5.5.2016

Jimmy Choo Illicit Flower


En tiedä kuinka moni teistä muistaa, kun tammikuussa kirjoittelin teille voimakkaasta ja täyteläisestä Jimmy Choon Illicitista? Tuoksu on ihastuttava, mutta siinä vaiheessa, kun aurinko alkoi lämmittämään ja tuli aika siirtää talvituoksut varastoon, lähti kesälevolle myös Illicit. En surrut hetkeä, koska tiesin, että Jimmy Choolta on tulossa kesäksi tuoksun pikkusisko, jossa alkuperäisen itämaisuus on korvattu hedelmäisyydellä. Pullo on samaa Art Deco -fiilistä henkivä, mutta vaaleanpunainen tuoksuneste tekee tuoksuun keväisen otteen. 

Illicit Flower on tuoksuna viehättävä, lumoava ja itsevarma. Sen moderni kukkais-hedelmäinen ote sulaa iholle. Silti tuoksu säilyttää pienen mystisyyden hunnun. Minulle tämä on citynaisen kesätuoksu. Ravintolan terassi ja kesäilta. Kevyt tuulessa liehuva silkkimekko, jonka päälle on illan hämärtyessä kiedottava pehmeä ohut nahkatakki. Siinä meren rantaa pitkin kotiin kävellessä, voisi tulla juurikin pieni vieno tuulenvire, joka saa tuoksun tuulahtamaan iholta nenään.


Alkutuoksuna on pirskahtelevan makeaa aprikoosia ja virkistävää mandariinia. Sydäntuoksussa eleganttia ruusua ja itämaista jasmiinia. Lopputuoksussa pehmeää myskiä ja santelipuuta. Itse haistan tuoksusta selkeiten lopun myskin, kukkaisnuotit ja alun aprikoosin.

Illicit Flower ei varmasti tuoksuna ole mikään kaikkein omaperäisin tuoksu joka vastaani on tullut, mutta se on kaunis kukkaistuoksu, jossa on klassisia aineksia. Tämä sopii kesään, päivään ja iltaan. Jimmy Choon tuoksuilla on tapana kestää iholla pitkään, eikä tämä tee itselläni asiaan poikkeusta. Tuoksu on EdT, mutta silti se viipyilee ihollani vielä kahdeksan tunnin jälkeen. Koenkin, että tuoksuissa saa pysyvyyden kanssa todella rahoilleen vastinetta.


Onko Jimmy Choon tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinta:
Jimmy Choo Illicit Flower 40ml, 44€
Jimmy Choo Illicit Flower 60ml, 71€

Tuoksu lehdistönäyte.18 kommenttia:

 1. Aah, sille on ilmestynyt siis pikkusisiko:) Minulla on tuo isosisko ja kieltämättä voimakas se on, mutta silti tykkään siitä ja saatan sitä joskus kesällä kuitenkin käyttää. Mielenkiintoiselta kuulostaa uusi tulokas myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on. Se eka Illicit on ihana, mutta itselleni täysin talvituoksu sen lämpöisyyden vuoksi. Tää on sitten todella erilainen hedelmäisyytensä vuoksi, jolla itämaisuus on korvattu tuoksusta. :)

   Poista
 2. Jotenkin olet kyllä välillisesti mukana siinä, että rakastuin tähän tuoksuun. Sait kiinnostumaan Jimmy Choosta. Tämä tuoksu on sellainen, että kaikki kysyy mitä tuoksua olet laittanut, Illicit Flower nainen huomataan. <3 Ehdottomasti citynaisen tuoksu stadin sykkeeseen tai Sinkkuelämän Nykiin. :) Pullo mielestäni muistuttaa Chrysler Buildingiä.

  Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti muistuttaa Chrysler Buildingiä, eikös se valmistunut vuonna 1930, joten ei ihme, että pullo henkii Art Decoa, jos rakennus on suunniteltu 20-luvulla. :)

   Ihanaa aurinkoista päivää Tiia! <3

   Poista
 3. Kaunis pullo, olen heikkona art decoon! Tuoksu ei ole tuttu, käyn nuuhkimassa kunhan osun testerin kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illicit-tuoksujen pullot on yksiä kauneimmista, tykkään tosi paljon! <3

   Poista
 4. Tämä on toinen Jimmy Choon tuoksu mikä minulla on ja tykkään tästä todella paljon! Ja juurikin loistava siitä, että sopii hyvin päivään sekä iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on ehdottomasti kesäisempi ote kuin alkuperäisessä Illicitissä, sopii tosiaan hyvään aamuun ja iltaan. :)

   Poista
 5. Elegantti pakkaus, jo sen takia voisin tarttua tähän tuoksuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on ihana, mutta onneksi tuoksukin on klassinen ja helposti lähestyttävä. :)

   Poista
 6. Mä rakastan tätä niin paljon! Tässä on kaikki mistä mä tykkään, kukkaisuus, hedelmäisyys ja semmoinen just sopiva myskisyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös tuosta yhdistelmästä, myskisyys tuo kivasta lisää syvyyttä, aika erilainen kuin muut keväällä ilmestyneet tuoksut. <3

   Poista
 7. Kiitos vinkistä, pitääpä testailla! Olisin niin uuden kesätuoksun tarpeessa!
  Mahtavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Isla! :)

   Aurinkoista päivää sinnekin!

   Poista
 8. Tämä on ihana! Olen niin ihastunut tuohon pulloon, ja jollen muuta tuoksun tuoksumisen suhteen mielipidettä, aion ostaa tämän itselleni "palkinnoksi" eräästä kivasta asiasta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella loistava "palkinto". ^_^ Tykkään muuten noista Jimmy Choon pullojen koosta, 40ml:ä on pienin, mutta hinta on usein halvempi kuin monissa 30ml:n pulloissa. :)

   Poista
 9. Pullo on ainankin kaunis ja tyylikäs, itse tuoksuun en ole vielä tutustunut, mutta kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on helposti lähestyttävä, kannattaa käydä nuuhkimassa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown