Luonnolliset suosikit


Tiistaina listailin teille syitä, miksi minusta on mukava käyttää luonnonkosmetiikkaa. Joten ajattelin jatkaa tänään teemaan sopivalla aiheella ja vähän kertoilla teille tämän hetken lempparituotteista asian tiimoilta. Joukko on aika sekalainen ja mukana myös itselleni aika uusia tuttavuuksia.


GEORGE`S 100% ALOE VERA

Tämä on viimeisin löytöni. Minua on jo pitkään kiinnostanut kokeilla puhdasta aloe veraa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Olin lueskellut netistä, että aloe vera -juomat eivät ole mitenkään hyvänmakuisia, koska ne maistuvat kitkeriltä, joten lähdin itse etsimään tuotetta, joka ei maistuisi, koska itseni on vaikea saada alas mitään pahanmakuisia litkuja. Löysin sitten iHerbista tämän George´sin naurettavan edullisen reilut 3 euroa maksavan tuotteen. Tislattua aloe veraa joka ei sisällä allantoiinia voi siis käyttää vatsan hyvinvoinnin ylläpitämiseen, mutta jotkut ovat nauttimisella saaneet myös vahvemmat kynnet. Toiset sanovat aloe veran lisäävän myös vastustuskykyä. Itse en ole vielä niin pitkään tätä sisäisesti nauttinut, vaikka yksi pieni pullollinen on jo takana, että voisin näihin tuloksiin sen paremmin kommentoida, paitsi sen, että tämä aloe vera ei tuoksu eikä maistu miltään. Sen sijaan ihonhoidossa olen tähän aivan ihastunut. Pyyhin yleensä aloe veralla kastellulla vanulapulla kasvot kauttaaltaan illalla puhdistuksen lopuksi. Ihosta tulee aivan mielettömän pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. Ihon punoituskin rauhoittuu heti. Päälle lisään sitten seerumin ja/tai voiteen. Tätä voi laittaa myös suihkepulloon, josta voi sitten suihkutella kosteuttavaa nestettä päivän aikana kasvoille koneelle istuessa. Iho on pysynyt käytön aikana hyvässä kunnossa.


JUICE BEAUTY HYDRATING MIST

Juice Beautyn Hydrating Mistista olen kirjoitellut aikaisemminkin. Olin silloin sitä mieltä, että tämä oli ihan toimiva tuote, mutta lisäkäyttö on saanut minut rakastumaan tähän. Joskus voi käydä näin. Misti tuntuu iholla tehokkaalta, se pitää ihon kosteutettuna ja mielestäni myös pitää ihon kirkkaana. Todella hienojakoisesti leviävä suihke kruunaa käyttökokemuksen. Suihkutan tätä yleensä heti suihkun tai saunan jälkeen kasvoille, ihon kiristely loppuu siihen.


JURLIQUE FIRMING EYE CREAM

Lasipulloon pakattu kiinteyttävä silmänympärysvoide on luksusta. Joten ei ihme, että tämä on ollut kovassa käytössä tänä syksynä. Tässä on muuten sellainen annostelija, josta oikeasti saa painettua pihalle vain sen nuppineulanpään kokoisen määrän. Sopii varsinkin kuivuudesta kärsivälle iholle, sillä koostumus on notkean kermaista ja tehokkaasti kosteuttavaa. Tämä ei pingota ihoa samalla tavalla kuin Supermoodin Eyes Wide Open Serum, mutta silti Firming Eye Creamin liftaava vaikutus on välitön. Lisäksi voide heijastelee valoa, joten se saa silmänympäryksen näyttämään heti freesimmiltä ja poistaa tummuutta. Sorbitolin ansiosta voide tuntuu iholle levittäessä ihanan raikkaalta. Tuoksu on hieman oliiviöljymäinen, sillä voide sisältää mm. jojobaa, oliiviöljyä ja glyseriiniä. Jurliquehan ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, koska ainakin joissain tuotteissa on PEG-aineita ja synteettisiä säilöntäaineita. Tuotteet eivät sen sijaan sisällä parabeenejä ja suurin osa raaka-aineista on biodynaamisesti viljeltyjä, joka on mahtava juttu. 


GAMARDE SOOTHING SHOWER CREAM

En tiedä kuinka moni muu kärsii minun lisäkseni kiristelevästä vartalon ihosta tähän aikaan vuodesta. Itse tykkään siirtyä syksyisin käyttämään vartalolle muita tuotteita kuin suihkugeelejä, koska ne tuntuvat kuivattavan ihoani liikaa. Yleensä käytössä on ollut pesuöljyjä, mutta nyt olen ihastunut Gamarden saippuattomaan suihkuvoiteeseen. Ranskalainen Gamarde on tosi mielenkiintoinen brändi tuoksumaailmaltaan, osassa tuotteita varsinkin anti-aging -sarjassa on voimakas yrttinen tuoksumaailma, mutta sitten nämä vaaleanpunaisilla sävyillä höystetyt pakkaukset ovat tuoksultaan ehdottomasti sieltä luonnonkosmetiikan miedoimmasta päästä, melkein tuoksuttomia. Tämäkin suihkuvoide on melkein tuoksuton, ehkä pienen raikkaan sävyn tässä erotan. Voide on koostumukseltaan paksua emulsiota, se ei vaahtoa, mutta muuttuu kostealle iholle laitettaessa maitomaisen liukkaaksi, joten se on helppo levittää iholle. Pesee ihon puhtaaksi, mutta jälki on ihastuttavan pehmeää ja kosteutetun tuntuista. Ihoa ei kiristä yhtään suihkun jälkeen, eikä ihme. Sen verran herkullisia ainesosia tämä sisältää. Tuubi kätkee sisäänsä aloe vera -uutetta, kasviperäistä hyaluronihappoa ♥︎, karitevoita ja E-vitamiinia. Joten eipä ihme, että iho on suihkun jälkeen pehmoinen. Tuote sopii myös herkälle iholle. 


ACORELLE CITRUS INFUSION EAU FRAICHE 

Kylminä talviaamuina kaipaa välillä jotain raikasta ja kevyttä, mutta ei liian. Silloin kotipäivinä valitsen itämaisvivahteisen sitrustuoksun Acorellen Citrus Infusionin. Tätä voisi varmaan nimittää tämän hetken "kotituoksuksi". Eau Fraichet ovat kevyitä tuoksuja, näiden kanssa ei tarvitse pelätä yliannostusta. Citrus Infusion sisältää 100% kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuoksuna tämä on rauhoittava, sitruuna on selvästi läsnä, mutta jasmiini ja appelsiininkukka tekevät tähän itämaisen twistin. Tuoksu ei kestä ihollani kuin pari tuntia, joten pullo on kotona aina käsillä, että sitä voi suihkauttaa lisää. Jotain koukuttavaa tässä on, sillä olen kaivanut tämän jo tälläkin viikolla pari kertaa esiin. Ohut huurteinen lasipullo näyttää tyylikkäältä.


ABSOLUTION L`EAU SOIR ET MATIN

Absolutionin misellivesi onkin vanha tuttu. Ihastuin tähän niin, että tämä on jo toinen pullollinen. Tässä on misellivesimarkkinoiden paras pullo, samanlainen pumppuannostelija taitaa olla ainoastaan Biodermalla isoissa 500ml:n pulloissa. Vaikka tämä ei olekaan se kaikista tehokkain luonnonkosmetiikan misellivesi, puhdistustulos on silti erinomainen. Tässä on kuitenkin paljon muita juttuja mistä pidän, eikä vähäisin ole tuo markkinoiden paras pakkaus. Absolutionmainen vihertävä tuoksu on ihanan raikas avaus aamulle. Koska tuote hieman vaahtoa vanulapulla levittäessä, se suorastaan liukuu iholla, eikä vanulappu raavi ihoa. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutulta. En oikein osaa enää ajatella aamujani ilman tätä. Tämäkin sisältää aloe veraa. Lisänä puhdistavaa hasselpähkinäöljyä. 

Löytyikö suosikkieni joukosta tuttuja tuotteita?

Ostopaikat:


HUOM! Michael Kors -arvonnassa onni suosi nimimerkkiä Maaku, voittajaan on saatu yhteys ja tuoksu lähtee hänelle tuota pikaa. Muistattehan, että ensi viikko on perinteiseen joulun odotus tapaan arvontaviikko. Seitsemän päivää ja seitsemän arvontaa, joten ensi viikolla postauksia ilmestyy poikkeuksellisesti joka päivä. Nopea kannattaa olla, sillä päivän arvontaan osallistuminen on voimassa vain siihen asti, kun seuraavana päivänä klo 12 julkaistaan uusi arvonta. Tänä vuonna palkinnot ovat mahtavampia kuin koskaan, jos vain mahdollista, myös luonnonkosmetiikka on vahvasti esillä. Onhan tarkoitus kuitenkin arpoa niitä minun suosikkejani teidän iloksi. Oletteko valmiina?


Osa tuotteista ostettu itse, osa lehdistönäytteitä.







  1. iHerbiin lähtee tilausta menemään, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin eka kolme noita pikkupulloja, mut seuraavaksi taidan ostaa suosiolla sen isomman tonkan. :)

      Poista
  2. JB:n Misti on ainoa näistä, mitä oon käyttänyt. Ei siitä suosikkia tullut, mutta ihan ok tuote. Mä en oo oikein päässyt sinuiksi suihkittavien kasvovesien kanssa, oon yrittänyt petrata niin, että vanupyyhkimisen jälkeen suihkin vielä kosteuskylvyn kasvoille. Gamarden suihkuvoide olisi varmasti ihana talvella.

    Tuota aloe veraa voisi tilata, ja kokeilla myös sisäisesti. Mulla on iHerbistä tilattu Mill Creekin aloe-geeli, mutta siinä on myös muita ainesosia.

    Acorelle tuoksuja olisi kiva päästä tuoksuttelemaan, joskus oon Ruohonjuuressa niitä nuuskutellut, mutta en muista yhtään millaisia olivat. Voisin kyllä löytää niistä itselleni, koska tykkää kevyistä tuoksuista. Tuo citrus voisi olla yksi vaihtoehto...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli kanssa ok, mutta oon nyt pitkässä juoksussa jotenkin huomannut, että sillä on puhdistavia vaikutuksia, niin koukutuin. Gamarden suihkuvoide on ihana tuote, oikeasti hyaluronihappoa vartalotuotteessa, ei voi olla huonoa, mulle saa sillä myytyä melkein mitä vain. ;)

      Acorelle Citrus Infusion on tosi kevyt, itselleni jopa liian, ei tuoksuna, mutta siksi, että haihtuu niin nopeasti iholta. Onneksi Acorellalla on myös pidempään iholla pysyviä tuoksuja. Kotituoksuna tuo on silti ihana.

      Poista
  3. Tässä tulikin monta kiinnostavan kuuloista tuotetta! Mulla on hakusessa joku kasvisuihke kun juurikin suihkun jälkeen kiristelee naamaa ennenkuin ehtiijaksaaviitsii läträtä rasvojen kanssa, niin toi voiskin olla kiva! Sun kautta oon löytäny vaikka mitä ihania juttuja :-D Aion ehdottomasti ostaa Bakelin naamarasvan kunhan nykyinen loppuu, siihenkin sarjaan saanut ensikosketuksen sun kauttasi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä varsinkin syksy/talviaikaan ensimmäinen teko on suihkuttaa kasvot mistillä, se kiristely on niin inhottavan tuntuista. Helpottaa välittömästi. :)

      Tosi kiva kuulla Bakelista mukavia kokemuksia. Se on sellainen sarja joka on todella lähellä sydäntäni. Vitea-seerumi käytössä tällä hetkellä ja Pure Peel on se jolla kuorin ihoani. Sekä Cool Eyes tottakai. Kesäksi pitää sitten ostaa varmasti Oxyregen, tykkään sen koostumuksesta siihen vuoden aikaan tosi paljon.

      Poista
  4. Lidlistä saatavassa kynsilakan poistoaineessa on samanlainen pumppupullo kuin Absolutionin misellivedessä. On kyllä huippu, sekä misellivesi että pullo :)
    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten onkin. Paljon parempi mekanismi nestemäisessä tuotteessa kuin sellainen normi pumppu, josta nestettä roiskuu helposti pitkin poikin, jos vanulappu ei ole edessä. :)

      Poista
  5. Pitääpä laittaa Georges iHerbin toivelistalle, olen tämän merkin aiemmin huomannutkin, kun etsin aloeveraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi purkkihan ei ulkonäöllään houkuta, mutta superhyvää tavaraa. <3

      Poista
  6. Ainoa tuttu on Jurliquen silmänympärysvoide, joka onkin aivan ihana. <3 Ihanaa ltaa. <3

    VastaaPoista
  7. Kasvovesiaddiktiksi kasvanut liputtaa sekä Absolution että Juice Beautyn puolesta. :) Kolmanneksi olisin nostanut Mia Höytön Säihkeen vielä tähän, sekin kosteuttaa niin ihanasti ja se vaahtomaisuus kun uppoaa ihoon niin suloisesti. Niin olisi sitten tarjolla misellivesi, vaahto ja suihke.
    Ja sitrustuoksut on aina pop!
    OutiS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans yli kaiken Mia Höytön Säihkeestä, itse tosiaan hieron sitä vaan käsien välissä ja sitten taputtelen kasvoille, ei tarvi edes vanulappua. Ihanaa. <3

      Poista
  8. Voi tuo Juice Beautyn Hydrating Mist sai mielenkiintoni heräämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvää, ei täyttä rakkautta ekoilla kerroilla, mutta parin kuukauden käytön jälkeen, kyllä! <3

      Poista
  9. Juice Beautyn Mist on muuten Naturellen Black Friday-tarjouksissa! Sitä voisinkin joskus kokeilla, mulla on merkistä hyviä kokemuksia-joskin en kovin pitkään putkeen voi tuotteita käyttää, muuten iho nirsoilee!

    Ehkä voisin seuraavaksi kuitenkin kokeilla GamArdea noin ylipäänsä, jokin siinä merkissä viehättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tais olla -20%? :) Mä kans tykkään vaihdella, monethan taas käyttää aina samoja, koska iho ärtyy uusista. Mun onni on, että ei ärry, muuten olisi blogiin testaaminen aika hankalaa. :)

      Gamarde on ihana, suosittelen ainakin sitä misellivettä (paras), Puhdistusmaitoa, mikä on koostumukseltaan miltein voidetta, puhdistaa tosi tehokkaasti, luulen, että sopisi sun iholle, kun tykkäät siitä Erisanista. ;)

      Poista
  10. Tuo Aloe Vera kuulostaa aivan mahtavalta. :D

    VastaaPoista
  11. Mä käytän myös aamuisin Absolutionin misellivettä. Se on kyllä mukava startti päivään. :) Koostumus ja tuoksu ovat miellyttäviä. Pari ihan uutta tuotetta tuli vastaan, JB:n mististä olen kuullut ja katsellut sitä silmällä joskus.

    Juon itse aloe veraa, mutta kun laitan sen veden joukkoon, ei maku juuri minua häiritse. Etenkin kun veden kulauttaa vain kurkusta alas, eikä jää nautiskelemaan. :D Mutta kiva, että herkemmille löytyy vaihtoehtoja. Mulla on aloen kaverina myös Molkosan ja se taas on sellaista, jonka maun voisin vaihtaa vähän parempaan. Mutta kuten aloe vera, siinä veden mukana se menee -jos ei lorauta sitä liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Absolutionin miselli on kyllä ihana aloitus aamulle.

      Mä olen tosi herkkis nielemään mitään, mikä vähänkään maistuu "kummalle". :D Molkosanista tulee ihan mun mummo mieleen, joi sitä aina veteen sekoitettuna. Itselle tulee kylmät väreet, kun ajattelenkin sen hajua. :D Toi Georges on tosi hyvää tällaisille, koska se ei maistu millekään. <3

      Poista
  12. Olen tilannut iHerbiltä muutaman pullon Aubrey Organicsin aloeveranestettä ja käyttänyt sitä juurikin puhdistuksen jälkeen hoitovetenä. Toimii juuri sinun kuvailemallasai tavalla. Halpaa ja ihanaa. Seuraavaksi teen tilauksen Ecco Verdeltä. Vinks vinks, ihana mesta luonnonkosmetiikan ystävälle!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives