9.3.2016

Kuin kaksi marjaa


Paljon kosmetiikan parissa puuhastellessa tulee toisinaan vastaan sellaisia hetkiä, että hetkinen... näin juuri samanlaisen tuotteen jossain. Näistä tuotteista minulla on monta kertaa ollut mielessä kirjoittaa teille, mutta asia on vain jäänyt, koska aina on tullut mukamas jotain tärkeämpää. Glitz & Glamin Minnalla on näistä samankaltaisista tuotteista postaussarja Panosta tai pihistä, mutta itse ajattelin vähän erilaista, vaikka näiden tänään jutussa olevien tuotteiden kohdalla myös tuo panosta tai pihistä -taktiikka toimiikin. Tästä lähtien samankaltaisten tuotteiden bongaillut löytää blogini oikeasta sivupalkista tunnisteella: kuin kaksi marjaa.

Mitkä ne kaksi marjaa sitten ovat? Menin itsekin hämilleen, kun tajusin kuinka samankaltaisista tuotteista on kysymys. Molemmat ovat tämän kevään uutuuksia ja olen saanut ne lehdistönäytteenä samalla viikolla, joka oli omiaan hoksaamaan näiden yhtäläisyyden.


Guerlainin La Petit Robe Noire -kynsilakoista kirjoitin teille jo viime viikolla. Lakat antavat kiiltävän lopputuloksen, joka kestää pitkään. Lakkojen juju on tuoksu, joka tulee esiin, kun lakka on kuivahtanut kynnelle. Guerlainin LPRN-lakoissa tuoksu on saanut inspiraationsa ikonisesta La Petite Robe Noire -tuoksusta. Lakan hinta on 27,60 euroa.

Samaan aikaan, kun Guerlainilta tuli tuoksulakat, myös L`Oreal julkaisi omansa. Le Vernis A L`Huile -lakat lupaavat olla enemmän kuin kynsilakka, sillä ne sisältävät mikro-öljyä. Lehdistötiedotteessa kerrottiin, että tällä saatiin aikaiseksi entistä intensiivisempiä, värikylläisiä ja kiiltäviä sävyjä. Luvattiin, että yksi kerros lakkaa riittää. Arvasin heti, että minulle ei tule riittämään. Haluaisin todella nähdä sen päivän, kun joku tekisi lakan, joka todella peittää yhdellä kerroksella niin täydellisesti, että minäkin sen kelpuuttaisin. ^_^ Kaksi kerrosta kuitenkin riittää ja se on hyvä suoritus. Kun lakka kuivuu, kynsistä voi haistella vienoa ruusun tuoksua. Lakan hinta on 8,90 euroa.


Sattui niin, että minulla oli kaksi pullossa aika identtisen näköistä lakkaa, jotka kuitenkin kynnellä kuvissa näyttävät eriltä. Itseasiassa enemmän eriltä, mitä ne lopulta luonnossa olivat. Ylläolevassa kuvassa molempia lakkoja on laitettu kaksi kerrosta. Guerlainin LPRN 061 Pink Ballerinas on hieman vaaleanpunaisempi ja läpikuultavampi kuin La Vernis A L`Huile 114 Nude Demoiselle. Molemmat ovat kuitenkin tosi kauniita klassisia nudeja sekä kestävyydeltään loistavia. Lakat pysyivät kynsilläni viikon hyvinä, ainoastaan kiilto himmeni molemmista hieman viikon edetessä. Guerlainin lakka sen sijaan tuoksui kynnellä pidempään kuin L`Orealin.

Pullot ovat molemmissa lakoissa kauniit. Guerlainin lakan ulkoasu jäljittelee LPRN pulloa, kun taas L`Orealin pullosta minulle tulee mieleen Victor & Rolfin -tuoksut ja niiden käsigranaattimainen ulkonäkö.

Kiinnostaako kuin kaksi marjaa -sarja?

Lakat lehdistönäytteitä.23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näitä tulee meinaten jonkun verran vastaan. :)

   Poista
 2. Kiinnostaa kuin kaks marjaa- sarja! TÄmmöset on mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, olen itsekin joskus aika hämmentynyt tuotteiden samankaltaisuudesta. :)

   Poista
 3. Juuri tuo L'orealin lakka on kaikkien aikojen suosikkini ja markettipuolen kuningatar! LPRN (osasinpa lyhenteen, ehkä jouduin hieman tavaamaan;) on taasen kaunein pullo varmasti koko maailmassa. Nuo korkit, sama mikä tuoksussakin, jos en tuoksusta säästäisi koko pulloa, säästäisin ainakin tuon jumalaisen kauniin korkin.

  Jännä miten eri sävyä nuo kuitenkin on.

  Kiva postausteema, jään innolla odottamaan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä sä opit! ;) Musta oli hauska kun nää oli jotenkin niin samanlaiset tuotteet ja ihan vanhingossa pistin niitä vielä peräkkäisinä viikkoina kynsiini. :D

   Poista
 4. Kauniita lakkoja, kauniit pullot ;) Nude Demoiselle on ihana mutta vaati sen kolme kerrosta pitkiin kynsiini. Ruusun tuoksu on kyllä ihastuttava ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei sullakaan sitten ihan se yksi kerros riitä. ;) En tiedä mihin ne perustaa ton lupauksen, mulla ainakin tulee yhdellä niin läpikuultavaa jälkeä, ette ei mene läpi. :D

   Poista
 5. Ilman muuta kiinnostaa aina jos jostain löytyy dubet. Välillä kuitenkin haluaa panostaa tuotteeseen ja välillä taas haluaa päästä hieman edukkaammin :) Mulla myös sama kun Charming Nailsilla eli Nude Demoiselle vaatii täälläkin kolme kerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla saattaa olla tässä sarjassa ihan samanhintaisiakin tuotteita, koska tarkoitus ei ole tehdä panosta tai pihistä tyylistä postausta vaan löytää samantapaisia dupeja. :)

   Hih, ei ihan täyty se yhden kerroksen lupaus. ;)

   Poista
 6. Kiinnostaa ehdottomasti! Olen samaa mieltä Marinan kanssa siitä, että joskus haluaa tietynlaisen tuotteen, mutta hieman huokeammin.

  PS: Siisti manikyyri = 2 kerrosta. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tai olishan se kiva, jos yksi kerros oikeasti riittäisi. ;)

   Poista
 7. Luulin Guerlainia ensin hajuvesipulloksi, sen verran nätti se on :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa! Kiinnostaa ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 9. Lakkasin äidilleni tänään kynnet tällä Lorealin uutuuslakalla. Äitinkin ihaili lakan kiiltävyyttä. Nämä on niin huippuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tulee ihanan kiiltävää jälkeä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown