Kroppa kesäkuntoon 2016!


Olen täällä ihan rehellisesti myöntänyt, että vartalon hoitaminen on minulla täysin hunningolla, jos sitä vertaa siihen, kuinka paljon kulutan aikaani kasvojeni hoitoon. Silti joka kevät, kun ensimmäiset auringonsäteet alkavat lämmittämään, minuun iskee hirveä vimma hoitaa kropan ihokin kesäkuntoon. Se on ehkä vähän naurettavaakin, koska miksen tekisi huoltoa ympäri vuoden, mutta naah. Jotenkin se rasvan levittely koko kropalle tuntuu aina niin työläältä. Kuorinnan kanssa olen kuitenkin tarkka. Sen suoritan orjallisesti kerran viikossa. Voidetta käytän ainoastaan silloin, jos iho tuntuu kiristelevältä. Mutta kevät, siinä vaiheessa raavin kaapista esiin itseruskettavat, muokkaavat vartalotuotteet, tehokkaat kuorinnat... Olen valmis tekemään mitä vain, että kesällä koko kropan iho olisi parhaimmillaan. 


THE BODY SHOP PIÑITA COLADA SHOWER GEL

Vaikka olenkin hieman laiska hoitamaan vartaloni ihoa, tuoksuvat suihkugeelit kuuluvat päivittäiseen rutiiniini ja ne tekevät suihkuhetkestä aina elämyksen. The Body Shop toi kesäksi kookokselta ja ananakselta tuoksuvan Piñita Colada-sarjan, joka vie välittömästi mielen Karibian meren aallokkoihin. Pullon sisältö on yksinkertaisesti juotavan herkullista. Suihkugeeli on saippuatonta, joten se ei kuivata ihoa. 


BAKEL BODYSCRUB

Kun on saatu kroppa pestyä, on aika kuoria. Olen aina ollut rouheiden kuorintojen ystävä. En tykkää siitä, että kuorinnat jättävät ihon öljyisen tuntuiseksi. Ainoastaan silloin sallin tuotteelta aivan pienen öljyisen pehmeän tunteen iholla, jos olen levittämässä kuorinnan jälkeen itseruskettavaa. Luonnonöljyjä sisältävät kuorinnat usein samalla hoitavat ihon kosteutuksen, eikä voidetta tarvitse lisätä suihkun jälkeen kuin taivekohtiin. Homma sujuu sutjakammin.

Bakelin Bodyscrub on varmasti yksi karheimpia kuorintoja mitä olen kokeillut. Merisuola "rouhii" iholta pois tehokkaasti kuivan ihokerroksen, paljastaen alta sileän ja pehmoisen ihon. Jättää iholle hieman kosteutetun tunteen. Voimakkaasti mintulta ja eucalyptukselta tuoksuva tuote avaa jopa tukkoisimmankin nenän. Minttuöljy- ja eucalyptus pistävät veren todella sananmukaisesti kiertämään. Mielipiteitä jakava viilentävä vaikutus on sitä luokkaa, että minun tekee mieli vetää villatakki päälle, kun olen tällä kuorinut. Vaikutus säilyy kauan, joten suosittelen tätä myös jumissa oleviin hartioihin paikallisena hoitona. Odotankin niitä hellepäiviä, jolloin voin viilentää tällä itseni juuri ennen nukkumaan menoa. Talviaikana en tätä käyttäisi todella viilentävän vaikutuksen vuoksi.


SENSAI THROAT AND BUST LIFTING EFFECT

Kyllä, se on mahdollista. Jopa laiska vartalon hoitaja voi saada käytettyä tällaisen erikoistuotteen melkein ennätysajassa loppuun. Olenkin ajatellut, että innostukseen itselläni tarvitaan ilmeisesti vain tuotteet, joista todella innostun ja vartalon hoidosta tulee heti mielekkäämpää. Sensain tuote on tarkoitettu kaulan ja decolteen iholle. Geelimäinen raikas koostumus levittyy hyvin ja parin kuukauden käytön aikana olen ollut huomaavinani oman heltan hieman kiinteytyneen sekä decolteen herkän ihon näyttävän sileämmältä. 


LIERAC BODY SLIM GLOBAL SLIMMING

Miltä kuulostaisi vartaloamuokkaava tuote, jonka tuoksu on Lieracin tapaan ylellinen: ripaus mustaherukkaa, iiristä, ruusua ja jasmiinia. Hieron tuotetta "ongelmakohtiin" eli reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Koostumus on tuotteessa geelimäistä, se kuivuu nopeaan, eikä tahmaa. Ei tee iholle kiristävää tunnetta, viilentää ehkä aivan aavistuksen hetken aikaa, mutta ei häiritsevästi. Olen käyttänyt tuotetta nyt ahkerasti kolmisen viikkoa ja iho näyttää ja tuntuu kiinteämmältä. Joten olen saanut niitä tuloksia, joita itse kiinteyttäviltä tuotteilta odotan.


GUINOT LAIT AUTO BRONZE

Myönnän ihan suoraan, että minulla on viha-rakkaussuhde itseruskettaviin. En voi sietää sitä hajua, mikä niistä jää ihoon kiinni, mutta samaan aikaan rakastan sitä päivettynyttä lopputulosta, jonka niillä saa aikaan. Käytän tuotteita varsinkin keväällä. Talvella annan itseni olla kalpeana. Itseruskettavista omia ehdottomia suosikkejani ovat erilaiset itsestäänruskettavat vartalovoiteet. Ne ruskettavat yleensä hiljalleen ja tasaisesti, eikä niissä ole ihan niin voimakas DHA:n haju kuin muissa itseruskettavissa. Guinotin Lait Auto Bronze on noussut yhdeksi suosikeistani. Se sisältää kahden ruskettavan aktiiviaineen yhdistelmän: DHA ja Erythrulose. Voide on väriltään ruskeaa, joten sillä saa kauniin kultaisen sävyn välittömästi levityksen jälkeen. Koostumus on melkein geelimäistä ja imeytyy iholle välittömästi. Sisältää mm. kosteuttavaa aloe veraa. 

Mitkä vartalotuotteet kuuluvat teidän vakiovarustukseen?

Osa tuotteista omia, osa lehdistönäytteitä.









  1. Mää käytän harvakseltaan suihkusaippuaa ja suunnilleen joka kerta suihkun jälkeen rasvaan ihon. Siinäpä mun ihonhoito. :D Käsirasvaa tulee käytettyä monta kertaa päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän käsivoidetta oikeastaan vain öisin. Rasvaan aika harvoin päivällä, talvisaikaan ehkä enemmän, kun sormet meinaa halkeilla. :D

      Poista
  2. Mä en pärjäisi ilman vartalovoidetta suihkun jälkeen, koska ihoa alkaisi heti kiristämään. Itseruskettava mulla on nyt kaapissa odottamassa joko saisin sitä käytettyä tänä vuonna, mutta siinä olen laiska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella mullakin kiristelee enemmän, mutta kesäaikaan periaatteessa pärjäisin ilman vartalovoidetta. Itseruskettavien kanssa on aina oma shownsa, joten ymmärrän laiskuuden asian suhteen. :D

      Poista
  3. Harmittaa ku ite en voi käyttää suolakuorintoja - iho on just sen verran atooppisen kuiva aina et ne vaan kirvelee nii pirusti. Jostain syystä noita suolaversioita onki nii pirusti! Itseruskettavat.. Jätän ne yleensä iha suosiolla rauhaan :D Päivettävät tuotteet vielä jotenki toimii kunnialla mut näin valkosella iholla itseruskettavat on liian iso riski :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä atoopikkojen juttu noi suolakuorinnat. Ne tosiaan kirvelee ihan normi ihollakin, jos sattuu olemaan joku pieni haava vaikka käsissä, niin hui, mitä tuskaa on levitys. :D Mutta ne tekee ihanan puhdasta ja pehmeää jälkeä.

      Varmasti on itseruskettavat tosi iso riski tosi vaalealla iholla, kuluminenkin näkyy varmaan ihan eri tavalla kuin luonnostaan ei niin vaalealla iholla. :p

      Poista
  4. Siis tota body shopin uutta pitäisi niin päästä haistamaan, viime kesän mojitokin oli pure love. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virgin Mojito oli ihanaa. Tämä on taas sellainen ihanan makea ja täydellisen kesäinen. <3

      Poista
  5. Viilentävä kuorinta kuulostaa just ihanalta, himoitsen kaikkea viilentävää talvellakin! Samoin Body Shopin uutuuksia pitäisi käydä nuuhkuttelemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kyllä tykkäisit tosta Bakelista, ikinä en ole mitään niin viilentävää iholleni pistänyt kuin tuo, ihan kuin kylmägeeliä levittäis. :) TBS:n uutuudet on tosi ihania. <3

      Poista
  6. Todellakin tarvisin tuota Sensain tuotetta, Lieracin vastaava on lopussa. Viikonloppuna valokuvaan mulle tuli neljä kaulaa, jeiks.. Sama täällä, nyt on kova into, kuoria ja hoitaa ja lakkailla kynsiä ja teinpä eilen jalkahoidonkin, siitä tällä viikolla blogissa.

    Aah tuo Body Shopin suihkugeeli pure love. Rakastan mielettömän paljon Lieracin tuoksumaailma joten tuo Lieracin vartaloamuokkaava tuote kuulostaa ihanalta. Onko kroppani sitten jo auttamattomissa, no ainahan jotain voi yrittää. :)

    Ihanaa päivää Jonna tai pikemminkin iltaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NELJÄ? En usko!!! Hyvä tietää, että Lieracillakin on vastaava tuote.

      Sä oot panostanut oikein jalkahoitokin. Mullakin olis miehen ostama ihana laite, mutta aika harvoin tulee sitä käytettyä, oon tosi huono tollaisissa. :(

      Rentoa iltaa Tiia! <3

      Poista
  7. Tuo tbs-uutuus minisettinä oli pakko itsellekin testiin hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, ne on ihania. Mun on varmaan haettava tota suihkugeeliä lisää. :D

      Poista
  8. Samanlainen kropanhoitobuumi nousee aina keväisin täälläkin :) Mä tosin rasvailen kroppaa ympäri vuoden aina tarpeen vaatiessa ja oon yrittänyt muistaa rasvata jalkojakin ahkeraan. Sellaiset pitkäkestoista kosteutusta lupaavat tuotteet ovat pop! NMutta IR kuuluu kyllä niin ensimmäisiin lämpimiin kevötpäiviin ^_^ Olisinkin jo levitellyt ekat IR:t, mutta kuorinta-aine oli loppunut, piti tänään muistaa ostaa sitä kaupasta. No, en muistanut :D IR-operaatio siis siirtyy..öö..viikon loppupuolelle tai siihen asti, kunnes olen sen kuorinnan ostanut :D En jaksa nyt mitään kotikeittiökuorintoja nyt just kokkailla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kuuluu IR kevätpäiviin, en jostain syystä itse osaa käyttää talvella ollenkaan. Ilman kuorintaa ei tosiaan kannata laittaa, jos ei halua olla laikukas. :D

      Poista
  9. Mä olen aika ahkera rasvaamaan vartaloakin: teen sen joka ilta! :D Se on vaan niin pinttynyt tapa. Mun iho ei ole kovin kuiva, mutta rasvaan sen silti aina suihkun jälkeen. Käytän myös säännöllisesti kiinteyttäviä voiteita, vaikka ne ei mitään tekisikään ;) Ja hei, mäkin käytän tuota Bakelia välillä ihan vaan niskoihin, kun ne on jumissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisinpa mäkin vartalon rasvauksesta tavan itselleni, olen kyllä ahkerasti koittanut, mutta se tuntuu vievän aina niin tuhottomasti aikaa. :D Kyllä ne kiinteyttävät ainakin ihoa selvästi tasoittaa, itse huomaan sen vaikutuksen jo viikossa. ;)

      Poista
    2. Mun muhkurat on sitten vaan liian tiukassa, kun iho ei koskaan muutu täydellisen sileäksi :D Mutta jotkut tuotteet kyllä ainakin kirjaimellisesti "tuntuu" toimivilta, kun ne levittää iholle.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives