Romantica


Talvista maanantaita kaikille. Ensiksi haluan kiittää ihan mielettömästi teitä lukijoita, jotka olette antaneet minulle viime aikoina aivan loistavia postaustoiveita. On tosi kiva kuulla ruudun sieltä puolen, mitkä asiat teitä kiinnostaisivat, siitä on itselleni paljon apua postausten laatimisessa. Hauskinta oli, että montaa toivepostausta olin itsekin ajatellut pidemmän aikaa, mutta ne olivat jääneet, koska pohdin liiaksi, kiinnostavatko ne sittenkään ketään. Lupaan, että useat toiveista tullaan toteuttamaan tämän vuoden aikana. Ihan kaikkia en tietenkään pysty, mutta teen parhaani. 

Tästä sujahdetaankin sitten sopivasti romanttisiin tunnelmiin, sillä eihän ystävänpäiväänkään ole kuin reilu kuukausi aikaa. Anna Sui vie minut välittömästi aikamatkalle vuoteen 2002, jolloin ilmestyi Sui Love -tuoksu. Muistan, että perhosen mallinen pullo oli kaupassa niin vastustamaton, että en yksinkertaisesti voinut jättää sitä sinne. Sui Love oli aikoinaan myös Victoria Beckhamin suosikkituoksu tai niin taisi ainakin In Style -lehti jutussaan väittää. Tuli kesä 2003 ja Dolly Girl. Se onkin ollut näihin päiviin asti suosikkituoksuni Anna Suilta. Jo tuohon aikaan kaikki tuoksuivat kesällä Escadalta, joten Anna Suin suihkauttiminen siihen väliin oli jotain erilaista, vaikka Dolly Girl tuoksuna on myös hedelmäisen kukkainen. Muistan, että Dolly Girlia oli yhdessä vaiheessa todella vaikea löytää mistään (ei vieläkään helppoa), joten metsästin sitä kissojen ja koirien kanssa.  


Anna Suin tuoksujen pakkauksia on aina leimannut tyttömäisyys ja tietty romanttisuus, eikä se ole muuttunut vuosien saatossa. Pullojen ulkomuoto kertoo, mitä sisällä on odotettavissa. Romanticaa kuvaillaankin "kukkaiseksi aarteeksi". Se on tuoksuna pehmeän viehättävän taianomainen kukkakimppu. Se kukkakimppu onkin koristeltuna pulloon, josta se nousee kuin tuuheana kasvava kukkapenkki. Pahvipakkauksen kuvitus myötäilee art nouveau -tyyliä: prameaa ja monimutkaista. Pullon korkki on upea ja ylellisyyttä tuo sen massiivinen paino, joka tuntuu kädessä paperipainon tavoin. 

Tuoksu itsessään on kukkaishedelmäinen. Alkutuoksussa voimakasta bergamotia, pehmeän virkistävää mandariinin uutetta sekä raikasta granaattiomenaa. Sydäntuoksussa on voimakasta osmanthus-kukkaa, joka antaa tuoksulle persikkaisen vivahteen. Klassista ruusua, valloittavaa pionia, jasmiinia ja appelsiininkukkaa. Pohjalla ambraa, myskiä ja puisia vivahteita kuten seetri- ja santelipuuta. 

Romantica saa minut hymyilemään. Se on tyttömäisen romanttinen tuoksu. Se on silti voimakas. Omaan nenääni tuoksussa ovat selkeiten esillä osmanthus-kukka, joka tuoksuu läpi todella selkeästi persikkaisena, jasmiini sekä mehukas mandariini. Hetken päästä myös pioni pääsee iholla vienosti esiin. Ruusua en itse tästä kovin paljoa löydä, mutta sen sijaan lopun utuinen myski ja puiset vivahteet tulevat esille. Tuoksu on iholla pehmeän hedelmäinen. Itselleni tämä on ehdottomasti tuoksu kevääseen tai kesään, mutta miksei sitä voi tällaisena talvipäinäkin suihkauttaa, jos haluaa ajatukset lähemmäksi kesää. Jos tykkäät hedelmäisistä kukkaistuoksuista, ihastut tähän varmasti. Tuoksu on EdT, mutta sen kesto iholla on todella hyvä, itselläni jopa kahdeksan tuntia, joten päivän aikana lisäilyä ei tarvita.


Oletteko tutustuneet Anna Suin tuoksuihin? Suosikkeja?

Suositushinta:
Anna Sui Romantica 30ml, 40€

Anna Suin tuoksuja voi ostaa mm. Sokoksen verkkokaupasta.

Tuoksu lehdistönäyte.



  1. Itse omistan yhden Anna Suin tuoksun, oikein ihana tuoksu ja miten kaunis pullo. <3 Tuo sinun tuoksu näyttää kyllä myös hyvältä! Näihin täytyy tutustua enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissähän on sekin hyväpuoli, että nämä on varmaan tuoksumarkkinoiden edullisimpia tuoksuja heti julkkistuoksujen jälkeen, mutta pysyvyys on omissa omistamissani ollut aina todella mieletön, monissa kalliimmissa tuoksuissakaan ei usein ole yhtä hyvä kuin Anna Suin tuoksuissa. :)

      Poista
  2. Oih, mikä pullo! Kaikki Art Nouveau -henkinen osuu ja uppoaa. Tuoksu ei välttämättä ole ihan ominta aluettani, mutta tuo pullo..!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa. Kaikki Anna Suin pullot on niin <3. Tosin jotkin Dolly Girlit on jollain kierolla tavalla jopa pelottavan näköisiä, mutta tykkään niistä silti. :D

      Poista
  3. Käyn aina lueskelemassa, mutten osaa sanoa kosmetiikasta mitään ja tuoksuja en käytä... Niin jää kommentoimatta. Mutta oikein hyvää uutta viikkoa Jonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Katja, että käytä lueskelemassa. Aina ei tarvi olla mitään sanottavaa. <3 Mulla itsellä on sama hankaluus, jos kommentoin lifestyle-blogeihin, vaikka niitä monia luenkin. Kosmetiikkablogeihin on taas helppo kommentoida, koska aihe on itselle niin tuttu ja rakas. :)

      Mukavaa viikkoa K!

      Poista
  4. Mulla on tänään Anna Sui -päivä. Tuoksuna ilmeisesti Flight of Fancy. Ostin reilu vuosi sitten miniatyyrisetin (http://www.perfume4sale.sg/product/anna-sui-miniature-collection-gift-set-for-women/) joita käyttelen säännöllisen epäsäännöllisesti. Turkoosi pullo keijukorkilla (Fairy Dance Secret Wish?) on mun suosikki, ollut jo kahdella lomamatkalla mukana viime vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se keijukorkki-pullo on aivan ihana! Itseltä ei tuoksua löydy, mutta ihastelin sitä lehdissä, kun ilmestyi. Flight of Fancyssa on kanssa makea korkki. :)

      Poista
    2. Jännä muuten, että vaikka Anna Suin tuoksut yleensä ei ole mulle niin tuttuja,niin tunnistin sun kuvassa olevan pullon perusteella heti minkä merkin tuoksusta on kyse :)

      Poista
    3. Ne kyllä tunnistaa, jotenkin ihan oman tyylisiään, kun on nähnyt yhden pullon niin sen jälkeen tyylistä ei voi erehtyä.

      Poista
  5. Olen näitä Suin pulloja ihaillut monen monet kerrat ja tämä kyllä on ehdottomasti kaikista kaunein. <3

    No minähän rakastan näitä sinun tuoksupostauksia ja kuinka monen monta tuoksua olenkaan postauksiesi jälkeen käynyt tuoksuttelemassa.

    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia mä muuten luulen, että tää voisi olla ihan sun tuoksu, ei sanois mieskään, että haiset kummalta. ;)

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  6. Onpa kaunis pullo <3 Ja tuoksukuvaus kuullostaa sellaiselta, että tuohon on lähemmin tutustuttava! :) En nyt äkkiseltään muista olenko noita edes aiemmin tuoksutellut vaikka nimi kuullostaakin korvaan tutulta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Jos vaan tykkäät hedelmäisen kukkaisista makeista tuoksuista, niin tää on sun juttu. :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Niin on! Käytin tätä tosi paljon viime viikolla, kun oli kovat pakkaset. :)

      Poista
  8. Anna Suin pakkausten tyyli ei ole yhtään minunlainen, mutta silti pidän näitä tosi kauniina ja persoonallisina :)

    VastaaPoista
  9. Nää pullot on jotenkin niin älyttömän söpöjä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, tässä söpöintä on musta toi korkki. :)

      Poista
  10. Tuo pullo on kyllä hieno! Anna Suit ei kyllä valitettavasti ole tuttuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä väitän, että Anna Suit tunnistaa, kun niitä kerran nuuhkaisee, vähän samalla tavalla kuin Escadat, niissä on tietty ominaistuoksu mikä tekee niistä tunnistettavia. <3

      Poista
  11. Oi, kuinka kaunis pullo kertakaikkiaan <3
    Itse tuoksukin kuulostaa aikas ihanalta.
    Itselle Anna Suin tuoksut eivät ole tuttuja.

    VastaaPoista
  12. Tykkään kanssa, tätä vaikka katselee ihan mielellään, vaikka ei käyttäisi. ;) No onneksi tykkään myös tuoksusta ja paljon. :)

    VastaaPoista
  13. Onpas taas kaunis pullo! Tuoksukin kuulostaa lupaavalta ja en ole tätä tuoksua tietystikään vielä tuoksutellut:) En mie millään ennätä vaik kuinka haluaisin!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuli jos syksyllä, mutta Anna Suita ei saa ihan joka paikasta, mutta Sokokselta ainakin. :)

      Poista
  14. Suilla on aivan tajuttoman upeita pulloja! Ainoo mikä muhun on tähän mennessä enemmän iskeny on La Nuit de Bohème,se on just sopivan voimakas,tumma ja makea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja hyvin tunnistettavia. Se La Nuit de Bohème on tosi erilainen Sui siinä on tummuutta mitä musta ei muissa ole. :)

      Poista
  15. Nyt on kyllä niin herkku pullo että ihan nousi vesi kielelle tätä katsellessa :D
    Olisipa ihanaa vaihtelua suihkautella ylleen jotain tällaista, näin kevättä kohden kun mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös. Tää on itselle todellakin kevät-kesä tuoksu, mutta kieltämättä tää oli myös aika kiva tossa pakkaspäivinä. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives