22.5.2016

10 kuvaa kesään – toukokuu


Sunnuntain kunniaksi ajattelin laittaa toiseksi viimeisen 10 kuvaa kesään -haasteen kuvan esille, sillä kuvauspäivä oli eilen. Kuukausi sitten tuskastelin sitä, että kevät ei ollut kuvassa oikeastaan mitenkään näkyvissä. No ei tarvitse tuskastella enää. Mieletön muutos tapahtui ihan silmien edessä vajaassa kuukaudessa, oikeastaan isoimmat askeleet kohti kesää luonto otti toukokuun alkupuolella, kun epänormaalin lämpimät ilmat alkoivat hemmottelemaan meitä.

Alkukesän vihreydessä on jotain maagista. Vaikka Suomen kesä onkin kokonaisuudessaan kaunis, on pakko sanoa, että se epänormaalin kirkas vihreys mikä jatkuu yleensä kesäkuun lopulle asti, on minulle sitä koko kesän kauneinta aikaa. Ilmojen puolesta alkukesä harvoin suosii, mutta luonto, se on kauneimmillaan. Kun heinäkuussa yleisnäkymä alkaa muuttumaan tummanvihreäksi minut alkaa jo vähitellen valtaamaan pieni haikeus siitä, että kesä on jälleen pian ohi. 

Oikein rentoa sunnuntaita kaikille. Itse ajattelin vielä tarttua pikaisesti imurin varteen ennen illan lätkämatseja. Saa nähdä kestääkö pää illan thrillerin. Ainakin olen hengessä mukana, sillä toivottavasti ennakoiden, sipaisin luomille hieman kultaa. ;) 

13 kommenttia:

 1. Täällä pohjoisempana alkoi noin viikko sitten tuntua, että kesä on saapunut. Kaikki on vihreää ja aurinko paistaa. Olen kauhea kiekkofani. Syksyt ja talvet seuraan liigaa ja nyt MM-kisat. Kesällä on pari kuukautta hengähdystaukoa kiekosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tuli kesä sinne n. viikon myöhemmin kuin tänne. Sulla on sitten erittäin jännä ilta tänään. :D

   Poista
 2. Mulla on muuten aivan samat fiilikset kesän suhteen! Rakastan tätä toukokuun vihreyttä ja sitä, kun kaikki puhkeaa kukkaan. Varsinkin tänä vuonna kaikki on ollut jotenkin maagista, vihreys tuli ihan puun takaa ja niin nopeasti. Mutta aivan ihanaa! Ja tosiaankin, heinäkuussa alkaa jo kaihertaa se kesän loppuminen..toisaalta, rakastan ihan hulluna myös heinä- ja elokuuta, varsinkin ne elokuun lämpimät, pimeät yöt ovat <3! Intiaanikesä on siis aivan ihana juttu :D Tänä vuonna mulla onkin kesäloma vasta siellä elokuun lopussa ja syyskuun alussa enkä todellakaan valita ajankohdasta :)

  Ja juu, mä en kyllä pysty katsomaan..seuraan sivusilmällä, mutta muuten saisin sydärin :D Toivotaan sun luomivärivalinnan olevan enne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään intiaanikesästä, varsinkin heinäkuun lopun ja elokuun lämpimistä öistä, niissä on fiiliksensä. Meissä taitaa olla aika paljon samaa mistä pidetään, olen huomannut. ;) Joskus pitäisi päästä jorisemaan näistä oikein ajan kanssa! :D

   Poista
  2. Hihhii, joo samoja tykkäysasioita meiltä löytyy :D Ja juu, ehdottomasti täytyy joskus päästä ihan kunnolla näistä asioista turisemaan :)!

   Poista
 3. Tykkään niin tästä alkukesän suloisesta ja heleästä vihreydestä. Olen huomannut, että joka kesä vain enemmän ja enemmän. Toki myös kypsän kesän väreistä ja elokuun lämpimistä illoista. Suomen kesä on kaunis, mutta valitettavasti niin lyhyt.
  Kaunista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt on, oikeasti jos miettii niin pari kuukautta ja siten aletaan taas kääntymään syksyyn. Ei hirveästi ole aikaa odotella niitä "hyviä ilmoja". ;)

   Ihanaa viikkoa sinnekin Tuula!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä. Näyttää loppukuukin säiden puolesta aika hyvältä. ;) <3

   Poista
 5. Tämä on ihan paras vuodenaika! <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown