Lumoavan lempeä uni


Minulla on selkeästi olemassa tiettyjä suosikkisarjoja, joiden tuotteita ostan aina vain uudestaan ja uudestaan.  Luonnonkosmetiikan puolelta Mia Höytö on eittämättä yksi niistä. Kirjoittelin Mian tuotteista teille ensimmäistä kertaa jo yli kaksi vuotta sitten. (voiko siitä tosiaan olla niin paljon aikaa) Ihana Unelma-voide pääsi myös aikoinaan mukaan Vuoden parhaat 2014 -postaukseen, sen lisäksi tuotteita on vilahdellut usein myös kuukauden parhaat tuotteet -postauksissa. Sarja vaan tuntuu  olevan sellainen, että mitä tahansa siitä iholleni pistän niin ihoni kiittää. Jo yksistään se on ollut hyvä syy rakastua sarjaan. Kun siihen lisätään Art Deco -tyylinen pakkausten ulkomuoto, suomalaisuus sekä luonnonmukaisuus ja sertifioidut -tuotteet niin ei kai sitä enää muuta voi toivoa? Ai niin tietenkin ne ihanat suomenkieliset nimet, jotka ainakin hurmasivat allekirjoittaneen totaalisesti. Ne ovat minusta erittäin rohkea veto tuotesarjalle, jota markkinoidaan myös ulkomaille.


Käytin Mia Höytön Lumous-seerumia koko kesän, tuolloin minulla oli käytössä vielä vanha pakkaus, joka onneksi on historiaa. Uusi valkoista lasia oleva pakkaus on vanhaa osaksi läpinäkyvää pakkausta ylellisempi. Luulen, että monet ovat jo kuulleet Lumouksen jännästä ja keskustelua herättävästä koostumuksesta. Seerumi on kevyttä ja geelimäistä, iholla raikkaan tuntuista. Sisältää mm. hyaluronihappoa ja arganöljyä. Jännä asia on se, että iholle levitettäessä se vaahtoaa miedosti. Vähän samaan tapaan kuin monet misellivedet alkavat vaahtoamaan vanulapussa puhdistuksen yhteydessä. Minusta vaahto muuttuu iholla ikäänkuin ohueksi emulsioksi, joka lopulta imeytyy ihoon. Iho tuntuu heti laiton jälkeen napakammalta ja rauhoittuneelta. Kesäaikaan kevyt seerumi oli käytössä loistava, mutta syksyn tullen sen kosteustehot eivät enää riittäneet pintakuivalle iholleni. Harmittelin asiaa kovasti, sillä muuten ihoni rakasti Lumousta.

En tiedä oliko Mia lukenut minun ja monen muunkin ajatukset, sillä loppusyksystä sähköpostiini kilahti viestiä, että haluaisinko kokeilla uutta Lempeää unta, joka on vitamiineja pullollaan oleva öljyseerumi. Kun näin sanan öljy, arvasin, että tämä olisi varmaan sitten se ratkaisu pintakuivalle iholleni talven ajaksi. Oikeassa olin. Lempeää unta voi käyttää kuivaihoiset myös meikin alla, mutta itse olen käyttänyt yksinään sitä vain iltaisin. Meikin alle olen sekoittanut kevyemmän koostumuksen saamikseksi Lempeää unta Lumoukseen noin puolet ja puolet.

Lempeä uni sisältää mm. A,- B,- C,- ja E-vitamiineja. Kosteuttavia mustaherukan- ja tyrninsiemenöljyä sekä jojobaöljyä. Ihoa kirkastamaan on lisätty puolukansiemenöljyä. Tuotteeseen on käytetty suosikkiani ruusuöljyä mielen rentouttamiseen. Öljyseerumi on todella riittoisaa. Itse laitan puolikkaan pumppauksen kaulan ja kasvojen iholle. Sekin on melkein liikaa, mietinkin, että pipetti voisi olla annosteluna pumppua mahdollisesti vielä parempi, koska tuotetta tarvitaan vain muutama tippa. Käytön jälkeen aamulla iho tuntuu todella pehmeältä, rauhoittuneelta ja heleältä. Seerumissa on valloittava ruusuinen, mutta hieman marjaisa tuoksu. Jos kärsit ihon kuivuudesta tai pintakuivuudesta tai sinulla on sekaiho suosittelen Lempeää unta lämpimästi, muissa tapauksissa Lumous on parempi valinta keveytensä vuoksi.


Mia Höytön tuotteita voi ostaa mm. täältä ja täältä.

Onko Mia Höytön tuotteet tuttuja? Suosikkeja?

Lempeä uni lehdistönäyte, Lumous oma.



  1. Mia Höytön tuotteet eivät ole itselleni tuttuja. Olen ainoastaan lukenut näistä paljon positiivistä, mutta itse en ole saanut vielä aikaiseksi hankkia yhtäkään tuottetta. Asia pitää korjata tänä vuonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaa ihmeessä, ainakin ihana Säihke, Lumous ja Lempeä uni kannattaa testata. :)

      Poista
  2. Pari Höytöä odottaa testivuoroaan, sain ne messuilla Mialta. Onpahan muuten ihana tyyppi ja niin iloinen ja nauravainen. Eli muuta en tässä kohden osaa sanoa kuin, että pullot ovat todella viehättävät ja ihanat nämä kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla mitä pidät niistä, sitten kun ehdit testaamaan. :) Kiitos Tiia! <3

      Poista
  3. Mä tykkään tosi paljon Mia Höytön Puhdistusgeelistä - se on aivan ihana! <3 Olen siitä vinkannut blogissakin. Lumouksen kanssa en löytänyt yhteistä säveltä, joten se meni eteenpäin paremmalle käyttäjälle. Lempeä Uni alkoi kyllä nyt houkuttelemaan! :)

    PS. Ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun oils pitänyt kokeilla Lumousta yhdessä Lempeän unen kanssa, täydellinen combo! :) Mä tykkään myös siitä puhdistusgeelistä ihanan hellävarainen.

      Kiitos! <3

      Poista
  4. Nuo tuotteet kovasti kiinnostavat sen perusteella mitä olen lukenut, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi yhtäkään testata o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säihkeestä kannattaa aloittaa, se tekee ihon ihanan pehmeäksi. <3

      Poista
  5. Nää näyttää ja kuulostaa ihanalta, jossain vaiheessa voisin perehtyä sarjaan tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa, joukossa on muutama oma suosikki. :)

      Poista
  6. Olen käyttänyt joskus pullollisen Lumousta ja tykkäsin siitä kyllä kovasti♥ Rapsakka hinta vaan hillitsee ostohaluja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin ovat pitäneet, sehän tuntuu hieman jakavan mielipiteitä. Itselle mahtava tuote kesällä, mutta talvella pitää olla jotain hoitavampaa, varsinkin pakkasilla.

      Poista
  7. Lempeä uni nimestä luulin, että kyseessä on jokin unenlaatuun vaikuttava aromaterapiaöljy :D. Mulla on kaapissa vuoroaan odottamassa Mia Höytö kasvovesi, joten pääsen tutustumaan tähän merkkiin piakkoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no et sä kaukana ollut, siihen on kuitenkin lisätty aromaterapeuttista ruusuöljyä joka rauhoittaa mieltä. ;) Se kasvovesi on yksi mun lemppareita, kannattaa laittaa muuta tippa sitä kämmeneen hangata kädet yhteen ja taputella kasvoille. Itse tykkään käyttää sitä enemmän noin kuin vanulapun kanssa. :)

      Poista
  8. Tätä lempeä uni on harkinnassa, uskoisin sen olevan iholleni aika mainio :) Ja kasvovettäkin on kokeiltava! Mian pakkaukset ovat yhdet kauneimmista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin Mian pakkaukset on eittämättä yksiä kauneimpia. <3

      Poista
  9. Tämä kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta kuitenkin kysyn. Mitä edullisista kosmetiikkaa voisit suositella ikääntyvälle iholle. Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä. Itseasiassa minun on pitänyt jo pitkään tehdä edullisista suosikeista postaus, on jo otsikkokin luonnoksissa, mutta siihen on toistaiseksi jäänyt. (lupaan että tulee vielä tänä vuonna)

      Omia ikääntyvän ihon edullisia tuotteita on mm. Laveran Regenereting -sarja, Lumenen seerumit on sellaisia joista pidän kovasti, Bright Now Vitamin C Ravitseva Tehohoito ja saman sarjan Vitamin C Heleyttävät kauneuspisarat on kuitenkin suosikit. Lumenen voiteiden kanssa en oikein ole sinut. L`Orealin Nutri gold oilit on hyviä, voiteista en pidä. Apteekkituotteista Eucerinin Hyaluron-filler on hyvä voide, jos on kuiva iho. Olen todennut, että jos vertaa edullisia tuotteita kalliimpiin, esim. seerumeita saa yllättäen hyviä edullisestikin, mutta hyvästä voiteesta on maksettava vähän enemmän. Itse en oikein ole löytänyt halvoista sellaista mistä todella paljon pitäisin, ne tuntuu omaan makuun iholla jotenkin liian silikonisilta. En osaa selittää, mutta ne eivät vaan tunnu iholta siltä kuin kalliimmat voiteet. Juuri se koostomus on se juttu, mikä erottaa ne. Melkein edullisimmat hyvät voiteet löytää luonnonkosmetiikasta, jotka sitten ovat kaikki niin hoitavia, että ei tarvi ottaa ikääntyvän ihon tuotetta vaan valkata sen omaan ihoon sopivimman. Toivottavasti tästä oli vähän apua. :) Niin ja yksi sana: hyaluronihappo, sitä jos edullisessa tuotteessa on niin eurot kädessä kassalle.

      Poista
  10. Hei!
    Mietin osaisitko suositella minulle hyvää puhdistusmaitoa? Toiveina olisi paksu koostumus, ei yrttinen tuoksu ja riittoisuus/iso pakkaus. Hinnalla ei niin väliä, kunhan se korreloi laadun ja riittoisuuden kanssa. Pitäisi voida käyttää myös silmänympärysiholle ilman kirvelyä. Kiitos jos keksit jotain! Nyt minulla käytöss ollut Sensai, mutta se kallis riittoisuuteen nähden, vaikka muuten onkin loistava. Ja Lancomen, joka hieman lirua ja oudon hajuista mutta halvempaa ja riittoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusimmassa postauksessa olevan L`Atelier des Delicesin Puhdistusmaito on ihanaa, ei kirvele (mulla on myös tosi herkät silmät) koostumus on paksua ja puhdistaa hyvin. Itse tykkään aika harvasti pushdistusmaidosta juuri tuon liian lirun koostumuksen vuoksia ja siksi suosiossa on voiteet ja balmit, ne vaan irrottaa paremmin meikkiä, mutta hellävaraisesti. Niiden takia olen hylännyt maidot oikeastaan kokonaan. Geelit ja jopa vaahdot on itselle liian kuivattavia nykyään.

      Oletko ajatellut, että voisit käyttää puhdistusvoiteita tai balmeja? Niissä on tosiaan paksumpi koostumus kuin maidoissa ja niistä löytyy paljon hellävaraisia. Omia suosikkeja voiteista on mm. Cliniquen Rinse off foaming cream cleanser ja Lancômen Creme-mousse Confort. Guerlainin uusi Creme de Beaute Puhdistuvoide on kallista (70€), mutta purkissa on 200ml:ä tuotetta, se on järjettömän riittoisaa sillä pieni nokare sulaa kasvoille ja poistaa ihan kaiken meikin. Edullisempi vaihtoehto on sitten Cliniquen Take The Day Off Clenasing Balm. (tosin tässä tuotetta "vain" 125ml:ä)

      Poista
  11. Kiitos paljon! :) Seuraavaksi kokeiluun menee tuo Guerlain.

    VastaaPoista
  12. Lumous seerumi on niin ihanaa. Se on paras seerumi mitä olen koskaan käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään siitä myös, kesällä täydellinen, talvella pakko saada omalle iholle vielä jotain hoitavampaa. :)

      Poista
  13. Olen itse käyttänyt Höydön tuotteista vain Kauneus-puhdistusgeeliä, jota itse asiassa suositeltiin minulle. Tuoksu oli ihana ja geeli ei ärsyttänyt silmiäni (kuten edellinen öljyputsari) mutta muuten se oli pettymys. Tämä tosin johtunee siitä, että kyseessä oli geeliputsari ja se oli iholleni liian kuivattava jopa kesällä. Sen jälkeen siirryin NYRin Wild Rose Beauty valmiin syksyn saapuessa. Se oli hyvä veto ja olenkin todennut että voiteet ja balmit ovat myös mun juttu. Pidän siitä, että voi puhdistaa muslimiliinalla eikä tarvitse läträtä vedellä, missä yhteydessä silmät yleensä ärtyvät.

    Höydön tuotteissa kiinnostaa kuitenkin tuo suomalaisuus ja olen ruvennut harkitsemaan, että uskaltaisiko sitä kokeilla jotain muuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei tosiaan ärsytä silmiä, mutta ymmärrän, jos on tosi herkkä ja kuiva iho niin geelimäinen puhdistaja saattaa silti olla liikaa. Itse en myöskään pysty kuin kesäaikaan enää käyttämään geelimäisiä putsareita ja niistäkin vain niitä hellävaraisimpia, joihin kyllä Höytön putsari lukeutuu.
      Pitäisi jäädä varmaan odottelemaan Höytöltä jotain maitomaisempaa putsaria meille korpuille. ;)

      Näin talviaikaan MH:n tuotteista Unelma on mun ehdoton suosikki, se kosteuttaa, kun tuntuu, että mikään ei riitä. Myös silmänympärysvoide Valo on loistava.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives