Moussea huulille!


Minulle ehdotettiin jokin aika sitten kokeiltavaksi Oriflamen uusia nestemäisiä Lip Sensation Matte Mousse -huulipunia, otin haasteen vastaan, koska minulla oli tosi positiivisia muistoja sarjan kiinteämmässä muodossa olevista mattapunista. Tällä kertaa myös tuotteen ulkonäkö on aiempaa enemmän mieleeni. Nyt on kyllä pakko todeta, että Oriflame taitaa tämän mattahuulipunien teon, jos etsitte hyviä mattaisia punia edullisesti, kannattaa napsauttaa itsensä Oriflamen sivuille. Olen suorastaan mykistynyt näistä uutuuksista, melkein menisin vannomaan, että tässä saattaa olla tämän kesän suosikkipunani.

Huulipunia on kymmentä eri sävyä, joista valitsin itselleni neljä. Tiedän, että teistä varmaan moni olisi halunnut nähdä kuvat kaikista huulilla, mutta otin tällä kertaa vain sävyjä, joiden arvelin jäävän itselleni takuuvarmasti käyttöön. 

Kyseessä on vaahtoavan kevyt nestemäinen erittäin pigmenttinen mattahuulipuna, joka levitetään huulille pehmeällä aplikaattorilla samaan tapaan kuin huulikiilto. Moussemainen koostumus on tuotteessa oikeastaan aika jännä, se auttaa punan levittymään nätisti hieman kuivemmillekin huulille. Se mistä pidin erityisesti, on näiden tunne huulilla. Ei kiristelyä vaan ihanan pehmeä samettinen tunne. Punien luvataan olevan pitkäkestoisia. Kesto on hyvä, mutta ainakin itselläni jäi kupin reunaan punaa teetä juodessa, mutta se mistä tykkäsin, että esim. syödessä väri haalistui nätin tasaisesti pois, eikä korjaamista välttämättä heti tarvittu. Itselläni on toisinaan aika kuivat huulet ja sellaisina päivinä väri saattoi hieman kertyä huulten kuivien kohtien uurteisiin, mutta ei mitenkään hirveän pahan näköisesti. Vaikka punat ovat mattoja, niin omilla huulilla ne heijastavat hieman valoa, eivätkä siten näytä yhtään kuivilta. Koostumus on aikuisen naisen mieleen, toimivat ilman rajausta, eikä ole pelkoa siitä, että huulipuna juoksisi huulten rajojen väärällä puolella.


Satin Rose – Todella kaunis vanharoosa, joka pukee varmasti monia. Jännästi tämä vaalein sävy oli se, joka itselläni kertyi näkyvimmin huulten kuiviin kohtiin päivän aikana.

Coral Dream  – Sanaton. Kerrassaan huikea kirkas koralli. Olen käyttänyt jo parinakin päivänä tätä, enkä malta odottaa, että iho saa vähän väriä, sitten tästä tulee entistä loistokkaampi.

Pink Velour – Kaikissa esitteiden kuvissa tämä on todella pinkki sävy. Kuitenkin tämän sävyn kanssa konkretisoitui parhaiten se, kuinka paljon huulten oma sävy saattaa vaikuttaa lopputulokseen. Itselläni on melko tummat huulet ja tämä todella pinkiltä näyttävä sävy on minun huulillani huikean kaunis korallipinkki, ei ollenkaan niin kylmä sävy kuin voisi hylsystä kuvitella. Tästä tulikin yllätyksekseni tämän vuoksi toinen suosikeista. UPEA!

Red Velvet – Kaunis tummanpunainen. Tällä saa kohtalokkaat huulet iltaan. 


Normaalihinta on 14 euroa, mikä sekään ei ole paha, mutta punat ovat tarjouksessa 26.5 asti 8,90 euroa, joka on aivan pilkkahinta näin laadukkaasta punasta.

Kiinnostaako mattapunat?

Punat lehdistönäytteitä. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy klikkauksista mitenkään.



  1. Satin Rose näyttää mun sävyltä :) oikein kiinnostavan kuulostavia, tulisi tilattua jos olisi Oriflame-myyjiä lähipiirissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan sun sävy, mutta mäkin tykkään, sellainen neutraali, mutta omaan makuun silti putkuakin.

      Poista
  2. Olen itse noiden tilaamista pähkäillyt ja taidan kyllä tehdä sen vaikken kuivahuulisena mattamaisten punien ystävä yleensä olekaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, nää on siitä loistavia, että nämä ei oikeastaan tunnu huulilla mattapunilta vaan se pehmeä pinta on aivan ihastuttava. <3

      Poista
  3. Tuo Coral dream! Hakusessa on just tuon sävyinen kesäpuna. Pitäisköhän sitä... Oriflame ei kyllä muuten hirveästi kiinnosta, olen sen verran ennakkoluuloinen.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on huikea! Mä kuljen tyhmä virne naamalla aina kun laitan sitä, todella nappi sävy omaan ihonväriin, tuntuu, että koko naama nuorentuu 10 vuotta. :D Mä ymmärrän Oriflame kammosi, kärsin siitä itsekin, varsinkin kun tuotteiden ulkonäkö ei yleensä iske yhtään, mutta punat osaa Oriflame kyllä tehdä. <3 Näissä on nätit pakkauksetkin. :)

      Poista
  4. Tuo Coral Dream on tosi nätti! Myös Pink Velour iskee muhun. Mäkin olen hiljattain innostunut mattapunista, vaikka alkuun ajattelin, ettei ne olisi yhtään mun juttu! IsaDoran yhtä mattapunaa olen nyt käyttänyt varmaan pari viikkoa putkeen :) Näistä ei ole kokemusta, Oriflamea olen muutenkin käyttänyt toooosi vähän. Mutta koko ajan alkaa hiljalleen tuntua, että pitäisi varmaan antaa sarjalle uusi mahdollisuus. Sarja on varmasti uudistunut 15 vuoden aikana huimasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mä ajattelin kanssa noin, mutta jos on vain oikea koostumus niin meikäläinenkin sulaa. Sellaisista en pidä, jotka tuntuu kuivilta huulilla yhtään, mutta näissä on ihan tajuttoman huippu koostumus! <3 Suosittelen ehdottomasti antamaan mahdollisuus punat ovat ainakin loistoja, mutta myös meikkipohjia kannattaa kokeilla.

      Poista
  5. Mä välttelen aina kaikkea mattaista, mutta nämä kuulostavat hyviltä myös kestävyyden suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on tosi kiva kestävyys, parasta on se, että kuluvat nätisti ja tasaisesti, ei pelkoa, että näyttäisi jotenkin hirveältä heti ruokailun jälkeen. :)

      Poista
  6. Nyt tulee tunnustus - täällä ei omisteta yhtään mattapunaa! Jotenkin (olevinaan) koen ne hankalaks mahdollisen kuivattavuutensa ja epätasasuutensa vuoks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä? En olis kyllä arvannut. Suosittelen kyllä näistä aloittamaan, jos arkailee mattapunien kanssa, koostumus on todella helposti lähestyttävä ja kumoaa hyvin käsityksiä siitä millainen mattapuna on huulilla. :)

      Poista
  7. Näitä on vilahdellu mun facebook feedissä useampaan otteeseen. Pitää varmaan tilata, samalla kun hankkii uusia vaihtoharjoja kasvoharjaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ymmärtänyt, että nää on herättänyt ihastusta, eikä kyllä suotta, ainakin itse olen myyty. :)

      Poista
  8. Kyllä kiinnostaa! Onpa kauniita sävyjä :) Ja koostumuksesta tulee kuvailusi perusteella mieleen sen Guerlainin huulilakka, siinä on myös sellainen moussemainen tuntu! Kiva tietää että korvaava tuote löytynee tosi edukkaasti ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole niitä huulilakkoja kokeillut, pitäisi varmaan tutustua. Yleensä kiertelen varsinkin Guerlainin tuotteet aina läpi. :) Pitääkin verreta saisiko aihetta kuin kaksi marjaa -sarjaan. ;)

      Poista
  9. Kiinnostaa nämä ja Oriflamen sivulta niitä bongasinkin. Vaikuttavat laadukkailta punilta ja olen kyllä viime aikoina tykästynyt Oriflameen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on oikeasti todella hyviä, tänäänkin oli huulilla, suorastaan koukuttunut näihin. :)

      Poista
  10. Mulla on se nudesävy näistä ja tykkään siitä kans kovasti :) Mietin myös tuon Satin Rosen ostoa, pelkäsin sen vain olevan liian vaaleanpunainen, mutta ei se ainakaan sinun huulillasi näytä liian pinkiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti aivan mielettömän hyviä, ihan koukussa näihin. :) Satin Rose on tosiaan mun huulilla tosi kaunis vanharoosa, ei yhtään pinkki. Se nudesävy näytti siltä, että jos tykkää nudeista, niin se on varmasti ihana.

      Poista
  11. Mä oon näitä jo hetken katellut netistä, kiinnostaisi kovasti. Onko tuo satin rose mielestäsi kylmä väri? Mun silmiin se näytti kylmältä netissä, mut ainakaan sun huulilla ei. Mulle sopii paremmin lämpimät sävyt, joten vähän tässä emmin, et olisko se sopiva vaiko ei. Myös Pink velouria pohdin. Muutkin kyllä kivoja, mut kun kaapista löytyy jo vastaavat sävyt. Kiitos tarjous-muistutuksesta. Muuten olis mennnyt ohi. Ehtii huomiseen vielä miettiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satin Rose on ihan aavistuksen kylmä, mutta ei mitenkään hirveästi. Ei niin, että minä lämminpohjaisena en voisi käyttää. Koska itsellä on huulissa tosi paljon sävyä, se muuttuu omilla huulilla melko pehmeäksi sävyksi. Oli itseasiassa näistä itselle se riskivalinta, mutta yllätyin positiivisesti.

      Poista
  12. Olen pohdiskellut näiden Oriflamen mattapunien ostamista tässä kevään aikana, mutta vielä en ole tilausta näistä tehnyt. Jotenkin on vähän mietityttänyt miten mousse tottelee eli pysyykö haluttujen rajojen sisäpuolella vai karkaileeko. Hyvä kuulla, että huoli on aiheeton. Jospa sitä tässä kesän aikana vaikka tuon satin rosen kotiuttaisi <3 Olen vieläpä itse Oriflame-edustaja, joten tilauksen tekeminen on helppoa ja vähän edullisempaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa. Itselläni karkaa todella helposti punat huulivakoon, mutta näiden kanssa ei sitä ongelmaa ole. Suosittelen näitä tosi lämpimästi kaikille kenellä on samaa ongelmaa, se on varmaan se mattakoostumus joka tekee sen, että pysyy paikoillaan. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives