Tehty toisilleen


Minulla on tapana siivota pari kertaa vuodessa kosmetiikkakaappini ja katsoa läpi tuotteet mitä sinne on kertynyt vuoden aikana. Usein sieltä löytyy tuotteita, joiden olemassaolon olen unohtanut autuaasti. Kaapista löytyy tuotteita joita en juuri sillä hetkellä, kun tuote on tullut minulle lehdistönäytteenä tai goodie bagista ole kokenut tarpeelliseksi avata, koska minulla on ollut käytössä vastaava tuote tai se ei vaan ole jostain syystä sillä hetkellä puhutellut minua, mutta olen kuitenkin päättynyt säästää tuotteen ja ajatellut, jospa kuitenkin...

Olen käyttänyt jo pari vuotta hyvin uskollisesti aurinkopuuterina Michael Korsin Glowta, joka on yksinkertaisesti niin ihana, että minun ei ole tullut edes mieleen tarttua mihinkään muuhun. Rakastan sitä, että aurinkopuuterissa on hohtoa, mutta välillä mieli saattaa muuttua. Pari kuukautta sitten kesken meikkauksen sain päähäni, että minäpä haluankin tällä kertaa aurinkopuuteria, joka ei hohda, koska ajatuksena oli myös tehdä kevyttä muotoilua kasvoille. Muistin, että minulta löytyy vain hieman käytetty Dr. Hauschkan Aurinkopuuteri, syy miksi olin hillonnut tuotetta kaapissa ei hohtavuuden lisäksi, oli se, että puuteri on pakattu älyttömän kauniiseen limited edition -pakkaukseen, eikä minulla ollut jostain syystä sydäntä kuluttaa tuotetta enempää. Älytöntä, ei se hyvä tuote siellä kaapissa ainakaan paremmaksi muutu.


Koska tarkoituksena oli tehdä myös hieman muotoilua kasvoille, normaalisti aurinkopuuterin levitykseen käyttämäni Ecotoolsin puuterisivellin ei tuntunut toimivalta vaihtoehdolta. Vähän aikaa siveltimiä läpikäytyäni muistin useita kuukausia sitten goodie bagista saadun Isadoran face sculptor -siveltimen, joka viistomaisen muotonsa vuoksi vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Sitä se myös oli. Aurinkopuuteria kasvoille levittäessä, tajusin, että tässä on pari, joka on tietämättään tehty toisilleen. Ne kuuluvat yhteen. Saatoin suorittaa hommaa pienien ihastuksen huokausten säestämänä, sillä sen verran vakuuttunut olin näiden kahden salaisesta liitosta.

Dr. Hauschkan Aurinkopuuterissa on kevyen pehmeä, mutta kuitenkin pigmenttinen koostumus ja se sopii juurikin kasvojen pehmeään muotoiluun, ei voimakkaisiin varjostuksiin, mutta sellaisetkin varmasti saisi kerrostamalla. Puuteri levittyy iholle todella kauniisti ja kestää koko päivän. Aurinkopuuteri sisältää rohtokasveja kuten salviaa, taikapähkinää ja masmaloa, jotka ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä iholla. Joten aurinkopuuteria sipaisemalla tulee samalla hoidettua ihoa, mikäs sen parempaa.


Olen todella ronkeli siveltimien suhteen, syy on se, että oma ihoni on todella kosketusherkkä. Se alkaa punoittamaan siihen koskiessa herkästi ja jos erehdyn sutimaan kasvojani liian kovilla tai tiheillä siveltimillä, punoituksen laskua voi joutua odottamaan parikin tuntia, se ei ole mikään mukava juttu. Joten siveltimissä minulle tärkein asia on pehmeys, pehmeys ja pehmeys. Myönnän, että alunperin Isadoran sivellin oli jäänyt käyttämättä, koska se vaikutti melko tiheältä ja pelkäsin saavani sillä kasvoni punaisiksi. Kuitenkin kämmenselkään kokeiltuna tuntuma oli niin pehmeä, että päätin varovasti koittaa sivellintä myös kasvoille. Onneksi kokeilin. Sivellin on tarpeeksi joustava, vaikka siinä on tiheyttä, se tuntuu untuvan pehmeältä iholla ja sen viisto muoto on aivan täydellinen kasvojen muotoiluun ja aurinkopuuterin levitykseen. Esim. nenän varjostukset saa tehtyä nätisti, kun hieman vielä entisestään litistää siveltimen päätä sormien välissä.

Combon löydettyäni on pakko myöntää, että Kors on jäänyt hieman varjoon, mutta enköhän palaa siihenkin, kun kesällä hohdon suhteen more is more, mutta kevyen muotoilun tekoa kasvoille jatkan näillä kahdella.  

Dr. Hauschkan Aurinkopuuteria voi ostaa jälleenmyyjiltä, Isadoran sivellintä löytyy mm. Sokokselta.

Mikä on teidän viimeisin tuoteihastus?


Dr. Hauschka lehdistönäyte, Isadora saatu goodie bagista.



  1. Minulta löytyy myös tuo kaunis rasia aurinkopuuteria ja olen yrittänyt opetella sen käyttöä. Vieroksun ja kummeksun ain ameikkaustapaa vetää koko naama ruskeaksi tai jopa oranssiksi, kuten olen nähnyt useamman tekevän. Tämä täytyy kyllä ihan opetella. Ehdotan, että teet joskus postauksen siitä, kuinka se tulisi sivell kasvoille, niin, ettei siitä jää selkeitä rantuja:)
    Siivous meikkilaatikoissani olisi nyt myös tarpeen! Itse olen ihastunut Oriflamen aurinkopuuterihelmiin, mitä olen tähän valkoiseen naaamaani yrittänyt sutia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postausvinkistä, koitan joskus toteuttaa. :) Tällä Dr. Hauschkalla tosin on musta aika vaikea saada edes selkeitä rantuja, kun vaan häivyttää kunnolla.

      Poista
  2. Tuossa on kyllä ihastuttava pakkaus, toivottavasti vielä metallia:) Viistottu keksikokoinen sivellin minullakin on aurinkopuuterin kanssa käytössä. Kick'sin sivellin on riittävän pehmeä, sopivan kokoinen ja liukuu kasvoilla kauniisti taipuen, kuten haluankin. Olen myös nirso siveltimien kanssa. Poskipunaa varten olen hankkinut useita, myös Macia ja Sigmaa, mutta vasta Real Techniquesilta löysin täydellisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muovia on, mutta on sellaista tosi jämäkkää, ei mikään heppoisa tapaus. :) Kicksin sivellin kuulostaa sellaiselta, mistä voisin pitää. Laitan korvan taa, koska toinen kiva sivellin ei olisi pahitteeksi, jos toinen on pesussa.

      Poista
  3. Viimeisin tuoteihastus... Se onkin hankala. Ihastun helposti, mutta rakastun harvemmin. Ihastuin viimeksi I love... sarjan Pink Marshmallow -sarjan tuoksuun, rakastuin viimeksi Lumene Blur Foundation -meikkivoiteeseen :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  4. Hauschkan aurinkopuuteri on niin mun suosikki! <3

    VastaaPoista
  5. Ihana pakkaus totta tosiaan! Hmm, viimeisin tuoteihastus on varmaankin Moroccan Oilin uusi kuivashampoo. Tekee hiuksista puhtaan näköiset muttei mattaisia, ihan kuin olisin oikeasti pessyt hiukset. Plus että rakastan MO:n sitä perinteistä tuoksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvää, mä en ole mikään suuri kuivashampoiden ystävä, mutta Moroccan Oil kyllä vakuutti parilla käyttökerralla jo. :) Tykkään kans siitä tuoksusta, tuntuu jakavan mielipiteitä, mutta mä olen aina rakastanut.

      Poista
  6. Kaunis väri aurinkopuuterissa! Mä olen sellainen sarjaihastuja, jonka suosikki vaihtuu vähän väliä sen mukaan mitä uutuuksia testailen. Nyt rakastuin Kardashianin siskosten visioimaan kuivahoitoaineeseen, joka on aivan ihana hiusten silottaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään, se on aika neutraali ja pehmeä, uskallan suositella jopa vaaleimmalle iholle. :)

      Poista
  7. Olen iki-ihastunut Nyxin viimeistelysuihkeeseen. Minulla on todella rasvoittuva t-alue, ja tämä suihke pidentää meikin kestoa. Menee melkein viisi tuntia, ennenkuin nenänpielet alkavat kiiltää ja se on minulle paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut monelta hyvää tosta NYXin suihkeesta, juuri, että pitää kiillon poissa. Millainen tuoksu siinä muuten on? Eräs tubettaja ei oikein tykännyt, vaikka muuten kehui tuotetta. :)

      Poista
  8. Mä oon ihastunut Joicon kosteuttavaan tehohoitoaineeseen! Ihan huippua tavaraa ^_^ Pidänpä tuon Hauschkan aurinkopuuterin mielessä-mä taas itse vannon mattaisten aurinkopuutereiden nimeen, kun oikeastaan lähinnä sudin niillä varjostukset kohdilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä pakkauksessa ei tosiaan Hauschkaa enää saa, mutta se normipakkauksessa oleva on ihan samaa tavaraa, suosittelen, jos tykkää luonnollisesta lopputuloksesta. :)

      Poista
  9. Onpa upea tuo rasia, ihan taideteos. :) Hyvää viikonloppua Jonna!

    VastaaPoista
  10. Isadoran suti löytyy ja tykkään, on ihanan pehmeä. :) Aurinkopuutereita olen käyttänyt noin 30-vuotta ja etsin aina sitä täydellisintä. Tuota Dr.Hauschkan kaunista keräilyaurinkopuuteria en omista, mutta tavallisen olen ostanut joskus ja se oli omaan makuuni hieman liian vaalea.

    Ihanaa päivää Jonna ja kiitos mitä parhaimmasta päivästä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi pehmeä ja monikäyttöinen. Dr. Hauschka tekee tosiaan sellaista tosi luonnollista jälkeä ja sopii siten kasvojen muotoiluun.

      Rentoa päivää Tiia ja kiitos itsellesi! <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives