Aamu Kiehl`sin kanssa


Kirjoittelen täällä tosi harvoin lehdistötilaisuuksista, missä olen käynyt. Koen asian jotenkin vaikeaksi. Mitä niistä kirjoittaisi? Kiinnostavatko ne ketään? Pelkään myös, että postaukset niistä antaisivat tänne blogiin kuvan pintaliitäjästä joka hyppii tilaisuudesta toiseen ja jollainen en ole. Viimeinen ajatus on jotenkin hullu, koska enhän minä itse ajattele noin toisista bloggaajista, jotka käyvät ahkerastikin lehdistö- tai blogitilaisuuksissa. Miksi siis minustakaan ajateltaisiin niin? Ehkä pitäisi vaan enemmän tehdä, eikä miettiä, mitä muut ajattelevat. Vaikeaa tällaiselle miellyttämisenhaluiselle ihmiselle. Päivittelen kuitenkin näistä tapahtumista yleensä kuvia Instagramiin, joten ne joita tilaisuudet kiinnostavat, voivat seurata näitä visiittejäni sieltä. Varsinkin kun totuus on, että käyn näissä tilaisuuksissa aika harvoin, kutsujen määrään nähden todella harvoin. Introvertille tällaiset tapahtumat eivät ole sitä ominta aluetta. Silti koen varsinkin tietyille ihanille PR-ihmisille, joihin olen vuosien aikana saanut tutustua, ein sanomisen hyvinkin vaikeana. Sen vuoksi sanonkin joskus kyllä.

Joskus tulee kuitenkin tällaisia tilaisuuksia kuin viime viikolla ollut Kiehl`s, josta haluaa päästä sanomaan heti sanasen. Kiehl`sin tilaisuudesta erilaisen teki se, kuinka hämmästyttävän kauniisti pieni intiimi tila, jossa tilaisuus pidettiin oli koristelu. Paikalle oli tuotu polkupyörä, joka henki ihanaa vanhan ajan romantiikkaa. Lahjapaketeista oli tehty kaunis kasa ja tilaan oli ripoteltu kuvia Kiehl´sin historiasta. Tarjolla oli myös K:lla kirjailtuja kaurakeksejä. Tällaiset viimeisen päälle mietityt jutut, saavat minut todella arvostamaan entistä enemmän tilaisuuden luonutta porukkaa, sekä tietenkin se ihan tiedostetusti vaikuttaa myös vahvasti mielikuvaan brändistä. En edes kiellä tätä, ihmisiähän tässä vaan ollaan. Tietenkin sen asian tiedostaminen on hyvä juttu. Tiedän, että varmasti moni ei edes kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin näissä tilaisuuksissa, mutta minä olen aina se, joka tiirailee nämä asiat läpi. Myönnän, että olen etuoikeutettu, että olen päässyt näiden tilaisuuksien kautta tutustumaan ihan mahtaviin juttuihin. Parasta niissä on kuitenkin lopulta olleet ihmiset, joihin olen tutustunut. Toisista on tullut hyvänpäiväntuttuja, toisista kavereita, mutta muutamasta on tullut ihan oikeita ystäviä, siis sellaisia, joille laitan Facebookissa viestiä, kun on huono päivä tai kenelle kerron ensimmäiseksi, kun jotain kivaa on tapahtunut.


Se miksi lehdistötilaisuus pidettiin oli se, että Kiehl`silta haluttiin kertoa paikalle tulleille uudesta joulusesongin tuotekokoelmasta, jonka upeat pakkaukset on tänä vuonna suunnitellut Peter Max. Limited Edition kuosin saavat ylleen sellaiset Kiehl`s-klassikot kuin  mm. Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra Facial Cream ja Calendula Toner. LE-tuotteiden pitäisi tulla myyntiin myös Stockmannin verkkokauppaan, josta voi myöhemmin lähempänä joulua käydä kurkkimassa Maxin luomaa jännää joulutunnelmaa. Lupaan, että se on värikästä ja hieman erilaista. Jos haluat valita tuotteita itsellesi tai ystävällesi Peter Max -lahjapakkauksiin, joita on tarjolla rajoitettu erä, on homma käytävä hoitamassa Stockmannin tavaratalojen myyntipisteissä. Kiehl`sillahan jokaiselle on mahdollisuus koota haluamistaan tuotteista oma persoonallinen lahjapakkaus. Joka sitten myyntipisteellä pakataan kauniisti. Kiehl`sin lahja on varmasti sellainen, jonka jokainen muistaa.


Itsehän aloin käyttämään Kiehl`sin tuotteita joskus 2000-luvun alussa, kun bongasin niitä muistaakseni Allure-lehdestä ja kehitin niistä itselleni suoranaisen pakkomielteen. Onneksi tuolloin löysin verkkokaupan, joka silloin toimitti tuotteita Suomeen, mutta hieman sokkonahan tuo tutustuminen silloin tapahtui. Nythän tätä ongelmaa ei ole, sillä Kiehl`sin tuotteita pääsee ihan livenä kokeilemaan Helsingin, Tampereen ja Turun Stockmanneilla. Vuosien saatossa minulle nousi joukosta muutamia lempituotteita mm. Ultra Facial Toner, jota käytin pullotolkulla. Oli muuten ensimmäinen tuote, joka herätti itseni siihen, että kasvovesi voi olla myös hellävarainen, eikä sellainen kuivattava alkoholipommi. Nythän 2010-luvulla myös muut merkit ovat alkaneet luottamaan hieman hellävaraisempiin ainesosiin. Alkoholittomat kasvovedet taitavat olla nykyisin yleisempiä kuin alkoholilliset. Toinen suosikkini on Ultra Facial Lotion, joka oli pitkään suosikkivoiteeni meikin alle. Sen kevyt öljytön koostumus oli loistava, kun ihoni oli nuorempana enemmän sekaiho kuin nykyään. Pintakuiva ihoni ei saa siitä enää riittävästi kosteutusta, niinpä nykyään valintani on Ultra Facial Cream, joka kosteuttaa ihoa pitkäjaksoisesti. Tosin Ultra Facial Lotionkin voisi riittää, jos alle lisäisi Kiehl`sin uutuustuotteen Daily Reviving Concentraten


Saimmekin tämän uutuuden tilaisuudesta mukaan. Tuote on tehty pariksi jo klassikoksi nousseelle Midnight Recovery Concentratelle, joka on yöaikaan käytettävä öljy. Uusi Daily Reviving Concentrate on auringonkeltaiseen pulloon pakattu kevyt kasvoöljy, joka on tarkoitettu päiväkäyttöön. Öljy on tehty vahvistamaan ihon päivänajan puolustusjärjestelmää, elvyttämään ihoa ja auttamaan vähentämään väsymyksen merkkejä. Se sisältää 100% luonnollisia ainesosia mm. eteeristä inkivääriöljyä, tamanu- ja auringonkukkaöljyjä. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, myös akneiholle. Se sopii myös meikin alle. Koostumus on tosi kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Tuoksu on miellyttävän raikas aavistuksen hedelmäinen, mutta en osannut erotella tästä lehdistötilaisuudessa mitään tiettyä tuoksua. Tulen kirjoittamaan öljystä varmasti enemmän, kunhan olen ehtinyt testailemaan sitä. 

Käytättekö öljyjä kasvoille? Onko Kiehl`s tuttu? Suosikkeja?


Ultra Facial Cleanser, Midnight Recovery Concentrate & Daily Reviving Concentrate lehdistönäytteitä.




  1. Olen hurahtanut ihan täysin kasvoilla käytettäviin öljyihin! Mikään ei tunnu mielestäni ihanammalta - ja ihokin on jotenkin tosi kimmoisan oloinen.

    Paras testaamistani öljyistä on juurikin tuo Kiehl'sin Midnight Recovery Concentrate. Aivan taivaallinen koostumus ja ihana mieto laventelin tuoksu. <3 Daily Reviving Concentrate -öljyä en ole vielä ehtinyt kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tunnu, tykkään myös itse. Kropalle en vielä ole kuivaöljyistä kovinkaan innostunut, johtuu varmaan siitä, että kropan iho ei itselläni ole kovinkaan kuiva ja tuntuu, että pinta jää jotenkin liukkaaksi kuivaöljyn jäljiltä.

      Midnight Recovery on kyllä tosi suosittu tuote, vaikka sen laventelin tuoksu takuulla jakaa mielipiteet. Yleensä ihmiset joko tykkää tai ei. Päiväöljyssä on huomattavasti helpommin kaikkien makuun menevä tuoksu.

      Poista
  2. Mäkin kirjoittelen yleensä vain niistä tilaisuuksista, joista mulla on erikseen tapahtumina jotain sanottavaa :) Noin muuten menen pr-tilaisuuksiin päivittämään ammattitaitoani, eli kuuntelemaan infoa uutuuksista ja kyselemään yksityiskohtia asiantuntijoilta. Parhaita on sellaiset tilaisuudet, joissa nämä kaikki yhdistyvät!

    Mulle tuo Midnight Recovery aiheutti näppyjä! Harmistuin kovasti, sillä se kuulosti niin mun tuotteelta :( Toivottavasti tuo päiväöljy olisi kivempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, että parhaita tilaisuuksia on sellaiset, joissa on mukana hyvää infoa, mutta viimeisen päälle mietittyjä yksityiskohtia.

      Voi apua! Ei kiva juttu ollenkaan. :( Päiväöljyssä on ainakin tosi kiva tuoksu, Midnight Recoveryn laventeli takuulla on toisten mieleen, mutta itsellä on monta tuttua, jotka eivät siedä laventelin tuoksua.

      Poista
  3. Kiehl'sin tuoksut ovat tuttuja, muista tuotteista on kokemusta vain näytepakkausten verran. Original musk on yksi suosikkituoksuistani ikinä, pitääkin hakea uusi pullollinen. Käytän öljyjä ihonhoidossa aika paljonkin, kookosöljyllä putsaan meikit ja manteliöljyllä kosteutan, kun iho kiristää. Harvemmin käytän valmiita seoksia, mutta nyt olen testaillut Phytomerin ruusuöljyä, joka on pala taivasta.

    Ja kirjoita ihmeessä näistä tilaisuuksista, jos siltä tuntuu! :) Näyttää ihanalta tuo tilaisuus, pienet yksityiskohdat ovat niitä tärkeimpiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on monta kertaa pitänyt käydä Stockalla nuuhkuttelemassa noita tuoksuja, mutta aina on olevinaan niin kiire siitä läpikävellessä, ettei ehdi. Pakko varmaan ottaa se ihan asiaksi. :)

      Poista
  4. On tuttut ja olenkin siitä muutaman kerran kirjoitelut blogiinkin. Suosikki on ilman muuta Dark Spot, jota ilman en kesäisin tule toimeen. Tuo päivä versio kiinnostaa kovasti eli jään odotelemaan testaamisen tuloksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dark Spot onkin Kiehl`sin hittituote. ;) Itse en ole kokeillut, kun ei ole ainakaan vielä ollut tarvetta tuontapaiselle tuotteelle.

      Poista
  5. Kiehl´sin avokado-sy-voide on yksi parhaimmista ikinä! Ravitsevan ja "täyteläistävän" vaikutuksen todella näkee ihossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta vinkistä! En ole koskaan käyttänyt tuota avokado sy-voidetta, vaikka se on kyllä tuotteena tuttu. :)

      Poista
  6. Ymmärrän fiiliksesi ja sen takia kirjoitan tilaisuuksista pidemmällä aikavälillä. Kutsuja selvästi tulee piikkinä keväällä ja syksyllä ja en itsekään halua antaa kuvaa pinnallisesti tilaisuuksissa kävijästä. Elämä on kuitenkin arkea ja blogitilaisuudet lyhyitä, mutta toki aivan ihania pyrähdyksiä ja olen kiitollinen, että olen saanut kutsuja. Ymmärrän kuitenkin tilanteen vaikeuden ja sama täällä, haluaa miellyttää kutsujia, haluaa miellyttää lukijoita. Kirjoittelen sitten enemmän aina oman fiiliksen mukaan, yhtäkkiä tulee kipinä, että nyt kirjoitan tästä ja on kiva, että matskua on jemmassa.

    Kiehlsin tuotteista olen perehtynyt vain tuoksuihin. Olen ostanut ihanan paketin, jossa on neljä eri tuoksua. Niihin olen hurmaantunut. Isä sai isänpäivälahjaksi viime vuonna tuollaisen punaisen paketin, jossa oli muutama upea sininen Kiehlsin tuote. Mielestäni koko konsepti on aivan hurmaava ja tilaisuuden luonto olisi selvästi mykistänyt minutkin ja ollut mieleeni. :)

    Ihania kuvia <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nämä tosiaan kestä kuin sen 1,5 tuntia, joten aika pienistä ajoista puhutaan. =) Hah, toi miellyttämisenhalu jokaiseen suuntaan on niin tuttua.

      Mulla on selkeä aukko sivistyksessä, että en ole perehtynyt noihin tuoksuihin. Pitää ottaa asiaksi. Kiehl`sillä osataan kyllä tehdä ihan super-ihania paketteja! <3

      Poista
  7. Minua ärsyttää, kun Kiehl'siäkin myydään vain muutamassa etelän kaupungissa. Näen sitä lähinnä lentokentillä ja ulkomailla, mutta kiinnostaisi kyllä. Pidän kotona aina tuota yö-öljyä, joka taikoo jo tuoksullaan ja riittää kesäöinä sellaisenaan kasvoilleni. Mutta kokeilisin mielelläni muutakin, jos sitä voisi käydä testailemassa täälläkin tai Oulun-reissuilla -mutta sieltäkin Stockmann lopettaa.

    Taidat olla niitä viimeisiä, jotka tulevat mieleen pintaliitäjistä puhuttaessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika eteläpainotteista on tuo laajentuminen monella firmalla, sieltä aloitetaan ja sitten aina pohjoisemmaksi laajennetaan. Toi Oulun Stockkan lopetus on kyllä harmi juttu. :( Sama noissa junajutuissa, kaikkialta vähennetään, mutta esim. entiseen kotikaupunkiini ei pääse kohta enää millään. Ei mene viikonloppuisen edes kunnolla busseja ja nyt loppuu junakin. Ihan älytöntä, noinko sitä yritetään kehittää asumista muuallakin kuin pk-seudulla?

      No hyvä kuulla, jos näin on! ;)

      Poista
  8. Tapahtumista on kiva lukea ja päästä kurkistamaan mitä mahtavaa niistä löytyy. Ajattelin tänä talvena olla ahkera öljyjen käyttäjä, ja aloitin jo erilaisten luonnollisten öljyjen kokeilut näytteiden avulla. Eipä pitäisi ihon nyt kuivua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku tykkää näitä lukea. =) Öljyt kyllä auttaa talviaikaan ihanasti. Mun muuten eka käyttämäni öljy kasvoille taisi aikoinaan olla vuosia sitten Bio-Oil, koska bongasin sen hehtuksen jostain ulkomaalaisesta lehdestä. Silloin sitäkään ei tietenkään myyty vielä Suomessa, joten jouduin tilaushommiin. Tekee kasvojen ihosta aivan ihanan pehmeän.

      Poista
  9. Kirjoita ihmeessä vaan, ainakin mä luen mielelläni myös näistä tilaisuuksista :) Siinä pääsee lukijatkin olemaan vähän kärpäsenä katossa :D

    Kiehl'sillä on kyllä kauniit pakkaukset ♡.♡ Sisältö jäänyt toistaiseksi tuntemattomaksi, mutta nämä kasvoöljyt kuulostavat ihastuttavavilta! Mun kasvot kyllä tykkää öljyistä tosi paljon, oon huomannut pidemmällä aikavälillä ihon rasvoittuvuuden tasaantuneen, loppuneen lähes tyystin!..tai sitten se on tämä syksy =_=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät. Ehkä mä sitten aina joskus rohkaistun kirjoittamaan, kun on jotain tosi mielenkiintoista. :)

      Mä tykkään kans Kiehl`sin pakkauksista, simppelit, koska panostavat sitten enemmän siihen sisukseen. Kiehl`sin tuotteita on muuten hauska bongailla leffoista. ;)

      Poista
  10. Miekin tykkään lukea näistä :)
    Kun itse ei saa mitään kutsuja kuin Lushille, eikä täältä korvesta tuleminen oikein kiehdo, kun junalippuihin menee jo se reilu satanen ja jos tilaisuus kestää 1-2 tuntiin (+junassa yhteen suuntaan 4 tuntia), niin mieluummin on sitten kotona.

    Merkki on tuttu vain nimenä ja en käytä öljyä kasvoille, kun muutenkin jo pukkaa rasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatii jo melkoista urheiluhenkeä tuon yhteen suuntaan junassa neljän tunnin istuminen. :D Vaikka olisi paksu lompakkokin, niin onhan tuo aika melkoinen.

      Kiehl`sin öljyt on muuten suunniteltu myös akne ja rasvaiselle iholle, sillä ne hillitsee talin eritystä, usko tai älä. ;)

      Poista
  11. Ihanan oloinen tilaisuus! Mä luen mielelläni tilaisuuksista ja olen ihan täpinöissäni kun välillä saan johonkin kutsun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli ihana tilaisuus, kaikki vimpan päälle mietittyä. =)

      Poista
  12. Minäkin luen mielelläni näistä tilaisuuksista ja olen iloinen puolestasi, kun pääsit mukaan :)
    Minullakin on yökäytössä juurikin tuo Midnight Recovery. Kuiva ihoni tykkää kyllä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Henna. Itse ole yhden pullon tuota Midnight Recoverya käyttänyt ja tykkäsin kyllä siitä, aion nyt verestää muistoja tuon näytteen kanssa. ;)

      Poista
  13. Käytän öljyjä - todellakin! <3 Tosin Kiehl's on brändi, johon pitäisi vielä tutustua paremmin. Onneksi näitä merkkejä riittää, niin koskaan ei voi kosmetiikkailot loppua kesken ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkit ei kyllä lopu kesken, vaikka kuinka kävisi läpi. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives