Dr. Hauschka

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Arvontaviikko polkaistaan käyntiin Dr. Hauschkan arvonnalla. Seitsemän tuotteen paketti sisältää aivan kaiken ja pikkaisen muutakin, mitä päivittäiseen ihonhoitoon tarvitaan. Dr. Hauschka on itselleni erityisen tärkeä, koska se oli ensimmäinen luonnonmukainen ihonhoitosarja, jonka tuotteita aloin 2000-luvun alussa käyttämään. Kimmokkeen kokeiluun sai kukapas muu kuin Madonna. Luin jostakin naistenlehdestä, että Dr. Hauschka on Madonnan suosikki ja jos jokin kelpaa Madonnalle, se kelpaa myös minulle. ^_^ Dr. Hauschka on siitä jännä sarja, että mitään itselleni sopimatonta, en ole koskaan sarjasta kasvoilleni pistänyt. Päinvastoin Dr. Hauschkan tuotteet ovat niitä, joihin palaan, jos ihoni alkaa kenkkuilemaan. Niillä saan tilanteen rauhoitettua melkein välittömästi. Olenkin löytänyt sarjasta monia tuotteita, joita ostan aina uudestaan, uudestaan, uudestaan... Arvottava paketti sisältää useita näistä tuotteista. 

PUHDISTUSVOIDE

Puhdistusvoide on eittämättä sarjan klassikkotuote. Se on myös yksi omia lemppareitani. Pienehkö tuubi on yllättävän riittoisa, sillä reilun herneen kokoinen nokare riittää koko kasvoille. Kasvot kostutetaan ensin lämpimällä vedellä, jonka jälkeen paksun puuromaista tuotetta taputellaan iholle, nimenomaan taputellaan, ei hangata. Jonka jälkeen se poistetaan lämpimällä vedellä. Itse poistan loput voiteen rippeet puhdistusliinalla varovasti. En voi sanoa, että tämän käyttömukavuus olisi mitenkään sieltä mukavimmasta päästä. Oudon puuromainen koostumus taputeltuna iholle on kieltämättä jännittävää, mutta tämän taika onkin siinä, miten tämän käytön jälkeen oikein huomaa parissa päivässä epäpuhtauksien katoavan iholta. Siksi tätä on tullut käytettyä lukemattomia tuubillisia.

TASAPAINOTTAVA KASVOVESI

Tasapainottava kasvovesi on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Vaikka itselläni on pintakuiva iho niin silti tämä on se oma suosikkini sarjan kasvovesistä, koska tämä vaan toimii paremmin kuin se toinen sarjan kasvovesi. Tämä on taas hyvä esimerkki siitä, että ne omalla iholla toimivat tuotteet löytää vain kokeilemalla. Kasvovesi ei kuivata ihoa vaan pitää ihon pehmeänä, kuulaana ja puhtaana. Tuotetta voidaan suihkuttaa kasvoille suoraan ja taputella sormin iholle, mutta käytän minä tätä välillä epäekologisesti törsäämällä suihkuttelemalla tuotetta vanulapulle, jolla sitten pyyhin lopuksi kasvot.

KOSTEUSVOIDE

Vaikka Dr. Hauschkan Ruusuvoiteet ovat klassikoita, niin halusin tällä kertaa pakettiin mukaan sarjan Kosteusvoiteen, joka on se voide, jota itse käytän meikin alla kevyen koostumuksen vuoksi. Kosteuttaa hyvin myös pintakuivaa ihoa, mutta imeytyy nopeasti. Voide sopii mielestäni Dr. Hauschkan voiteista parhaiten kaikille ihotyypeille. Lasinen pumppupullo on lisäksi ylellinen ja näppärä käytössä. Tätä on kulunut monen monta pullollista vuosien aikana. Ostankin tätä aina suosiolla 100ml:n koon pienemmän 30ml:n sijasta.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Kevyen koostumuksen omaava Silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkä silmäisille. Tämä hoitaa kuivia silmänympäryksiä ja tekee ohuesta ja herkästä ihosta hyvin kosteutetun ja kimmoisan.


RAUHOITTAVA NAAMIO

Mitäpä olisi ihonhoitopaketti ilman naamiota. Kiinteyttävä naamio ja paketissa oleva Rauhoittava naamio ovat niitä omia suosikkejani. Rauhoittavaa naamiota levitetään paksu kerros kasvojen iholle, kaulalle, decolteelle ja myös silmänympärysiholle. Annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, mutta minä pidän joskus tunninkin, jonka jälkeen poistan naamion kostealla kasvojenpuhdistusliinalla. Joskus kun iho kaipaa jotain extraa, levitän naamiota yöksi. Silloin sitä kannattaa laittaa todella ohut kerros ja odottaa hetki, että naamio ehtii hieman imeytyä ihoon ja vasta sitten painaa pää tyynyyn. Rauhoittava naamio nimensä mukaisesti rauhoittaa ihoa. Iho tuntuu käytön jälkeen vahvistuneelta ja kosteutetulta. Tuoksu on lempeän yrttinen, mutta olen haistavinani tässä voimakkaiten kehäkukan.

YÖSEERUMI

Yöseerumi on Dr. Hauschkan uusin tulokas. Tähän astihan Dr. Hauschka ei ole suositellut yöksi mitään voiteita, ainoastaan tehokuureja, mutta nyt tässä ajatusmaailmassa on pehmennytty ja sarjaan ilmestyi yöllä käytettävä seerumi. Seerumi on rasvaton, joten se antaa ihosolujen hengittää vapaasti yön aikana. Ainakin oma ihoni näyttää aamulla ihanan heleältä ja napakammalta.

SÄVYTTÄVÄ VÄRINESTE

Sävyttävä värineste on se tuote, josta olen kirjoitellut blogissa useampaan otteeseen (täällätäällä ja täällä). Vaikka se ei ole varsinainen ihonhoitotuote, halusin Värinesteen mukaan pakettiin, koska tämä on mielestäni niitä tuotteita joita jokaisen olisi joskus kokeiltava. Tuotteeseen jää koukkuun tai ainakin minä jäin. Sävyttävää värinestettä voi sekoittaa minkä tahansa päivävoiteen sekaan, levittää suoraan iholle tai miksata meikkivoiteeseen. Itse teen tällä liian vaaleista meikkivoiteista sopivan värisiä kesäiholle. Antaa sellaista auringonlämpöistä heleyttä ja kuulautta kasvoille, samalla tasoittaen ihon pintaa. Sisältää oliiviöljyä ja mehiläisvahaa, joten se myös hoitaa ihoa. 

ARVONTA:


Kerro minulle kommenttilaatikkoon lempituotteesi Dr. Hauschkalta, jos et ole sarjaan vielä tutustunut, kerro mikä arvontapaketin tuotteista vaikutti sinusta kiinnostavimmalta. Muistathan jättää myös toimivan sähköpostiosoitteesi, että saan sinuun yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Dr. Hauschka -arvonta. Osallistumisaikaa on vain huomiseen ti 1.12 klo 12.00 asti. Arvonnan suorittaa random.org. Voittajalle ilmoitan voitosta sähköpostitse. 


Arvonnan aputonttuna toimii Itu Biodyn Oy.




  1. Eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta tuo sävyttävä värineste kuulosti oikein mielenkiintoiselta. Arvonnassa mukana :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana!
    Lempituotteeni on mm. Ruusuvoide, monesta muustakin pidän.
    annem.alonen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Lempituotteeni on helppo nimetä: puhdistusvoide ja naamiot. Ilman niitä en halua enää olla. S-posti: ellinen76@gmail.com

    VastaaPoista
  4. En ole käyttänyt Dr.Hausckan tuotteita. Tasapainottava kasvovesi kuulostaa hyvältä! :)
    hanna8201@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Hauschkan puhdistusvoide on lemppari! Se jättää iholle hoidetun ja pehmeän tunteen, ei melkeinpä tarvi laittaa voidetta.

    VastaaPoista
  6. Lempituotteeni on tasapainottava kasvovesi.
    hannele_salminen(at)saunalahti.fi

    VastaaPoista
  7. Hei ihanaa! Ruusuvoide on sellanen mitä oon vähän kokeillu ja siihen tykästyin kyllä ^_^ josperi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Mä en oo koskaan aiemmin testannut Dr. Hauschkan tuotteita, mutta silmänympärysvoiteesta oon kuullut todella paljon kehuja! :)
    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Oioi! Joskus lukioaikoina muistan kokeilleeni ainakin puhdistusvoidetta ja kasvoöljyä, joista molemmista muistelen pitäneeni kovasti. Sittemmin tuotteet ovat (valitettavasti) jääneet muiden merkkien kokeilun jalkoihin. Olisipa taas mukava kokeilla sarjaa uudelleen! :)
    -Papayana, shine89_@suomi24.fi

    VastaaPoista
  10. On jo tovin pitänyt tutustua Dr. Hauschkaan laajemmin, erityisesti bloggareiden hehkuttamat kasvovedet ovat kiinnostaneet. Muutamista merkiltä kokeilluista tuotteista rauhoittava naamio on ollut paras. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mä niin tahdon olla mukana. Naamio kiinnostaa erityisesti. Olin juuri Lupauksen hoidossa ja naamio jäi houkuttamaan. Ne tuotteet, joihin olen tutustunut on olleet ihania.

    VastaaPoista
  12. Olen aivan umpirakastunut Dr.Hauschkan cleansing creamiin! Tuote on tarpeeksi tehokas viemään epäpuhtaudet iholta, mutta kuitenkin niin hellävarainen että sopii päivittäiseen käyttöön :) käytän ihonpuhdistuksessa nykyään vain luonnontuotteita ja Dr.Hauschka on ehdottomasti paras! tiia.o.salo@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Ai kun kiva! Olen mukana. :)
    Pakko myöntää, että olen aina hoitanut ihoani väärin ja täysin välinpitämättömästi. Johtuen lähinnä siitä, että se on erittäin rasvainen, joten "rasvaa siinä on ihan riittävästi muutenkin". Tästä tuloksena lätty punoittaa eli on todella pintakuiva. Nyt taas menossa kausi, jona sitä hoida kunnolla ja mikä on tulos. Hirveä määrä finnejä. Eli mahtoiko olla hyvä idea ollenkaan? :D
    Tässä tuotesarjassa eniten kiinnostaa rauhoittava naamio, naamioita en ole taatusti käyttänyt koskaan - saattaisi tulla tarpeeseen!
    speedxx ( a) luukku . com

    VastaaPoista
  14. Älä nyt viitsi, mikä palkinto! ♥_♥ Hauschka on sellainen merkki, joka on aina kutkuttanut, mutten oo vielä kerennyt testata niiltä mitään. Muistan kyllä monen kehuneen jotain kasvovoiteita! Rauhoittava naamio kuulostaa mielenkiintoiselta. Sen kaltaista en omista vielä yhtään^^

    cosmeticlandblog(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana arvonta <3 Nämä tuotteet olisivat enemmän kuin tarpeeseen, sillä ihoni on alkanut kiukuttelemaan tässä syksyllä. Kaikki tuotteet vaikuttavat todella kiinnostavilta. Itseltäni löytyy Clarifying Day Oil, joka auttaa myös näppylöihin.
    Aivan mahtavaa Jonna, että järjestät tällaisen arvontaviikon! :)

    kipuajaposkipunaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Tuo sävyttävä värineste kuulostaa kiinnostavalta eli sitä olis kiva kokeilla :-)
    classyxl.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Dr.Hauskasta ei ole mitään kokemuksia. Kaikki kuullostaa kivoilta tuotteita, varsinkin puhdistusvoide.

    koo.aaa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Dr. Hauschka kiinnostaa merkkinä todella paljon. Minulla on käytössä merkin aurinkopuuteri, jonka olin joskus saanut jonkun lehtitilauksen kylkiäisenä ja siitä olen kyllä pitänyt. Se onkin sitten ainoa tuote, jota olen merkiltä kokeillut.
    johanna.p.luoma@luukku.com

    VastaaPoista
  19. merkki ei olekkaan tänne entuudestaan tuttu mutta varsinkin tuo rauhoittava naamio alkoi kiinnostamaan. :) Tekisi kutaa omalle nassulle joka kaipaa aina kylmenevillä ilmoilla vähän pikku extraa :)

    jk90@windowslive.com

    VastaaPoista
  20. Tasapainottava kasvovesi oli mun suosikki, kun kerran käytin matkakokoisen setin Hauschkan tuotteita :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Puuromainen puhdistusvoide kuulostaa hassulta, joten sitä haluaisin ekana kokeilla. :D
    backinreverieÄgmailÖcom

    VastaaPoista
  22. Voi jehna miten ihana palkinto! Tuo seerumi kuulostaa mielenkiintoisimmalta - olisi mahtava päästä kokeilmaan, minkälainen ihmeaine on läpäissyt Hauschkan tiimin seulan nimenomaan yökäyttöön.

    masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta! <3 Osallistun, koska rakastan Dr. Hauschkan tuotteita (ja luonnonkosmetiikkaa) ja tuossa potissa on monia omia suosikkeja. Puhdistusvoide on yksi niistä, samoin tuo Kosteusvoide, joka on erinomainen meikin alla! S-postia en laita, koska uskon, että saat mut kiinni, jos satun voittamaan :D Peukut on pystyssä!!!

    VastaaPoista
  24. Yöseerumia haluaisin kokeilla. Merkki ei ole itselle tuttu muuta kuin äidin kosmetiikkahyllystä. Heljis@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Tuota puhdistusvoidetta oon halunnut kokeilla jo pitkään!

    tintskukka(at)gmail.com

    VastaaPoista
  26. OMG mikä arvonta :D tohtori hauskalta olen kokeillut vain tuota värinestettä joten kovasti kiinnostaisi voittaa tämä setti!! charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  27. Vau mikä arvonta!! :) Tuo silmänympärysvoide on huippu ja käytän sitä päivittäin. Muita tuotteita en ole vielä päässyt testailemaan. Toivotaan sormet ja varpaat pystyssä, että onni suosisi tällä kertaa!

    katisarita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. No on melkonen paketti! Sarja entuudestaan outo, en muista koskaan käyttäneeni ko. merkin tuotteita. Kiinnostavin on ehdottomasti silmänympärysvoide.
    nonanonni1@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Vau mikä arvonta! Kauheen vaikea valita omaa suosikkia mutta sanoisin Tasapainottava kasvovesi ja Käsivoide

    VastaaPoista
  30. Ainiin se sähköposti.... kynsipollo@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Olen lukenut Dr.Hauschkan tuotteista ja kiinnostavat kovasti mutten ole päässyt vielä testaamaan.Kaikki kiinnostavat mutta jos joku pitäisi valita,niin yöseerumi.

    markimta@outlook.com

    VastaaPoista
  32. Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta yö seerumi on kiinnostava. Voisi hoitaa ja ravita kuivaa ihoa hyvin.

    VastaaPoista
  33. Ei ole tuttu merkki. Seerumia kiinnostaisi kokeilla :)

    isla123(a)luukku.com

    VastaaPoista
  34. Mulle tuli joskus Livboxissa kiinteyttävä naamio ja siitä tykkäsin.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Yöseerumi kiinnostaisi ehkä eniten, mutta ottaisin kyllä kaikkikin, olisi kiva päästä käyttämään koko settiä. Oon kokeillut vain paria tuotetta Hauschkalta.

    ulpustiina@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kyseinen merkki ei ole entuudestaan tuttu, mutta vaikuttaa hyvältä. Kosteusvoide on ehdoton talvella joten se menisi ensimmäisenä kokeiluun. Olen hirveän nuuka panostamaan kasvojen hoitoon, joten tämä setti kuulostaa unelmalta! :)maiju.hyyrylainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhoittava naamio voisi olla minun juttuni, sillä ihoni on ärtyisä ja atooppinen ja kaipaa erityisesti ilmojen viiletessä sitä jotakin "extraa"! Kiinnostus heräsi, olisi mukava päästä kokeilemaan :) Aikaisempaa kokemusta ei tämän merkin tuotteista ole, vaikka kehuja olen kuullut ja lukenut monesta paikasta!

      ssorvo@hotmail.com

      Poista
  37. Yöseerumi kuulostaa ehdottomasti mielenkiintoisimmalta tuotteelta :)

    VastaaPoista
  38. Yöseerumi kuulostaa virkistävältä ja jänskältä ;) En oo koskaan tutustu Dr. Hauschkaan. Mukaan kivaan arvontaan!
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  39. Hauskan (hih) ihonhoitotuotteista minulla ei ole kokemusta kuin pienestä pullollisesta tuota kasvovettä, mutta se oli todella ihana. Tämän syksyn yksi ehdottomia meikkisuosikkejani on ollut ruskea Limited edition -luomivärinelikko, jonka nappaan käteeni aina, kun haluan utuisen ruskean smoky eyen (eli melkeen joka päivä..!)

    Sähköpostini on mennenjatullen@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Aivan huippu arvonta, olen käyttänyt ko.tuotteita ja ollut todella tyytyväinen. Naamiota ja yöseerumia en ole kokeillut vielä. sirkku.eskolin@elisanet.fi

    VastaaPoista
  41. Sävyttävää värinestettä haluaisin ehdottomasti kokeilla. Tuotesarja ei ole kuin nimenä tuttu.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  42. En olekaan aiemmin kyseisestä merkistä kuullut, mutta vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! :) Yöseerumi vaikuttaa todella hyvältä, mutta kaikkia kokeilisin mielellään. Toivottavasti onni suosisi!
    veera.e.jokinen@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Minulla on kyseiseltä merkiltä kasvoöljy ja sattuipa sopivasti, että palkinto sisältää juuri kaikkea muuta paitsi tuota öljyä. ;) janit-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Itse en merkiltä ole testannut kuin ripsiväriä, joka ei päässyt kuitenkaan suosikiksi. Silmävirkistettä olisi mielenkiintoista kokeilla! :D
    karmiinisuu[at]gmail.com

    VastaaPoista
  45. Arvontaviikko, kivaa! Ja miten mielenkiintoinen aloitus ! Itselläni ei ole lainkaan kokemusta kyseisen merkin tuotteista, mutta mielenkiinto heräsi! Kaikista eniten kiinnostuin rauhoittavasta kasvovedestä. Oma ihoni on hyvn herkkä, mutta silti rasvoittuva ja puskee helposti esiin epäpuhtauksia. Monet rasvaisen ihon tuotteet ovat lähinnä saaneet ihoni kunnon pahenemaan entisestään. Tästä voisi olla minulle apua!

    VastaaPoista
  46. Itselleni uusi tuotteita, siksi koitan onneani huikeassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  47. Sain hiljattain testerin yövoiteesta ja se herätti mielenkiinnon tohtori hauskaa kohtaan. Hyvältä vaikutti !!
    Aivan mahtava setti tarjolla, kokeillaan onnea.
    susatar8@gmail.com

    VastaaPoista
  48. En ole aiemmin kokeillut, mutta erityisesti tuo kasvovesi kuulostaa kuvailemanasi tosi hyvältä. Saattaisi sopia mulle hyvin! :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  49. SIlmänympärysvoide kiinnosta eniten, olen testannut kymmeniä ja taas kymmeniä tuotteita ja aina vaan näppyä pukkaa tai kirvelee tai rasva/voide jää kerrokseksi ihon pinnalle. Herkkäihoisena haasteellista löytää hajusteettomia ja oikeasti toimivia tuotteita. Tämä sarja kiinnostaa kovasti :)

    marjovaat@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Naamio kiinnostaisi erityisesti, sitä ei ole tullut kokeiltua.
    Hausckan kokemuksista on niin pitkä aika, että en muistakaan! Olen ollut niin vaihtelunhaluinen, että on valitettavasti jäänyt. (minnanmail@gmail.com)

    VastaaPoista
  51. En ole vielä tuotteita.Kiinteyttävä naamio on mielenkiintoinen. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Tykkäsin siitä sääriöljystä joka tuli joskus jostain goodie bagista! Muutenkin yleisesti kiinnostava merkki ja myös äippäni suosikki :')

    taika.sariola (at) gmail.com

    VastaaPoista
  53. Onpas iso paketti! Mukana oli pari hyväksi havaittua tuotetta, mutta sitäkin useampaa en ole testannut. Oma suosikkini Dr. Hauschkalta on sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide. Kokeilehan ensi kesänä, se on ihan täydellinen!
    neitiminttukihara@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Aivan ihana paketti! Dr. Hauscha on vielä itseltäni kokeilematta, vaikka on jo monta kertaa pitänyt :/ Rauhoittava naamio ainakin kuulosti must have tuotteelta iholleni :)

    -JossuK
    johak(at)netti.fi

    VastaaPoista
  55. Olen joskus vuosia vuosia sitten Hauschkan tuotteita käyttänyt ja niistä hyvä mielikuva jäi. Harmillisesti tuotteisiin ei ole tästä huolimatta tullut palattua, mutta kokoajan enemmän ja enemmän ne ovat alkaneet mietityttää. Ehkä itsekin noistaisin tuon puhdistusvoiteen lemppariksi; niin erikoinen, mutta toimiva tuote. :D

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Suosikki Dr Hauschkan tuotteista on ruusuvoide, etenkin talven kuivattamalle iholle. Tuo puhdistusvoide on kiva kanssa, ja olen käyttänyt meikeistä yhden tuubin meikkivoidetta - se ei kuitenkaan ihan suosikiksi noussut. Ihonhoitotuotteet vaikuttaakin Hauschkan vahvemmalta osaamisalueelta.
    siru_meriaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Hankin Dr. Hauschkan matkapaketin joskus, ja siitä ihastuin aika lailla puhdistusvoiteeseen, sen hankkimista olen usein miettinyt, mutta jostain syystä jäänyt ostamatta. Ehkä palava rakkaus unohtui jossain vaiheessa?
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Oi mitä ihania tuotteita! Itse en ole vielä mitään kyseiseltä merkiltä kokeillut. Puhdistusvoiteesta olen kuullut niin paljon, että kiinnostaa eniten. mar.marttinen@gmail.com

    VastaaPoista
  59. tasapainottava kasvovesi kiinnostaa eniten
    jenni.ollikainen@luukku.com

    VastaaPoista
  60. En ole kokeillut aikaisemmin, puhdistusvoide ja savyttava varineste kuulostaa kiinnostavimmilta. :)
    Rusinapulla82@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Jokainen niinstä muutamata tuotteesta, joita olen Dr. Hauschkalta koittanut on osoittautunut oikein oivalliseksi, mutta lemppariksi nousee silti kasvoöljy! Itse en tosin enää aikoihin ole kärsinyt rasvoittuvasta ihosta, mutta tuote sopii loistavasti myös suojaamaan kylmeneviltä ja kuivattavilta säiltä :) Ehdottomasti mukana arvonnassa, krussmynta@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Upea palkinto! Suosikkini on Kiinteyttävä naamio.

    mintunhelminauha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. En ole vielä kokeillut kuin silmäluomivoidetta, ja siitä olen pitänyt kovin. Puhdistusvoide ja kasvovesi ovat näistä kiinnostaneet pisimmän aikaa ja niiden hankkimista olen harkinnut. Nyt tosin alkoivat myös naamio ja yöseerumikin houkuttelemaan :) stigaba(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Puhdistusvoide on lemppari!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  65. Olen kokeillut puhdistusvoidetta kun se tuli lehtitilauksen kylkiäisenä. Ensin inhosin, sittemmin olen tykästynyt :-) emminum at gmail.com

    VastaaPoista
  66. Haluan osallistua arvontaan! Ruusuvoiteet ovat lemppareitani, puhdistuvoide ei sen sijaan mennyt jakeluun yhtään:)

    VastaaPoista
  67. Ooh, ihana arvonta!!! Olen aivan yllättynyt, kun jouduin toteamaan, etten ole tainnut kokeilla mitään Dr. Hauschka tuotteita, vaikka se on olevinaan niin tuttu merkki. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan, eniten kiinnostuin sävyttävästä värinesteestä. hanna (at) sposti.net

    VastaaPoista
  68. kasvonaamio kuulostaa hyvältä
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  69. Apua, mä niin tarvitsisin Hausckaa, koska kaikki on loppumassa ja ilman niitähän ei voi elää! :O Puhdistusvoide on se ehdottomin suosikki, jos yksi vaan pitää valita. ;)

    Jos sattuisin voittamaan (mulla on kyllä maailman huonoin arpaonni!!), niin löydät ehkä mun yhteystiedot jostain? ;')

    VastaaPoista
  70. Ruusuvoiteesta olen tykännyt!
    optimismia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  71. Yöseerumi kiinnostaa näistä eniten ehkä siksi, että en ole koskaan kokeillut mitään seerumeita. Hauschkan tuotteet ovat kaupoista ja blogeista tuttuja, mutta käyttökokemusta niistä ei ole. Jospa nyt onni potkaisisi <3.

    kirsi.brostrom (at) gmail.com

    VastaaPoista
  72. Ooh, mikä palkinto!<3
    Omat suosikkini ovat puhdistusvoide, jonka käyttötekniikkaa opettelin kauan ja hartaast, sekä ihanan tuoksuinen sekaihon loistava Melissavoide.

    OutiS
    outi.saariahoätgmailpistecom

    VastaaPoista
  73. Yöseerumia olisi mukava kokeilla.

    pipsaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  74. En ole tutustunut Dr. Hauschkaan, vaikka siitä tuleekin aikaajoin juttuja luettua. Niillä oli ilmeisesti jokin oma systeemi, jota olen vähän vierastanut.. Kosteusvoide kyllä kiinnostaisi. :)

    ameochi (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  75. Ihana paketti! Tuotemerkki on itselleni vielä vieras, toivottavasti ei kauaa. Kaikki tuotteet oli kiinnostavia mutta tuo silmänympärysvoide tarttui kun just nyt on silmänympärykset ihan kuivat ja rohtuneet. Täytyy käydä tutkimassa löytyisikö Sokokselta tätä.
    lehtonen_nina@yahoo.com

    VastaaPoista
  76. Ihana arvonta, erityisesti sävyttävä värineste kiinnostaa! sadepai@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta tasapainottava kasvovesi kuulostaa hyvältä! Rakastan kasvovesiä, ne sopivat yleensä hyvin iholleni:) saana.rajala@helsinki.fi

    VastaaPoista
  78. Puhdistusvoide herätti kiinnostuksen. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Ihana joulukalenteripaketti <3 En ole tutustunut tuotteisiin, ja tästä setistä yöseerumi kuulosti mielenkiintoisimmalta :) -Sari P- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  80. Mukana ollaan! Suosikkini on kevyt ruusuvoide. Pitäisikin ostaa sitä lisää. :)
    Ihanaa alkanutta viikkoa toivotellen, Sonja, meikkimonsteri@ gmail. com

    VastaaPoista
  81. En osaa päättää muutaman tuotteen kohdalla, mikä on lemppari, mutta kasvovedestä olen ollut pitkän ajan kiinnostus tuon puhdistusvoiteen ohella. :)

    varpu.kurvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Mukana arvonnassa! :) upea paketti ja en tästä merkistä tiedä mitään mutta vaikuttaa laadukkaalta. :)

    hemantinde@hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Ei ole ennestään tuttuja nämä ja tuo värineste kuulostaa kiinnostavalta :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Ei ole tuttu, mutta yöseerumi kuulostaa erityisen mielenkiintoiselta :P Ihana paketti.

    kksuom {se merkki} gmail {piste} com

    VastaaPoista
  85. Ei ole tuttu ja puhdistusvoide kiinnostaa eniten. Tosi kivan oloinen palkinto! suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  86. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja mutta tuo silmänympärysvoide kiinnostaa eniten!
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista

  87. Tuotesarja ei ole entuudesta tuttu, muuta tuo yöseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta.

    mardumikkola@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Tuo Rauhoittava naamio on lemppari, se on ihana hemmottelunaamio. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  89. Puhdistusvoide on vanha suosikki ja yöseerumia olisi kiva testata.
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Tasapainottava kasvovesi kuulosti oikein sopivalta iholtani. En ole tutustunut ko.merkkiin, vaikka se toki on nimenä hyvinkin tuttu.

    nina.sandberg2[at) gmail.com

    VastaaPoista
  91. Eivät ole tuttuja tuotteita, mutta eniten kiinnostaisi sävyttävä värineste!
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  92. Kosteusvoide kiinnostaa eniten, koska etsinnässä on hyvä kosteusvoide meikin alle. En vielä omista yhtään Dr. Hauschkan tuotetta.
    whiteflower(at)wippies.com

    VastaaPoista
  93. Yöseerumi olisi täydellinen tuote kuivuuteen taipuvaiselle iholleni! :)
    Terkuin, Emma

    emma.gemma@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Suosikki tohtori hauskalta (hehe) on puhdistusvoide, jota olen käyttänyt jo monta tuubia. Käytän sitä yleensä muutaman kerran viikossa, luottotuote jota pitää aina löytyä kylpyhuoneen kaapista. Myös ruusuvoiteesta sekä kasvovedestä olen tykännyt, mutta ykkössuosikin titteli on selvä. Puhdistusvoide onkin kohta loppumassa, joten voitto maistuisi makealta :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  95. En ole vielä päässyt tähän merkkiin tutustumaan, mutta uudet ihonhoito tuotteet kiinnostavat aina valtavasti! :) rauhoittava naamio ja yöseerumi kuullostivat mahtavilta!

    lookbymari@gmail.com

    VastaaPoista
  96. en ole vielä kokeillut mutta kosteusvoide omaan pintakuivalle iholle olisi pakko kokeilla!(:
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Enpä ole vielä käyttänyt Hauschkan tuotteita, mutta tuo puhdistusvoide on kyllä ollu pitkään hankintalistalla.

    lifeanddisasters (a) gmail.com

    VastaaPoista
  98. Kosteusvoide

    huuhkajarocks at gmail.com

    VastaaPoista
  99. Ei ole juurikaan kokemusta noista mutta rauhoittava naamio kuulostaa ainakin hyvältä.
    Ihana arvonta muuten.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Ehdottomasti suosikkini on spezial kasvovesi! Niin ihana tuoksu <3 ja miten toimiva tuote. Tää setti olisi loistava :)
    Marjo.kiilavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Sävyttävä värineste kuulostaa todella hyvältä! En ole sarjaa koskaan kokeillut, olisi kiva kokeilla ehdottomasti! :) annukka14@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Olen kokeillut sarjan syväpuhdistavaa savinaamiota, joka on sopinut pintakuivalle iholleni ihan hyvin. Setissäkin eniten kiinnostaa tuo rauhoittava naamio.
    t. AP
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  103. Olen joskus kokeillut jotakin Dr. Hauschkan kasvonaamiota, joka sekoitettiin jauheesta ja vedestä. Ihastuin kyllä tuotteisiin, sopivat etenkin minun akneen taipuvaiselle iholleni. Eli mukana tässä ihanassa arvonnassa!
    nanne1984@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Pari vuotta olen kääntänyt kosmetiikkavarastoani luonnonkosmetiikan puolelle ja Hauschkalta on tullut kokeiltua puhdistusvoidetta ja Melissavoidetta. Palkinnossa, joka on muuten aivan ihana, kiinnostaa yöseerumi sekä värineste
    Pirre piste autio et gmail piste com

    VastaaPoista
  105. En ole käyttänyt aikaisemmin tuotteita, yöseerumi on kiinnostavin. mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  106. Sarjan puhdistusvoide on ihana. Siitä en luovu. Yöseerumi kuullosti kokeilemisen arvoiselta.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  107. Puhdistusvoide on ollut hyvä.
    vbenita@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Oi että mikä palkinto!
    Olen joskus käyttänyt sellaisen rasvoittuvan ihon kokeilupaketin, mutta en muista niistä juuri mitään.. tuoreemmista kokemuksista oletkin lukenut blogista.. Suosikkini niistä harvoista kokeilemistani on se Melissa Päivävoide, vaikka kosteutustehot eivät juuri nyt riitäkään, mutta se yllätti kuitenkin positiivisesti!

    sinistapintaa miumau gmail piste com

    VastaaPoista
  109. Yöseerumi kuulosti mielenkiintoiselta.
    johannaliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  110. Tuosta paketista kiinnostaa erityisesti silmänympärysvoide näin herkkä silmäisenä, muutkin ovat varmasti ihania.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Dr. Hauschka on laadukas tuotesarja, tykkään kovasti. En ole testannut sävyttävää värinestettä, mutta olisipa kiva kokeilla seuraavaksi sitä!

    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Silmänympärysvoide on paras

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  113. No sävyttävä värineste kiinnostaa eniten näin auringonotto-adiktina :D

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  114. En ole koskaan kokeillut Hauschkan tuotteita, vaikka ne ovatkin olleet jo vuosia minulle tuttuja. Itseäni nämä kiinnostavat kokonaisuutena, mutta yksittäisistä tuotteita yöseerumi ja kasvovesi ovat mielenkiintoisimmat.

    gentlyoutoftime(a)yahoo.com

    VastaaPoista
  115. Huhhuh mikä palkinto! Mun lemppari on juurikin tuo tasapainottava kasvovesi, sillä se pitää näppylät kurissa eikä silti kuivata liikaa pintakuivaa ihoani. Kesäisin tykkään myös Melissa -päivävoiteesta! Siinä on kertakaikkisen ihana tuoksukin, joka mielestäni muistuttaa sitruuna-lakritsi-jäätelöä :-)

    ir0016(at)edu.turku.fi

    VastaaPoista
  116. En ole ennen käyttänyt Dr.Hauschkan tuotteita. Kiinnostavimmilta kuulostivat puhdistusvoide ja sävyttävä värineste, mutta kaikki tulisivat kyllä ahkeraan käyttöön ;)

    relata.refero@netti.fi

    VastaaPoista
  117. Ihania tuotteita, ruusuvoide oma suosikki!

    VastaaPoista
  118. Ei ole Hauschkaa vielä koettu. Tuo yöseerumi kyllä houkuttaisi.

    funkyandfifty at ymail piste com

    VastaaPoista
  119. Sävyttävä värineste kuulosti mielenkiintoisimmalta! katikait(at)gmail.com

    VastaaPoista
  120. Mahtava palkinto! Kosteusvoiteesta olen kuullut monelta hyvää palautetta. Olisi mukava kokeilla itsekin!

    marikaasal@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Sävyttävä värineste kuulostaa kiinnostavimmalta, tosin kaikkia tuotteita kokeilisin innolla. Kiitos hyvästä arvonnasta! vijoke (at) gmail.com

    VastaaPoista
  122. Ihana arvonta! Montaa Dr. Hauschan tuotetta en ole kokeillut, mutta pitänyt kovasti niistä mitä olen päässyt kokeilemaan. Ruusuvoide on ihanan ylellisen ihoa hellivää ja tuoksuvaa. Kaikki arvonnan tuotteet olisivat taatusti kokeilemisen arvoisia! eeva ättä tintti piste net

    VastaaPoista
  123. Muutamia tuotteita olen kokeillut ja puhdistusvoide on suosikkini. Tuossa palkinnossa on useita tuotteita, mitä en ole vielä testannut, joten niistäkin voisi suosikkeja löytyä. nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  124. Kyseinen sarja ei ole minulle entuudestaan tuttu. Mielenkiintoni kuitenkin herätti silmänympärysvoide, joka kuulostaa täydelliseltä kuiville,herkille ja kuukauden ikäisen vauvan ansiosta myös tummille silmänalusilleni!:D
    katrisirvio@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. En ole vielä kokeillut tuotteita, mutta rauhoittava naamio kuulostaa ehdottomasti sellaiselta, jota haluaisin kokeilla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  126. Dr. Hauschkan tuotteista minulla on kokemusta vain meikkivoide puolelta. Ja toimii sielläkin! Tuo rauhoittava naamio olisi luksusta!

    VastaaPoista
  127. Aikoinaan lempparini oli puhdistusvoide, nyt en ole enää vuosikausiin käyttänyt.

    Uudempi suosikki on Almond bodywash suihkuvoide. On vaan niin tyyristä, etten ole raaskinut ostaa uudelleen. Tuli kokeiltua, kun oli alessa (3 euroa!).

    VastaaPoista
  128. Mitään en ole kyseiseltä merkiltä kokeillut. :) Sävyttävä värineste kuulostaa todella mielenkiintoiselta, kuten myöskin rauhoittava naamio.
    emmakaroliina_@hotmail.com

    VastaaPoista
  129. Ei ole tuttu sarja, mutta yöseerumi kuulostaa kiinnostavimmalta. Muutkin kyllä kiinnosta..

    ruusa.pulkkinen@turku.fi

    VastaaPoista
  130. Moikka! Mulla on tosi outo ihotyyppi, joskus se on todella rasvainen joskus tosi kuiva. Haluaisin kokeilla kosteusvoidetta ja rauhoittavaa naamiotta😉 Kiitoksia!
    eliasheetrik@hotmail.com

    VastaaPoista
  131. Silmäluomibalsami!

    Tiltu_kultu at luukkupistecom

    VastaaPoista
  132. Eipä ole tähän merkkiin tullut tutustuttua, meinaavat olla hiukan hintavia opiskelijan kukkarolle :/ iho kuitenkin kaipaisi kovasti jotain rauhoittavaa, stressinäpyt kun valtaavat alaa jatkuvasti kasvavalla tahdilla..
    saraminttumaria(a)gmail.com

    VastaaPoista
  133. Kosteusvoide ja kasvovesi olisi kokeilulistalla. Varmaan laadukkaita tuotteita. En ole ennen kokeillut.
    nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista
  134. Sävyttävä värineste kuulostaa jännälle.
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
  135. Ihana arvonta! Puhdistusvoide on ehkäpä suosikki, vaikka kaikista Hauschan tuotteista mitä olen kokeillut, olen tykännyt :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Mineraalipuuteri on ehdoton lempparini, käytössä ollut pitkään ja sopii erittäin hyvin iholleni!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Tuo Rauhoittava naamio on ihan HG-naamioni. Käytin sitä itse asiassa juuri äsken :)

    VastaaPoista
  138. Tutustuin Hauschkaan viime keväänä kun oli ihon kanssa ongelmia. Lempparituotteeni on suihkuteltava kasvovesi, mutta puhdistusvoide on vahva kakkonen. Palkintoon kuuluvissa tuotteissa on useampi uusi tuttavuus. sähköposti sarikookoo@gmail.com

    VastaaPoista
  139. Eivät ole entuudestaan tuttuja mutta Ruusuvoiteesta olen paljon kuullut kehuja ja pitkään olen ajatellut, että olisi mielenkiintoista näitä tuotteita testata. Näistä kiinnostavimmalta vaikutti Yöseerumi. :)

    ojala.saija@gmail.com

    VastaaPoista
  140. En ole dr.hausckan tuotteita aiemmin käyttänyt, mutta kosteusvoide toki muutkin houkuttaisivat. om93080(at)student.uta.fi

    VastaaPoista
  141. Wou mikä palkinto! En ole merkkiin tutustunut ollenkaan, joten seerumi kiinnostaa eniten, sillä sille olisi niin paljon tarvetta!

    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  142. Testannut en vielä ole mutta paljon hyvää lukenut ao. tuotteista. Tuo värillinen neste kuulosti todella mielenkiintoiselta..

    taruvaisa (@) gmail.com

    VastaaPoista
  143. Mulle on entuudestaan tuttua ainoastaan sarjan ruusuvoide, josta en juurikaan tykännyt paksun koostumuksen sekä voimakkaan tuoksun takia. Palkinnon tuotteista eniten kiinnostaa puhdistusvoide.

    Kuorotipu (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  144. en ole ennen kokeillut, kaikki kuulostivat hyviltä tuotteita

    VastaaPoista
  145. Hei!

    Tasapainottava kasvovesi on ehdoton suosikkini. Toiveissani on päästä kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita tulevaisuudessa. Sähköposti: yeni_80@hotmail.com

    VastaaPoista
  146. Hei!
    Tasapainottava kasvovesi on ehdoton suosikkini. Toiveissani on päästä kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita tulevaisuudessa. Sähköposti: yeni_80@hotmail.com

    VastaaPoista
  147. Olen kokeillut vain näytteitä, joten todellisista vaikutuksista herkälle iholleni en vielä tiedä. Olen naamioiden ystävä, joten rauhoittava naamio on kiinnostavin. Nimim. amj

    VastaaPoista
  148. Kasvovesi on loistava! Löysin tuotteet v. 2010.

    Elisa.jurvakainen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  149. Hieno palkinto. Puhdistusvoide on ehdoton suosikkini vuosien varrelta. Sitä käytän päivittäin. Mutta nuo muutkin kuuluvat repertuaariini. riitta.liusvaara@gmail.com.

    VastaaPoista
  150. Mulla ei taida olla muuta Dr. Hauschkaa kuin aurinkopuuteri, se onkin sitten ihan ykkönen :) Oikeastaan kaikki tuotteet kiinnostaa, olisin jo hankkinut itselleni mutta hinta kirpaisee pikkusen liikaa... Mutta arvonnassa siis mukana!
    sannav72@gmail.com

    VastaaPoista
  151. upea on palkinto :) Yöseerumi kuulostaa ihanuudelta , pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  152. Kasvovedet on silkkaa rakkautta!<3
    Ehdottomasti mukana arvonnassa.

    homssi@outlook.com

    VastaaPoista
  153. Ei ole aiemmin tuttu. Sävyttävä värineste.

    VastaaPoista
  154. Olen tykännyt sarjan ruusuvoiteista sekä melissavoiteesta. Myös meikit ovat ihania!
    Ja tietenki mukana arvonnassa ;)
    sanna.numminen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  155. Ruusuvoide on ehdoton suosikkini, etenkin näin talviaikaan.
    sarinpuutarhat@gmail.com

    VastaaPoista
  156. Kiinnostavin on naamio! En oo testannut tätä merkkiä vielä...
    luumunkukka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  157. Käytän sarjaa :). Kasvovesi on paras! annika.hul@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Dr. Hauschka on aina kyllä kiinnostanut, mutta muut luonnonkosmetiikkamerkit ovat sitten menneet edelle. Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteita olen kokeillut muutaman näytteen verran, ja käytössä on merkin aurinkopuuteri. Arvonnassa olevista tuotteista kiinnostaa eniten tuo yöseerumi.

    VastaaPoista
  159. Paksu silmän ympärysvoide loistava tuote: ei ärsytä ja estää ihon kuivumista ulkoillessa. Käytän lämmityskaudella myös jatkuvasti. pikkuelukka@suomi24. fi

    VastaaPoista
  160. Melkein kaikkia Dr.Hauschka tuotteita on tullut käytettyä vuosien varrella,mutta ruusuvoide on ehdottomasti paras ja sitten tulee suolahammastahna.piijulii@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Mulla ei ole erityistä suosikkia, mutta mitä en ole kokeillut ja haluisin ehdottomasti kokeilla, on sävyttävä värineste.
    kaislarannalla@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Ruusuvoide ja kasvovesi ovat jo vuosien ajan olleet luottotuotteita annekujala@hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Oi, minulla on useampia suosikkeja. Kesään kevyt ruusuvoide ja savinaamio, talveen paksumpi ruusuvoide ja huulivoide, kaikki yhtä hyviä ...vaikea sanoa paras...ehkä kevyt ruusuvoide vie voiton :)

    VastaaPoista
  164. dr hauschka meikkivoiteet ovat sopivan kevyitä ja hengittäviä iholleni :)
    Mukana arvonnassa sähköpostilla laura.vepsa@wippies.fi

    VastaaPoista
  165. Ruusuvoide on lempparini, ehdottomasti! :) amerep@utu.fi

    VastaaPoista
  166. En ole vielä tutustunut sarjan tuotteisiin, paljon hyvää kuullut kyllä! Puhdistusvoidetta ensimmäiseksi kokelisin. Arvonnassa mukana!

    tanja.janika@gmail.com

    VastaaPoista
  167. yöseerumi olisi pintakuivalle, talven tulosta kärsivälle iholleni varmasti pelastus! annisofia2@hotmail.com

    VastaaPoista
  168. Ruusuvoide on suosikki sen monipuolisuuden vuoksi. Atooppisessa lapsiperheessä talvella ihan must. :)

    VastaaPoista
  169. No awww mikä palkinto! <3 Tasapainottava kasvovesi on mun luottokaveri. Tuota Sävyttävää värinestettä mun on pitänyt jo pitkään kokeilla, siitä asti kun luin siitä sun blogista :)

    misspiggyspearls(at)gmail.com

    VastaaPoista
  170. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja! Puhdistusvoide erityisesti kiinnostaa :) jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  171. Paljon olen kuullut ja lukenut sarjan tuotteista, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan. Sävyttävä värineste on aivan outo tuote minulle, joten se kiinnostaa kyllä nyt ihan paljosti.

    VastaaPoista
  172. Olen käyttänyt monta vuotta, enkä vaihda...olen saanut ihoni parempaan kuntoon kuin koskaan. Paras on ehdottomasti perustuote puhdistusvoide.
    taru.varre@gmail.com

    VastaaPoista
  173. Tuotteet ovat tuttuja, puhdistusvoide on tosi hyvä sekä kosteusvoide :) osallistun arvontaan: saila.ronkainen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  174. Puhdistusvoide on ollut kuukauden verran käytössä, ja tykkään jopa sen tuoksusta vaikka olen muiden kuullut kuvailevan sitä epämiellyttäväksi :D voide on auttanut taistelussa aknea vastaan.

    pautsi_p(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  175. lempparia ei ole, mutta näistä kosteusvoide kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  176. Vaikea on valita,kun kaikki vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.Valitsen puhdistusvoiteen,koska tällä hetkellä olisi eniten tarvetta.
    tutti74@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Minulla ei ole entuudestaan kokemusta kyseisistä tuotteista, vaikka olenkin niistä usein lukenut ja välillä käynyt jopa hipelöimässä purkkeja. Puhdistusvoide kuulostaa kyllä niin jännältä, että sitä olisi mukava päästä testaamaan muiden tuotteiden ohella :) susanna.hakkinen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  178. Vaikeea on valita näistä loistavista tuotteista.Mutta puhdistusvoide on lopuillaan siksi valitsen sen
    tutti74@gmail.com

    VastaaPoista
  179. Suosikkini on kevyt ruusuvoide
    tiina_kaarnalehto@hotmail.com

    VastaaPoista
  180. Melissavoide ulla.pysays@gmail.com

    VastaaPoista
  181. En ole kokeillut, mutta osa on tullut blogien esittelyjen kautta vastaan ja eniten kiinnostaisi tuo puhdistusvoide :) krista-tuukkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  182. Ei ole vielä minulle tuttu, mutta yöseerumi ehdottomasti ! tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  183. Ihana arvonta, johon haluan ehdottomasti mukaan. Olen katsonut kyllä kyseisiä tuotteita mutten koskaan ole raskinyt ostaa. Kiinnostus heräsi silmänympärysvoidetta kohtaan . tiiakangassalo(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  184. Tuntematon tuote minulle, mutta ruusuvoide houkuttelee . r.kemppi(at)luukku.com

    VastaaPoista
  185. Ehdoton lempparini on suojaava naamio (entinen creme packung) joka kosteuttaa kuivimmankin ihon.
    johanna.paukku(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  186. Olen ollut vannoutunut Dr. Hauschka-käyttäjä yli kymmenen vuotta. Muitakin tuotteita on välillä tullut kokeiltua, mutta puhdistusvoidetta parempaa tuotetta ei ole, sitä en vaihda. Se on siis suosikkini. Ihana arvonta! anna.tolppa@gmail.com

    VastaaPoista
  187. Vielä en ole sarjaan päässyt tutustumaan.
    Tuo yöseerumi vaikutti siltä, että sitä täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan :)

    liinaharja@saunis.net

    VastaaPoista
  188. Ihana arvonta! Kaikki Hauschkan tuotteet ovat aivan mahtavia, mutta noista olen eniten kiinnostunut yöseerumista koska sitä en ole vielä kokeillut! Kasvovesi on suosikkini, pirskottelen sitä myös pitkin päivää joskus ihan vaan raikastamaan.
    jonnakaroliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  189. Ihana arvonta! Haluaisin kokeilla yöseerumia koska sitä en vielä tunne! Kaikki ovat mahtavia tuotteita, käytän Hauschkaa päivittäin.
    jonnakaroliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  190. Puhdistusvoide on huippu!

    katsy @ wippies.fi

    VastaaPoista
  191. Rauhoittava naamio <3 ernop@hotmail.fi

    VastaaPoista
  192. Dr. Hauschkan tuotteet on jäänyt kokeilematta, vaikka luonnonkosmetiikkaa on viime aikoina tuollut suosittua paljon. Kosteusvoide ja puhdistustuotteet kiinnostavat erityisesti.

    VastaaPoista
  193. Suosikkini on Lemon Lemongrass Vitalising Body Wash <3
    sksuominen@gmail.com

    VastaaPoista
  194. Lempituotteeni on Ruusuvoide.

    piiuska2@gmail.com

    VastaaPoista
  195. Ruusuvoiteesta tykkään, hyvä tuoksu

    turrimurri@netti.fi

    VastaaPoista
  196. Melissa päivävoidetta olen käyttänyt ja tykännyt.
    Yöseerumi kuulostaa mielenkiintoiselle :)
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  197. Naamiota olen itse testannut sarjalta.
    dioriinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  198. Ruusuvoide on lemppari 😊
    sannaruus@gmail.com

    VastaaPoista
  199. Melissa päivävoidetta olen käyttänyt.
    Yöseerumi kuulostaa mielenkiintoiselle :)
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives