Juhannuksen jälkilöylyt








Seuraavaan juhannukseen on sitten enää vajaa vuosi aikaa. Mahtavaa oli jälleen kerran. Meillä on perinteenä juhlia juhannusta erittäin pienellä porukalla. Kivointa on, että saan viettää sen kummilapseni ja parhaan ystäväni kanssa. Toivon, että kummilapsella on sitten aikuisena mukavia muistoja mitä muistella, sillä monet itselleni tärkeimmät muistot lapsuudesta liittyvät juurikin juhannukseen. En muista, että ilmat olisivat koskaan suosineet näin paljon, kaikkina kolmena päivänä aurinkoa ja lämpöä, eikä sadetta. Lyhythihaisella tarkeni yöhön asti. 

Eilen illalla kotiin palattua olikin sitten hyttystenpistosaldo sitä luokkaa (myrkyistä huolimatta), että päätin ottaa kutinaan ennen nukkumaanmenoa yhden allergialääkkeen. VÄÄRIN. En varmaan koskaan opi, että kannattaisi kestää kutinaa ennemmin kuin tätä lääkettä seurannutta täysin pölvästiä oloa, jossa ajatustenjuoksu on täysi nolla. Ovat vielä jotenkin pitkävaikutteisia, että saa nähdä tokenenko taas edes iltaan mennessä. Joten en nyt ala tämän enempää tällä kertaa kirjoittelemaan, kuvat kertokoon puolestaan.

Miten teidän juhannus sujui?








  1. Ihania kuvia ja meilläkin oli tosi mahtava juhannus. Perhe, ystävät, pelejä, hyvää ruokaa ja rentoutumistä. Siinä meidän juhannus näin kiteytettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina. Meillä on yleensä samat asiat kiteytettynä, mutta pelaamisen sijaan voisi vaihtaa kalastuksen. :)

      Poista
  2. Mahtavat grillisapuskat! Mekin keskityttiin saunomiseen, syömiseen ja vastarannan upeiden kokkojen ihasteluun. Eikä puremitta selvitty täälläkään, himmeet paukamat joka puolella! Mulla myös väsyttää ja vetää tiukkaan tokkuraan tietty allergialääke, onneksi toinen tuotemerkki sopii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan superhyviä, ystävä on samanlainen kulinaristi kuin minäkin. :p Musta tuntuu, että ne hyttyset on jotenkin myrkyllisempiä nykyisin, ei itselle pienenä noussut tälläisiä paukamia, sitten kun ne vähän laskeen, ne näyttää enemmän mustelmilta kuin hyttysen pistoilta. Ihan jäätävää. :/ Mä olen muutamia kokeillut, vielä pari kokeilematta, tähän asti kaikista yhtän pöhnä olo. Toivottavasti niistä kokeilemattomissa nyt löytyi vielä joku sopiva, aivot lyö niin nollaa.

      Poista
  3. Ihania kuvia :) ihan kotosalla, mies on enemmän kiinnostunut juhlimaan kavereidensa kanssa. Minä en välitä ryyppäämisestä :) joten vain päivä muiden joukossa. Ilmat oli kyllä hyvät!
    Kummitytölläsi on varmasti isompana ihania muistoja kummitädistä, eihän sitä muuta tarvitse kuin viettää aikaa yhdessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Meillä on aina asia meininki, koska lapset. :) Kummipojan kanssa on harvoin yhteistä aikaa, mutta tosta juhannuksesta on koitettu pitää kiinni, että olisi joku perinne, yleensä ne perinteet on niitä mitä sitten myöhemmin muistellaan. :)

      Poista
  4. Ihanasti sujui juhannus, osaltaan kotosalla ja sitten myös vieraillen mökillä ystävien luona. Ihania kuvia ja voi miten kaunis ilma olikaan, sen voi vielä aistia sinun kuvistasi!
    Allergialääke kannattaa muuten ottaa jo etukäteen, kun tietää mahdolliset hyttysten hyökkäykset! minä nyt olen syönyt useamman kuukauden, joten se väsymys kyllä katoaa kun elimistö tottuu. Mutta riippuu tietty siitä, kuinka tuhtia lääkettä olet ottanut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mieletön sää, kerrankin! Joku sanoi, että kerran neljässä vuodessa, joten sitten ensi vuonna untuvatakki päälle. ;)

      Kiitos allergialääkevinkistä, mulla on ihan käsikauppatavaraa, mutta silti täysin pöhnäksi vetää.

      Poista
  5. Kauniita kuvia ja mikä ihana juhannussää meitä hellikään. Tosin aurinko paistoi Kirkkonummella vain juhannuspäivänä, mutta se päivä oli täydellinen.

    Allergialääkkeet on hirveitä, eilenkin jouduin ottamaan ja hitaalla käydään. Muka eivät väsytä ja pah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihmeissäni kun lähdettiin täältä Riihimäeltä pe aamuna oli ihan usvaista, mutta pohjoisemmassa paistoi sitten jo aurinko. :)

      No niin ovat, mä en käsitä miten mikään voi saada tällaisen pöhnän päälle. :/

      Poista
  6. Tosi ihanat kuvat! Me vietettiin juhannus läheisten kanssa. Syötiin hyvin ym. oltiin vaan ja juteltiin. :)
    Toivottavasti toivut pian allergialääkkeestä! Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna. :)

      Nyt ehkä aavistus tuntuu, että ei olisi enää niin pöhnäinen olo, mutta pitkä on vaikutus, kun illalla joskus puolen yön aikaan nappasin...

      Poista
  7. Ihanasti on juhannuksen ydin noissa kuvissa, plus tietysti ihmiset! Meillä kokoonnuttiin vanhempieni mökille ja koottiin pihalle pitkä pöytä. Minä hoitelin salaatit, yksi sisko grillasi lihoja ja toinen sisko paistoi muurinpohjalättyjä. Miehet keskittyivät juomaan olutta pihakeinussa ja leikkimään koirien kanssa.

    Hirsimökissä nukkuu kuin pieni lapsi; olen aina ihmetellyt tätä hirsimökkien hyväätekevää ominaisuutta. Olisi ihan kiva saada sellainen itsellekin, mutta taitaa olla turha toivo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pysyteltiin tiukasti sisällä syömässä, hyttysiä oli vaan liikaa, muuten olis ollut ihana syödä ulkona. <3 Muurinpohjalättyjä ei ole tullut syötyä vuosiin, maistuis kyllä. :p

      Poista
  8. Juhannus meni perinteisesti kotona. Joka paikassa on niin rauhallista, että oli suorastaan mukava olla kaupungissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti kaupunki on juhannuksena ihana, pari juhannusta olen itsekin kaupungissa viettänyt, mutta nyt en moneen vuoteen. :)

      Poista
  9. Juhannus sujui hyvin, vaikka taisinkin nukkua univelkoja :D Työstressitkin onnistuin työntämään ihan taka-alalle ^_^

    Mutta tuollaiset perinteet ovat tärkeitä! Meillä on kummipojan kanssa perinteenä joka vuotinen Korkeasaari-reissu sekä itsenäisyyspäivänä kyläily ( + ruoan laittaminen ). Toivon minäkin hänelle jäävän kivoja muistoja ^_^ ( Hän täyttää 5-vuotta tänä vuonna ).

    Ootko kokeillut Telfastia? Mä olen kokenut sen hyvänä, eikä niin väsyttävänä allergialääkkeenä. Mutta jokainen reagoi eri tavalla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat perinteet teilläkin. :)

      En itseasiassa ole, jos sitä sitten seuraavaksi. :D

      Poista
  10. Ihanat juhannuskuvat ja - tunnelmat.
    Saaressa vietettiin. Syötiin hyvin ja pikkuhiljaa tehtiin sitä edelleen jatkuvaa remppaa. Ja sunnuntaina saapui pikkuväki. Rauhallinen ja kiva juhannus.
    Hyvää viikkoa Jonnalle!

    VastaaPoista
  11. Kävin kurkkaamassa juhannuskuulumiset! :) Kauniita kuvia!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives