Pretty Day & Night


Clarins julkaisi syksyllä mielenkiintoisen lämpimän maanläheisen Pretty Day & Night -kokoelman. Clarinsin syysmeikkiin kuuluu kaksi viidensävyn luomiväripalettia, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan. Luomiväreihin on lisätty luomen ihoa hoitavia ainesosia kuten jojobaöljyä sekä hilppakasvista ja koiranruususta saatavia öljyjä. 

Värikkäiden palettien ystävät saattavat pitää Pretty Day & Night -kokoelman sävyjä hieman tylsinä, mutta luonnollisen ja neutraalin silmämeikin ystäviin (kuten minuun) ne varmasti kolahtavat. 

Day on pakattu kullansävyyn, kun taas Night paahdetun kahvin väriseen pahviseen koteloon. Daylla saa tehtyä sellaisen minimalistisen nuden silmämeikin, kun taas Night soveltuu enemmän iltaan ja smokey eyes -lookiin. Yhden paletin hinta on 46,90 euroa.


Day-paletin viisi sävyä ovat pehmeä beige, kuulas roosa, vaalea harmaanruskea, tummanruskea sekä tumma harmaaseen taittava ruskea. Sävyjä voi halutessaan sekoitella keskenään. Vaalein sävy on satiininen. Ensikosketuksessa tämän kanssa ollessani, tämä tuntui ehdottomasti paletin vaisuimmalta sävyltä. Sävy on tosi himmeä, sitä ei oikeastaan edes erota iholta, mutta kuinkas kävikään... Kyseinen sävy on ollut itselläni se käytetyin. Sillä pohjustaa loistavasti koko luomen, sävy sopii hyvin silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle, johon käytin sitä jutun lopussa olevassa meikissäkin. Todella monikäyttöinen sävy siis, olen silti sitä mieltä, että pigmenttiä voisi olla hieman enemmän. Kaksi seuraavaa sävyä ovat helmiäishohtoisia, varsinkin vaalea harmaanruskea on todella hohtava. Tummimmat sävyt ovat mattoja. Tummanruskea on koostumukseltaan hieman jauhoinen, eikä mikään helpoin levitettävä. Sen sijaan harmaaseen taittava ruskea on ihana. Sen koostumus on kermaista ja levittyy luomelle pehmeästi. Oma suosikkini varjostuksiin.


Night-paletti sisältää sävyinä beigen, hohtavan kullan, pronssin, violetin sekä syvän mustanruskean. Beige, violetti ja mustanruskea ovat mattoja, kun taas kulta ja pronssi ovat helmiäishohtoisia sävyjä. Vaaleinta beigeä olen käyttänyt aika paljon tehdessäni päivämeikkiä, sillä se on sävynä kauniin neutraali. Hohtava kulta on koostumukseltaan näistä jauhoisin ja helmiäishohtoisin, se variseekin jonkun verran luomelle laitettaessa. Siitä huolimatta se on yksi suosikkisävyjäni paletista, sillä saa kiva juhlavuutta meikkiin. Itselleni mustanruskea on jäänyt näistä vähimmälle käytölle, kun taas violetti on suosikkisävyni smokey eyes -lookiin. Violetin sävynä se on jännä, taittaa mielestäni harmaaseen. Joten tällä ei tarvitse pelätä "itkusilmiä", mitä monet pelkäävät violetin kanssa saavansa aikaiseksi.


Pretty Day & Night -kokoelmaan ilmestyi myös kaksi uutta Rouge Eclat huulipunasävyä 21 Tawny pink ja 22 Red Paprika, jotka molemmat jäävät valikoimaan. Ei varmaan tarvitse sanoa, että lämpimän punainen Red Paprika on näistä suosikkini, kun taas lämpimän roosan sävyinen Tawny Pink sopii enemmän neutraaleista sävyistä pitäville. Koostumus punissa on mielettömän kermainen. Ne saavat huulet näyttämään sileämmiltä ja pinnan hehkuvalta. Punien suositushinta on 27,30 euroa.


Päätin toteuttaa oman versioni iltaan sopivaksi. Kulmakarvat jätin tyyliini hyvin luonnollisiksi, viimeisen päälle piirretyissä kulmakarvoissa tunnen näyttäväni kovalta. Täyttelinkin hieman tyhjiä kohtia Clarinsin Eyebrown Pencililla sävyssä Light Brown. Ihon pohjustin Clarinsin Instant Light Radiance Boosting Complexion Basella sävyssä 02 Champagne. On muuten ollut yksi suosikkipohjustajistani jo vuosia. Heleyttää ja peittää ihon punaisuutta. Meikkivoiteena käytin jokaisen korppuihon suosikkia Clarinsin True Radiancea, joka tekee pohjasta tasaisen mutta kuulaan. Yläluomelle tein aluksi rajauksen Crayon Kohlilla sävyssä 10 True Violet, jonka häivyttelin sitten Night-paletin violetilla. Luomilla pohjalla Day-palatin vaaleinta sävyä. Alaluomen ulkonurkkiin ja yläluomelle varjostuksiin käytin Night-paletin upeaa violettia, keskelle luomea lisäsin samasta paletista hohtavaa kultaa. Poskilla Tawny pink. Puuterina käytin sitä ihanaa YSL:n valkoista, jota taputtelin BeautyBlenderillä kasvojen t-alueelle. Tekee näin melkein kauniimpaa jälkeä kuin siveltimellä, ihmeellistä! Huulille itseoikeutettu valinta oli tietenkin upean dramaattinen Red Paprika.


Mitä mieltä olette Clarinsin kokoelmasta? Tylsää vai sydäntä sulattavaa?

Paletit ja huulipunat lehdistönäytteitä, muista meikkiin käytetyistä tuotteista osa ostettu itse, osa lehdistönäytteitä.






  1. Aivan ihana paletti ja niin mun värit. Ja voi pyhä jysäys kuinka kaunis oletkaan <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on aivan ihanat sävyt, sellaiset joilla on tällaisen laiskan meikkaajankin helppo tehdä meikki nopsaan. :)

      Poista
  2. Ihana look ❤️ Näytät niin kauniilta! Minäkin tykästyin Red paprikaan, se on niin nätin värinen ja sopii hiuksiini :D

    VastaaPoista
  3. Sydäntä sulattavaa :). Tarvitsisin oikeastaan luonnollisen silmämeikkipaletin, ja tuo Clarinssin uutuus vaikuttaa tosi hyvältä. Ja Red Paprika on tosi upea <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Day-paletti on kyllä tosi täydellinen, jos haluaa nudemeikin tehdä, hintakin on Clarinsmaisen alhainen, toki näitä nudeja on tullut nyt syksyllä yhdeltä jos toiseltakin brändiltä. :)

      Poista
  4. Todellakin sulatti mun sydämen, etenkin nuo punien sävyt on niiiiin kauniit! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on nättejä, onneksi Red Paprika on melko lämpimän sävyinen, usein näissä syysmeikeissä on huulipunissa sävyjä, jotka eivät välttämättä ole mulle niitä pukevimpia.

      Poista
  5. Sun silmät näyttää aivan upeilta tossa meikissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se johtuu siitä, että violetti on ihan mun väri, kurkkaa vaikka täältä ;) : http://keyword-love.blogspot.fi/2013/09/syksy-on-violetti.html

      Poista
  6. Upeita sävyjä - paitsi helmiäiset eivät enää näihin roikkuluomiin sovi, mutta eivät haittaisi, sillä nuo muut sävyt kyllä iskevät.
    Ja huulipunat - ja koko meikki!
    Kaunis olet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stop tykkänään tollaiset puheet! Eihän me haluta kaavoihin kangistua. ;) En nyt itsellekään luomivakoon helmiäistä pistäisi, mutta tuohon ripsien tyveen, silmien sisänurkkiin ja kulmaluulle se on tosi tehokas tässäkin iässä. ;)

      Poista
  7. Ei todellakaan tylsiä vaan ihania.Minullakin sattui tälle päivälle näistä postaus:) Meikkisi on kaunis ja tyylikäs. Minä kokeilin niitä rajaamisia ja tytöt tuumas, että joo, onpa aika rajut. Että niin mitä tästä vois päätellä? Enkö mä osannukaan?! Yhyy! No, olihan se vähän samaa linjaa kuin Oriflamen meikkaus ja siitäkin tuli tuomio, että liikaa meikkiä. Ei voi näiden neitien kanssa voittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä osasit, tytöt ei vaan oo tottuneet. ;) Joka päivä Oriflame-tyylinen meikki parin viikon ajan niin ne muistaa, että oot aina näyttänyt siltä. ;)

      Poista
  8. Kaunis meikki ^_^ Ja olen tuota Day-palettia kuolannut jo kauan mutta olen miettinyt, olisiko kuitenkin enemmän käyttöä tuolle Night-paletille..tuo violetti vetoaa minuun ja kovaa! Clarinsilla on kyllä kivat ja kauniit pakkaukset.

    Meikkimunalla puuteroiminen on kyllä tekniikkana hämmentävän toimiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo näissä on valinnan vaikeus. Day on tosiaan hyvä arkeen, mutta jos näistä yksi ehdoton lempparisävy pitäisi valita, se oli Night-paletin violetti. Se on ihana! <3

      En tosiaan olisi uskonut, että "muna" toimii puuteroinnissa. :D Varsinkin toi YSL levisi tajuttoman nätisti.

      Poista
  9. Todella kaunis! :)

    pienet.suloisuudet

    VastaaPoista
  10. Kaunista! Tuo violetti luomiväri näyttää hyvältä, itsekin olen siellaista esim juhlameikissä käyttänyt - ja tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on nätti, sopii hyvin jos haluaa vähän tummempaa ja dramaattisempaa. :)

      Poista
  11. Ihanat <3 Ja sinä Jonna niin kaunis. <3

    VastaaPoista
  12. Ihanat paletit! Tietokoneen ruudulta vähän vastaavia sävyjä, mitä ensimmäisessä Nakedissä, mikä on edelleenkin mun käytetyin paletti. Paleteissa ongelma vaan on noi tummimmat sävyt, mitkä jää itsellä liian vähälle käytölle. Siinä missä 80-luvun aikuisilla perisynti on tai oli siniset luomet, mä jumitan juurikin noissa maanläheisissä sävyissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Day-paletissa on tosiaan vähän samanlaisia sävyjä kuin Nakedissa, kaikki on tossa käyttökelpoisia, tuo tumminkaan ruskea ei ole mikää ihan hirveän tumma. Night-paletissa taas varmasti tuo tummin sävy jää itsellä vähälle käytölle.

      Poista
  13. Rakastan ja näytät upealta ja todella kauniilta. Upea meikki. <3

    VastaaPoista
  14. Jumantsuikka mikä look! <3 Kauniit luonnonläheiset värit. Minäkin jäin ihastelemaan silmiäsi näissä kuvissa, upea syvänvihreä sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla. Mä olen aina vähän pitänyt mun silmiä tylsinä, olisin antanut nuorempana mitä vain, jos ne olisivat olleet siniset, eikä viher-ruskeat. :D

      Poista
  15. Olet niin kaunis! Salaperäisyyttä ja glamouria tässä kuvassa on myös yllinkyllin, kuten iltalookissa saakin olla.

    Iltapaletti kiinnostaa värien puolesta enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Red Paprika on kyllä sellainen sävy, mikä tuo tosi paljon glamouria tumman silmämeikin lisäksi. :) Iltapaletti olisi kyllä ihan sun juttu. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives