Nutrieyes


Pitkästä aikaa Bakelia. Olen jo aiemmin sanonut tästä sarjasta kaikki ylistyssanat, joten niitä ei kai tarvitse toistaa. Sanottakoon se, että jos en olisi vaihtelunhaluinen, voisin hyvin kuvitella käyttäväni koko lopun elämääni Bakelin ihonhoitotuotteita, koska niiden käytöllä on ihooni sen verran suotuisia ja näkyviä vaikutuksia. 

Bakelin suunnittelutiimi on ahkera, sillä sarjaan tulee uusia ja asiakkaiden kaipaamia uutuuksia muutama vuodessa. Olen näistä uutuuksista aina todella innoissani, sillä sarja on lähellä sydäntäni. Tämän kevään uutuuksia ovat Cool Eyesin rinnalle tullut kosteuttavampi Nutrieyes -silmänympärysvoide sekä erittäin kaivattu Bodyscrub. Kun vielä joskus tulisi se hoitava- ja kosteuttavanaamio, jota ainakin henkilökohtaisesti olen odotellut siitä asti, kun tutustuin sarjaan vuoden 2014 alussa. Cool Eyeshan on aamuisin se silmänympärystuote, joka herättää silmäni aamuun. Rakastan sen viilentevää vaikutusta ja kevyttä koostumusta. Iltaisin olen kuitenkin kaivannut jotain kosteuttavampaa. Toki tämä ei sinällään ole ollut Bakelin tuotteita käyttäessä ongelma, sillä kaikki sarjan voiteet sopivat myös silmänympärysiholle, joten esim. Nutriremedy ja Nutrifill -voiteista on varmasti moni saanut apua kuivalle silmänympärysiholle. 


Nyt sarjaan on tullut kuitenkin tehokkaasti kiinteyttävä Nutrieyes, joka soveltuu niin silmänympärysiholle kuin silmäluomillekin. Tuote sopii käytettäväksi Cool Eyesin tapaan myös meikin alla. Voide on pakattu näppärään pumppupulloon ja uskokaa tai älkää, tässä on pumppu, jolla tuotetta saa oikeasti otettua sen nuppineulanpään kokoisen nokareen kerralla. Pumppu ei myöskään tukkeudu, koska korkki estää tuotteen kuivumisen. Voide on ihon väristä, joten se häivyttää tehokkaasti tummia silmänalusia. Jättää hieman hohtavan jäljen, joten silmänaluset näyttävät heti levityksen jälkeen kirkkaammilta. Iho tuntuu myös pehmeämmältä. Sisältää mm. ihoa rauhoittavaa ruusuvettä sekä magnesiumia. Tuote on omaan nenääni tuoksuton. Minusta on hyvä juttu, että vaikka voide on tehokkaasti kosteuttavaa, vaikka se ei ole koostumukseltaan kovinkaan paksua. Tuhdit silmänympärysvoiteet eivät ole ihan se minun juttuni. 

Sain maahantuojalta tiedon, että tulevaisuudessa tuotteelle tullaan hakemaan myös allergia -ja astmaliiton tunnusta. Noin tusinalla Bakel-tuotteellahan tämä tunnus jo on. Tuotteet ovat myös eläinystävällisiä. Sarja on mukana mm. Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla. 


Tuotteen suositushinta on 105 euroa ja jälleenmyyjät löydät täältä.

INCI:

Rosa Centifolia Flower WaterV & Aqua/Water W - antioksidantti, anti-ageing
Dicaprylyl Ether S - pehmentävä Coco Caprylate V - kosteuttava
Glyceryl Dibehenate V - pehmentävä
Isostearyl Isostearate V - pehmentävä
Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate V - pehmentävä
Propanediol V - pehmentävä
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil V - anti-ageing
Glyceryl Oleate V - ihon veden säilyttäjä
Disteardimonium Hectorite M - suojaava
Polyglyceryl-4 Isostearate V - pehmentävä
Terminalia Chebula Fruit Extract V - antaa hehkua, rauhoittava
Glyceryl CaprylateV & Glyceryl Undecylenate V - pehmentävä
Magnesium Sulfate S - rauhoittava
Arginine /Lysine Polypeptide B - anti-ageing
Phytic Acid V - antioksidantti   


Mikä silmänympärysvoide on suosikkinne? Onko Bakel tuttu?

Tuote lehdistönäyte.



  1. Eikä! <3 Meillä on molemmilla BAKEL-päivä :D Tästä olen kokeillut vain näytepussukan, mutta jo sen perusteella tämä myi mulle itsensä aivan täysin. Tykkäsin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Hassua, että meillä ei tullut edes puhetta tästä. :D Onneksi oli eri tuotteet. ;)

      Poista
  2. Tämähän nyt kuulostaa aivan täydelliseltä. :) Itse ostin juuri Bakelin silmäpussien tehoaineen! Olen kyllä ollut siihen todella tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva Fani kuulla, että olet tykännyt Cool Eyesista, se on kyllä ihan paras turvotuksen poistaja, jos se on ongelma. Jään odottamaan sun juttua ja laajempia mielipiteitä siitä, jos innostut kirjoittamaan. :)

      Poista
  3. Voi Bakel olen niin vakuuttunut tästä sarjasta, mitä olen täällä aina suitsutusta lukenut. Omat kuivat luomet varmasti rakastaisivat.

    Oma suosikki tällä hetkellä, aamulla Eyes Wide Open Supermood ja illalla joko Lumene, Oriflame tai Jurlique <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eyes Wide Open on kans ihana aamulla, mutta Cool Eyes voittaa itsellä pikkuerolla, koska se viilentää. Illalla tosiaan aina jotain tuhdimpaa. <3

      Poista
  4. Tää kuulostaa kyl ihan mun jutulta,oon haeskellu OIKEESTI kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Jokunen kk sit mun silmäluomet päätti riehaantua atooppiselle,kuivalle ja kirvelevälle ihottumalle ni on ollu vaihtoehdot vähän vähissä :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on kosteuttava, mutta silti ohut. Tehty just sitä varten, koska Bakelilla oli jo turvotusta laskeva ja virkistävä, mutta nyt tarvittiin jotain vielä kosteuttavampaa, vaikka kyllä se toinenkin kosteuttaa.

      Poista
  5. Bakel on nimenä tuttu, olen miettinyt tuotteiden ostamista mutta ainakin toistaiseksi se on vielä harkinnan asteella-ehkä sitten, kun olen saanut kituuttelubudejttini kuosiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloita salakavalasti jostain "edullisesta", vaikka siitä Pure Act Water -misellivedestä. Siitä maailman parhaasta. ;) <3 Hah, mutta en ota vastuuta, jos jäät kierteeseen. :D

      Poista
    2. Sen koostumus on muuten kanssa vähän vaahtoavaa, *vink*

      Poista
  6. No se misellivesinäyte kyllä vakuutti mut ihan täysin merkistä! Cool Eyes oli hieman liian viilentävä mun silmille, joten tämä voisi olla ihan superjuttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se misellivesi on maailman parasta. Hyvänä kakkosena sitten Gamarde, jos lompakko ei kestä Bakelia. Cool Eyes on varmasti sellainen joka jakaa mielipiteet, sillä se on sen verran viilentävä. Mä tykkään, mutta silmään sitä ei kannata sohaista tai on varmat itkut. :)

      Poista
  7. Kerrankin loistava pumppu! Antaa heti anteeksi hinnasta, kun tuotetta ei mene hukkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kummasti riittää toi 15ml:äkin pidemmälle. :)

      Poista
  8. Bakel on kyllä "nimeltä" tuttu, mutta vielä himotuslistalla. Nämä postaukset eivät ainakaan helpota Bakel-kiinnostusta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on ollut Bakel-mania reilut kaksi vuotta, hyvin vaikea enää kuvitella elävänsä ilman brändin tuotteita. Ne kuuluvat vakkarikalustoon omassa ihonhoidossa. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives