Vuoden parhaat 2015 – Meikit


Vuoden parhaat -postaukset vetelee viimeisiään, tänään on vuorossa meikit. Vuoden aikana ihastuttaneiden meikkien valitseminen oli yllättävän helppoa, sillä sen verran selkeitä suosikkeja itselleni nousi vuoden aikana. Kuusi suosikkia löytyi nopeasti. 


LANCÔME MIRACLE CUSHION

Lancômen Miracle Cushion on tämän vuoden eniten käyttämäni meikkipohja. Ostin tähän juuri jo toisen täyttöpakkauksen niin hyvä tämä on. Alkuperäinen rasia on edelleen täysin kunnossa, joten se on kestävää tekoa ja onkin turha ostaa koko rasiaa muutaman kuukauden välein. Edullisten täyttöpakkauksien lisäksi tähän on saatavilla erikseen ostettuna 2 kpl:n vippapakkauksia, sillä polyuretaanivippa on hieman hankala saada täysin puhtaaksi, vaikka pesenkin sitä aina välillä. Miracle Cushion ei ole kuitenkaan meikkipohja heille jotka haluavat todella peittävää mattaista jälkeä vaan meille, jotka pidämme kuultavasta ja luonnollisesta sekä hehkuvasta meikkipohjasta. Miracle Cushion on myös laiskojen ja nopeasti tulosta haluavien ihannetuote. Kevyt meikkivoide tuntuu ihanan kostealta ja raikkaalta iholla. Silti se peittää hyvin punaisuutta. Meikkiä voi myös korjailla päivän mittaan samalla tuotteella, miten näppärää. Olen koukussa, enkä oikein edes enää muista millä tein kiireisinä päivinä pohjan ennen tätä.


CLINIQUE CHEEK POP

Cliniquen Cheek Pop oli kuluvana vuonna ihaninta, mitä pistin poskilleni. Päivänkakkarakuvioinen poskipuna saa hymyn huulille heti aamusta. Pigmenttinen ja pehmeä koostumus on helppo levittää ja väri sulautuu kauniisti poskille. Eipä sitä poskipunalta paljon muuta voi vaatia.


GUERLAIN MÈTÈORITES FLOCONS ENCHANTÈS

Guerlainin tämä vuoden "palleroita" olen käyttänyt jokaisessa meikissäni siitä lähtien, kun nämä vierivät postilaatikosta kotiini. Jälki on hehkuvampaa kuin muilla omistamillani meteoriiteillä, mikä on ihan täydellistä. Hehkua ei voi koskaan olla liikaa. ;) Tarviiko tuosta pakkauksesta nyt enää edes sanoa mitään?


JANE IREDALE SMOOTH AFFAIR

Jane Iradalen Smooth Affair oli aluksi hämmentävä tuttavuus. Se on meikinpohjustaja joka on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, jonka vuoksi olin varma, että meistä ei tulisi ystäviä, mutta kuinkas kävikään... Tätä rakastaa myös pintakuiva iho. Smooth Affair jättää iholle luonnollisen hehkuvan pinnan, eikä tee siitä liian mattaista, vaikka pitääkin inhottavan kiillon t-alueelta hyvin poissa. Samalla se tasoittaa ihonsävyä, häivyttää ihohuokosia ja hienoja juonteita sekä vähentää punaisuutta. Meikki levitttyy kuin itsestään tasaisen pohjan päälle. Toimii loistavasti mm. Miracle Cushionin kanssa.


GUERLAIN KISSKISS -HUULIPUNAT

Guerlainin KissKiss -huulipunassa kohtaa kaikki, mitä vaadin täydelliseltä punalta. Kaunis kiiltävä musta hylsy yhdistettynä kultaan on vain äärettömän tyylikäs. Sisus on silti parasta. Värit ovat kermaisen pigmenttisiä ja ne levittyvät hieman kuivillekin huulille kauniisti, varsinkin kun punat sisältävät kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuoksu on ihastuttava: vaniljaa ja orvokkia, joita on höystetty marjoilla. Näiden kanssa ei tarvitse kikkailla siveltimillä vaan punan voi levittää suoraan puikosta. Helppouden vuoksi käsilaukussani kulkeekin mukana melkein aina yksi Kiss Kiss. 


GIORGIO ARMANI EYE TINT

Toivon hartaasti, että kukaan seurassani aikaa viettänyt ei ole kyllästynyt paasaukseeni Giorgio Armanin Eye Tintin loistavuudesta, vaikka olisikin, ei se mitään, minä jatkan. Sillä tämä on parasta mitä ihminen on keksinyt sitten tulenteon. :D Vaikka rakastankin luomivärejä, ne ovat asia johon en vain yksinkertaisesti jaksa kiireessä perehtyä. Niinpä ensimmäiseksi kiireessä skippaan luomivärin ja tyydyn tekemään kunnon pohjan, laittamaan ripsiväriä ja värikästä huulipunaa, koska omilla lurppaluomilla sen luomivärin vaikutus yleisilmeeseen on aika pientä. Armanin Eye Tint sai kuitenkin aikaan sen, että nykyään minulta löytyy luomelta väriä myös kiireisinä ja laiskoina päivinä. Pigmenttistä nestemäistä väriä on helppo taputtaa sormella luomelle ja häivyttää. Aikaa menee n. 15 sekunttia/silmä. Väri pysyy kuin tauti koko päivän, eikä kasaannu luomivakoon. Tuotteelle luvataan 16 tunnin kestävyyttä ja sen se helposti täyttää. Väri lähtee kuitenkin helposti pois ihan misellivedellä tai öljyputsarilla. 

Mikä oli teidän kuluneen vuoden meikkisuosikki?

Rentoa ja mukavaa uutta vuotta!



Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa itse ostettuja.







  1. Aivan ihanat valinnat, täydelliset. <3

    VastaaPoista
  2. Cushion meikkivoiteet jäivät mulla tänä vuonna kokeilematta, vaikka aikomusta oli. Mutta ehkä hyvä niin, voisin olla laiska pesemään vippaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pesen vipan ehkä kerran 1-2 vkossa. Joten ei sitä kamalan usein tarvi. :D

      Poista
  3. Meteoriitit kuuluvat vuoden parhaisiin hankintoihin ehdottomasti itselläkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan parhaat, tykkään että niillä saa heleämpää jälkeä kuin aiemmilla. :)

      Poista
  4. Nyt kyllä silmä lepää ja nuo pallerot on jollain ihmeellisellä himotuslistalla täälläkin ja jo parin vuoden ajan. Himoitsen sitä hopeista rasiaa, mutta tuokin on aivan ihmeellinen. Samaten tuo Qliniquen kukkanen. Jane iredale on nyt ainoa josta näistä on kokemusta ja se on super! Aina muuten jos menen kauppaan ja laitan ns.meikittömän lookin laitan iradalen sitä valkoista tuubia, tasoittaa ihanasti ihon ja sitten sitä appelsiinin tuoksuista päivettävää sävyä tuovaa. Rakastan niitä. <3

    Upea kokoelma ihan kaikkea, haluaisin oikein nukkua nuo kainalossa.

    Ihanaa uutta vuotta Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iredale on kyllä ihan huippua, olin yllättynyt, että se sopi myös mun iholle. :)

      Ihanaa uutta vuotta Tiia! <3

      Poista
  5. Kaikki olivat minulle ihan uppooutoja tuotteita! Oikein hyvää uutta vuotta Jonna! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania tuotteita oletkin valinnut - ensimmäistä lukuunottamatta ihan syötävän ihanan näköisiä;)
    Kiitos kuluneen vuoden vinkeistä ja oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo sieni ei kovasti houkuttele syötäväksi, kasvoilla sen sijaan täyttä kultaa. :D

      Ihanaa uutta vuotta Lady! <3

      Poista
  7. Noi meteoriitit...❤️ Tuon rasian kansikin on melkein jo epätodellisen hieno. Ja niin söpö toi poskinpunan kukka! Oikein ihanaa uuttavuotta Jonna :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on makeet, taitaa olla mun suosikkimeteoriitit ihan sen vuoksi, että niillä saa vielä enemmän hehkua kuin muilla. :)

      Ihanaa uutta vuotta Emmi! <3

      Poista
  8. Lancômen Miracle Cushion kuulostaa hyvältä. sitä pitää varmasti jossain vaiheessa kokeilla. Mulla oli testarinä tuota Jane Iredalen Smooth Affair... ja mä tykkäsin, tykkäsin todella. Ihanaa uutta vuotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan loistava, kiireessä alyttömän helppo saada tasainen pohja nopeasti. Iredale on kyllä ihana. :)

      Ihanaa uutta vuotta Maiju!

      Poista
  9. Mä kans koukutuin Miracle cushioniin, pitäis just ostaa jo toinen täyttöpakkaus. Niin ihanan nopea ja helppo ja niin ihanan ylellinen fiilis iholla. Mä pesen kyllä sitä vippaa vieläkin harvemmin, mutta ongelmitta on silti sujunut. Ehkä ainoa miinus tuossa on se, että kuluu loppuun suht nopeasti. Onneks täyttöpakkaus on halvempi.

    Noita huulipunia pitäis vissiin kokeilla, koska hurahdin tänä vuonna huulipuniin melko totaalisesti. Ja mua niin lohdutti, kun just hurahduksen koettuani luin blogistasi, miten kirjoitit kosmetiikasta harrastuksena ja että mies kantaa kotiin kirjoja, sinä huulipunia. Mulle se oli sellainen, ah, ihanaa, mäkin saan harrastaa huulipunia :) Kiitos siitä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että koukutuit. Itse olin aluksi aika epäilevä, mutta se on vaan niin ihanan kosteuttava, varsinkin jos iho on pintakuiva. <3 Aika nopeasti tosiaan kuluu, onneksi tässä vuoden aikana on ollut Stockmanin kanta-asiakas etunakin tuo, niin sain oman ekan täyttöpakkaukseni tosi halvalla. En vaan halua luopua siitä, kun on muuten niin täydellinen.

      Pitäähän meillä harrastuksia olla. ;)

      Poista
  10. KissKissistä on käytössä Pinky Groove, ja se sopii minulle parhaiten juuri tammikuun sinisessä valossa. Laatu on ihana ja ulkonäkö myös! Cheek Pop -poskipunasi väri saa hyvälle tuulelle täällä ruudun toisellakin puolella, se on varmasti ihana väri sinun poskillasi. Koko pakkaus on mutkattoman hyväntuulinen, enkä ymmärrä, miten olen voinut vastustaa sitä.
    Miracle Cushionia haluaisin kokeilla, mutta se on minusta sietämättömän kallis pieneen määräänsä ja lyhyenköön käyttöaikaan nähden. Olen muutenkin ruvennut ihmettelemään laatukosmetiikan kohtuuttomia hintoja täällä: miten voi olla mahdollista, että amerikkalaiset laatutuotteet ovat niin paljon halvempia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KissKisseissä on tosi upea sävyvalikoima, varmaan jokainen löytää joukosta omansa. Itse ajattelin hankkia seuraavaksi jonkun oranssinpunaisen. Cheek popeissa on muuten sullekin sopivia ihania pinkkejä sävyjä. ;) Kosmetiikan hinta tuntuu kyllä nousevan koko ajan, esim. mun mielestä Diorin viisikon hinta nousee joka vuosi. :o Tosin on se kallistunut ulkomaillakin.

      Poista
    2. Yhden Diorin viisikon (House on Pinks) ostin juuri Sokoksen 50% alesta ja nyt oli hinta mielestäni kohdallaan! Oikeasti 70 euroa on järjetön hinta viidestä pienestä ruudusta, kun Naked3:n 12 väriä maksoi alle viisikymppiä. Senkin tosin ostin 20% alennuksella.

      Ihan toinen asia on, että ostan samoja värejä yhä uudestaan ja uudestaan...

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives