14.10.2015

Testissä: Meikkivoiteet


Edelleen yksi blogini luetuimpia juttuja on postaus, jossa testissä olivat puhdistusvoiteet. Postauksesta erikoisen teki se, että minun lisäkseni ystäväni testasi tuotteet sokkona, ilman, että hän tiesi, mistä tuotteesta on kyse. Näitä toivottiin tuolloin lisää ja minulta meni melkein vuosi ennen kuin sain aikaiseksi toteuttaa uutta postausta, tällä kertaa meikkivoiteista. Ystäväni Jaana testasi meikkivoiteet tätä postausta varten sokkona jo kuluvan vuoden maaliskuussa, mutta minulta postauksen julkaiseminen vain venyi ja venyi, kunnes olin valmis myöntämään tosiasiat.

Joskus kun postauksen ideoinnista on jo aikaa, tajuaa, että nyt taisi olla liian korkealiitoiset tavoitteet postauksen suhteen. Tähän postaukseen olin ajatellut alunperin ottavani kuvat kaikista kymmenestä meikkivoiteesta kasvoilla. Kuvien otto jäi roikkumaan, tuli kesä ja minä rusketuin. APUA. Kaikki nämä meikkivoiteet ovat liian vaaleita iholleni kesällä ja olisi ollut naurettavaa yrittää kuvata näitä Rhodoksen ruskettamilla kasvoilla. Olisin voinut sekoittaa niihin toki sekaan vaikkapa Dr. Hauschkan Värinestettä, mutta sehän muuttaa aina meikkivoiteen koostumusta, eikä tulos olisi ollut todenmukainen. Tuli syksy ja tajusin, että minähän haluan tämän postauksen ulos, varsinkin kun huomasin, että yksi näistä tuotteista on lopetettu ja korvattu uudella versiolla, yhden tuotteen pakkauskin on muuttunut tässä välissä. Jos en toimisi, pian olisi myöhäistä. Oli pakko luopua ajatuksesta kuvata nämä kaikki kasvoilla. Laitan kuitenkin linkit niihin postauksiin jutun loppuun, jossa minulla on jotain testissä olleista meikkivoiteista kasvoilla.

Valitsin omista valikoimistani joukkoon hyvin erilaisia tuotteita. Mukana on CC-voidetta, mineraalia, paksumpaa, ohuempaa, peittävää, kevyttä, halpaa, kallista... Lähetin Jaanalle postissa meikkivoiteet pienissä muovipurkeissa, jotka oli numeroitu. Joten hänen arvioitiinsa ei ole vaikuttanut pakkausten ulkonäkö, brändi tai mikään muukaan, ainoastaan se, miten hän koki tuotteiden toimivan ihollaan. Hän testasi tuotteita kahtena päivänä ja toisena päivänä hänellä oli alla Smashboxin Photo Finish -primer. Tuotteiden levitys on tapahtunut pääsääntöisesti BeautyBlenderillä. Omat kokemukseni sitten tietenkin koostuvat kokonaisvaikutelmasta pakkauksesta, tuoksusta ja käyttöominaisuuksista jne.

Testattavat meikkivoiteet:

* BareMinerals Bareskin Pure Brightening Serum Foundation
* Biotherm Skin Best CC
* Clarins True Radiance
* Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude
* Guerlain Baby Glow
* Lumene Longwear Blur Foundation
* Make Up For Ever HD Foundation (lopetettu, tilalle tullut Ultra HD)
* Sensai Fluid Finish
* Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation (uusi pakkaus, kts. täältä.)
* YSL Le Teint Touche Èclat

Testaajat:

Jaana 33 vuotta, iho normaali, mutta pintakuiva. Toivoo meikkivoiteelta peittävyyttä, sillä poskissa ja nenän ympärillä on punertavuutta varsinkin talvella. Silti toiveissa on myös kuulautta, sillä testaaja ei tykkää maskimaisesta lopputuloksesta. Suosikkimeikkivoide on Diorin Star.

Jonna 38 vuotta, iho pintakuiva ja suht helposti ärtyvä. Iho punoittaa helposti. Punoitusta esiintyy varsinkin nenänpielissä ja leuan alueella. Toivoo meikkivoiteelta ihon sävyn tasoittumista. Tykkää kauniista kuultavasta lopputuloksesta. Täysin mattainen iho on kauhistus. Se ehdoton suosikkimeikkivoide on vielä hakusessa, vaikka monia hyviä on vuosien saatossa löytynyt.

Pisteytys:

Pisteitä annettiin meikkivoiteille 1-5, myös puolikkaita pisteitä pystyi antamaan. Jokaisesta tuotteesta arvioitiin levittyvyyttä, peittävyyttä, kestoa ja yleistä fiilistä tuotteesta.  

Joko olette valmiina lukemaan kommentit ja katsomaan miten kävi? Varatkaa aikaa ja hakekaa syötävää ja juotavaa, sillä tästä postauksesta tulee pitkä. ;)


BAREMINERALS 

Meikkivoide on öljytön ja tuoksuton eikä se sisällä parabeenejä tai silikonia. Käytetään ravistamalla pulloa voimakkaasti, jotta ainesosat sekoittuvat ja voide levittyy hyvin. (Pyysin testiohjeissa Jaana sekoittamaan tätä erityisen hyvin ennen levitystä, ettei sekoittamattomuudella olisi vaikutusta lopputulokseen.) Sisältää fysikaalisen suojakertoimen SPF 20.

Levittyvyys: 
Jaana: Tuotteen koostumus on tosi öljymäinen ja juokseva. Suoraan sanottuna tämä oli aivan karmea levitettävä. Tuntui, että voide jää ihon pinnalle ja rullaantuu siinä. Yritin levittää tätä BeautyBlenderillä, siveltimellä (Sigman duo fibre), sormilla, mutta mikään ei tuntunut toimivan.
Jonna: Koostumus on todella lirua. Pullon sisällä onkin kuula, joka sekoittaa komponentit yhteen. Koitin levittää tätä siveltimellä (Baremineralsin omalla, joka on tarkoitettu tämän levitykseen.), sormin ja BeautyBlenderillä. Beramineralsin omalla siveltimellä saan tämän jotenkin sudittua kasvoille niin, että en joudu hakemaan varapäreitä varastosta.

Peittävyys:
Jaana: Kevyestä keskipeittävään. Pienellä määrällä sai hyvinkin luonnollisen lopputuloksen, mutta koska jouduin läträämään tämän kanssa, sain tästä jopa puolipeittävän. 

Jonna: Punoitus peittyi melko hyvin, jätti kuultavan jäljen niille kohtia kasvoja, jolla voide toimi. Valitettavasti voide jumittui kiinni ihohuokosiin korostaen niitä, melko napakalla siveltimellä levittäessä ihoni ärtyi ja meikkivoide korosti kuivia kohtia ihossani. 

Kesto:
Jaana: Kesto oli tässä ainoa asia josta tykkäsin! Tämä nimittäin kesti kasvoilla jopa 12 tuntia ja ehkä jopa inauksen parani oltuaan iholla tunnin, pari. 
Jonna: Kesto oli hyvä, en vaan päässyt yli siitä, että kasvot näyttivät tämän kanssa niin hilseileviltä.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Karmea. Sotkuinen koostumus, hankala levittää, tarraa ihon kuiviin kohtiin. Yleisarvosana 1.
Jonna: Hirveä. Todella ohut koostumus imeytyy ihohuokosiin ja korostaa niitä. Kuivat kohdat korostuvat. Pullo on vähän halpa, muovinen. Plussaa kuitenkin nokasta, josta saa pisara kerrallaan juoksevaa tuotetta ulos. Yleisarvosana 1.

Pisteet: 2/10

BIOTHERM

Ihon sävyvirheitä korjaava "hoitovoide" ikääntymisen merkkeihin. Aurinkosuoja SPF 25.

Levittyvyys:
Jaana: Voide on aika paksun tuntuista ja se tekee siitä hankalan levittää.
Jonna: Voide on paksuhkoa, joten kostealla BeautyBlenderillä tai sormin levitys toimii parhaiten.

Peittävyys:
Jaana: Keskipeittävästä peittävään.
Jonna: Keskipeittävä

Kesto:
Jaana: Ok.
Jonna. Todella hyvä, kestää ihollani jopa pienen hikoilun.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Paksu koostumus ei tunnu omimmalta ja muutenkin tuote oli jotenkin mitäänsanomattoman oloinen. Ei huono, mutta ei ihmeellinenkään. Yleisarvosana 2.
Jonna: Koostumus on paksua, mutta Beautyblenderillä saa tarvittaessa tehtyä ohuttakin jälkeä. Peittää loistavasti ihon punaisuutta ja tuntuu iholla joustavalta ja jopa kosteuttavalta. Blurraa hyvin ihohuokosia, mutta ei silti tartu kuiviin kohtiin kiinni. Tätä laitan, kun iho kaipaa enemmän peittoa. Vihreästä tuubista on näppärä puristaa paksua tuotetta ulos, mutta mikään kovin ylellinen se ei ole. Tuoksu raikas. Yleisarvosana 4,5.

Pisteet 6,5/10

CLARINS

Ihoa kirkastava, hehkua ja säteilyä antava, kosteuttava, silottava ja puolipeittävä meikkivoide. Aurinkosuoja SPF 15.

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy helposti ja tasaisesti, juuri passeli koostumus.
Jonna: Voide on melko ohutta, mutta se levittyy iholle nätisti ja pehmeästi.

Kesto:
Jaana: Ok, kaikkein pisimpinä päivinä tarvitsisi parantelua.
Jonna: Hyvä. Tosin kaipaa parantelua iltaa kohden. 

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Tämä on just mun tyylinen tuote! Peittävyyttä saa helposti, mutta silti tästä jäi luonnollisen kuulas lopputulos. Ihana tuoksu! Ei liian voimakas, että ärsyttäisi, mutta kuitenkin sellainen, että sen huomaa. Suosikki! Yleisarvosana 4,5.
Jonna: Jättää tosi luonnollisen kuulaan lopputuloksen, mutta peittää silti punaisuutta hyvin. Kerrostamalla saa peittävämpääkin jälkeä. Hieman sulaa pitkän päivän aikana kasvoille, muuten ihana. Lasipullo on ylellinen ja meikkivoiteen kukkainen tuoksu tuo ripauksen luksusta arkeen. Yleisarvosana 4,5.

Pisteet: 9/10

ELIZABETH ARDEN

Meikkivoide lupaa kevyen, hengittävän ja sileän ihon. Kosteuttaa ihoa. Aurinkosuoja SPF 15. 

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy hyvin.
Jonna: Levittyy ihanan pehmeästi, koostumus on hieman paksumpaa. 

 Peittävyys:
Jaana: Kevyestä keskipeittävään.
Jonna: Keskipeittävä

Kesto:
Jaana: Ok.
Jonna: Loistava. Tämä jopa paranee oltuaan iholla muutaman tunnin.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Hyvä koostumus, jättää luonnollisen näköisen lopputuloksen. Kuitenkin hyvin perusmeikkivoide, joka ei ihmeempiä tunteita herätä. Yleisarvosana 3.
Jonna: Ihana! Blurraa ihohuokosia, levittyy pehmeästi, paranee iholla ollessani. Oma suosikkini! Neliskanttinen lasipullo on ylellinen. Yleisarvosana 5.

Pisteet: 8/10

GUERLAIN

Nestemäinen valoa antava meikkivoide, joka lupaa poistaa kasvoilta väsymyksen. Aurinkosuoja SPF 25.

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy hyvin ja helposti.
Jonna: Levittyy pehmeästi.

Peittävyys:
Jaana: Puolipeittävä.
Jonna: Puolipeittävä.

Kesto:
Jaana: Ok.
Jonna: Hyvä.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Tämäkin on hyvin perusmeikkivoide, ei huono, mutta ei herätä riemunkiljahduksiakaan. Yleisarvosana 3.
Jonna: Tämä on Clarinsin ja YSL:n kanssa tässä joukossa se, joka tuo eniten hehkua kasvoille. Peittää hyvin varsinkin ihon punaisuutta, mutta pitkän päivän aikana vaatii hieman korjailua, kun alkaa sulamaan kasvoille. Plussaa aivan ihanasta tuoksusta! Yleisarvosana 4.

Pisteet : 7/10


LUMENE

Pitkäkestoinen meikkivoide, lupaa koko päiväksi pehmeän, tasaisen ja virheettömän ihon. Lupaa jopa 16 tunnin pysyvyyttä. Suojakerroin SPF 15.

Levittyvyys:
Jaana: Paksusta koostumuksesta huolimatta levittyy hyvin ja tasaisesti.
Jonna: Koostumus paksuhkoa, mutta ei kuitenkaan joukon paksuinta. Levittyy tasaisesti, mutta toisinaan takertuu hieman ihon kuiviin kohtiin kiinni, korostaen niitä.

Peittävyys:
Jaana: Täysin peittävä.
Jonna: Täysin peittävä. Käyttöön, jos on todella huono ihopäivä.

Kesto:
Jaana: Kestää hyvänä pidemmänkin aikaa.
Jonna: Loistava, ei sula kasvoille pitkänkään päivän aikana.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Tosi kivan oloinen tuote, jota voisin kuvitella käyttäväni, jos iholla olisi enemmän ongelma-alueita, joita peittää. Yleisarvosana: 4.
Jonna: Hyvä tuote, jos ihossa ei ole pintakuivuutta, sillä peittää tehokkaasti ongelma-alueita. Lopputulos on aavistuksen liian matta makuuni. Muovituubi on näppärä kuljettaa mukana. Yleisarvosana: 3,5.

Pisteet: 7,5/10.

MAKE UP FOR EVER

Meikkivoide lupaa peittävän, mutta silti ohuen ja näkymättömän meikkipohjan niin, että iho näyttää virheettömältä.

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy hyvin, sillä koostumus on hyvin ohutta ja juoksevaa.
Jonna: Tässä on sama ongelma kuin minulla on kaikkien liian hienojakoisten ja juoksevien meikkivoiteiden kanssa. Lopputulos ei ole tasaisen vaan meikkivoide imeytyy huokosiin korostaen niitä, samoin kuin ihon kuivia kohtia, jättäen lopputuloksen laikukkaaksi.

Peittävyys:
Jaana: Kevyt, saa kuitenkin kerrostettua hyvin, jolloin saa aikaan puolipeittävän loppotuloksen.
Jonna: Kevyestä täyteen peittävyyteen. Kerrostamalla tuotetta punoitukset iholla häviävät täysin.

Kesto:
Jaana: Ok.
Jonna: Ok. Epätasaisuus ja laikukkuus korustuvat päivän mittaan.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Tämäkin on kiva tuote, mutta ei mitään ihmeellistä. Yleisarvosana 3/5.
Jaana: Hirveä. En suosittele iholle, jossa on paljon pintakuivuutta tai kuivia kohtia. Peitti kyllä punaisuutta loistavasti. Muovinen pullo on yllättävän painava ja se tuo hieman ylellisyyttä käyttömukavuuteen. Yleisarvosana 1,5.

Pisteet 4,5/10.

SENSAI

Syväkosteuttava meikkivoide. Tuote on kevyt ja läpikuultava. Lupaa antaa kasvoille hehkua sekä keveää peittävyyttä. Aurinkosuoja SPF 15.

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy helposti ja tasaisesti.
Jonna: Levittyy kevyesti ja pehmeästi iholle.

Peittävyys:
Jaana: Kevyestä keskipeittävään.
Jonna: Kevyt.

Kesto:
Jaana: Kestää hyvin pidemmänkin päivän.
Jonna: Kestää iholle hyvin, reilut 12 tuntia kasvoilla oltuaan on pientä sulamista havaittavissa t-alueella.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Perushyvä meikkivoide. Jaana kommentoi tämän myös olevan erikoinen, sillä sävy oli näyttänyt hänellä pari astetta liian tummalta (meillehän sopii samat sävyt, joten testi oli helppo toteuttaa), mutta jotenkin tummuus oli hävinnyt ja meikkivoide oli näyttänyt iholla hyvältä. Yleisarvosana 3,5.
Jonna: Meikkivoide on käytössäni silloin, kun iho tuntuu normaalia kuivemmalta, tämän tarrautumista kuiviin kohtiin ei tarvitse koskaan pelätä. Peitto on tosi kevyt, mutta häivyttää punaisuutta, kun hieman kerrostaa. Yleisarvosana: 4.

Pisteet: 7,5/10.

VICHY

Meikkivoide lupaa korkeaa peittävyyttä, mutta luonnollista lopputulosta. Kestävyyttä luvataan 16 tuntia. Aurinkosuojakerroin SPF 35.

Levittyvyys:
Jaana: Puolijuoksevaa, jonka ansiosta levittyy hyvin.
Jonna: Melko ohutta, levittyy vaivatta.

Peittävyys:
Jaana: Täyspeittävä, ihan loistava!
Jonna: Täyspeittävä.

Kesto:
Jaana: Hyvä kesto! Kuitenkin ilman primeriä meinaa "nousta" ihon pinnalle.
Jonna: Erinomainen, kestää koko päivän.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Loistava täyspeittävä meikkivoide. Ei jätä maskimaista lopputulosta ja on peittävyytensä ansiosta todella riittoisaa. Yleisarvosana 4.
Jonna: Peittävä meikkivoide, vaikka ei teekään kasvoille vahamaista pintaa, on makuuni liian peittävä. Kaipaisin kuulaampaa lopputulosta. Kuivempina ihopäivinä voide ei levity aivan täydellisesti. Kiitos Vichylle, että vaihtoivat tuon halvan näköisen valkoisen muovituubin ylellisemmän näköiseen mustaan. Yleisarvosana 3,5.

Pisteet 7,5/10.

YVES SAINT LAURENT

Painottoman tuntuinen meikkivoide, joka luo valoa kasvoille. Lupaa oman ihon, mutta kauniimman.

Levittyvyys:
Jaana: Levittyy helposti.
Jonna: Levittyy pehmeästi ja tasaisesti.

Peittävyys:
Jaana: Kevyestä keskipeittävään.
Jonna: Kevyt, kerrostamalla saa peittävämpääkin jälkeä.

Kesto:
Jaana: Ok.
Jonna: Hyvä.

Yleinen fiilis tuotteesta:
Jaana: Ihan ok tuote, pieni miinus siitä, että tarraa primerin kanssakin ihon kuivimpiin kohtiin. Yleisarvosana 2,5.
Jonna: Levittyy hyvin, tekee valoa hohtavan pinnan iholle, tasoittaa ihon punaisuutta. Hyvä mutta ei loistava. Lasinen pyöreä pullo kultaisella korkilla on silkkaa luksusta! Yleisarvosana 3.

Pisteet: 5,5/10.


Toivottavasti tästä romaanin mittaisesti postauksesta on apua, kun seuraavan kerran etsitte itsellenne uutta ehkäpä sitä täydellistä meikkivoidetta. Tämän kertaisen testin voittajaksi nousi Clarinsin True Radiance, joka oli Jaanan suosikki ja minun kakkossuosikkini. Toiselle sijalle kiri Elizabeth Ardenin Flawless Finish ja kolmannen sijan jakoivat Lumene, Vichy ja Sensai. Abloodeja. Mitä tästä opimme? Hyvän meikkivoiteen voi saada myös edullisesti, mutta siihen loistavaan tarvitaan sitten ehkä muutama euro lisää :)

Milloin ostitte viimeksi meikkivoiteen? Mikä on suosikkinne?

Tuotteet kasvoilla:
Clarins täällä ja täällä.
Elizabeth Arden täällä.
Guerlain täällä.
Vichy täällä.

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omiani.
40 kommenttia:

 1. No nyt on kattava vertailu, todella! Arvostan vaivannäköä:))

  VastaaPoista
 2. Loistava postaus. :)

  Viimeksi olen tainnut meikkivoiteen ostaa kesän lopulla - tai itseasiassa kyseessä oli aasialainen BB-voide, jonka kyllä ihan meikkivoiteeksi lasken :D Ihan ehdotonta suosikkia ei ehkä ole vielä löytynyt, monia hyvä kyllä esim. Lumenelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lumenen voiteissa on kyllä hinta/laatusuhde kohdillaan. :)

   Poista
 3. Mä oikein AHMIN tän postauksen! Todella mielenkiintoinen ja kattava. Clarins kiinnostaa erityisesti, koska jotenkin tunnun ihastuvan kaikkiin Clarinsin tuotteisiin joita kokeilen. Clarinsin Extra Comfort -meikkivoide ihastutti mua aivan erityisesti kun muutaman näytepussin verran sitä joskus käytin, eikä vähiten sen vuoksi, että voide tuoksuu aivan ihanalle kurkulle <3 Vaikka se onkin anti-age -tuote, suosittelisin sitä varauksetta kaikenikäisille kuivaihoisille. Nyt kyllä kiinnostaa myös tuo True Radiance! Ehkä mä voisin sijoittaa jompaan kumpaan, jos saisin edes yhden meikkivoiteen käytettyä ensin loppuun :P Kiitos hyvästä postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Emma!

   Clarinsilla on kyllä tosi hyvät meikkivoiteet, kivoja ohuita koostumuksia ja ihanat tuoksut.

   Poista
 4. Pitääpä laittaa Vichy korvan taakse, tykkäisin! Näistä suosikkini on Lumene Blur; loistava pysyvyys ja peittävyys markettituotteelta :)
  Kiitos tästä, olipa nähty vaivaa! Oli mukava lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blur on tosi hyvä, itselle ei vaan ihon pintakuivuuden vuoksi sovi kuin silloin, kun niitä kuivia kohtia ei ole. :D

   Mä kirjoitin tätä postausta eilen viisi tuntia... Siihen päälle sitten kuvat, ystävän testaamiset yms. Joskus mietin onko tää ihan sekopään hommaa, mutta koska oli kivaa, niin ajattelen, että oli sen väärti. :D

   Poista
 5. Munkin pitää kehua, että olipa hyvin informatiivinen postaus! Lumenesta ja Vichystä löytyy omia kokemuksia. Vichy voisi olla tosi hyvä mulle, mutta sopivaa sävyä ei meinaa löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija.

   Vichyssa on kyllä se harmi, että Suomesta löytyy vain kolme sävyä, mulle sopivin niistä uusista on se vaalein, ongelma on vaan se, että oma ihon sävy on lämmin ja se vaalein on punapohjainen. :(

   Poista
 6. Clarins on ollut mun suosikkeja pitkään, mutta täytyy sanoa, että tuo Guerlainin Baby Glow on ollut ihana yllätys, oon kohta käyttänyt koko purkin ja meinasin ostaa uuden putelin sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa Baby Glowsta, se tekee tosi nätin hehkuvan pinnan. <3

   Poista
 7. Kiitos vertailupostauksesta! Clarinsin True Radiance on ollut täälläkin paljon käytössä. Lumenen Blur on silti se, jonka pakkasin mukaan syyslomareissullekin, se on ollut menneen kesän luottotuote. Tarpeeksi peittävä, helppo levittää vaikka sormin. Pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Virpi!

   Blur on kyllä paljon helpompi pakkauksen puolesta ottaa mukaan kuin Clarins. Mä yritän matkoille ottaa aina noita ei-lasipulloja, kun pelkään, että ne hajoaa. Blur kyllä kestää hyvin pientä hikoiluakin.

   Poista
  2. Tuota Elizabeth Ardenia on muuten todella vaikea löytää. Olen katsellut sitä varmaan pari vuotta matkoillakin, mutta ei ole silmään osunut. Omaa sävyä en uskalla verkkokaupasta kokeilematta tilata.

   Poista
  3. Juu ei ole helppoa, HKI:n Stockalla myydään ja Kickseissä. :)

   Poista
 8. Olipa hyvä ja monipuolinen testaus. Clarinsia voisi kokeilla, kun omat Diorit loppuu. Usein käytän myös Guerlainin puuterimeikkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en ole pitkään aikaan käyttänyt Diorin meikkivoiteita, pitäisi varmaan palata takaisin niiden pariin, kun vaan tietäisi, mistä aloittaisi. :)

   Poista
 9. Hatun noston arvoinen suoritus!

  Livboxin ansiosta ei ole enää useinkaan tarvinu ostaa meikkivoiteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli aika työläs, en ole koskaan kirjoittanut blogipostausta näin kauan. :D

   Sieltä tosiaan tuntuu tulevan uusi aika kovaan tahtiin. ;)

   Poista
 10. Onpas ollut urakka ja hienosti toteutettu! Hyvä Jonna ja Jaana! Minulla on itsellänikin jotain noista meikkivoiteista ja vaikka meillä on samansuuntaiset ihot, niin jotkut kyllä toimii ihan hyvin minulla, mutta sinulla ei. Mietin, että olisiko noista ihopillereistä minulle ollut hyötyä, kun ihoni ei tunnut enää kärsivän pintakuivuudesta! No, sen kuulee varmaan messuilla, kun menen kasvohoitoon. Käytätkö sinä mitään näistä iholle suunnatuista kosteuttavista yms pillereitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti työläimpiä blogipostauksia ikinä. Kiitos vaan J:lle, että suostuu näihin. :) <3

   Mä luulen, että ne on sitten lopulta henkimaailman juttuja, mikä toimii ja mikä ei. Toki alla olevat tuotteetkin aina vaikuttaa. Syön koko ajan lisäravinteita, mm. kollageenijauhe on aina käytössä. Silti se tietty kuivuus ei lähde, ajattelen, että se on mun ihon ominaisuus. Nuorempana mulla oli paljon selkeämmin sekaiho, rasvoittui todella paljon joistain kohtia. Iän myötä tuo on vähentynyt, sen sijaan kuivuutta esiintyy paljon enemmän.

   Poista
 11. Jestas rakastan tälläisiä testihommia, miten mielenkiintoisia nämä onkaan. Clarins meikkisuosikkejani pärjäsi näin hyvin, loistavaa, vaikka Clarinsin meikkivoiteita en olekaan sitten testaillut, Arden vakuutti myös. .) Wau!

  Huh mikä työ sulla ollut tässä postauksessa, mutta kyllä oli mielenkiintoinen ja loppupeleissä kaikki on makuasioita. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi kivoja, pitäis tehdä useammin. :) Tykkäisit takuulla tuosta Clarinsin voiteesta, mutta myös EA:sta. ;)

   Poista
 12. Vitsi, Clarins kuulostaa ihanalta!! <3

  VastaaPoista
 13. Mä luin tän ruokatunnilla ja oi, pääsi ihanasti hetkeksi ihan kokonaan pois työfiiliksistä-mahdoin olla hyvää ruokatuntiseuraa :D

  Mutta siis, upea postaus! Ja uskon, että kirjoittamiseen on saanut kulumaan aikaa mutta lopputulos taas palkitsee :) Mulla muuten aivan samat kokemukset BareMineralsista, muita en ole kokeillutkaan. Pintakuivalle iholle ei ole aina helpoin löytää sitä toimivinta meikkivoidetta, oma iho kun on vielä taipuvainen rasvoittumaan niin ei aina ole helppoa :´D Tuo EA kuulostaa kutkuttavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tähän varmasti kului koko se tunti. :D Olin kirjoittaessa, että apua, apua tästä tulee ihan liian pitkä. :D Mutta en halunnut jakaa kahteen postaukseen, kun kukaan ei olisi kuitenkaan jaksanut lukea osaa 2.

   On vai? Mä olisin halunnut niin pitää siitä, tiedän, että jotkut pitää, mutta omalla iholla se oli kamala!

   Poista
 14. Tämäpäs on ihan loistava postaus! Kiitos 😊☀️

  VastaaPoista
 15. sokkotestit ovat parhaita, niin saa oikean tuloksen ilman ennakkoajatuksia ja merkkiuskollisuutta. Joskus tosi halpa tuote on parempi, kuin "laadukas" ja kallis. toisinaan se sitten on toisinpäin.
  Hyvä postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ulkonäkö tai brändi vaikuttaa monella paljon, itsellänikin. Tosin en mä silti huonoa tuotetta uudestaan osta, vaikka sen olisi tehnyt suosikkibrändini. :D

   Poista
 16. Mahtava postaus Jonna. :) Tykkään lukea tällaisia arvosteluja / vertailuja. :)

  VastaaPoista
 17. Nämä sokkotestit on ihan parhaita! :) Nostan hattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, eniten itse odotin tässäkin Jaanan testailujen tuloksia. J on kuitenkin vuosia käyttänyt pääosin vain selektiivisiä meikkivoiteita, niin oli hauska nähdä tykästyykö hän noihin pariin halvempaan. :)

   Poista
 18. Aivan huikea postaus ja testaajien suosikki on myös yks omista lemppareista :)
  Mistähän sä seuraavan teet? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jää nähtäväksi! ;) Itseasiassa aihe on kyllä valmiina ja sitä aletaan tässä jossain vaiheessa toteuttamaan. :D

   Poista
 19. Tämä on todella hyvä postaus. :) Kiitos vaivannäöstä. Oma suosikkini oli myös testattavana, tuo Lumene meinaan. Ihan mahtava meikkivoide, passa just eikä melkeen mun makuun ja nassuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lumene on tosi hyvä, silloin kun oma iho voi hyvin, eikä ole pintakuivuutta, toimii myös mulla. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown