Smile Code


Niin kauan kuin muistan, olen aina ollut äärimmäisen kiinnostunut erilaisista täsmätuotteista. Tiedän, että on ihmisiä, jotka rasvaavat otsasta kantapäihin itsensä vuodesta toiseen samalla voiteella, eikä heitä kiinnosta edes mikään muu, koska homma toimii. Heitä ei todellakaan kiinnosta hifistellä erilaisilla tuotteilla. Se on minusta tosi ok, sillä onhan se hyvä, että meille joita täsmätuotteet kiinnosvat sekä pienet hifistelyt on vastapaino. Näin pysyy maailma tasapainossa ja maan kiertoliike kohdillaan. ^_^

Olen moneen kertaan kertonut, että vieroitin itseni huulirasvakoukusta jo yli 15 vuotta sitten. Nykyään saatan sipaista huulirasvaa kerran päivässä, jos huulet tuntuvat kuivilta. Talvella huomaan varsinkin pakkasilla kaipaavani voidetta useammin. Kesällä laitan suojakertoimellista huulirasvaa ainoastaan silloin, kun menen aurinkoon. Muuten talvella huulieni hoito on lähinnä sitä, että laitan illalla nukkumaan mennessä huulille ohuen kerroksen Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia, kesällä riittää sama ehkä pari kertaa viikossa. Huulet kuorin omatekoisella sokeri-kookosöljy -seoksella, jos ne tuntuvat olevan kuorinnan tarpeessa.

Huultenympärysiho on herkkä, vaikka itse en tupakoi, enkä harrasta pillillä juomista, on minulle silti ilmestynyt ylähuulen päälle muutama pieni juonne. Mietin vuosia, että miten se voi olla mahdollista, kunnes eräs ilta peilin edessä purskutellessani suuvettä keksin syyn. Suuvettä purskutellessa suipistan automaattisesti suutani ja tästä ne juonteet ovat tulleet. :D Huulipunan karkaaminen huulijuonteisiin on tullut ongelmaksi vasta viimeisen viiden vuoden aikana. Se on saanut minut tarkkailemaan huultenympärysihoa tarkemmin. Iltaisin ja aamuisin minulla onkin tapana laittaa huulten ympärillä silmänympärysvoidetta, se toimii erinomaisesti. 

Näillä taustoilla testailinkin Talikan Smile Codea mielenkiinnolla. Täytyy sanoa, että talviaika oli täydellinen ajoitus tuotteen testailuun. Silloin huulten iho kuivuu minullakin normaalia enemmän.


Smile Code on kokonaisvaltainen hoitoduo huultenympärysiholle. Tyylikäs hopea-valkoinen pakkaus sisältää kaksi hylsyä. Hopeisessa hylsyssä on huulihoito, jota levitetään huulille pehmeällä aplikaattorilla. Intense Volume -hoito sisältää mm. meriperäistä kollageenia sekä huulia suojaavia ja kosteuttavia jojoba- ja avokadoöljyjä. Tuoksu on mieto. Koostumus on ihastuttava, niin ihana, että todellakin toivoisin, että tätä saisi yksistään isommassa puikossa, jotta voisin käyttää tätä huulivoiteena. Koostumus on todella erilainen ja jännittävä. Se on liukas, geelimäinen, mutta kuitenkin pehmeä ja paksu. Se ei ole öljyinen, mutta se tuntuu huulilla vähän samalta. Yhdellä sipaisulla huulista tulee heti ihan mielettömän pehmoiset, pinta jää kiiltäväksi. Tämä myös pysyy huulilla vaikka kuinka kauan, syy miksi olen käyttänyt tätä yöhoitona, vaikka tuotetta suositellaan käytettäväksi myös aamuisin ennen huulipunaa. Joutuisin kyllä itse odottelemaan tunteja ennen kuin voisin huulipunaa sivellä liukkaille huulille, mutta yöhoitona tai päivinä jolloin en laita huulipunaa tämä on ollut aivan ihana. Mikään muu tuote ei ole muuttanut hieman rohtuneita huulia näin salamannopeasti takaisin pehmoisiksi. Ihmeaine!

Valkoinen hylsy – High Definition on tarkoitettu huultenympärysiholle. Se kiinteyttää ja silottaa ihoa, sekä häivyttää pystyjuonteita. Sisältää mm. mäkikuismaa ja silkkipuun uutetta. Tuotteen voi levittää iholle suoraan pakkauksen sudilla ja tasoittaa sormen päällä tarvittaessa. Levityksen jälkeen iholla tuntuu hetken viileä vaikutus. Silottava vaikutus tällä on. Se ei tietenkään kestä kuin sen aikaa kunnes tuotteen pesee pois, mutta laiton jälkeen ero on silmin haivattava.

Smile Code on todella jännä uusi tuttavuus ja minusta on kiva, että yhdessä tuotteessa on ajateltu kokonaisvaltaista huultenhoitoa. Jäin kuitenkin niin koukkuun Intense Volume -hoitoon, että aion jatkaa tuotteen käyttöä. Jos Talika toisi Intense Volume -hoidon omaan tuubiin pakattuna, syöksyisin ostamaan sen, sillä se on ensimmäinen huulituote joka pystyy samanlaisiin ja jopa parempiin ihmeisiin huulillani kuin ikuinen suosikkini Eight Hour Cream. Tuoksussakin tämä voittaa tuon klassikon mennen tullen.

Hoidatteko huultenympärysihoa?

Suositushinta ja jälleenmyyjät:

Talika Smile Code 2x2,5ml n. 29€ Tuotetta voi ostaa mm. Sokoksista.


Tuote lehdistönäyte.


  1. Tämä huulirasva-asia taitaa olla yksi niitä ainoita harvoja, jossa me ollaan kosmetiikkatottumusten suhteen erilaisia :D Mähän kun tosiaan käytän huulirasvaa jatkuvasti, enkä edes ole siitä harmissani, vaan HALUAN käyttää huulirasvaa :D En tosin niitä halpapuikkoja, jotka oikeasti kuivattaa huulia, vaan niitä hoitavampia tapauksia. Talikan tuotteisiin oon kyllä ollut tyytyväinen, joten mulla on vahva usko siihen, että tämäkin on hyvä tuote. En ole vielä ehtinyt tätä testata, mutta kaapista löytyy ja kokeiluun pääsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ollaan. Mä käytin myös johonkin reilu kaksikymppiseksi jatkuvasti. En ollut edes missään Blistex tai vaseliinikoukussa edes, vaan käytin jo silloin oikeasti hoitavia tuotteita. Mutta kun huomasin, että illalla telkkaria katsellessakin saatoin vain tavan vuoksi laittaa lisää huulirasvaa, aloin ajattelemaan asia, että itselleni siitä oli kehittynyt tapa, jonka halusin pistää poikki. Olisiko huulet paremmassa kunnossa, jos niitä ei koko ajan rasvaisi? Ja todellakin kun hirveän vieroituksen jälkeen, aloin tosiaan öisin käyttämään Ardenia ja päivällä vaan silloin, jos oikeasti huulet oli tosi kuivan tuntuiset niin huolet ei enää kuivuneet niin paljon kuin ennen. Ihan sama kuin ihonhoidossa ei se huulien liikahoitaminenkaan ollut itselle hyvä juttu. :( Oon tosi onnellinen, että ovesta ensimmäiseksi ulos lähtiessä ei ole mielessä onko huulirasva mukana vaan avaimet. :D LOL

      Poista
  2. Mä teen silleen niinkuin mainitsitkin että sipaisen loput sy-voiteet ja seerumit sormesta huultenympärysiholle :-) Tämäkin kyllä vaikutti aika mielenkiintoiselta mutta tuo huulirasvaosuus on itselle ehkä vähän turha kun ei huulet kuivu mitenkään kovin paljoa, tai ainakaan niin ettei ihan joku perustuote pystyisi niitä kosteuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä tapa, silmänympärysvoide on ihan paras juttu huultenympärysiholle. :) Mulle toi hoitaa osuus on just se loistava, kun inhoan nopeasti huulilta katoavia ohuita tuotteita. Tykkään sellaisista jotka pysyy huulilla pitkään eikä tarvi lisätä. Usein jos huulet on tosi kuivat, niin noita ohuita pitää sitten lisätä koko ajan ja kierre on valmis. :p

      Oot kyllä onnekas, kun sulle ei huulet paljoa kuiva! :)

      Poista
  3. Voi tsiisus. En oo hoitanut, kun en oo tiennyt.
    Meen taas kaappiin häpeemään.
    Ps. haaste mun blogissa sulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä mee, en halua sua kaappiin! :D

      Tuunkin kurkkaan haasteen. :)

      Poista
  4. Oi mä rakastan kaikkia spessutuotteita :D Tarviipas katsastaa tämä seuraavalla keskusta reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mähän kiinnitän huomiota heti, jos tuotteessa jotain erikoisempaa näpertelyä. :D

      Poista
  5. Ei varmaan ole paikkaa kasvoissa tai ruumiinosaa, jolle ei olisi omaa tuotetta :D. Kaunis pakkaus tässä.

    VastaaPoista
  6. Onpa mielenkiintoinen ja rehellisesti sanottuna en ole näin hienosta huulihoitojentuotteesta kuullutkaan. Siksi yleensä käytän huulikiiltoja, kun pelkään punien karkaavan... Muuta en osaa mistään sanoa, kuin että Clarins huulivoide on tähän astisista suurin lemppari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunat pysyy kun tekee rajaukset, olen aivan koukussa värittömiin rajauskyniin. <3 Helppoa ja nopeaa.

      Poista
  7. Ohhoh! Kiinnostuin :D Mäkin muuten käytän huulirasvaa todella vähän. Yleensä juurikin yötä vasten tai silloin päivisin, jos en käytä mitään huulimeikkiä. Joskus sipaisen huulipunan alle. Olen kyllä huomannut pieniä ikääntymisen merkkejä niin sy-iholla kuin huulten ympärillä, ei mulla vaan aiemmin ollut sellaisia pienen pieniä uria, joihin huulipuna karkaa :D Rajaus onkin ehdoton asia. Mutta joo, takaisin tuotteeseen, tällainen hc-tehohoito tosiaankin kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai käytät? Muitakin samanlaisia. :) Yöksi mäkin laitan, se oikeastaan riittää, kunhan vaan voide on tarpeeksi hoitavaa. Mulla on korostonut tosiaan noi rypyt vasta viimeisen viiden vuoden aikana, sinne sitten tosi ohuet punat karkaa, matat ei mee mihinkään.

      Poista
  8. Minäkin olen jo alkanut huomaamaan ryppyjä huultenympärysihossa. Samoin kaulalla ja decolteella alkaa ikä näkyä, vaikka täytän vasta 35 tänä vuonna (ja ihan loppuvuodesta vasta). En ole tajunnut käyttä sy-voidetta huulten ympärille, mutta tästä lähtien tajuan. Vaikka en yhtään kammoksu ikääntymistä muuten, niin käytännön ongelmia tämä iän myötä tuleva rypistyminen tuo. Meikkivoidekin meinaa välillä jäädä ryppyihin jumiin(silloin harvoin kuin sitä käytän).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sy-voidetta tulee aina otettua jotenkin liikaa ja ne ylimääräiset on jotenkin aina ollut helppoa pyyhkiä huultenympärysiholle. :) Suosittelen kyllä, itselle siitä on ollut apua. Sama ei muuten haittaa ne rypyt, mutta meikkien kanssa pitää olla tarkkana, että päivän aikana ei tapahdu katastrofia kasvoilla. Toimii ihan erilaiset tuotteet nyt kuin nuorempana, esim. matat, paksut ja kuivat meikkivoiteet on ihan kauhistu itselle. :D

      Poista
  9. Sellainen kysymys, että onko tuossa, etenkin siinä huultenympärysihon osuudessa, suojakerrointa? Mä kaipaisin ko. alueelle jotain täsmää suojakertoimella, koska oon taipuvainen saamaan siihen tummia läiskiä tai pahimmassa tapauksessa "viikset" :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kukka, tässä ei valitettavasti ole suojakerrointa. :(

      Poista
  10. Mäkin sipaisen sy-voidetta huultenympärysiholle. Tässä joutuu muuten taas laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen. :D Juon nimittäin paljon pillillä, koska yritän suojella hampaita, jotka voittaa huulirypyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä juon kahvin ja teen runsaalla maidolla ja sitruunahappoa sisältäviä juomia juon hyvin harvoin. Saunaolut taitaa olla se mun pahe hampaiden kannalta, mutta sitä ei oikein pillillä viitsi imeä. :D

      Poista
  11. Onpas taas mielenkiintoinen tuote ja minulle uusi, jälleen kerran:) Minulla on yksi pieni juonne huulienympärysiholla ja ollut siinä vuosia. Huulirasvoihin en ole koskaan ollut koukussa, käytän niitä harvoin. Huulipunat minulla ei karkaa, mutta kiiltomaiset ja kiillot kylläkin. Mutta uskon, että tästä voisi kuitenkin olla minullekin hyötyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas kiillot pysyy, koska ne on sen verran tahmeita, etteivät keräännyt niihin pariin juonteeseen mitkä on selvemmin näkyvillä. Mutta ohuet liukkaat huulipunat virtaavat niihin ihan heti. :(

      Poista
  12. Minustakin on tullut aikamoinen täsmätuotteiden käyttäjä... ei sopisi tuo päästä varpaisiin samalla voiteella linja sitten millään. Mulla on tämä samainen testissä, mutta en ole ehtinyt vielä, muuta kuin yhden kerran testaamaan. Tämä kuulostaa juuri multa, kun olen niin suuri huulipunafriikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, iltaisin vähän välillä naurattaa, kun tulee laitettua aika montaa tuotetta, mutta se on sellaista itsensä hemmottelua. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives