BeautyPrep™


Alkuvuoden ehdottomasti tähän asti jännittävin ihonhoitotapaus on ollut se, että jane iredale lanseerasi vihdoin monien fanien toivomuksesta oman ihonhoitosarjansa, joka kantaa nimeä BeautyPrep™. Jane halusi pitää kaiken yksinkertaisena, joten sarja sisältää vain kolme tuotetta: Puhdistusveden, Kasvoveden ja Kosteusvoiteen. Erittäin mielenkiintoinen kolmen tuotteen yhdistelmä, ajattelin, kun näin tuotteet lehdistötilaisuudessa pari viikkoa takaperin. Lehdistötilaisuudesta ovat kirjoitelleet mm. Maiju ja Minna, joten minä en mene siihen sen enempää, paitsi, että kiitos ihan mahtavasta päivästä! Mieskin kesti päivän erossaolon, kun toin hänelle pieneltä reissulta tuliaisiksi pullon Single malt -viskiä. ^_^ Itselleni shoppailin yhden ihastuttavan Armanin Eye Tintin lisää. Miakin sortui ensimmäiseensä kehujeni saattelemana. 

Kolmen tuotteen yhdistelmä on tosiaan mielenkiintoinen. Mehän olemme tottuneet siihen, että emme misellivedellä puhdistuksen jälkeen enää putsaa kasvojamme välttämättä kasvovedellä, mutta jane iredalella ajatellaan toisin. BeautyPrep™ kertookin jo nimenä sen, että näiden tuotteiden tarkoitus on luoda ihanteellinen puhdas, sileä ja raikas pohja mille tahansa meikille, mutta ennenkaikkea tietenkin mineraalimeikille. Ne suojaavat ihoa, saavat meikin levittymään pehmeämmin ja pysymään pidempään. Tietenkin tuotteita voi käyttää myös illalla. Puhdistusvesi ja kasvovesi ovat ECOCERT-sertifioituja. Tuotteet on tarkoitettu periaatteessa kaikille ihotyypeille rasvaisesta normaaliin ja sekaiholle.

Olin itse tuotteista niin innostunut, että rikoin näiden vuoksi hieman tarkkaan suunnitelmaani testausaikatauluani, jotta sain testailtua näitä pikaisesti ja kerrottua ensifiiliksiäni tuotteista mahdollisimman nopeasti. Tätä kirjoittaessa olen käyttänyt tuotteita kymmenenä aamuna peräkkäin (yleensä testaan tuotteita 2-4 viikkoa), sillä halusin nämä nimeonmaan aamutuotteikseni. Samalla sain testattua voiteen toimivuutta erilaisten meikkivoiteiden alla. Oma ihoni on varsinkin näin talvella erittäin pintakuiva, joten samalla tuli testattua näiden toimivuus myös hieman kuivemmalla iholla. Minähän rakastan jane iredalen Kosteussuihkeita ja HandDrink -käsivoidetta, joten odotukset näiden tuotteiden suhteen olivat korkealla, mutta lunastivatko ne odotukset?

Tuotteiden ulkonäkö on poikkeuksellisen pirteä. Vai tiedättekö kovin montaa keltaista ihonhoitosarjaa? Keltaista on kuitenkin käytetty maltillisesti liukuvärjäten, ainakin omiin silmiini nämä osuvat tosi kivasti muiden tuotteiden joukosta. Tuotteissa on selkeä samanlainen sitruunaruohoinen tuoksumaailma, se tuntuu erityisen virkistävällä. Siksi tämä on täydellinen kolmikko minulle aamuun herättelemään kohti uutta päivää.


BEAUTYPREP™ FACE CLEANSER 90ML, 36,75€

Puhdistusvedessä on raikas sitruunaruohon tuoksu. Se poistaa meikin helposti, myös vedenkestävän. Iho jää puhdistuksen jälkeen raikkaaksi ja kostean tuntuiseksi. Voin kertoa, että kymmenenä aamuna ehdin koukuttua tähän niin, että käyttö jatkuu tämänkin jälkeen. Tuote sisältää andioksidantteja mm. ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa kurkku-uutetta. Ihana tuote!

INCI:
Aqua/Water/Eau, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Spirulina Platensis (Algae) Extract, Alcohol


BEAUTYPREP™ FACE TONER 88,7ML, 41,60€

Puhdistusveden jälkeen suoritankin aamulla hieman poikkeuksellisesti iholleni kaksoispuhdistuksen, sillä seuraava vaihe on kasvovesi, joka on pakattu näppärään pumppupulloon. Jos minulta kysyttäisiin, molemmat nestemäiset tuotteet voisivat olla pakattuina samoin, sillä painettava pumppu on vaan niin loistava mekanismi. Ymmärrän silti erilaiset purkit, koska silloin ne on helpompi erottaa toisistaan. Kasvovesi sisältää mm. Herbasome-hedelmäuutevettä sitruunaruohosta, omenasta, päärynästä, porkkanasta sekä kookoksesta. Tuote tasapainottaa ihon pH:ta ja supistaa ihohoukosia samalla kosteuttaen ihoa. Jättää samanlaisen raikkaan tuntuisen ja kosteutetun ihon jälkeensä kuin Kasvovesikin. 

INCI:
Aqua/Water/Eau, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Pyrus Communis (Pear) Water, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Water, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Glycerin**, Rosa Canina (Rosehips) Fruit Extract*, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Cympopagon Flexuosus (Lemon Grass) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Lecithin, Tocopherol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Alcohol**



BEAUTYPREP™ FACE MOISTURIZER 34ML, 49,70€

Voide sisältää neljää erilaista orgaanista ruusu-uutetta. Valkoinen ruusu auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. Damaskonruusu supistaa ihohuokosia, puhdistaa ja siloittaa ihoa. Ruusunmarja rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Vaalea ruusu uudistaa ihon kosteussuojaa ja lisää ihon joustavuutta. Voiteen koostumus on erittäin poikkeuksellinen, se on kevyttä, sanoisin, että jopa kuohkeaa. Levittyy iholle pehmeästi raikkaan tuoksun kera. Lupaustensa mukaan todellakin siloittaa ihon pintaa ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Itselläni ei mitään valtavia huokosia ole, joten tämä on jonain aamuina riittänyt yksistään siloittamaan ihoni pintaa tarpeeksi ja olenkin skipannut primerin, joka on ennen kuulumatonta. Meikkipuuteri, mineraalimeikki ja nestemäinen meikkivoide kaikki kolme kokeilemaani toimivat tämän päällä. Olen myös ollut havaitsevani, että voide estää päivän aikana ihon kiiltelyä ja t-alue on pysynyt matampana kuin ennen kuitenkin niin, että iho on pysynyt kosteutettuna.

INCI:
Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Coconut Alkanes, Coco-Caprylate/Caprate, Jojoba Esters, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Rosa Centifolia Extract, Rosa Canina (Rosehips) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Isostearyl Neopentanoate, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Cympopagon Flexuosus (Lemon Grass) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Rosa Alba Flower Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Pikaisen testauksen jälkeen alkufiilikset ovat todella positiiviset, voisi varmaan sanoa, että olen näistä aika fiiliksissäni. Puhdistusvesi on tehokas ja pitkästä aikaa innostuin taas kasvovesistä (hoitovedet ovat eri asia), en edes enää muista milloin olisin viimeksi avannut kasvovesipullon ennen tätä. Voide soveltuu tosiaan kaikille ihotyypeille, mutta pintakuivalle ja kuivalle iholle suosittelen yöksi jotain paksumpaa voidetta ja seerumia, mutta meikin alla voide sen sijaan toimii loistavasti. Olen tosi kova kuluttamaan puhdistustuotteita tai niitä vaan yksinkertaisesti kuluu suhteessa eniten verrattuna esim. voiteisiin tai seerumeihin, joten vähän olisin toivonut, että tuotteet olisivat olleet isommissa pakkauksissa, edes 150 ml:n kokoisissa pulloissa. Tosin en tiedä onko näissä ajateltu sitä, että nyt kun tuotteet ovat alle 100 ml:ä ne saa otettua näppärästi mukaan vaikka lentokoneen matkustamoon. Kokonaisuutena ihoni on voinut erinomaisesti näiden kymmenen päivän aikana, koska nämä kolme tuotetta ovat tällä ajalla olleet ainoa rutiinini, luulen, että osa kiitosta ihon pakkasten kestämisestä hilseilemättä kuuluu tälle triolle.

Tuotteet ovat tietenkin cruelty free, sillä jane iredale löytyy Animalian -listalta. Tuotteet ovat myös gluteenittomia ja vegaaneille sopivia. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Mistä uutuudesta olette viimeksi innostuneet?

Tuotteet lehdistönäytteitä.




  1. Pullot näyttävät upeilta ja muutenkin tuotteet kuulostavat täydellisiltä tuotteilta :) Innostuin jopa itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastaisit näiden tuoksua ja voide olisi sun iholle varmasti loistava. :)

      Poista
  2. Kuulostaa todella hyvälle ja muuten meilkein haistoin tuon sitruunan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella ihan raikas vihreä sitruunan tuoksu. Ihan kuin olisi just pilkkonut sitruunaruohoa.

      Poista
  3. Sorruinpa niin, kiitos sun! ;) Mutta hei, oikeastihan oon tosi kiitollinen, että yllytit mua, koska ne Eye Tintit on LOISTAVIA! <3 Ja näiden Jane Iredalen ihonhoitotuotteiden kanssa aloitin juuri myös testijaksoni. Ensivaikutelma on hyvä... Tuoksusta tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kerää koko sarja. ;) Tuoksu on tosi koukuttava. Tulee ihan orpo olo, jos ei saa annosta aamuisin.

      Poista
    2. Ehkä vielä keräänkin :D Mutta niin keräät säkin, jos yhtään aavistan oikein ;)

      Poista
    3. Mulla on jo hyvä alku viisi, sehän on jo melkein puolet myynnissä olevista. ;p

      Poista
  4. Pitkästä aikaa innostun jostain edes vähän niinkuin luonnollisemmasta! Tuotteet vaikuttaa ihanilta, haluaisin kyllä testata tuota voidetta ja kasvovettä. Incit on muuten aika herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tuoksumaailma on näissä se joka koukuttaa ihan välittömästi ja voide on kyllä ehkä täydellisen meikinalusvoide mitä olen koskaan käyttänyt. Incit on melkein juotavat tai syötävät. :D

      Poista
  5. No on kyllä ihanat pirteät pakkaukset! Keltaista väriä muutenkin näkee aivan liian harvoin ylipäätänsä missään, paitsi luonnossa ;) Mulle on tämä merkki jäänyt ihan tuntemattomaksi, mutta toivottavasti joskus pääsen testaamaan! Kuulostavat ihan huipputuotteilta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa, vaikka keltainen ei ole edes mikään mun lempiväri. Varmaan pelätään, että kaltainen näyttäisi jotenkin halvalta niin keltaisen sijasta käytetään kultaa. Näissä on ainakin onnistuttu keltainen väri toteuttamaan tosi tyylikkäästi. :)

      Kaikki ihania, mutta toi voide on ihan ykkössuosikki, se sopii niin monelle eri ihotyypille ja oikeasta tekee ihon pinnasta sileän ja pienentää ihohuokosia meikkiä varten. <3

      Poista
  6. Kiitos vaan mukavasta päivästä:) Olen myös itse päässyt aloittelemaan testailuja näiden tuotteiden kera ja yhdyn täysin tuohon, että tuotteet ovat pirteitä keltaisina ja aurinkoisina. Tuoksu on ihana ja varsinkin voide kermamaisen pehmoinen ja tuo kuohkea onkin kuvaava sana. Olen kyllä käyttänyt tätä öisinkin, mutta olet oikeassa, ehkä yöksi pitäisi laittaa jotain tuhdimpaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3

      Toi voide on oikeasti jännä ja jotenkin just kuohkea-sana kuvaa sitä hyvin, olen tähän mennessä käyttänyt ainoastaan yhtä toista voidetta philosophyn hope in jaria, jota kuvailisin myös kuohkeaksi. Se on jotenkin se tuntu, kun sitä levittää iholle, vähän kuin laittaisi sellaista löysäksi vatkattua kermaa kasvoille. :) Nuoremmilla voide menee takuulla öisinkin, mutta pintakuivan ihon omaava "vanhus" kaipaa jotain tuhdimpaa yöksi. Ehkä jos tähän sarjaan tulisi joskus seerumi, mitä laittaa voiteen alle niin voisi riittää yöksikin.

      Poista
  7. Edelleenkin tykkään näiden purkkien ulkoasusta. Tuotteetkin on itsessään ihanan raikkaita ja tuoksu on ihanan sitruunainen. Itsekin tykkään.

    VastaaPoista
  8. Erittäin kiinnostunut sitruunan tuoksun vuoksi jo. <3

    VastaaPoista
  9. Sitruunaa ja keltaista väriä! Aivan ihanilta vaikuttavat tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on aivan ihana, varsinkin toi voide on suurta rakkautta! <3

      Poista
  10. No innostuin tästä voiteesta, jonka arvion julkaisua en myöskään viitsinyt lykätä sitten pidemmälle itsekään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis yleensä 10 päivää on liian lyhyt, mutta pakko sanoa, että tiesin pitäväni tästä voiteesta heti ensimmäisen levityksen jälkeen. Tuli sellainen wow-reaktio kuin katsoin peiliin. Oikeasti ehkä paras koskaan käyttämäni voide juurikin meikin alle. Melkein tekee primerin turhaksi ja se on paljon se. :D

      Poista
  11. Tuo voide kuulostaa kyllä tosi hyvältä, mutta on mulle hiukan liian tyyris :( no, jos vaikka joskus jostain jollain superalekoodilla tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on älyttömän hyvä. Kauneushoitoloissa jossa JI:a myydään on aina silloin tällöin hyviä tarjouksia, kannattaa seurailla. :)

      Poista
  12. Ihastuttava ulkoasu tuotteissa! Moderni, mutta raikas ja viehättävä. Varsinkin puhdistustuotteet kuulostavat lupaavilta ja kyllä nuo lupaukset voiteestakin, että pakko kyllä jossain vaiheessa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikas ja hyvin erilainen kuin muilla. Puhdistustuotteet on tosi hyviä, mutta voide on mun henk.koht lemppari, se on vaan niin loistava. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives