Ylellistä puhdistusta


Ihonpuhdistaminen on ollut itselleni aina tärkeää. En ole koskaan mennyt nukkumaan meikit kasvoilla. Pienen "bakteerifobian" omaavana inhottaa ajatuskin siitä, miltä tyynyliina näyttäisi aamulla moisen kömmähdyksen jälkeen. Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt ihoni putsaukseen muiden testailujen ulkopuolella lähes ainostaan Sensain tuotteita, mutta myös Guinotilta löytyy itseäni erittäin paljon miellyttäviä puhdistustuotteita. 

Olen joskus aikoja sitten parikymppisenä käyttänyt ihon puhdistukseen Guerlainin tuotteita, mutta sitten ne jäivät. Syy oli se, että jostain syystä en ihan kamalasti syttynyt tuotteiden ulkonäölle. Kun tuote on arvokas, niin pelkkä hyvä sisus ei riitä, mielestäni tuotteen pitää myös näyttää kauniilta. Toki nämä ovat makuasioita. Elokuussa 2015 Guerlain kuitenkin toi Suomessa markkinoille modernisoidut puhdistajansa elegantilla puhtautta huokuvalla uudella ulkonäöllä, josta minäkin innostuin. Valkoiset seesteiset pakkaukset, joissa on satiini-kultaisia yksityiskohtia. Pienillä muutoksilla tuotteista saatiin ainakin omaan makuuni erittäin paljon houkuttelevamman näköisiä.


Tuoksumaailma on puhdistajissa hurmaava. Se ei ole mielestäni yhtä voimakas kuin useissa muissa Guerlainin tuotteissa, mutta se on ylellinen. Tuoksu on puhdas: valkoista teetä, hieman myskiä ja Guerlainin tapaan ripaus kukkia, tällä kertaa jasmiinia. Tuoksu on koukuttava. 

Kaikkien kuivaihoisten sankari on sarjan Puhdistusvoide, joka kantaa nimeä Crème De Beautè. Jykevän kokoinen maitolasinen purkki näyttää peilikaapin hyllyllä uljaalta ilmestykseltä. Pakkaus on niin painava, että lasken sen suosiolla lavuaarin reunalle, että saan kaapaistua siitä spaattelilla voidetta pienen nokareen. Pelkään tiputtavani purkin kylpyhuoneen lattialle, sillä se on niin iso, että siitä ei saa yhdellä kädellä kovin hyvää otetta. En tiedä onko voide oikea sana kuvaamaan tuotetta, ehkä balmi olisi parempi? Balmi on koostumukseltaan todella paksua ja riittoisaa. Itselläni on ollut purkki käytössä useamman kuukauden ja siitä vaan riittää edelleen. Tuotetta levitetään kuivalle iholle pyöritellen sormin, pyöritellessä voide ikäänkuin hieman sulaa kasvoille, jolloin siitä tulee notkeampaa. Huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Itse olen putsannut tällä silmämeikinkin, vaikka Guerlainilla suositellaan siihen toimenpiteeseen erillistä Silmämeikinpuhdistajaa. Käytän balmia aina, kun haluan irrottaa vahvan meikin, sillä poistaa melkein kaiken. Pitkäkestoiset huulituotteet ovat usein hankalia poistaa, mutta ne sulautuvat irti Crème De Beautèn avulla.


Puhdistusvaahdot jäivät itsellä viime vuonna vähän paitsioon, sillä olen usein kokenut ne liian kuivattavina pintakuivalle iholleni. Guerlainin Mousse De Beautè ei kuivata. Käytän vaahtoa kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena balmin jälkeen. Tiheä, paksu ja kuohkea vaahto tuntuu kuin paksulta ilmavalta kermavaahdolta iholla. Se muuttuu huuhdeltaessa kevyeksi maitomaiseksi ohueksi emulsioksi, joka jättää ihon pinnan pehmeäksi ja miellyttävän sileän tuntuiseksi.


Eau De Beautè onkin nähty tässä blogissa aiemminkin. Valitsin sen yhdeksi parhaista ihonhoitotuotteista menneenä vuonna. Rakastuin syksyllä markkinoille tulleeseen miselliveteen sen verran palavasti, että tämä on jo toinen pullo, joka minulla on käytössä. Tuote on tuonut aamupuhdistuksiini pientä ylellistä fiilistä. Siinä on tosi toimiva pumppu, jolla nestettä on helppo annostella vanulapulle. Rakastan myös tuotteen hellävaraista ja iholla raikastavan tuntuista koostumusta. Tämä ei itse asiassa ole vettä, vaan koostumus on ihan aavistuksen geelimäistä, mikä tekee tästä myös tehokkaan meikinpoistajan. 

Panostatteko vai pihistättekö puhdistuksessa?


Mousse De Beautè lehdistönäyte, muut omia.





  1. Ehdottomasti kalleimmat kauneustuotteeni ovat ihonhoitotuotteita, eli olen kanssasi ihan samoilla linjoilla. Guerlainia en olekaan koskaan kokeillut ihonhoitoon - teininä pihistin perjantai-iltaisin pari pumppausta äitini Guerlainin meikkivoiteesta, eli brändistä tulee ihania muistoja mieleen. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, varkaissa äidin meikkivoide pullolla. <3 Puhdistusvoide taitaa olla näistä lempparini, koska sillä tuntuu irtoavan melkein kaikki, lisäksi se on ihanan kosteuttava ja hellävarainen, mutta tykkään kyllä tosi paljon tuosta vaahdostakin, koska se on harvoja, jotka ei kuivata ihoani ja no misellivesi on loistava.

      Poista
  2. Mulla on nyt käytössä pari lasista purkkia kylppärissä, ja voi että pelkään tiputtavani ne lattialle :D. Olen aina ylivarovainen vaikka Gamarden misellivettä käyttäessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, saa kyllä käsitellä silkkihansikkain ja silti on sellainen olo koko ajan, että jos nyt tippuu. Olispa iso kylppäri, jossa olisi kunnon taso mille laskea, altaan reunalle sovittelukin on tän ison purkin kanssa taitolaji. :D

      Poista
  3. Kylläpä ovat ylellisen näköisiä ja olisi joksus kiva kokeilla, miten ne omalle iholle sopisivat. Kyllä sitä varmasti enenmmän kasvojen hoitoon panostaa rahallisesti kuin vaikka vartalon. Toisaalta tuotteiden pitää sitten olla riittoisia, jotta ovat rahan arvoisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä itsellenikin pettymys, jos joku arvokas tuote loppuisi tosi nopeasti. Näiden kanssa ei sitä vaaraa ole, kaikki ovat riittoisia. Misellivesikin riittää kauan, kun se on vaan aamupuhdistukseen, joten ei tarvi kuin yksivanulapullinen, kun en sillä varsinaisesti meikkiä yleensä poista.

      Poista
  4. Voi Guerlain täällä huokailee yksi ihastuksesta. Luulenpa, että ovat kaikkein kauneimpia purkkeja kokonaisuudessaan mitä sarja edustaa. Micellar löytyy täältä ja käytän sitä myös aamuisen ihon puhdistukseen ja olen tykännyt kovasti. Pidän myos pullon yksinkertaisen elegantista ulkonäöstä. <3

    VastaaPoista
  5. Tuota balmia olen silmäillyt sillä silmällä, kyllä se on varmaan jossain vaiheessa ostettava! Mä pihistän sekä panostan, fiiliksen ( ja lompakon ) mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmi on ihana, jos joku näistä niin se, vaikka tykkään muistakin. <3

      Poista
  6. Ooh, näyttää todella ylelliseltä! Suorastaan upealta. <3

    VastaaPoista
  7. Itse pihistelen puhdistusjutuissa kun ajattelen että ne ovat vain niin pienen hetken iholla. Satsaan sitten hoitotuotteisiin enemmän :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on ajatusta. Itse tykkään, että se hetken aikaa viipyvä putsarikin tuntuu ylelliseltä. :p Jep, fiilistelijä viimeiseen asti. :D

      Poista
  8. Ehdottomasti pihistän puhdistuksessa, mutta en mielestäni puhtaudessa kummiskaan:) Tietenkin käyttäisin ihanan ylellisiä laatutuotteita, jos kylpisin rahassa, mutta nyt olen tyytyväinen Dermosilin puolukkaöljyyn ja liinapuhdistukseen.

    Rahalla saa kyllä lisäksi ylellisen aistikkaan kokemuksen, sen verran olen joskus törsännyt putsareihinkin. Mutta teesini on, että aine joka viipyy iholla vain sekunteja, ei voi olla kallista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole oikein oppinut tohon liinapuhdistukseen. Olen yrittänyt, mutta ei. Clarisonic tai sitten ihan käsin. :D

      Poista
  9. Mulla ei oo niin minkäännäköstä kokemusta Guerlainin ihonhoitotuotteista,ne siniset pakkaukset kyk vetoo muhun :) Meikin putsauksessa pihistän mut kakkosputsariin tykkäisin panostaa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi puhdistusvoide oli tosiaan ennen sinisessä lasipurkissa, tää uudempi valkoinen on musta raikkaampi, vaikka niistä sinisistä tuli ihanan nostalginen olo. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives