Skincare Heroes – Natural


Lupailin tiistaina jatkoa Skincare Heroes -sarjaan, koska jutusta olisi tullut liian pitkä, jos olin laittanut samaan postaukseen myös luonnonkosmetiikan suosikkisarjani. Saan toistuvasti sähköpostikyselyitä, jossa minulta kysellään parasta tai tehokkainta ihonhoitosarjaa. Itse käytän tuotteita sekaisin, joten en ole uskollinen vain yhdelle sarjalla, mutta toki minultakin ne omat suosikit löytyy. Joten tänään on sitten vuorossa luonnonkosmetiikan suosikkisarjat. Sen verran pitää sanoa, että olen juuri tutustumassa yhteen erittäin inspiroivaan itselleni uuteen luonnonkosmetiikan sarjaan, joka vaikuttaa todella tehokkaalta ja mielenkiintoiselta. Tulen kertomaan myöhemmin keväällä sarjasta enemmän, mutta minulla on jo nyt sellainen kutina, että sarja kuuluisi myös heittämällä tähän joukkoon. Mennään kuitenkin tällä kertaa allaolevilla, jotka ovat viimeisen vuoden aikana ihastuttaneet minua olemassaolollaan. Tunnen tietynlaista hyvää oloa siitä, että oli ilo tajuta, että kaksi suosikkisarjoistani on suomalaisia.

1. DR. HAUSCHKA

Varmaan arvasitte, että tohtori on mukana. Dr. Hauschkaan minulla on selkeästi vahvin tunneside, sillä se on ensimmäinen luonnonkosmetiikan sarja jota aloin vuosia vuosia sitten Madonnan inspiroimana käyttämään. Vaikka sen jälkeen olen tutustunut useisiin luonnonkosmetiikan sarjoihin, Dr. Hauschka on pitänyt pintansa. Siihen on yksinkertainen syy. Hauschkan tuotteet ovat niitä, jotka jostain syystä toimivat ihoni kanssa täydellisesti yhteen. Jos ihoni ärtyy jostain, ei tarvitse laittaa kuin yhdeksi yöksi paksu kerros Ruusuvoidetta (kaikkien Dr. Hauschkan sääntöjen vastaisesti ^_^ ) niin aamulla iho on jo silminnähden rauhoittunut. Jos rutiiniin lisää vielä puhdistuksen sarjan Puhdistusvoiteella ja lyö päälle Rauhoittavan- tai Kiinteyttävän -naamion, on iho välittömästi parempi. Uusin rakkauteni on Sävyttävä värineste, johon olen kesäaikaan täysin koukussa. Sekoitan sitä kaikkiin meikkivoiteisiini saadakseni hehkuvan ihon. Värinestettä voi toki laittaa myös suoraan iholle tai voiteen joukkoon, mutta minä pistän muutaman tipan meikkivoiteen sekaan.


2. MIA HÖYTÖ

Mia Höytössä viehättää se, että sarja on Verso Skincaren tapaan helposti hallittava. Siinä on sopiva määrä tuotteita, mutta uusille tuotteille on edelleen tilaa. Tiedän, että tuotekehittely on koko ajan käynnissä. ^_^ Odotan innolla, että sarjaan tulisi joskus oma naamionsa, vaikka kyllä minä olen sekoitellut välillä oman naamioni uudesta Lempeä Uni -öljyseerumista ja Unelmasta. Toinen tuote mitä odotan, on kuorinta ja tietenkin kaksoispuhdistusta rakastavana joku toinen ehkä (?) öljypohjainen puhdistustuote, sillä sarjan Kaunis ei ihan onnistu yksinään poistamaan vahvinta meikkiä. Mutta jäädään jännittämään mitä seuraavaksi. 

Rakastan sarjassa sen suomalaisuutta, suomenkielisiä nimiä, upeaa viimeiseen asti hiottua ja hillittyä ulkomuotoa. Mutta kun näiden ominaisuuksien päälle saa vielä tuotteet jotka toimivat oman ihon kanssa yhteen täydellisesti, on selvää, että sarja kuuluu suosikkeihini. Mia Höytö on minulle luonnonkosmetiikan "Sensai", eli tuotteet ovat niitä joilla hemmottelen ihoani. Tykkään sekoitella sarjan eri tuotteita keskenään omiin tarpeisiini sopiviksi.  


3. SUPERMOOD

Supermoodin hempeät pakkaukset kätkevät sisäänsä mielestäni tehokkaimman luonnonkosmetiikkasarjan, mitä olen käyttänyt viimeisen vuoden aikana. Tuotteet ovat innovatiivisia ja erilaisia. Tykkään siitä ajatuksesta, että sarjassa on ajateltu ihonhoitoa myös sisältäpäin. Suomalaisuus on tietenkin vain plussaa.

Ehdottomia lempituotteitani sarjasta ovat Beauty Sleep sarjan Eye Serum, sekä Absolute Bliss Serum. Aamuisin vaihtelen Bakelin Cool Eyesin ja Egoboostin Eyes Wide Open Serumin välillä, riippuen siitä kumpi tuntuu sopivammalta juuri silloin. Siinä missä Bakel viilentää, niin Egoboost "kiristää" rypyt sileiksi. Talvi-ihon taas pelastaa Moisture Kick Serum, jota olen onnistunut käyttämään jo kaksi pullollista, joka on aika hyvin tässä purkkimerässä.


BUBBLING UNDER:

ABSOLUTION & L`ATELIER DES DELICES

Pariisilaisen Absolutionin hieman vaatimattoman ulkomuodon ei kannata antaa hämätä. Itse rakastan sarjan uniikkia pakkausmetodia, jokaisen Absolution pakkauksen avaaminen on elämys. Sarjan unisex-look sekä tuoksumaailma ovat sellaisia, että suosittelen myös tuikkaamaan pullon käteen perheen urokselle, jos sellainen löytyy. Sarja ihastuttaa myös korkealla luomupitoisuudellaan. Absolutionilta löytyy yksi kolmesta eniten käyttämästäni misellivedestä, paras luonnonkosmetiikan käsivoide sekä ehdottomasti paras meikkivoide. Sarjan Kosteuttava ja kiinteyttävä naamio on myös ikääntyvän ihoni suosikki.

Ranskalainen L`Atelier Des Delices on kaikkea muuta kuin tyypillinen luonnonkosmetiikkasarja. Supermoodin tapaan sarjassa on herkullisen näköiset pakkaukset, mutta sarjan tuoksumaailma on ihan omanlaisensa. Yhdellä sanalla: HERKULLINEN. Useat tuotteet tuoksuvat siltä, että niitä haluaisi syödä. Sokerihampaalle täydellinen sarja, joka ei lihota. Vai mitä sanotte ihanasta karamelliomenalle tuoksuvasta Kosteuttavasta kasvonaamiosta tai uunituoreen vadelmatortun tuoksuisesta ikääntyvän ihon Päivävoiteesta? Tuotteet ovat myös hellävaraisia, varsinkin sarjan Puhdistusmaito on täydellinen tuote jokaiselle herkän ihon omaavalle. Tuotteiden tuoksut ja pakkaukset saavat minut hymyilemään ja sisältö tekee ihon pehmeäksi. 

Mikä on luonnonkosmetiikan suosikkisarjasi?

Osa tuotteista omia, osa lehdistönäytteitä.









  1. Tykkään todella monesta ja monesta sarjasta on valikoitunut suosikkeja. Esim. Supermoodilta on jo toinen Eyes wide open silmänympärysvoide käytössä, se vaan on niin hyvä ja raikastaa heti katsetta, käytän siis aamuisin. Dr.Hauschkalta on monen monta suosikkia, mutta yksiä suurimpia on Lemongrass kylpyöljy ja kroppavoide.

    Mia Höydön purkit ovat herkkiä ja kauniita ja ovat vielä testaamatta.

    Aurinkoa päivään Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eyes Wide Open on kyllä niin huippu. <3 Hauschkan kroppatuotteet on kanssa ihania, mutta niitä käytän silti vähemmän, kun olen vähän laiska niiden kanssa toisinaan.

      Ihanaa päivää Tiia!

      Poista
  2. Kiva kuulla, että Eyes Wide Open toimii, sellainen nimittäin odottaa hyllyssä testausta. Itse olen ihastunut viime aikoina Patykan putsareihin, todella toimivat ja tuntuvat ihanan hellävaraisilta iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii, lupaan, että tykkäät siitä. Kannattaa annostella hillitysti. :)

      Poista
  3. Supermood ja Mia Höytö ovat merkkejä, joita haluan ehdottomasti kokeilla enemmän. Kotimaisuutta ei voi koskaan suosia liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan voi. Musta aivan loistavaa, että näitä suomalaisia mahtavia luonnonkosmetiikkabrändejä on alkanut tupsahdella markkinoille, mikä parasta niiden laatu on kärkipäätä.

      Poista
  4. Myönnetään; mä olen myös hurahtanut Absolutioniin! Ihan järjettömän hyviä tuotteita sarjassa. Oon käyttänyt sarjan Puhdistavaa naamiota jo kolme purkkia :D Dr. Hauschkasta mun ei varmaan tarvitse sanoa mitään, koska se on ehdottomasti yksi mun iänikuisista lemppareista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Absolution hurmaa kyllä sellaisella tietyllä erilaisuudellaan, ainakin mut. Se on aika erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva sarja.

      Poista
  5. Supermoodia Ja höytöä aion jossain vaiheessa ehdottomasti kokeilla! Hauschka oli liian hc mun iholle :D Oma suosikkini on Gamarde, koska se on sopinut iholleni poikkeuksellisen hyvin. Toinen hyvä sarja on Esse! Ja jos Juice Beauty luetaan luonnonkosmetiikaksi, niin se epäpuhtaan ihon seermu on ihan <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, liian hc. :D Tosi jännä kuulla, kun oma iho vaan R-A-K-A-S-T-A-A oikeastaan kaikkia sarjan tuotteita. Gamardella on tosi paljon ihania juttuja ja se olisi voinut olla tässä helposti mukana, mutta kaikkea ei saa millään mahtumaan.

      Poista
  6. Lempparia en osaa sanoa, kun on vielä niin monta testaamatta. Dr. Hauschkaltakin olen vain kokeillut paria tuotetta tähän mennessä, mutta keväällä/kesällä olisi tarkoitus siirtyä niihin, kun olen saanut kulutettua toisia tuotteita tieltä.

    Madarasta tykkään melko paljon, ainakin misellivesi ja puhdistusmaito on kivoja ja sitten taas Pihlaja- ja Nokkosvoide on aivan ihania. Myös Juice Beauty on tullut muutamalla tuotteella tutuksi.

    Merkkiuskollinen en varsinaisesti ole, kokeilen niin monia ja käytän niitä sekaisin melko iloisesti. :D Kokeiluun on tulossa Supermoodin Youth Glon sarjan hedelmähappokuorinta ja naamio. Sukilta tulen kokeilemaan puhdistusmaitoa, päivävoidetta ja kasvovettä -odotukset on niitä kohtaan aika korkealla.

    Dabba on lempparini kukkaisvesistä! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottamaan jännityksellä, mitä tykkäät Hauschkasta. Mä olen varmaan vähän outo, mutta Madara ei ole itselleni aivan auennut, oon miettynyt miksi, koska se on tosi monen lemppari, tykkään jostain sarjan tuotteista, mutta useissa tuoksumaailma on vähän sellainen, että se ei ihan kolahda muhun.

      Poista
  7. Kiitos! Tulipa jälleen hyviä vinkkejä! :) Madara on ollut kestosuosikkini tähän asti, mutta nyt pääsee ainakin Dr. Hauschka, Supermood ja Absolution testiin.

    Mukavaa loppuviikkoa,
    pienet.suloisuudet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jos oli hyötyä. Ehkä itsekin pitää perehtyä vaihteeksi tuohon Madaraan enempi, monet siitä pitää, mutta itse en ole vielä sellaista massiivista rakastumista kokenut, joistain tuotteista toki tykkään kovasti.

      Poista
  8. Mä en ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikan tuotteita muutamaa hassua tuotetta lukuunottamatta. Toi Supermood-sarja kyllä kiinnostaa eniten tällä hetkellä. Jotenkin ne on niin söpön näköisiä :)

    VastaaPoista
  9. Dr. Hauschkasta tykkään minäkin; sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide on kaikkien aikojen suosikkini vartalovoiteista. Ja puhdistusvoide (tuoksua lukuun ottamatta) ja yöseerumi on myös kivoja. Höytö on vielä kokonaan vieras, samoin Supermood, mutta siitä mulla odottelee testausta naamio ja kuorinta. Toi ranskalainen sarja kuulostaa tosi herkulta, pistetään korvan taa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauschkan vartalovoiteet tai emulsioita kai ne, on tosi ihania koostumukseltaan kosteuttavia mutta silti kevyitä.

      Poista
  10. Supermood, supermood ja vielä kerran supermood♥ Täysin hurahtanut ja voisin ostaa heiltä kaiken :-D Olen kyllä varmaan puolet tuotteista jo testannutkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, samanlaisessa koukussa ollaan täälläkin. :)

      Poista
  11. Niin moni kiva sarja on vielä testaamatta, mutta ehkäpä Neal's Yard Remedies ja Kahina ovat mun lemppareita tällä hetkellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neil`s Yard Remedies on tosi kiinnostava sarja, itse olen kokeillut sarjasta vasta paria tuotetta, joten en ole vielä saanut siitä kokonaisvaltaista käsitystä. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives