Parhaat – Kesäkuu`16


Niin se kuukausi taas mennä vierähti ja on aika koota yhteen kesäkuussa ihastuttaneet tuotteet. Paljon uusia juttuja tapahtui. Innostuin pitkästä aikaa kasvovesistä ja vaihdoin aamuisen kasvojen misellivesipesun ihan kunnon vaahtopesuun. Löysin maailman parhaan aurinkosuojalla varustetun kasvovoiteen, sekä tehokkaan tuotteen hyttysen puremiin. Ihastuin tuotteeseen, jonka olemassaolon olin melkein unohtanut.


ELLA BACHÈ TOMATO RADIANCE TONER

Kun löysin misellivedet reilut kaksi vuotta sitten, en ole käyttänyt kasvovesiä oikeastaan ollenkaan. Ne ovat tuntuneet jotenkin turhilta. Olin kuitenkin saanut jokin aika sitten lehdistönäytteenä Ella Bachèn Tomaattisarjan heleyttävän kasvoveden ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Ei siinä montaa päivää mennyt, kun ymmärsin, mikä vaikutus kasvovesillä on ihoon tai en tiedä onko muilla, mutta Ellan tuote teki jälleen ihmeitä. Kasvovesi tuntuu iholla kivan raikkaalta, se ei kuivata ihoa. Sisältää tällä hetkellä niin muodikkaita probiootteja. Koska tomaattisarjasta puhutaan, kasvovedessä on tietenkin myös tomaattiuutetta. Iho tuntuu ja näyttää raikkaalta ja pehmeältä, myös pienet epäpuhtaudet ovat pysyneet melkein kokonaan poissa.


DETRIA PIHKASEERUMI

Hyttyset, nuo Suomen kesän pilaajat. Voin ihan rehellisesti sanoa, että vaikka olen kasvanut maalla, en edelleenkään voi sietää hyttysiä. Minulle ei ole paarmatkaan ongelma, koska ne eivät kuivaan ihoon pure, kunhan pörräävät ympärillä. Mutta hyttyset, ne ilkimykset vain odottavat hetkeään milloin pääsevät tuikkaamaan. Lisäksi minusta on aina tuntunut, että jos istutaan porukalla ulkona niin suurin osa niistä pörrää juuri minun ympärilläni. Sille on luonnollinen selityskin, minulla raukalla on O-veriryhmä, jota nuo inhottavat inisijät himoisevat kaksi kertaa enemmän kuin esim. A-veriryhmässä olevia. Koska puremat ovat myrkyistä huolimatta vääjäämättömiä, niitä on sitten koitettava hoitaa aina jälkikäteen. Tuntuu, että mitä enemmän vuosia kuluu, sen kauemmin paukurat iholla kestävät. Juhannuksena kuitenkin otin käyttöön Pihkaseerumin hieman skeptisenä, mutta kuinkas ollakaan tämä lievittää ennätysajassa kutinaa ja laskee pahimmat paukamat muutamassa tunnissa. Selvästi myös häivyttää pistoksen jättämää punaista jälkeä. Seerumi on ohuen öljyistä, eikä se kuivata ihoa. Öljymäisen koostumuksen vuoksi tuote on todella riittoisaa. En enää suostu viettämään kesiäni ilman tätä.


GUERLAIN GENTLE FOAM WASH

Guerlainin ylellinen, kermainen ja pehmeä puhdistusvaahto on vilahtanut blogissa aiemminkin. Olen muutamana päivänä viikossa alkanut korvaamaan aamun kasvojen "misellivesipesun" ihan kunnon puhdistuotteella ja Guerlain on ollut siihen tarpeeksi hellävaraista tavaraa, enkä näin kesäaikaan ole huomannut, että iho olisi yhtään sen kuivempi kuin ennen. Voi olla, että talvella vesipesu aamuisin on unohdettava kokonaan, mutta nyt mennään näillä. Illalla käytän vaahtoa toisen vaiheen puhdistukseen. Olen tosi ronkeli vaahtojen koostumusten suhteen, mutta tämä täyttää ne kaikki: pehmeää, silkkistä, kuohkeaa, vaahtoavaa ja hellävaraista.


YON-KA HYDRALIA HYDRATING CONCENTRATE

Yon-Ka on sarja, josta minun pitäisi kirjoitella täällä paljon enemmän, sillä käytössäni on oikeastaan koko ajan jokin Yon-Kan tuote. Jostain syystä ne eivät vaan ikinä tahdo päätyä tänne blogiin asti. Tätäkin Hydrating Concentratea sain aikoinaan lehdistönäytteen, josta en koskaan kirjoittanut mitään, vaikka käytin sen tyytyväisenä loppuun. Ihastuinkin tuotteeseen niin paljon, että tämä pullo on itse ostamani. Tuotteen koostumus on todella vesimäistä ja on vaikea kuvitella, että se olisi oikeasti niin superkosteuttavaa kuin se on. Eron ihossa huomaa jo ensimmäisen levityskerran jälkeen, pehmeä tunne iholla on mieletön, varsinkin kun omistaa pintakuivan ja ajoittain kiristelevän ihon. Vaikuttavina aineina tässä hieman makean yrttisen tuoksuisessa nesteessä on käytetty kasviperäistä glyseriiniä, ruskeaa merilevää sekä maito- ja sitruunahappoja. Hevoskastanja, vadelma ja mustaherukka rauhoittavat ihoa. Lisäksi tuotteessa on iholle hyvää tekevää andioksidanttista C-vitamiinia. Sekoitan tätä usein päivävoiteen sekaan meikin alle, koska tämä auttaa meikkiä pysymään paremmin. Illalla laitan nestettä puhtaalle iholle ja sitten päälle yövoiteen- tai naamion. 


SENSAI DAY CREAM SPF 25

Sensain Day Cream mullisti täysin ajatusmaailmani siitä, millaiselta korkeahkon aurinkosuojan sisältävä päivävoide tuntuu kasvoilla. Ei enää valkoisena pyörivää maskia vaan helposti imeytyvä, tahmaamattoman pinnan jättävä unelman kevyt voide, joka myös silottaa ihon pintaa. Kunpa kaikki suojakertoimelliset voiteet olisivat kuten tämä. 

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?





Yon-ka oma, muut lehdistönäytteitä.






  1. Yon-Ka:n tuotteita olen joskus päässyt testaamaan ja ne ovat kyllä loistavia, olisi kyllä mukava verestää vuosien jälkeen muistoja tuotteista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on todella hyviä, itseäni vähän harmittaa, että unohdan niistä kirjoittaa, vaikka käytän jotain Yon-Kalta jatkuvasti.

      Poista
  2. Pihkaseerumi on varmasti oiva tuote, ehkä teepuuöljyn tapaan monikäyttöinen. En saa enää hyttysistä paukamia eivätkä ne minusta välitä, koska olen viileäihoinen, vaikkakin O-ryhmää. Nyt kuitenkin alkoi juhannuksen jälkeen nilkkoja kutittaa ja pieniä punotuksia ilmaantua jälkikäteen. Epäilin lintukirpun puremiksi.

    Olin ystäväni luona viikonloppuna ja hän kehui myös tuota tomaattikasvovettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, tykkään kun se tuntuu ainakin omalla iholla teepuuöljyä hellevaraisemmalta. Toki teepuuöljystä saa vähemmän kuivattaa sekoittamalla sitä kookosöljyyn. Lintukirput on äkäisiä, mun kimppuun ne ei onneksi ole vielä käyneet.

      Poista
  3. Olipa mielenkiintoisia tuotteita! Ja kaikki mulle vieraita :) Tuo Sensain voide houkuttelee, samoin kuin tuo pihkaseerumi, vaikka meillä onneksi hyttysiä ei ihan hirveästi ole ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos löytyi joukosta uusia tuotteita. ;) Meilläkään ei kaupungissa ole yhtään hyttysiä, mutta metsässä pyörii sitten senkin edestä. :D Sensain voide on parasta, suosittelen myös Sensain spf30 aurinkovoidetta kasvoille, siinä on ihan yhtä ihana jopa vesimäinen koostumus.

      Poista
  4. Sensain tuotteet on vienyt mun sydämeni ensitapaamisesta lähtien <3 Tuota päivävoidetta en ole kyllä testannut, kuulostaa kyllä ihanalta ja varsinkin, kun siinä on iso suojakerroin.

    VastaaPoista
  5. Yon-ka ja tomaattikasvovesi herättivät kiinnostukseni :) Heleyttävä ja aavistuksen "kuoriva" koostumus sopisi kyllä mun iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yon-Kalla on tosi ihania tuotteita. Suosittelen! <3

      Poista
  6. Tuo Sensain voide on jumalainen, tosin testannut vain kerran käteen, mutta miten se suli heti. Ihan uskomaton. Pihkaseerumia ilman ei vaan tule enää kesää ja tällä hetkellä sillä hoidetaan hyvin tuloksin Sampan hot spotia eli ihan uskomaton tuote, suosittelen kaikille.

    Ihanaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä! <3 Ai se auttoi Sampallekin, ihan mahtavaa!

      Mukavaa perjantaita Tiia. <3

      Poista
  7. Hei mitä ihmettä Pihkaseerumi! Miten se on voinut mennä ohi korvieni. Olen hyttysten herkkua joten tmä vinkki tuli kyllä tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten, sen muuten pitäisi myös hieman estää niitä syömästä, joten voi pistää myös ennakoiden. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives