Lauantain kosmetiikat


Ajattelin pitkästä aikaa tehdä postauksen päivän aikana käyttämästäni kosmetiikasta. Lähinnä kasvoille laitettavista tuotteista, ettei postauksesta tule ihan älyttömän pitkää. Itse tykkään lukea näitä juttuja muista blogeista, koska niistä saa itselleen kivoja vinkkejä sekä saattaa löytyy uusia mielenkiintoisia tuotteita. Samalla näistä päivittäin käytettävistä tuotteista todella näkee, mitkä niitä toisen bloggarin suosikkeja ovat. Aika harva käyttää päivittäin tuotetta, josta ei pitäisi.

Itselläni on ihonhoidon kanssa hieman erilainen vaihe menossa. Ihonhoito on tällä hetkellä todella simppeliä ja käytän edelleen pHformula-hoidon jäljiltä jälkihoitoon tarkoitettuja tuotteita, koska olen kokenut, että ne todella vielä entisestään parantavat hoidon lopputulosta. Hoidosta on kuitenkin pian kulunut kaksi viikkoa ja tarkoitus olisi siirtyä jälleen myös muihin tuotteisiin. 

Meikkiä käytin hieman tavallista päivää enemmän. Sillä kävin ystäväni kanssa illalla teatterissa ja sen kunniaksi päätin repäistä ja laittaa luomillekin jotain väriä. Tosin kiireessä se oli erittäin simppeliä. Sen sijaan meikkipohja ja muut tuotteet ovat sellaisia, jotka olisivat minulla käytössä muutenkin. 

Kun kyse tästä blogista, niin aiheeseen sopii myös lopuksi näyttää, mikä oli lauantaipäivän tuoksu. ;)


* Absolutionin Misellivedellä puhdistin kasvot aamulla. Tuote tuntuu kosteuttavalta ja puhdistaa kasvot hellävaraisesti. Olen ihastunut varsinkin tuohon annostelumekanismiin, josta on helppo yhdellä painaksella saada sopiva määrä tuotetta vanulappuun.

* Päivävoiteen käytin pHformulan B3 -voidetta. Voiteessa on kivan kevyt, mutta tosi kosteuttava koostumus, joka rauhoittaa ihoa.  

* Illalla pesin kasvot (kahdesti) pHformulan E.X.F.O -puhdistusgeelillä. Aine on täyteläisen paksua hellävaraista puhdistusgeeliä. Puhdistusgeeli putsaa melko hyvin jo yhdellä kerralla, mutta koska olen tottunut käyttämään meikin poistoon kaksoispuhdistusta, pesen kasvot illalla tällä kahteen kertaan. Jättää jälkeensä pehmeän ihon ja voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä muutenkin kuin vain pHformula-hoidon yhteydessä.

* Puhdistetulle iholle lisäsin pari suihkausta Bakelin uutuustuotetta Hydramistia, joka on pakattu täyteen ihoa kosteuttavia, rauhoittavia ja anti-aging -vaikutteisia aineksia.

* Mistin suihkuttelun jälkeen lisäsin iholle C.R Aktiiviseerumia, joka elvyttää ihoa pHformula-hoidon jälkeen. C.R Tehoseerumia suositellaan yleensä laitettavaksi aamuisin voiteen alle, mutta tämä seerumi on melko paksua koostumukseltaan ja omalla ihollani tämä korjaava ja eheyttävä seerumi on toiminut loistavasti Aktiiviseerumin päällä yöaikana. Aamulla iho on ollut ihan mielettömän pehmoinen ja heleä. 


* Primerinä käytin Jane Iredalen Smooth Affairia, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Yleensä rasvaisen ihon primerit eivät toimi lainkaan omalla pintakuivalla iholla, mutta tämä on poikkeus. Luulen sen johtuvan siitä, että koostumus on ohuen geelimäistä, eikä suinkaan hirveän silikonista (vaikka tuotteesta silikoneja löytyy). Tekee tosi kivan tasaisen pinnan, jonka päälle meikki on helppo levittää.

* Meikkivoiteena käytin Lancômen helppoa ja nopeaa Miracle Cushionia. Vaikka sain tuotteen alunperin lehdistötilaisuudesta, olen ostanut tähän uuden täyttötyynyn ihan itse, sillä niin koukuttavan helposta ja näppärästä tuotteesta on kyse. Mikä parasta tämä tekee juuri sellaisen kuulaan ja heleän pohjan jota rakastan.

* Miracle Cushion tarvitsee päälleen itselleni hieman puuteria t-alueelle. Tällä kertaa puuterina toimi YSL:n uutuus Matte Finish & Blur -puuteria. Tämä vitivalkoinen puuteri on pieni ihme. Sävy sulautuu kaikille, jopa tummaihoisille ihmisille. Puuteri häivyttää ja pehmentää ihon virheitä sekä taltuttaa kiiltoa. Siitä huolimatta puuterin jättämä pinta on kuulas. Mukana on vippa, mutta parhaan tuloksen saa siveltimellä.

* Tummat silmänaluset saivat kyytiä Diorin Fix Itin voimin.

* Narsin Orgasm on varmasti käytetyin punani ja se on ollut mukana monessa postauksessa. Turvasävyni. Pientä hohtoa poskipäille antoi Guerlainin Mètèorites Compact. Tarviiko tästä enempää sanoa? Rakkautta!

* Sinä päivänä kun Michael Korsin Glow -aurinkopuuteri saapui taloon, ovat muut aurinkopuuterini katselleet kaihoisasti laatikosta, toivoen, että jospa käyttäisit meitäkin joskus. Mutta ei, tämä Kors on vaan paras. Kaikki eivät varmasti pidä sen hohtavuudesta, mutta itselle se on tuotteessa juuri se juttu. 

* Kulmat piirsin Too Facedin kulmakynällä. Itselleni kynä on ehdottomasti nopein ja helpoin tapa laittaa luonnolliset kulmat. Värittelen yleensä harvat kohdat piiloon ja kampaan kynän toisen pään harjalla karvat ojennukseen, jonka jälkeen lisään päälle Clarinsin vedenkestävää Double Fixia. Lopputulos pysyy koko päivän. 

* Ripsiin laitoin Sensain 38 -mascaraa, johon luotan kuin vuoreen. Kävin juuri ostamassa yhden varastoon Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta. Luomet pohjustin Narsin Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Basella. Päälle laitoin superkestävää kullanhohtoista Giorgio Armanin Eye Tintia. Tällä yhdistelmälle silmämeikki ei mene koskaan luomivakoon, se kestää lähes kaiken. 

* Huulet ovat melkein aina olleet se mun juttu ja tällä kertaa huulille pääsi jälleen jotain värikästä. Sävyksi valikoitui Elizabeth Ardenin kermainen huulipuna sävyssä Marigold


* Tuoksuna toimi tällä kertaa Narciso Rodriguezin for her EdP. Syyspäivinä tulee usein sellainen olo, että kaipaan iholleni jotain myskistä, leikittelevää ja lämmintä tuoksua. Tämä on juuri sellainen.

Minkä tuotteen nimiin vannotte päivästä toiseen? 

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa itse ostamiani.






  1. Jestas mitä ylellisyyttä, näitä oli ihanaa vaan katsella. Niin kauniita purkkeja ja ylellisen näköisiä. Ajattelin tehdä syysmeikeistä samanlaisen jutun. Mutta pieni on paine, jos ne purkit on vinossa kuvissa, hih. :)

    Aurinkoa päivään Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pHformula-tuotteet näyttää muuten kuvassa ihanan kliinisiltä. :D Meikkiosasto on sitten vähän erilaista. ;)

      No älä nyt ota yhtään paineita siellä! ;D

      Ihanaa päivää Tiia.

      Poista
  2. Tuoksun :D Eivaan oon niin misellivesien koukussa kun ihminen vaan voi olla.

    Kuten aina ennenkin taas löysin pari mielenkiintoisa tuotteta ja varsinkin tuo misellivesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama misellivesikoukko on kyllä sellainen, että siitä ei ole vaan paluuta. :D

      Poista
  3. Ihania tuotteita! Joukossa tuttuja ja vielä toistaiseksi tuntemattomia ;D NARSin poskipuna on mullakin ollut paljon käytössä :) YSL:n Matte Finish & Blur -puuteri ja Diorin Fix It on hypänneet kokeilulistalle. Kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuo Nars on ehdottomasti käytetyin puna, eikä se silti lähene loppuaan sitten millään, en ole saanut edes pannua esiin. :D

      Poista
  4. Olipa mielenkiintoista lukea, kuinka paljon (ja miten) joku muu käyttää kosmetiikkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä tosiaan on joka lähtöön. ;) Lauantaina tosiaan ihonhoitoa oli aika laiha määrä normaaliin, johtuen pHformula-hoidosta, meikkiä taas aika normi määrä, mutta vähän siihen nähden, jos olisin alkanut kunnon meikkiä vääntämään. :D

      Poista
  5. Ylellisiä ja kauniita tuotteita jo katsella ja käyttötuntuma on varmasti samaa luokkaa. Tunnelma ulos lähtiessä syntyy jo niitä pikkuhuljaa levitellessä, ja viimeinen suihkaus tai kaksi luo loppusilauksen. Upeita tuotteita, joista tunnen itse vain ripsivärin ja haluveden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kauniit, toimivat ja ylelliselta tuoksuvat tuotteet on arkipäivän luksusta, sellaista hömppää, että voi edes hetkeksi unohtaa tämän ympärillä vallitsevan aika ahdistavan tilanteen... :)

      Poista
  6. Oooooh onks Korsilla minkä verran muitakin kauneustuotteita kun vaan tuoksuja? ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakkoja, huulipunia- ja kiiltoja, sekä kolmea erilaista aurinkopuuteria. :)

      Poista
  7. Voi, miten valtava määrä ihania tuotteita. Joukossa on myös monta tuttua. Oli kiva nähdä kaikki samassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että joukosta löytyi monta tuttua! :)

      Poista
  8. Oijoi, nuo phformulat kuulostavat mielenkiintoisilta! Samoin Ji:n primeri ja YSL:n uutuuspuuteri. Ostin tovi sitten Guerlainin puuterin ja totesin sen todella hyväksi, entinen puuterivihaaja on nyt saatu innostumaan ja luonnollisesti tuo kiinnostaa :)

    Ja hmm..no, joka päivä on tullut käytettyä Garnierin misellivettä ja uutena suursuosikkina ovat kasvoöljyt, eritoten Born To Bion Sacha Inchi-öljy. Ja samoin Estée Lauderin Clear Difference seerumi aikuiselle, epöpuhtaalle iholle on lähes joka päivä käytössä :) Muuten hajontaa löytyy, meikkipohjista toki suosin eniten Jane Iredalen puristepohjaa ja Lumenen Nude Perfection meikkivoidetta tai Estee Lauderin Clear Difference BB-voidetta ja sitä CC-voidetta :) Uusvanhana suosikkina oon hurahtanut nyt Diorin Nude meikkivoiteeseen, olin jo unohtanut kuinka hyvä se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, vaikka ne on sellaisia, että niihin ei ole lisätty synteettisiä hajusteita, vähän kuin Bakelitkin, niin ne on tosi tehokkaita.

      Et ollenkaan aloittanut huonommasta puuterista sitten. Guerlain on hyvä!

      Mä muuten myös vaihtelen meikkipohjaa usein ihon kunnon mukaan, aina kun iho on hyvässä kunnossa niin Lancômen Miracle Cushion tai sitten Estee Lauderin CC, koska en halua peittää ihoa silloin millään paksulla. :)

      Poista
  9. Kiva postaus! Ehkä voisin toteuttaa itsekin tällaisen :)

    VastaaPoista
  10. Olipa kiva postausaihe! Ja vau mitä luksusta kauneusrutiinisi sisältääkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisuli. Hah joo, mä tykkään esteettisesti kauniista pakkauksista. ;)

      Poista
  11. Ainiin piti vielä tuosta YSL:n puuterista sanoa että itse kun en oikein puristepuutereita ole tottunut käyttämään niin jotenkin olen alkanut kuitenkin postauksia lukiessani himoitsemaan tuota uutta YSL:n versiota. Kuulostaa ihanalta. Täytyy käydä hiplaamassa livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on todella erilainen, sitä ei voi sanoa tavalliseksi puuteriksi ja se ei tee sellaista jälkeä kuin esim. loistava YSL:n kivipuuteria. Jälki on paljon kuulaampi ja primer tuossa nimessä pitää paikkansa, koska se blurraa sellaisen utoharson omaisesti ihohuokosia. Vaikka kuultaa, pitää myös kiiltoa poissa. Itse tosiaan laitan vain t-alueelle, että se hohto jää silti poskipäihin ja kasvojen sivuille.

      Poista
  12. Ihanuuksia ihanuuksien perään - ja suurin osa ihan uusia tuttavuuksia - mutta olihan siellä sentään tuttu Sensaikin;)
    Huulipunan sävy upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Sensai pitää olla, siihen voi luottaa, että ei valu silmiltä illan aikana, tosin olisin voinut laittaa IDUNiakin, mutta jotenkin vaan jos on joku tärkeä juttu tää Sensai on se, mitä pistän.

      Elizabeth Ardenin ainakin noissa neliönmallisissa hylsyissä olevat punat (pyöreissä hylsyissä olevia en ole kokeillut) on aivan mielettömiä. Ne on sellaisia kermaisia, eivät kuivata ja pysyvät huulilla pitkään. Kaapista taitaa löytyä neljä niitä. ;)

      Poista
  13. Ihania luksustuotteita! YSL:n luomivärisetti on ihan ykkönen, samoin kuin Lancomen meikkivoide! Kivaa tiistaita Jonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sun YSL:n luomivärisetti on ihana! <3

      Ihanaa tiistaita Katja sinnekin, aurinkoista. <3

      Poista
  14. Hei Jonna, oih mitä luksus tuotteita sinulla on :)

    Katsoppas minun sekalaista seurakuntaani:
    Iltaisin; pesu Madaran puhdistusvaahto, Kiehls'n midnight recovery seerumi ja voide Sensain cellural emulsion II
    Aamuisin; seerumi Hope is not enough, päivävoide Biotherm blue therapy ja silmänympärysvoide Dermologica sy.
    Meikit; pohjustus Cllinique City Block, meikkivoide Lumene CC, aurinkopuuteri Lumene Arctic Sun "Päivän hehku", poskipuna Lumene Touch of radiance "Onnellisuus", ripsiväri Lancomen Hypnose, rajaus Lancomen Le Crayon Khol musta, luomet pohjustus Too Faced ja luomiväri Mac sävyt satin taupe, all that glitter tai pink expensive. Heh, pep siinä ne :) Purkkien tyhjennys urakka on siis käynnissä ja tuotteet ovat pitkältä sellaisia, joissa on aurinkosuoja. Uusinkakierroksella ovat Madaran puhdistusvaahto, Lumenen hypnose ripsari ja kajaali, aurinkopuuteri ja CC. Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna. :)

      Hah, musta sun sekalainen seurakunta kuulostaa just hyvältä, itse tykkään myös mixailla, enkä todellakaan ole tuoteuskollinen, vaikka tietyiltä sarjoilta löytyy tuotteita joita ostan aina uudestaan ja uudestaan.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives