Jatkettuja lauseita


Bongasin ihastuttavan Katjan blogista hauskan postausaiheen: Jatkettuja lauseita. Ehkä näistä selviää jotain uutta, mitä et vielä tiennyt minusta. Kuvat on otettu eilen. Joka kerran kuvia katsoessani en voi olla miettimättä, kuinka huikean kaunis Suomen kesä on. Valo ja värit, niissä on jotain pysäyttävää. Oli aivan täydellinen kesäpäivä; ei liian kylmä, eikä kuuma vaan juuri sopiva, vaikka itse tykkään helteistäkin, tietysti. ;) Aloitetaan.

En ymmärrä...
mihin katosi hämähäkki olohuoneen katosta. Se livahti eräs ilta piiloon, enkä huhuiluista huolimatta ole enää löytänyt sitä.

Seuraavaksi ajattelen...
että voisin kurkata postista tulleiden pakettien sisään, jos niistä löytyisi jotain mukavaa.

Viime aikoina...
olen ollut jonkinlaisessa euforisessa olotilassa. Mikään ei saa varmemmin mieltäni piristymään kuin aurinko ja kauan odotettu yhteinen loma miehen kanssa.


En osaa päättää...
ottaisinko iltapalaksi pari siivua ruisleipää kananmunilla höystettynä vai muutaman tomaatin, joita muuten kuluu nykyään melkein kilo päivässä. Tomaattiaddikti täällä moi!

Muistan ikuisesti...
hetken, kun bongasin mieheni kuvan erään deittisivuston etusivulta. Hyvä bongaus, jota ei ole tarvinnut katua.

Päivän paras juttu...
oli ehdottomasti järvimaiseman ihailu kalliolta.

Noloa myöntää, että...
olen syönyt viime aikoina melkein joka päivä puolikkaan purkin 3 Kaverin jäätelöä.

Viikko sitten...
tota... en edes muista. Minun elämässäni päivät limittyvät aina yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kaikista pahinta on...
että välillä tässä yhteiskunnassa on vaikea toteuttaa itseään, sillä erilaisille yksilöille on annettu kovin vähän tilaa.


Salainen taitoni on...
kalastus. Olen itseasiassa siinä niin hyvä, että minua ei usein huolita veneeseen, koska muiden kalasaalis jää silloin auttamattoman pieneksi. Olen kalakuiskaaja.

Jos saisin yhden toiveen se olisi...
että minä ja läheiseni pysyisivät terveinä.

Minulla on pakkomielle...
järjestelyyn. Valehtelematta järjestelen koko ajan jotain. En kävele asunnossa mihinkään niin, etten siirtäisi matkalla jotain tavaraa oikeaan asentoon. 

Söin tänään...
aamupalaksi puuroa mustikoilla ja ison soijamaitolatten. Välipalaksi upposi muutama tomaatti ja päivälliseksi makaronilaatikkoa sekä jälkkäriksi 3:a Kaveria. Se iltapala on tosiaan vielä harkinnan alla.

Ärsyttävintä on...
itsekkäät ihmiset. Joka päivä törmään asioihin, mitkä paljastavat kuinka vähän ihmiset ajattelevat toisia itsensä edelle. Maailmassa vallitsee luonnon lait. Kunhan minä, minä, minä, minä... ARGH!


Tekisi mieli...
istahtaa aurinkotuoliin ja antaa ajatusten lentää.

Minusta on söpöä...
että meillä on miehemme kanssa toiset keksityt "persoonallisuudet", jotka keskustelevat saumattomasti keskenään ja jopa limittäin meidän itsemme kanssa. Kyllä, minä saatan joskus vastata ihan omana itsenäni miehen keksitylle tyypille. :D Tiedän, joku meitä tuntematon voisi soittaa tämän takia "valkotakkiset" paikalle, mutta tämä on ollut meidän välinen hauska juttu, jota on ulkopuolisten vaikea ymmärtää.

Hävetti...
kun näin eräs päivä kuvan vauvasta, jolla oli nyrkki suussa. Tietenkin päätin kokeilla onnistuuko se minulta. Eipä tietenkään. :D Miehen suurinta hupia onkin nykyisin näyttää minulle käsiliikettä tästä hulvattomasta yrityksestäni. Käsi ylös moniko kokeili perässä? :D

Olenko ainoa, jonka mielestä...
hiljaisuus on paras asia maailmassa?

Tuliko esiin uutta tietoa?






  1. Ihana postaus :) Täällä myös toinen tomaattiaddikti! Tekisi melkein mieli kopsata itsellekin tämä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän en talvella syö, kun silloin kotimaiset ei maistu miltään ja ovat sairaan kalliita ja no ulkolaiset ei ole yhtä hyviä, mutta nyt. Lähikaupassa vielä alle euron kilo, joten halpaa kuin hengittäminen. Vievät muuten tosi hyvin nälän, kun pari pistelee poskeen. Kopsaa ihmeessä! :D

      Poista
    2. Mä rakastan torilta ostettuja tuoreita kirsikkatomaatteja tai miniluumutomaatteja yli kaiken :D Talvisin menee lähinnä salaatin joukossa tai leivän päällä.

      Poista
  2. Täällä toinen tomaattiaddikti :-) Ne on vaan niin parasta! Mun suosikkeja on miniluumutomaatit ja yleensä mun välipala koostuukin rasiallisesta niitä. Ja olen parantumaton organisoija itsekin. Muuton jäljiltä joka ilta olen ahkerasti selaillut pinterestia organisointivinkkien perässä jotta saisin järkättyä kaikki tavarat mahdollisimman jämptisti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja nyt niin älyttömän halpoja, joten syön sitten senkin edestä, kun talvella eivät maistu samalta ja no hintakin on niin kova, että hirvittää.

      Heh, mun murheenkryyni on kaapit, ne ei ole yhtä järjestyksessä kuin näkyvillä olevat asiat. :D

      Poista
  3. Olipahan mielenkiintoisia ja ajatuksella annettuja vastauksia. Kalakuiskaajaa en tiennyt, wau olet siis mieheni "pahin painajainen". Hauska tuo keksityt hahmot, mielestäni tosi mielenkiintoinen juttu ja osoittaa sen, että omaatte älykkään huumorintajun. <3

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti. Tää mun kalajuttu on meidän suvussa jo jonkinlainen legenda. ;D

      Hahmot on tosiaan meidän hauska oma juttu. Ei kyllä viljellä sitä kuin vain kahden kesken.

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  4. Mahtava postaus ja upeat kuvat! <3 Kesä on niin kaunista aikaa, etenkin Suomessa. Mutta hui kauhistus - en voisi oleilla huoneessa, jonne on kadonnut hämähäkki... :-( Sellaiseen kun törmää, pitää siihen säilyttää katsekontakti _koko ajan_, ennen kuin saa hätyytettyä miehen hämiksenpoisto-operaatioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta. <3

      Heh, mua ei haittaa, kunhan en näe sitä. Jos kaveri on yhteistyöhaluinen vien lehden avulla kaverin ulos ihan itse, jos on jääräpää niin sitten pitää käyttää väkitoimia. Mutta jos mies on paikalla niin nakitan homman hälle. :D

      Poista
  5. Olihan minunkin pakko kokeilla, että sopiiko se nyrkki suuhun. Ei sovi, eikä varmana näytä yhtään söpöltäkään. :'D Hienoja kuvia olet taas ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Epäilen kanssa, että oma yritykseni ei ollut yhtä söpö kuin nuoremmalla... :D

      Poista
  6. Hiljaisuus on parasta mitä minäkin tiedän, vaikka siitä ei kovin usein pääse nauttimaan. Melu ja äänet häiritsevät minua helposti, ja joskus laitan korvatulpat yöksi vähän kuin varalta, että saan varmasti nukkua rauhassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pitäisin varsinkin yöllä korvatulppia jos pystyisin, mutta tulee niin paineen tunne päähän, etten pysty. Mies osti mulle joululahjaksi kuulosuojaimet (että pystyn kirjoittamaan blogia, kun naapuri paikuttaa Cheekiä), mutta kyllä niistäkin vähän kuuluu läpi... :D

      Poista
  7. Onpa hauska postaus, voisin kopsata ja yrittää vastailla :)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus :) Minäkin tykkään hiljaisuudesta. Ja varsinkin kovat äänet oikeen vihloo päässä, kun on migreenitaipumus.
    Tosi kauniita kuvia! Kyllä nyt on taas luonto upeimmillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kovat äänet laukaisevat helposti migreenin, onneksi itsellä ei sentään sitä ole. Mutta itselle tulee niistä tosi ahdistunut olo, enkä pysty keskittymään, siihen jos vielä tulis päälle migreeni niin huh.

      Kiitos Johanna. <3

      Poista
  9. Tää oli kiva! Ja olen samaa mieltä siitä, että Suomi on todella kaunis maa juurikin kesäisin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, värit on jotain ihan mieletön ja toi valo. <3

      Poista
  10. Olipa hauska postaus :) Ihana toi hämähäkille huhuilu ^_^ Mä taas sanon aika usein "tui-tui" eläinvideoiden söpöille eläimille. Ja miestä huvittaa :D Hauska myös tuo kalakuiskaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän siis puhelen tosi paljon yksinään, se auttaa jäsentämään asioita, niin samalla menee sitten toi kaikille elukoille juttelu hyttysestä vähän isompaan elukkaan. :D Mun mummohan oli kans yksin höpöttäjä kotona, joten siitä varmaan tarttui muhunkin. Ulko-oven ulkopuolella pidän suuni visusti kiinni. :D

      Poista
    2. Hahhaa, tässäkin ollaan siis samiksia :D Tosin mä kyllä höpötän ulko-oven ulkopuolellakin, joskin VAIN töissä ja kotona ^_^ Ja töissä silloin, kun mulla on jokin ongelma ratkaistavana. Ääneen puhuminen kyllä helpottaa jäsentämisessä! Mä olen myös alkanut lukemaan tavaamalla sähköpostit ( ja blogitekstitkin ) läpi ( silleen huulilta puhuen metodilla ), koska muuten niihin jää aina joku typerä näppäilyvirhe, jota ei muuten huomaa :P

      Poista
    3. Heh, paljonhan näitä löytyis, kun joskus olisi aikaa istua kunnolla nokakkain alas? Epäilen, että aika paljon. :D

      Poista
  11. <3 Ihanat vastaukset! Kalakuiskaaja oli ihan uus juttu kyllä! :)

    VastaaPoista
  12. Tätä oli hauska lukea :D ..ja kyllä Suomi toden totta on kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. On toinen kauneus on talvella, jos on paljon lunta. Toki keväässä ja syksyssä on myös tiettynä aikana hetken oma viehätyksensä.

      Poista
  13. Ihana postaus ja tuli sieltä jotain uutta tietoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Pitää sillä tavalla vähitellen paljastella asioita itsestään, no ei vais, melkein kaikki olen täällä kertonut. :D

      Poista
  14. Tää postaus oli tosi hauska! Haluaisin itsekin toteuttaa tämän :)

    VastaaPoista
  15. Olipas kiva lukea tätä! Hauska juttu nuo teidän keksityt persoonallisuudet :D Musta siinä ei ole mitään hävettävää! Jokaisessa suhteessa on ne omat hauskat jutut, joita toiset ei välttämättä tajua. Eikä onneksi tarvitsekaan ;)

    Ps. Tosi kivat kuvat! <3

    ...ja muuten; 3 Kaverin jäätelöt on ihan parhaita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en tosiaankaan häpeä, jos häpeäisin, en olisi kirjoittanut siitä täällä. :D Meillä on muitenkin omia juttuja, mitä varmaan kaikki ei ihan ymmärtäis. :D

      Kiitos. 3 Kaverin jädet on ykkösiä, en oikeastaan syö enää muita.

      Poista
    2. Apua, mun väsyneet silmät sekoitti tuon alapuolella olevan "hävetti" tuohon ylempään :DDD Ei tarvitse varmaan enempää selittää, sä ymmärrät tämän mun "silmät ristissä"-vaiheen ;D Mutta siis joo, mä ajattelinkin, että eihän tuossa ole mitään hävettävää, jokaisella on omat juttunsa :)

      Poista
    3. :D Ihan ymmärrettävää. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives