista
  3. Sensai ja Essie <3 <3 tuttuja ja rakkaita. Muut erittäin mielenkiintoisia tuotteita. Ihanaa täällä sun blogissa on myös se, että aina tulee minulle täysin uusia tuotteita ilmi.

    KIvaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tulee sullekin uusia tuotteita ilmi, kuitenkin itsekin aika paljon testailet. =)

      Aurinkoista tiistaita Tiia! <3

      Poista
  4. Yllättääkö, jos sanon, että tuo Absolution kiinnostaa eniten? ;D Se näyttää niin hyvältä sun iholla! Aion ehdottomasti klikata sen joku päivä ostoskoriin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei yllätä. Sähän pääsit näkemään sen ihan livenä. :) Ihan lemppari, enkä osaa enää muuhun tarttua. Pitää nauttia niin kauan kun tuo sävy on sopiva.

      Poista
  5. Nuo Dermalogican laput vaikutti kyl näppäriltä! Onko ne miten tujuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole aika hellävaraisia. Itsellä on melko herkkä iho, mutta hyvin pystyn käyttämään tuon 10 päivää putkeen iltaisin. Tassun kangas on melko karhea ja sillä ei tietenkään kannata kamalan voiman kanssa kasvoja "raapia" vaan pyyhkiä kevyesti. :)

      Poista
  6. Eipä ollut tuttuja tuotteita mutta tuttuja sarjoja kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit ihan varmasti noista Dermalogican kuorivista tassuista. ;)

      Poista
  7. Tuo essien kynsilakka on tosi nätti! Just tuommosta pinkkiä olen himoinnut jo pitkään, mutta mielellään ottaisin sen vielä helpompikäyttöisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, harmittaa ihan sairaasti, että se on noin hankala käyttöinen.

      Poista
  8. Oi tuo Romper - runollisen herkkä ja niin kaunis väri <3

    VastaaPoista
  9. Romper ja Morange <3 Ooooh!

    VastaaPoista
  10. Mulla on sellainen fiilis, että tuosta MAC Morangesta tulee vielä ensimmäinen hankkimani MAC-tuote! ♥__♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh wau! Mäkin itse asiassa taisin myös aloittaa huulipunista. :D Nyt on sitten sellaisessa koukussa, että jokaisesta LE-kokoelmasta on saatava joku puna itselle.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives