Parhaat – Syyskuu`15


Ehkä yksi lempihetkistäni kuun alussa, koota yhteen edellisessä kuussa ihastuttaneet tuotteet. Viime kuu oli aika meikki painotteinen, joten tämä kuu meni enemmän ihonhoidon merkeissä. Lisäksi löysin  volyymishampoon, joka tekee hiuksista pehmeät sekä astetta ylellisemmän sävyttävän huulivoiteen. 


BIOTHERM AQUASOURCE TOTAL EYE REVITALIZER

Tämä tuote vilahti blogissani jo kesäkuussa, jolloin tämän kirkastava ja viilentävä koostumus viehättivät minua kovasti. Jotenkin tämä jäi kuitenkin sivuun, kunnes aloin elokuussa katsomaan, että tälle ei luvata säilyvyyttä kuin kuusi kuukautta avaamisesta ja päätin ottaa tuotteen tehokäyttöön, koska olisi sääli myöhemmin heittää hyvä tuote pilantuneena roskiin. Muistin kuitenkin pitäneeni voiteesta kovasti, enkä muistanut väärin. Biothermin voiteen koostumus on todella paksun geelimäistä ja se on helmiäishohtoista, mikä tuo välittömän valoa tuovan efektin levityksen jälkeen. Aamulla viilentävävaikutus tuntuu väsyneiden silmien ympärillä ihanalta. Yllättävää kuitenkin on se, miten älyttömän kosteuttava tämä on ollut. Sitä ei jotenkin koostumuksesta uskoisi. Olenkin käyttänyt voidetta aamuin/illoin, enkä ole kaivannut paksumpaa voidetta edes öisin. Silmänympärystät on olleet joustavan tuntuiset ja hyvin kosteutetut. Lisäksi en voi sille mitään, että Biothermin tuotteiden raikkaat tuoksut ovat aina viehättäneet minua. Huomasin myös, että tämä toimii aivan loistavasti myös huulilla. Olen aamuisin pistänyt tätä myös huulille ja ihan hetken päästä huulet tuntuvat niin kosteutetuilta, että niiden päälle levittyy unelman pehmeästi jopa mattaisin huulipuna. Olen ollut tästä ihan innoissani.


EVO VOLUME SHAMPOO

Volyymishampoot mielletään usein erittäin puhdistaviksi, sellaisiksi, että ne tekevät hiukset suorastaan narskuvan puhtaiksi. Monet jopa sanovat, että on ihan sama käytätkö syväpuhdistavaa- vai volyymishampoota, lopputulos on kuitenkin sama. Australialainen Evo on kuitenkin toista maata. Shampoo on sulfaatiton, mutta se muodostaa pehmeän vaahdon ja pesee hiukset puhtaiksi. Tuoksu  tässä volyymishampoossa on jännitävä, sellainen sateenraikas metsä. Omat hiukset ovat pesun jäljiltä niin pehmoiset, että usein olen selvinnyt tämän jälkeen ihan hiuksiinjätettävällä hoitoaineella. Käytänkin tätä aina, kun laiskottaa. Shampoota suositellaan hennoille ja ohuille hiuksille. Sopii myös värjätyille hiuksille. Tekee omista ohuista ja lasimaisista hiuksista mielettömän pehmoiset. Evon tuotteita ei testata eläimillä ja lisäksi pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Lisäksi ainakin itsellä nousee noista hauskoista teksteistä joka pesukerralla hymy huulille. 


BAKEL HYDRAMIST

Jokin aika sitten myyntiin tullut Bakel Hydramist on ehdottomasti suosikkimistejäni. Kun käyttää paljon mistejä, niissä alkaa vähitellen huomata isojakin eroja. Muistan, kun alussa minusta tuntui, että oli ihan sama, mitä kosteuttavaa sitä kasvoilleen suihki, sama lopputulos. Aika on kuitenkin osoittanut asian olevan ihan toisin. Se mikä erottaa jyvät akanoista on se, että ne parhaat tuotteet on pakattu täyteen oikeasti ihon hyvinvointiin vaikuttavia kalliitakin raaka-aineita. On eri asia suihkia lähdevettä ihoon kuin tuotetta joka sisältää ihoon kosteutta sitovia aineisosia. Hyvässä mistissä on tietenkin myös hyvä tasainen suihke, se ei saa ruikkia isoja kosteita läiskiä ympäri kasvoja, vaan suihkeen on oltava tasaisen hieno. Varsinkin kun käytän näitä myös meikin kiinnitykseen. Mikä ihaninta Hydramistissa tuoksuu ihan hempeästi jasmiini, jonka koen rauhoittavana ja ylellisenä tuoksuna. Tuoksu tulee mistiin käytetystä jasmiiniöljystä, jota leikkisästi kutsutaan nimellä "king of oils". Mistissä on käytetty raaka-aineita myös aloeta, glyseriiniä, vadelmanlehtiuutetta ja kirkastavaa sitruunahappoa. Rauhoittaa, kosteuttaa ja virkistää ihoa nopeasti.



SENSAI PRIME SOLUTION

Pakko myöntää, että syksyn aikana päälle kytketty keskuslämmitys on alkanut vaikuttaa ihooni todella kuivattavasti. On ollut pakko kaivaa järeämpiä tuotteita esiin. Aloin huomaamaan, että kesällä meikin alla käyttämäni suosikkicombo Sensain Lotion II & Emulsion II, eivät enää tahtoneet riittää vaan kuivan tuntuisen ihon pintaan oli tuskaista levittää meikkiä. Mietiskelin, että mikä avuksi? Sitten tajusin, että Sensaillahan on tämä Prime Solution. Olisin tietenkin voinut vaihtaa meikin alla käyttämäni Emulsio II kosteuttavammaksi ja paksummaksi voiteeksi, mutta en pääse karvoistani eroon siinä, että tykkään, että meikin alla käytettävä voide on ohutta. Aloinkin korvaamaan Lotion II:n tällä Prime Solutionilla. Emulsiomaisen paksua, mutta geelimäiseltä näyttävä tehokosteuttaja on tehnyt iholleni ihmeitä. Iho on tuntunut paljon kosteutetummalta, pehmeämmältä ja sileämmältä, kun olen laittanut tätä ennen emulsion lisäämistä. Meikkivoidetta on ollut ihan erilaista levittää. Olin jotenkin hämmästynyt, että yhden tuotteen vaihdolla voi saada näin paljon aikaiseksi. Prime Solutionin tuoksu on ylellisen kukkainen. Luulen, että rasvoittuvalle iholle tämä olisi aivan ihana yksinään meikin alle. Hinta vähän kirpaisee, mutta pullo on järkälemäinen 75ml:ä, joten siitä riittää varmasti koko talveksi.


GUERLAIN KISS KISS ROSELIP TINTED LIPBALM – PINK ME UP

Nimensä mukaisesti kyseessä on kosteuttava ja sävyttävä huulivoide, joka lupaa myös hoitaa huulia. Ensiksi en ollut ihan varma tuotteen valkoisesta hylsystä, mutta jollain tavalla kullan kanssa liitossa, se onnistuu näyttämään ylelliseltä ja erottamaan sen hauskasti Guerlainin mustahylsyisistä KISS KISS -huulipunista. Pink me up on sävynä raikas läpikuultava pinkki. Sävyjä on neljää erilaista, mutta tämä oli oma valintani. Tosin voisin haluta näitä toisenkin, oranssisen Peach Partyn, niin paljon olen tästä pitänyt. Tämä on se tuote, jota käytän, kun en jaksa alkaa säätämään huulipunan kanssa, mutta haluan huulille kuitenkin jotain väriä. Lisäksi on pakko todeta, että tämä tuntuu oikeasti hoitavalta, erona moniin muihin kokeilemiini sävyttäviin huulivoiteisiin verrattuna. Puikkoon onkin lisätty huulia suojelevaa jojobaöljyä, silottavaa ruusuöljyä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa, jonka uskon olevan sen takana, että huulet tulevat oikeasti pehmeiksi.

Löytyikö joukosta ennestään tuttuja tuotteita? Mikä oli syyskuun suosikkituotteenne?

Ps. Käykäähän kurkkaamassa sähköpostinne, Elie Saab -arvonnan voittajalle laitettu viestiä tänä aamuna. ;)


Osa tuotteista ostettu itse, osa lehdistönäytteitä.







  1. Biothermin silmänympärysvoide näyttää kyllä aivan täydellisiltä aamuihin, jolloin silmänalusia turvottaa! Aquasource kasvovoidekin oli yllättävän kosteuttava vaikka koostumus vaikuttikin kevyeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biothermit on kyllä oikeasti yllättävän kosteuttavia siihen nähden, miten kevyitä niiden koostumukset on. Kuuntelin yhdessä blogitilaisuudessa aika hämmästyneenä Biothermin tuotekehittelijän ja kemistin juttuja näistä tuotteita. Silloin se tuntui vähän sellaiselta, että kunhan puhuu. ;) Mutta kyllä se pitkäkestoinen kosteutus pitää näissä oikeasti paikkansa. :)

      Poista
  2. Tuo Sensai taas kiinnostaisi. Mulla on ollut siitä kaksi näytettä ja voi että se on hyvää. Mutta tuo hinta tuntuu kerralla vähän liiallisella. Mutta ehkä seuraava ale-lappu ja se on menoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on i-h-a-n-a-a! Ihan uskomattoman kosteuttavaa! :o Kannattaa muuten ehkä odotella myös arvontaviikkoa joulukuun alussa... ;)

      Poista
  3. Mäkin olen aina tykännyt Biothermin tuotteiden raikkaasta tuoksusta :) Monia silmänympärysvoiteita olen sarjalta käyttänyt, mutta tuo on tainnut jäädä testaamatta. Nyt kyllä vahvasti epäilen, että testaukseen menee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on ihana tosi tunnistettava tuoksu, ovat muuten tosi tarkkoja, että se on aina se sama, kuluttajat kulma niin tottuneet siihen. ;)

      Poista
  4. Juuri korkkasin eilen oman Evo-shampooni, yhden kerran perusteella tosiaankin erilainen volyymishampoo. Lupaa kyllä hyvää muidenkin tuotteiden osalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, ei todella tee ihan samanlaista jälkeä. Mun hennoille hiuksille tuo ei niin narskuvaksi pesevä vaikutus on nannaa. :)

      Poista
  5. Oi, tuo shampoo kuulostaa kuin mulle tehdyltä! Jos tästä takkupäästä (eli ohuesta luonnonkiharasta) saa joku aine vielä pehmeän niin olen yhtä hymyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekee kyllä tosi pehmoiseksi vaikka on volyymishampoo, lopputulos tosin ei sitten ole ihan niin ilmava kuin niillä narskuvan puhtaiksi pesevillä shampoilla.

      Poista
  6. Kuulostaa täydelliseltä tuo Biothermin voide. Evot odottaa vuoroaan testaukseen, joten ei vielä ole tuntumaa:) Sensai on varmasti ihana, sillä ainahan ne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biotherm on tosi hyvä, suosittelen, jotka haluaa kosteutusta, mutta eivät tykkää paksuista tai rasvaisista koostumuksista. :)

      Poista
  7. Tuo Evo onkin mulle ihan tuntematon merkki,pitääpä tutustella ^_^

    VastaaPoista
  8. Voi Sensai <3 Joskus tuon hankin itselleni, mutta eka pitää kulutella muita pois :) *ihastunut huokaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin loistava. Jännintä on, että musta tuo Prime Solution sopii takuulla yksinään rasvoittuvalle iholle meikin alle. Sitten tällaiselle korpulle päälle lisää muita tuotteita, niin hyvä tulee. :D

      Poista
  9. Täytyy kyllä sanoa, että wau! Kauniin eteerinen linjaus vielä. evo noh sekosin niihin täysin, tuoksut, koostumukset ja nuo putelit, ei niitä voi olla rakastamatta. Aqua sourcea olen käyttänyt kautta linjan ja pidän todella paljon ja tuoksuu mielestäni ruoholta. Tykkään. Sensai aah.... Sensailta kelpaisi mikä tahansa, aina ja ikuisesti, hienostuneet tuoksut, laatua ja nuo pullot!

    Ihanaa alkanutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuten oikeasti huomasin, että näihin kuukauden suosikkeihin pääsee usein aika samankaltaisia tuotteita jopa ulkoisesti. Mietin, että aika jännästi teen arkipäivässä näitä tuotevalintojani usein osaksi myös estetiikan perusteella, mikä juuri sillä hetkellä miellyttää. Noi Sensain pullot on ihania, missä varsinkin tuntee tuon pinnan!

      Ihanaa viikkoa Tiia. <3

      Poista
  10. Nuo kaikki tuotteet näyttävät ylellisiltä ja täydellisiltä, jotka voisin hyvin huolia myös itselleni. Eniten kumminkin kiinnostuin Bakel Hydramist. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hydramist on kyllä ihana. Aika useasti tulee laitettua päivän aikana kasvoille, kun huoneilma on niin kuiva tällä hetkellä.

      Poista
  11. Millä tavalla muuten valitset kuukauden suosikkituotteesi? Tulevatko ne suoraan sen mukaan, mitä olet käyttänyt eniten? Vai ihan vaan fiiliksellä, että just nyt tää tuntuu parhaimmalta?

    Yritin miettiä, mikä on minun syyskuun suosikkituotteeni, mutta en yhtään osaa sanoa. Mikään yksittäinen ei vain nouse mieleen, mutta voisin nimetä yhden kombon, joka juuri nyt toimii. Ne ovat Estelle&Thildin uusi seerumini, EkoPharman mustaherukkaöljy ja L'atelier Des Delicesin Youth -kasvovoide. Nämä kolme yhdessä pitävät ihoni aika hyvin kosteutettuna. Näihin aikoihin nimittäin tuntuu, että enemmän on enemmän, ihon kun tahtoo kuivua niin herkästi. Ja tuoksut ovat tärkeitä. Ensiksi mainittu on tuoksuton ja kaksi seuraavaa jotenkin oikein sopivat syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti aina ne, mitä olen käyttänyt eniten, siksi ne on suosikkeja. ;) On vaan tosi jännä huomata, miten mua viehättää samana kuuna aika samanlaiset tuotteet, joita sitten käytän paljon. Varmasti tosi paljon riippuu ne eniten käytetyt tuotteet omasta fiiliksistä. Toki en laita joka kuukausi esim. Sensain 38, vaikka se on varmasti käytetyin tuotteeni, koska ei siinä olisi mitään järkeä. Lähinnä uusia tuotteita, joita olen innostunut käyttämään juuri nimenomaisessa kuussa. :)

      Poista
    2. Ahaa, aika jännä, sillä musta tuntuu, että itse saattaisin valita enemmän sen hetkisen fiiliksen mukaan, että mistä vaikka tuli paras fiilis sen kuun aikana, vaikka oisin käyttänyt sitä vähemmän kuin jotain muuta. Sillä just kysyin, kun mietin, että ehkä muut valitsee vähän tilastollisemmin. :D Mulla ehkä tuo olisi just sillä tylsä, että helposti käytän kuukaudesta toiseen tiettyjä tuotteita koko ajan, ja sitten taas joitakin ihan satunnaisesti, eli että ne eivät pääse yhtä vakiokäyttöön kuitenkaan. Eli mulla olisi aina se sama Kjaer Weisin meikkipohja siellä. Tai vuorokuukausin se ja RMS Beautyn meikkipohja. Eli sitten se menisi samalla linjalle kuin sulla tuo Sensain 38.

      Mutta en tiiä, voisi olla hauska alkaa itsekin tarkkailemaan tätä. Pitää katsoa, että irtoaisiko siitä ihan postausta. Mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että mulla niistä ei tulisi kovin mielenkiintoisia. :D

      Poista
    3. Höh, tottakai sä voit tehdä! Teet vaan omalla tavallas. :) Nääkin on kuitenkin sellaisia tuotteita, joista nimenomaan oon ollut myös tosi innostunut syyskuussa. :D

      Poista
  12. Biotherm kuulostaa ihanalta! Tykkään nimenomaan ohuemmista, geelimäisemmistä koostumuksista :) evot kiinnostavat myös, tuo pakkausdesign ja helvetica <3 Tarvitsisin kyllä jonkun mistin, ajattelin messuilta ostaa Aloreen citysuihkeen mutta Bakel voisi olla myös mielenkiintoinen vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, mutta tosi kosteuttava. Evojen pakkaukset on kyllä niin hauskoja. Se Citysuihke on kiva. :)

      Poista
  13. Prime Solution AAAAAAA <3_<3 Pari näytettä on mennyt, mutta en vieläkään ole raaskinut ostaa täyttä pulloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän olin lukenut tuosta aiemmin sun blogista, mutta en mä silti tajunnut, että se on noin kosteuttava?!? Jos ihossa on aamulla vähänkään kuivaa hoitovesi ja tuo niin iho on aivan sileä. :o En tiedä mitä se sisältää... :D Kannattaa muuten olla joulukuun ekalla viikolla kuulolla, sillä täällä saattaa olla pientä Sensai-arvontaa. ;) Mukana mm. tämä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives