Hiusterapiaa


Talvi on sitä aikaa vuodesta, kun haluan hemmotella hiuksiani. Ne sähköistyvät todella helposti ja varsinkin syväpuhdistuksen jälkeen hiuksiin saa laittaa aikamoisen läjän erinäisiä muotoilutuotteita (joita en yleensä koskaan käytä), että ne eivät olisi sähköiset. Muina pesukertoina tykkäänkin sitten hemmotella hiuksiani hellävaraisilla tuotteilla, joiden olen havainnut auttavan myös siihen sähköisyyteen. Ihan kaikkea sähköisyyttä ei pois saa, mutta shampoon ja hoitoaineen valinnalla voi vaikuttaa siihen, kuinka leijaileva hiuskuontalo on seuraavana päivänä päässä, jos niihin hiuksiin ei jaksa tunkea sitä kiloa muotoilutuotteita. 

Pukin kontista paljastui itselleni täysin tuntemattoman label.m:n tuotteita. Pullojen kyljessä sanat therapy ja age-defying kertoivat minulle, että kyseessä on vaurioituneelle hiukselle tarkoitetut hellävaraiset tuotteet. Molemmissa pulloissa on pumppu, mikä helpottaa käyttöä, mutta molempiin pakkauksiin on korkit, joten nämä eivät sotke laukussa. Ne eivät vain tällä kertaa näy kuvissa. 

Label.m on Toni & Sacha Mascolon kehittelemä sarja. Anti-ageing -sarja on brändin premium-tuotelinjaa, jonka taustalla on Rejuven-8 -yhdiste. Nimi tulee kahdeksasta anti-ageing raaka-aineesta, jotka on valittu tuotteisiin. Aineena on käytetty mm. valkoista kaviaaria. Minusta on aika hauskaa, että hiuksillekin on anti-ageing tuotteita. Voisi melkein sanoa, että kaikkea ne keksii. Itse lähinnä naureskelen näille markkinointijutuille, pääasia on se, että tuote toimii. Tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja eivätkä sisällä natriumkloridia. Label.m vastustaa eläinkokeita.


Shampoo on pakattu 200 ml:n pulloon. Ensimmäisellä käyttökerralla ihastuksen huokauksen aiheutti tämän tuoksu, tuote tuoksuu jollekin lapsuuden karkille, jonka nimeä en nyt saa päähäni. Shampoo on sulfaatiton ja se ei vaahtoa ihan yhtä runsaasti kuin sulfaatilliset sisarensa, mutta kyllä tästä vaahtoakin tulee. Olen vain tottunut niin vaahtoon, että tätä tulee annosteltua aika runsaalla kädellä. Muodostunut vaahto on pehmeää ja kermaista. Shampoo huuhtoutuu hiuksista helposti pois. Hiukset jäävät pesun jälkeen tosi silkkisen tuntuisiksi, eikä päänahkaa kiristele. Voisin hätätapauksessa ja kiireessä käyttää tätä yhdessä hiuksiin jätettävän hoitoaineen kanssa. 


Hoitoaineessa on sama karkin tuoksu kuin shampoossakin. Pullo on kooltaan vaatimattomat 150 ml:ä. Koostumus on mukavan paksuhkoa, mutta selkään asti oleviin hiuksiin uppoaa tätä silti aika tavalla. Hoitoaineen hyvä puoli on se, että sen voi huuhdella vaikka heti pois, mutta halutessaan sitä voi pitää 2-3 minuuttia. Tosi hyvä tuote kiireessä. Hoitoaine huuhtoutuu helposti pois ja hiuksista tulee ihanan pehmoiset, mutta ei latteat. Karkkinen tuoksu jää hetkeksi hiuksiin. 

Jos muuttaisin näissä jotain, niin edelleenkään en käsitä sitä, miksi hoitoaine pakataan pienempään pulloon kuin shampoo. Olisivat vaikka samankokoisia, tosin pitkähiuksisena olisi vieläkin parempi, jos pullokoot olisivat toisin päin. Silloin ne loppuisivat suurinpiirtein yhtä aikaa. Yhtä kaikki ihastuin tähän kaksikkoon ja varsinkin tuoksuun. Lisäksi nämä ovat auttaneet tosi paljon siihen joka talviseen hiusten sähköisyys -ongelmaan. Hellävaraisina nämä ovat kuin terapiaa hiuksille.

Tuotteita voi ostaa kampaamoista sekä hiuksillesi.fi verkkokaupasta. Hintaa näillä on 35 euron molemmin puolin. 

Onko Label.m tuttu? Houkuttaako karkin tuoksuiset tuotteet?

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.



  1. Just eilen aamulla kirosin ääneen ku en eteeni nähny ylösnoustessa ja keittiöön suunnatessa - sähköswt hiukset oli niin huolella liimautunu jokapuolelle naamaan ;D Tää talviaika on kyl yks painajainen jo hiustenki suhteen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, syy miksi mulla varsinkin talvella on hiukset kiinni, mutta ei sekään auta, kun vetää villakangastakin tai untutakin, niin ne on niin sähköistäviä, että koko pitkä poninhäntä nousee kattoa kohti kuin Peppi Pitkätossun letit. :D Nää vähän helpottaa, mutta jos joku keksii aineen, millä sähköisyyden saa kokonaan pois, niin ostan heti. Öljyt itsellä usein sähköistää lisää, vaha auttaa, mutta ei sitäkään voi määräänsä enempää pistää. :D

      Poista
  2. Minäkin vastoittain harmittelin tuota miksi sen hoitoaineen pitää olla niin monissa merkeissä shampoota pienemmässä koossa, ärsyttävää kun hoitoaine aina loppuu ennen shampoota ja sitten saa pohtia mitä hoitoainetta sen jämäshampoon kanssa sitten käyttäisi o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano. Se ei vaan toimi pitkähiuksisella, enkä usko, että toimii edes puolipitkillä. Kun sitä shampoota kuluu ehkä se 2€:n kolikko, niin ei melkein metrin pitkiin pituuksiin vaan millään riitä euron kokoinen. Todella turhauttavaa, enkä ollenkaan käsitä tätä. Itse tykkään käyttää myös pareittan tuotteita ja on aina pieni ärsytys ottaa sitten jotain muuta hoitoaineeksi. Yleensä pidän sitten jonkun naamiohemmotteluviikon. :D

      Poista
  3. Aivan vieras merkki, mutta mielenkiintoisia tuotteita, luin sanasta sanaan. Omat hiukseni ovat kaiketi niin kuolleet, sillä ne eivät ole oikeastaan koskaan sähköiset, pörheät kylläkin sitäkin enemmän.

    Minua taasen harmittaa, kaapissa on ziljuuna pulloa hoitoainetta, mutta kaikki sampoot loppuvat aina kesken. Pesen aina kaksi kertaa sampoolla hiukset, mutta jos hoitoaine on todella laadukas, sitä tarvitaan vain vähän. Vaikka jos pesisin vain kerrankin, niin sampoo loppuu aina kesken. Eli toivoisin valtavaa sampoopulloa ja pientä hoitoainepulloa. :) Eli täällä on asia päinvastoin. :)

    Lumista tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään näistä tosi paljon, varsinkin tuoksu on herkullinen, mutta kyllä hoitoainepullo on mun hiuksille liian pieni. :D Tää metrin mittainen reuhka imee aika määrän pituuksiin noita hoitaineita. Ainoastaan naamiot ovat koostumukseltaan niin paksuja, että niitä riittää pieni määrä, mutta jos vähänkin lirumpaa niin paljon menee. Mä pesen vain kerran shampoolla, jos ei sitten tunnu extra-likaisilta. Ilmankos sulta kuluu tota shampoota. :D

      Ihanaa tiistaita Tiia. <3

      Poista
    2. Googlen kautta muuten äsken ihastelin näitä sun postauksia, niin postauksen kuvia kun vieri vieressä katselee, niin niissä on ihana väriteema. Violettia, valkoista ja vähän mustaa. <3

      Poista
    3. Hah, jännä. Ei ollenkaan tietoinen valinta. Ehkä mulla on viime aikoinan ollut sellainen violetti-musta-valkoinen -mood. ;)

      Poista
  4. Rakastan Label M:n tuotteita, ihanilla tuoksuilla on tässä iso osa! :-D Mullakin loppuu aina ensin shampoo, reilusti ennen hoitoainetta. Melkein pitäisi ostaa 2 shampoota ja 1 hoitoaine, niin päästäisiin samaan aikaan maaliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden perusteella aion kokeilla sarjalta muitakin, varsinkin jos muissakin tuotteissa jatkuu yhtä ihan vaikka erilainen tuoksumaailma. :) Hauska kuulla, että jollakin on noinkin päin. Silloin kun itsellä oli tosi lyhyet hiukset, hoitoaineet keräs pölyä hyllyjen päällä ja shampoota kului valtavasti. Tällä metritukalla on sitten ihan toisinpäin. :D

      Poista
  5. Label.m sarja on ihan mun lemppari! Ihan mahtavia tuotteita. Noista ei ole kokemusta, karkintuoksu kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden perusteella aion kyllä kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Tykkäsin noista pumppupulloista tosi paljon, yllättävän harvoilla brändeillä on shampoissa ja hoitoaineissa pumppuja, paitsi jättikoissa.

      Poista
  6. joskus voitin noita label.m:n tuotteita ihan randomisti jostain :D siinä oli jokin kiiltohoitoaine ja daily treatment -shampoo. todella hyviä tuotteita molemmat ja ihana omppumainen tuoksu. harmi vaan pullot eivät ole kovin hyviä ja hoitoaineen pullo halkesikin siten, että hoitoainetta on hankala saada nätisti ulos. mutta todella hyviä tuotteita! en tiedä, ovatko ihan niin hyviä että raaskisin itse ostaa, mutta ehkä joskus kun rahatilanne paranee :)

    hiusten sähköistyminen on maailman ärsyttävintä! mitä tuotteita käytät siihen avuksi? minä suihkin vaan jätettäviä hoitoaineita, varsinkin bc:n moisture mist on hyvä, mutta hiukset rasvoittuvat sitten ihan ennätyspaljon nopeammin vaikka miten kevyesti suihkisi. ärsyttävä ongelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on käynyt hyvä tuuri, mä en voita koskaan mistään mitään. Lottokin vetämässä joka viikko... ;) Toivottavasti nämä ei halkea, ei ainakaan vielä ole kolmen viikon käytön jälkeen. :p

      Itse laitan ihan ronskisti vahaa hiusten pituuksiin, jotain kevyttä esim. Lanzan Healins Style Refine Styling Pomade. Pesun jälkeen suihkin hiuksiin. kevin.murphyn anti.gravity.sprayta. Silti musta toi vaha on ainoa, joka oikeasti estää hiuksia leijumasta melkein kokonaan, mutta ei sitäkään voi määräänsä enempää pistää.

      Poista
  7. Ihan vieras sarja, mutta täytyypä pitää mielessä! :) Mulla on ihan samat toiveet noiden hoitoaineiden suhteen, isompia pulloja kiitos ;) Hoitoaine loppuu aina mullakin ensin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit tuoksumaailmasta varmasti. :) Pitäiskö pistää kamppis pystyyn: Hoitoaineet isompiin pulloihin, kiitos. :D

      Poista
  8. Jjjoooo. Jos multa kysytään, niin kaikki maailman tuoksuvat asiat voisi tuoksua karkeilta ;> Ihanan väriset pullot näissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, sama. Mä tykkään kans pullojen väristä. :)

      Poista
  9. Sarja on nimenä tuttu, muistan erään ls-bloggaajan fanittaneen jotain tuotetta tältä sarjalta ajat sitten :D

    Mulla on useimmiten käytössä eri sarjojen shampoo ja hoitoa. Useimmiten pesen shampoolla ja laitan jätettävää hoitoainetta. Mutta nyt käytössä saman sarjan shampoo ja hoitis, niin kyllä se shampoo multakin loppuu ekana :D Vaahdotan lähes aina kaksi kertaa, meillä on varmaan Tiian kanssa suht samanlainen hiuslaatu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan, mä pärjään tosi harvoin pelkällä hiuksiin jätettävällä hoitoaineella, pitää olla tosi hoitava ja vähän pesevä shampoo pohjalla niin sitten. Muuten vaan yhtä takkua ja leijailua. :D

      Poista
  10. Mä ihastuin pulloihin ja kuvaamaasi tuoksuun, vaikka ihan uus tuttavuus onkin! Mulle noi sopis hyvin, koska kulutan shampoota ihan järjettömiä määriä, mutta hoitoainetta jää aina lojumaan joka purkkiin. Sepä vasta hienoa olisikin, jos joka sarjalla olisi valikoimissa sekä iso, että pieni shampoo- ja hoitoainepullo, niin erilaiset käyttäjät saisivat ostaa tuotetta juuri haluamanssa suhteessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden tuoksu on ihan älyttömän herkullinen! <3 No toi useamman koon valinta olisi ihan huippua, mutta varmaan liikaa vaadittu. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives