Parhaat – Tammikuu`16


En voi käsittää, että on jo helmikuu. Tammikuu tuntui lipuvan ohi mielettömän nopeasti. Viime viikon lopulla, kun keräsin eniten käyttämiäni ja pitämiäni tuotteita tammikuulta, tuntui, että juurihan minä kirjoittelin joulukuun parhaista. Siitä on kuitenkin jo kuukausi aikaa. Täältä tullaan kesä! 

Tammikuussa panostin ihonhoitoon (yllättäen) ja löysin kasvoilleni niin toimivan combon, että olen käyttänyt parivaljakkoa aamuisin melkein kaksi viikkoa putkeen. Pakkasilla ilmaantuvaan inhottavaan ihon kiristelyynkin löytyi ratkaisuksi hyaluronihappoa sisältävä hoitovesi, joka tekee ihon pehmoiseksi ja kosteutetuksi vain yhdellä pyyhkäisyllä. Heleytys oli koko kuukauden päivän sana ja löysinkin kivan edullisen tuotteen meikin alle. Lisäksi ihastuin ripsiväriin, joka aluksi hämmensi. Olin itse asiassa hillonnut tätä varastoissani keväästä asti, uskaltamatta ottaa käyttöön, onneksi vihdoin jouluaattona uskalsin, sillä lopputulos on ihan mieletön. Tuote päätyikin tammikuussa useasti ripsien kaunistukseksi.


MATIS LOTION HYALURONIC PERFORMANCE

Suihkusta tullessa kasvojeni ihoa kiristelee aina. Varsinkin pakkasilla kiristely yltyi taas jopa ärsyttäviin mittoihin. Yleensä suihkutankin heti suihkun jälkeen kasvoilleni hoitavaa mistiä, mutta nyt tuntui, että sekään ei riittänyt. Löysin kuitenkin ongelmaani ratkaisun. Ihonhoidossa hyaluronihappo on se taikasana, millä saa myytyä minulle melkein mitä vain. Se on kaikkien kuivaihoisten suosikkijuttu, sillä mikään muu ei sido ihoon yhtä hyvin kosteutta. Kuiva ihohan on ryppyinen, kun taas hyvinkosteutettu näyttää kimmoisammalta. Matisin tehokosteuttava hoitoneste on kuin pala taivasta iholle suihkuun jälkeen. Kaadan kämmenelle puoli teelusikallista nestettä ja taputtelen sen kasvoille. Ihon kiristely loppuu välittömästi, iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta pitkän aikaa. Ihan mieletön tuote. Suosittelen myös miehille joilla iho ärsyyntyy parranajosta, tätä käytettäväksi ajon jälkeen iholle, lupaan, että ärsytys helpottaa heti. Olen joinain aamuina lorauttanut tuotetta vanulappuun ja pyyhkinyt kasvot, mutta se tuntuu haaskaukselta, joten suosittelen käyttämään vain käsiä.


V 10 PLUS VITAMIN C -SEERUMI

Kun aloin testailemaan Jane Iredalen voidetta kuun puolivälissä, oli menossa tosi kovat pakkaset ja toisina aamuina tuntui, että voide niin ihanaa kuin onkin ei ihan yksistään riittänyt pintakuivalle iholleni meikin alle. Päätin alkaa kokeilemaan alle erilaisia seerumeita, mikä mahtaisi toimia voiteen kanssa parhaiten? Iskin heti kultasuoneen, kun päätin yhdistää kaksi keltaista kaverusta. V 10 Plussan Vitamin C -seerumi on koostumukseltaan ohutta, mutta kuitenkin kasvoille levitettynä tuntuu jopa hivenen geelimäisen ohuelta ja liukkaalta. Koostumuksen ansiosta muutama tippa riittää koko kasvoille. Voin sanoa, että ainakin omalla iholla nämä kaksi tuotetta rakastavat toisiaan. Toimivat kimpassa kuin unelma. Vaikka C-vitamiini -seerumi on tarkoitettu varsinkin akneiholle sen ihohuokosia supistavan, talin eritystä vähentävän ja ihoa kirkastavien vaikutusten vuoksi. Se silti se sopii myös pintakuivalle iholle, sillä sen kirkastava vaikutus on näkynyt myös ihollani. Tässä tuli taas huomatuksi se, että ihonhoidossa ei oikeastaan ole sääntöjä tai ainakin niissä voi joustaa paljon vaan omalle iholle parhaiten sopivat tuotteet löytää vain testaamalla. Seerumin tuoksu on pullossa ihan aavistuksen hedelmäinen, mutta iholle levitettynä se on omaan nenääni melkein täysin tuoksuton. 


LUMENE BEAUTY BASE KOSTEUTTAVA POHJUSTUSVOIDE

Jane Iredalen voiteen löydettyäni on pakko myöntää, että primerit jäivät hieman makoilemaan meikkipussiini, vaikka aikaisemmin kuvittelin, etten pystyisi elämään enää ilman niitä. Joinain aamuina kuitenkin olen halunnut kasvoille lisää heleyttä ja sitä Lumenen Kosteuttava Pohjustusvoide tuonut. Tarvitseeko sanoa, että tämäkin sisältää hyaluronihappoa? ^_^ Pohjustusvoide on hieman pastellisen roosan sävyistä ja sen valoa heijastavat pigmentit antavat sitä kaivattua lisähehkua. Olen yleensä taputellut tätä meikin alle poskipäille, kulmaluille ja amorinkaarelle.


JANE IREDALE BEAUTYPREP FACE MOISTURIZER

Jos minä käytän yli kaksi viikkoa joka aamu samaa voidetta kasvoilla muuten kuin testimielessä niin silloin siinä voiteessa on pakko olla jotain hyvin erityistä. Kaikki maailman ylistyssanat eivät varmaan riitä kertomaan miten käsittämättömän hyvä meikinalusvoide on kyseessä. En tiedä millaisen sopan ovat Iredalen tehtaalla purkkiin keitelleet, mutta mitä enemmän tätä käytän, sen enemmän olen varma, että tätä voidetta on tästä lähtien pakko löytyä kaapista aina jemmasta. Olen aivan koukussa raikkaaseen sitruunaruohon tuoksuun. Se on jotain mikä täytyy kokea, koska mikään muu voide ei tuoksu samalta. Aamulla nousee heti peilin edessä hymy kasvoille tätä levitellessä. Tammikuun puolivälistä lähtien olemme olleet aamuisin erottomattomat. Kohta pitäisi aloittaa toiset voidetestailut, mutta ensimmäisten kertaa jopa emmin haluanko. En ole saanut tästä vielä tarpeekseni. Jos testaisin sitä toista voidetta vain iltaisin... BeautyPrep -voiteesta lisää täällä.


SILK OIL OF MOROCCO KUITURIPSIVÄRI

Tästä ripsiväristähän ovat useat bloggaajat olleet hurmiossa jo pidemmän aikaa. Ainakin kaimani Nonnulasta sekä Tunnetilan Nina pitivät tästä kovasti, niin pidän myös minä. Faktahan on se, että kuitujen ansiosta tällä saa näyttävämpää jälkeä kuin millään muulla ripsivärillä. Pakkaus sisältää ripsivärin ja kuitupuikon. Käyttö tapahtuu niin, että ensin levitetään kerros ripsiväriä, jonka päälle lisätään kerros kuituja. Kuitujen kanssa saa olla hieman varovainen, etteivät ne pölise silmiin levittäessä, itsellä niitä aina muutama silmän alle tippuu, mutta ne on helppo pyyhkäistä pois. Lopuksi kuidut sinetöidään ripsiin kiinni lisäämällä kerros ripsiväriä. Todella tuuheat ja pitkät ripset ovat valmiit. Kun hommaan tottuu, se ei itseasiassa vie kovinkaan paljoa aikaa ja lopputulos on kyllä vaivan arvoinen. Omat ripset on todella hankalat, niissä ei oikein mikään tahdo pysyä, mutta tämä pysyy. Ei yllättäen yhtä luotettavasti kuin Sensai, mutta pysyy kuitenkin. Kestää pienet tihkusateet ja itkut. Itselläni on ripsissä jonkun verran pituutta, joten kuidun lisäämisen kanssa pitää olla melkein varovainen, ettei sitä tule liikaa. Muuten räpsyttimet osuvat raskaaseen yläluomeen päivän mittaan. Lyhyiden ripsien omistajat varmasti rakastavat tätä. Ripsiväri irtoaa pelkällä lämpöisellä vedellä.

Oliko joukossa tuttuja tai mielenkiintoisia tuotteita?

Jälleenmyyjät:

Osa tuotteista lehdistönäytteitä, osa omia.






  1. Lumenen Beauty Base on täällä kohta loppu ja täytyy hankkia uusi, on ollut pitkään suosikki. Tykkäsin kyllä kovasti L'orealinkin vastaavasta, saakohan niitä vielä, edellisen ostin marketista. Oriflamen Giordani sarjan Beauty Base on ihana myöskin.

    V10 seerumeista rakastin sitä punaista, mutta tätä C-vitamiiniz olen testannut näytettä ja on muuten oikein mukavan tuntuinen tuote ja saisi jopa tuoksua enemmänkin. Miten niin sitrustuoksuista tykkäävä. ;)

    Siksipä tuo jane iredale BeautyPrep sarja on ihanan oloinen. Sain omani perjantaina, kun en sinne reissuun päässyt ja nyt täytyy sen verran jo sanoa, että tuoksu on täydellinen. :) On toisen sarjan testijakso nyt meneillään, joten enpä mene janea vielä testaamaan, ettei käy niin, että tapahtuu vaikka vaihto. :)

    Mukavaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on taas just hyvä, että toi V 10 Plus ei tuoksu oikein millekään, kun se Iredalen voide kuitenkin tuoksuu, ei tule tuplatuoksua. ;)

      Varo vaan JI:n voide on erittäin koukuttavaa tavaraa.

      Ihanaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  2. Toi ripsari on vaan niin paras <3 Ihanaa, että säkin oot löytänyt sen :)

    VastaaPoista
  3. Olen itsekin ihastunut hyaluronihappoon. Mia Höytön hoitovesi ja Gamarden misellivesi ovat olleet nyt testissä, ja molemmista tätä löytyy :)

    VastaaPoista
  4. Haha, mulla on ihan sama hyaluronihapon kanssa - ostan kaiken! :-D Lumenen primerista tykkään minäkin, sillä saa kauniin alustan meikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, me ollaan helppoja. :D Myyjän ei tarvitse sanoa kuin hyaluronihappo. :D Mutta joo, oikeasti se huippu raaka-aine, joten ei ihme. :)

      Poista
  5. Lumenemta mulla on joskus ollut vastaavanlainen tuote, tän voisi kyllä hankkia ihan jo edullisen hinnan takia :)Mulla oli joskus tuota c-vitamiiniseerumi mutta en päässyt sen kanssa sinuiksi. JI ja Matis kiinnostelee! Kosteussuihkeissa on vaan sitä jotain ♡.♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matis on aivan tajuttoman kosteuttava hoitoneste. Rakkautta. <3

      Poista
  6. Mä olen oikeasti vähän ihmeissäni siitä miten ihana tuo C-vitamiini seerumi on mun iholla, periaatteessa sen ei pitäis toimia, mutta toimii täydellisesti. ❤️

    VastaaPoista
  7. Tuo kuituripsari on kyllä todella hyvä! Muut tuotteet ovatkin itselleni tuntemattomia. :)

    VastaaPoista
  8. Mä olen käyttänyt tuon Matiksen pullollisen alusta loppuun (vuonna 2014) ja se oli kyllä tosi ihana! V10Plus C-vitamiini seerumi on myös yksi mun suosikeista, ja tuo Jane Iredalen voide on uusin voideihastus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, joku muukin tykkää. On vielä reilu 200ml:n pullo, josta riittää pitkään. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives