Klassikot osa 26 – MAC Fix+


Klassikot-sarja jatkuu, tällä kertaa vuorossa hieman erilaisempi tuote. Myönnän, että minulla ei oikeastaan ollut tälle tarvetta, eikä tuote itseäni ihan hirveästi kiinnostanut. Syy ei ole siinä, että olisin ajatellut tuotteen olevan jotenkin huono vaan en ole kokenut tarpeellisena ostaa sitä, koska olen ollut todella tyytyväinen meikin kiinnityksessä ja ihoni raikastamisessa Jane Iredalen Kosteussuihkeisiin  ja Clarinsin Fix`Make-Upiin. MAC Fix+ on kuitenkin klassikko, jonka voi nähdä melkein jokaisen kauneustubettejan tai kosmetiikkabloggaajan pöydällä, joten ihan mielenkiinnosta ostin tuotteen aivan tätä juttua varten ja siksi, että pääsisin tätä vihdoin itsekin testaamaan.

MAC:in eduksi suosikkeihini on sanottava sen hinta. Tuote on pakattu riittoisaan muoviseen 100 ml:n suihkepulloon ja hintaa on vain 21,50 euroa. Kun Clarinsin 50 ml:n lasipullo maksaa 30 euroa ja Jane Iredalen 90 ml:m Kosteussuihkeilla on hintaa n. 27 euroa. Se missä tämä sitten häviää on pumpussa ja varsinkin siitä tulevan suihkeen laadussa, jolla tuote tulee ulos pullosta. Tätä pitää suihkuttaa todella kaukaa, että kasvot eivät ole täynnä isoja kosteita läikkiä. Aika turn off itselleni heti aluksi, inhoan toimimattomia pakkauksia. Lisäksi muotoilultaan Jane Iredale ja Clarins istuvat käteeni paremmin.


Fix+ tuoksu on miellyttävän raikas, ehkä hivenen sitruksinen. Raikas ja rentouttava tuoksu lämpiminä kesäpäivänä, kun iho kaipaa virkistystä. Suihke sisältää mm. ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, kurkku-uutetta, kamomillaa ja virkistävää kofeiinia. Joten tämä toimii meikin kiinnityksen lisäksi loistavasti myös kosteuttavana ihoa hemmottelevana suihkeena. 

Tuotteella saa lisätty luomivärien intensiivisyyttä, kun suihkuttelee tuotetta suoraan hieman luomivärisiveltimeen, jonka jälkeen pyöräyttää  sivellintä luomivärissä ja painelee luomelle. Jos rakastat kunnolla näkyvää ja hohtavaa foiled-look higlightingia, voit suihkaista Fix+:aa kasvoille ja kun kasvot ovat vielä hivenen kosteat, painella suihkeella kostutella siveltimellä higlighteria haluamiisi kohtiin. Lopuksi suihkuttelee vielä toistamiseen koko komeuden päälle suihketta uuden kerroksen. Tämä saa highlighterin näyttämään kasvoilla kiiltävämmältä ja intensiivisemmältä. Fix+:n avulla meikki todellakin pysyy kauemmin hyvänä kasvoilla, joten ihan ehdoton juttu rasvoittuvalle iholle ja kuumina kesäpäivinä, kun meikin kesto on todella koetuksella. Itse olen laittanut Fix+:aa myös meikkipohjan alle, jolloin sille saa iholle paremman tartuntapinnan. Sopii mukaan rantakassiin, jos kasvot kaipaavat päivän aikana piristävää kosteutta. 


Käytättekö meikin kiinnityssuihkeita?





  1. Mä käytän meikin kiinnityssuihkeita melkein päivittäin :) En tietenkään vapaalla, jos olen vain kotona, mutta melkein aina kun meikkaan, jos tiedän, että edessä on pidempi päivä. Tästä ei ole mitään kokemusta, mutta mullehan MAC on muutenkin vielä vähän kaukaisempi tuttavuus. Taisin ostaa ekat tuotteeni viime vuonna (luomiväri ja rajauskynä Toledo-kokoelmasta), mutta nekin on jääneet aika vähälle käytölle (eli melkein käyttämättä). Täytyykin ottaa se rajauskynä nyt käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän myös kotona, tykkään suihkutella tässä koneella istuessa kasvoille kosteutta tuomaan, toimii. :) Eli melkein enemmän silloin, kun mulla ei ole meikkiä. Hassua. :D

      Mulla on Toledosta ihana Barbecue-puna, joka onkin ollut ihan ahkerassa käytössä. Itsellä MACilta rakkaustuotteita on lähinnä huulipunat, niitä pitää saada aina lisää.

      Poista
    2. Mäkin käytän silloin kukkaisvesiä, kun mulla ei ole meikkiä ja suihkuttelen niitä päivän mittaan :D

      Poista
    3. Kukkaisvedet on kyllä ihania. <3

      Poista
  2. Mä en oo huomannut, että tää vaikuttaisi mulla meikin kestoon, mutta viimeistelysuihkeena toimii loistavasti! Tykkään suihkauttaa tätä puuterien päälle, jolloin se imeyttää kaikki kasvotuotteet kivasti yhteen ja lopputulos ei näytä niin puuteriselta :D Olipa vaikeesti taas selitetty. Ja tosiaan luomivärien kanssa tää on huippu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla selkeästi vaikuttaa, se jotenkin kiinnittää "naamataulun" paikoilleen. :D Ei se meikki nyt ihan iltaan muuttumattomana kestä, mutta kauemmin kuin ilman. Ehdottomasti tosiaan pehmentää tuota pintaa, ettei näytä niin puuteriselta.

      Poista
  3. Mä käytän kiinnityssuihketta aina, kun meikkiin tarvitaan kestoa. Clarins ja tämä on mun suosikit. Kovasti haluisin testata sitä Urban Decayn vastaavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole sitä UD:ta koittanut, siinä on ilmeisesti aikalailla alkoholia, joten pelkään, että se on itselle liian kuivattavaa.

      Poista
  4. Mulla on se kurkuntuoksuinen Fix+ ja suihkuttelen sitä naamaani ihan silkan tuoksun vuoksi. Tekisin niin, vaikka tuotteesta ei olisi mitään hyötyä, niin hyvälle se tuoksuu :D talvella tällaiset tuotteet ovat etenkin ihan omiaan mun kuivalle iholle. Pitäis vaan muistaa roudata joku suihke töihin myös, kun koneellinen ilmastointi kuivattaa ihoa niin älyttömästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on varmasti ihana, vaikka tää peruskin tuoksuu kivan raikkaalta. Mähän nimenomaan ruiskin huvikseni näitä, koska kosteuttavat niin hyvin ihoa koneella istuessa. :D Siis ehdottomasti yksi pullo sitten töihin mukaan, ilmastointi on jotain kamalaa iholle, jos on muutenkin jo kuivuusongelmaa.

      Poista
  5. Suihku on ärsyttävän huono ja leviää vähän miten sattuu. Alkuun suorastaan kastelin sillä naamani. Tehostakaan en osaisi itse sanoa mitään, kun meikki kestää ihan riittävän hyvin muutenkin. Mukavaa kuulautta tuo fix+ kuitenkin tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainoa kenestä pumpun suihke on täys susi, asia vähän yllätti, kun olen tottunut hienojakoisempaan suihkeisiin, eikä ne märät läntit ole kasvoilla kamalan kivan näköisiä. Mulla ei vaan meinaa edes käsivarren mitta itsellä riittää siihen, että se tulisi hienojakoisesti kasvoille. Muuten ihana tuote, mutta pakkausta voisi vähän kehitellä.

      Poista
  6. Urban Decay on mulle se paras, enkä sen takia ole juuri muita kokeillutkaan. Joskus vaan jämähtää tietyn tuotteen käyttämiseen, jos se toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että se UD on loistava, jos on vähänkään rasvoittuvampi iho, korppuihoiset valittaa, että se kuivattaa, niin voisin kuvitella, että rasvoittuvammalla toimii hyvin. :)

      Poista
  7. Mulla on käytössä Avonilta Prime and Set Spray, jota käytän iholle ennen mitään värikosmetiikkaa ja Makeup Setting Spray viimeistelyyn. PaSS:illa on selkeästi suurempi vaikutus, jonka huomasin kun unohdin sitä suihkia yksi aamu, niin iho rasvoittui selvästi enemmän kuin niinä päivinä kun olin muistanut sitä käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista, onko Avonilla nykyään kahta erilaista tuotetta? Vai onko tuo ensimmäisenä mainitsemasi se uutuus joka tuli niille vähän aika sitten? :)

      Poista
    2. Magix Prime and Set Spray on se uutuus. Makeup setting spray on ollut jo pidempään myynnissä

      Poista
    3. Kiitos tiedosta! :) Pitää kokeilla tuota uutuutta.

      Poista
  8. En Ole käyttänyt, mutta taidan muuttaa tapani😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jää aika nopeasti koukkuun, vaikka ennen ei olisi ikinä ajatellut tarvitsevansa tällaista tuotetta. :)

      Poista
  9. Olen vasta hiljakseen alkanut käyttämään. Ensimmäinen oli Avon joka oli oikein toimiva, sitten jane iredale ja nyt Clarins. Clarinsissa ihastuttaa tuoksu ja lasipullo, pidän sitä ihan eteisessä esillä, kun on niin kaunis. Tätä Mac:n tuotteesta tämä hömelö ei ole kuullut ennen tätä. Mutta hei tämä sopisi sen persikkaisen poskipunan kanssa yksiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään Clarinsin tuoksusta, mutta JI:lla on kanssa aivan ihanat, mun nenään vielä astetta kivempi tuoksumaailma, mutta pullo ei ole yhtä nätti. :) Sähän voisit tosiaan alkaa laajentamaan sun MAC-kokoelmaa. ;)

      Poista
  10. Mä käytän silloin kun muistan :D Eniten olen tykännyt Jane Iredalesta, mulle UD:n klassikkosuihke All Nighter aiheutti iho-ongelmia :P Silmäkulmaan tuli kuiva, kutiseva "psorilaikku" :( Mutta Clarins ja MAC kiinnostavat ehdottomasti! Tosin MACin suihkeominaisuus ei kyllä kuulosta houkuttelevalta..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joten jos se ei sovi sulle, niin ei se sovi mullekaan. Mä alan luottamaan tähän juttuun... :D Taidan pysyä siitä sitten kaukana. Eikös siinä ole paljon alkoholia, niin jos kuivatti?

      Poista
  11. Täytyy sanoa, että itsekin petyin suihkeeseen, joissain halvemmissakin on parempi sumute ollut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla etten ole ainoa tämän kanssa, kukaan tubettaja ei ole maininnut tosta surkeasta pumpusta, joten itselleni se oli yllätys. Kyllä tossa hintaluokassa kuitenkin odottaisi jo saavansa ihan priimaa tavaraa. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives