Ihoa vahvistava kasvonaamio


Kun vappu kolkuttelee jo melkein oven takana, on aika kaivaa esiin tuotteet, jotka luovat uudistuneen ja säteilevän ihon yön aikana. Kiehl`sin Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque on juuri tällainen tuote.

Kiehl`sillä haluttiin luoda naamio joka suojaa ja vahvistaa ihoa, sekä suojaa sitä saasteiden haittavaikutuksilta. Saasteiden haittavaikutuksia ihoon on tutkittu jonkun verran, niin kuin olettaa saattaa ne vaikuttavat myös ihon hyvinvointiin niin, että siihen ilmestyy ennenaikaisia ikäätymisen merkkejä, värivirheitä ja iho alkaa näyttämään samealta. Joten Kiehl`s kehitti innovatiivisen naamion joka ehkäisee epäpuhtauksien tarttumista ihoon. 

Naamio koostuu 99,6% luonnollisista ainesosista. Ihon vaurioitumista ehkäisevänä aineena on käytetty sitrusuutetta, jota saadaan hapanappelsiinin kuivatuista hedelmistä. Ihoa vahvistamaan naamioon on lisätty E-vitamiinia ja korianterinsiemenöljyä. Jos naamiota käyttää yön sijaan aamulla, se ehkäisee ihoa myös ympäristön epäpuhtauksilta.


Itse olen käyttänyt tuotetta vain iltaisin. Naamiota suositellaan käytettäväksi kolme kertaa viikossa, jota suositusta toteutin aluksi parin viikon ajan. Huomasin kuitenkin pian, että pintakuivalle iholle riittää alun "kuurin" jälkeen kerta/vko käsittely, sillä enempi käyttö alkoi kuivattamaan ihoa, koska sen verran voimakkaasti uudistava ja tehokas naamio on kyseessä. Kauniin vaaleanvihreää yrttiseltä tuoksuvaa (korianteri?) naamiota levitetään puhdistetulle iholle. Itse käytin alla seerumia, jonka imeydyttyä levitin näkyvän kerroksen naamiota kasvoille. Annoin naamion vaikuttaa viisi minuuttia, jonka jälkeen taputtelin ylimääräisen naamion pois kasvopaperilla ja menin nukkumaan. Ihon pinta ei tuntunut mitenkään erityisen tahmealta, eikä kasvot liimautuneet tyynyyn kiinni.

WOW. Ensimmäisella käyttökerralla vaikutukset näkyivät kasvoilla heti aamulla. Iho oli selvästi kirkkaampi, sileämpi ja pehmeämpi. Lisäksi tämä tepsi epäpuhtauksiin, sillä koin tämän puhdistavan ihoa yön aikana. Tajusin heti miten tähän saattaa koukuttua, niin, että haluaisi laittaa tätä kasvoilleen joka ilta, mutta annan vinkin, ei kannata. Naamiota käytettäessä kannattaa olla myös tarkkana aurinkosuojan kanssa. Päivisin on ehdottomasti käytettävä suojavoidetta kasvoilla.

Jos lauantaina vapun juhlinta menee myöhäiseksi, laittaa vain tätä nukkumaan mennessä kasvoille, niin lupaan, että vappulounaalla tervehtii kirkas iho, vaikka olo olisi muuten nuutunut. ^_^


Voidemainen koostumus on todella riittoisaa. Raikkaan vihreä iso 75ml:n purkki tulee kestämään käytössäni pitkään. Kiehl`sin tapaan hinta ei huimaa päätä. Naamion suositushinta on 34 euroa. Kiehl`sin löydät myös Facebookista.

Mikä on teidän taikatuote pitkään venyneen illan jälkeen?

Tuote lehdistönäyte.



  1. Multakin sattui tänään tulemaan Kiehl's-postausta: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/kiehls.html :D
    Tuo naamio kuullostaa houkuttelevalta, pitääkin katsoa jos sen hankkisi seuraavaksi kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma! :D

      Naamio on tosi tehokas, varmaan rasvoittuvalla iholle tuo kolme kertaa viikossa tahti on hyvä, mutta tällaiselle pintakuivalle korpulle riittää harvempikin käyttö. :)

      Poista
  2. Mulla vasta yksi käyttökerta takana ja huomasin saman aamulla, iho oli kirkas ja huokoset olivat ikäänkuin pienentyneet! Tykkään vaikka tuoksu onkin erikoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on tosiaan yrttinen, veikkaan korianteria. Tykkään tällaisista naamioista, joilla eron huomaa jo yhdellä käyttökerralla. Kiva kuulla, että sullakin on samoja kokemuksia! :)

      Poista
  3. Mun suosikkiainesosa raikkaaseen ihoon on ehdottomasti AHA-hedelmähapot, esim. Mossan Cleansing Creme-Mousse puhdistustuote on aivan mahtava :)

    VastaaPoista
  4. Aah en kestä, rakastan Kiehl's brändin ihanuuksia, kuten tiedätkin Jonna <3 Lemppari on kyllä tuosku Nassi Blossom. :)

    Oli ihana blogipäivä, kiitos seurasta ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on Kiehl`sin tuoksut jostain syystä jääneet vähän tuntemattomammiksi, pitäisi tehdä varmaan korjausliike asian suhteen.

      Kiitos itsellesi ihana! <3

      Poista
  5. Jestas, pistän tämän ehdottomasti korvan taakse! Korianteri on mun suuri suosikkiyrtti mitä tulee ruokaan ^_^ Ja tiedän, miltä tuo koukuttuminen tuntuu-tulee tunne, että jos jättää käyttämättä, jää jostain paitsi. Vaikka monesti sen paremman lopputuloksen saa, kun muistaa ottaa rauhallisesti.

    Mun tän hetken suosikkini on Philosophyn Help me-retinolivoide, jolla saa kyllä sellaisen efektin kasvoille että huhhuh. Tosin senkin suhteen maltti on valttia. Taisin nimittäin sitäkin käyttää liian tiheällä tahdilla :D Mutta esim. eilen illalla manailin ihan järkyttävää näppykatastrofia, levitin retinolin ja aamulla todella moni näppy oli pienentynyt tai jopa kadonnut ja huokosetkin olivat pienentyneet, ihon pintya tasoittunut :O Mutta jos käytän sitä liian tiheästi, aiheuttaa se ihon kukkimista ( luultavasti ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on musta selvä yrttinen korianterin tuoksu, erikoinen, mutta Kiehl`sillä on usein yrittinen tuoksumaailma, josta kyllä pidän. Tää on just sellainen tuote, että varmasti kuivattaa, jos liian usein käyttää, mutta maltilla käytettynä pala taivasta.

      Poista
  6. Niin ja oli todellakin <3 nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin ihana nähdä vihdoin livenä! Ens kerralla toivottavasti ehditään juttelemaankin enemmän. :)

      Poista
  7. Korianteriaddiktina tää on varmasti ihan mun juttu, muukin kuvaus osuu ainakin kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen kans, että tää vois olla ihan sun juttu. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives