Bee Lovely


Tänään tutustutaan tarkemmin Neal`s Yard Remediesin Bee Lovely -tuotesarjaan. Jos Neal`s Yard Remedies ei ole tuttu, niin se on todellakin sarja, johon kannattaa tutustua. Sillä mm. The Good Shopping Guide on listannut brändin maailman eettisimmäksi ihonhoitosarjaksi. Sarjan saama Soil Association -sertifikaatti takaa, että jokaisen tuotteen ainesosista vähintään 95% on luomuviljeltyä. Luonnonkosmetiikan kohdalla puhutaan usein myös tuote-erien laadun vaihteluvuudesta, mutta Neal`s Yard Remedies on ratkaissut tämänkin ongelman. Kaikki tuotteet tehdään edelleen sarjan omalla tehtaalla Englannissa, joten tuote-erien laatu on tarkasti valvottavissa.

Omia suosikkejani sarjalta ovat mm. Wild Rose Beauty Elixir ja klassikon asemassa oleva Wild Rose Beauty Balm.

Vartalolle tarkoitetusta Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä suositellaan jopa lapsille kolmesta ikävuodesta ylöspäin, joten ne ovat koko perheen tuotteita. Sain testattavaksi sarjasta kolme tuotetta, joista paljastuikin aivan erilainen tuoksumaailman kuin mitä olen aiemmin käyttämissäni sarjan tuotteissa tottunut. Yhdellä sanalla: HURMAAVA.


BEE LOVELY BATH & SHOWER GEL

Koska omasta taloudesta löytyy vain suihku, en päässyt testaamaan Bath & Shower Gelin ominaisuuksia kylpykäytössä, mutta tätä voi siis lisätä myös pari pumppausta kylpyveden sekaan. Tuote on pakattu näppärään pumppupulloon, joka saa minulta aina plussaa. Nimensä mukaisesta tämä on koostumukseltaan geeliä, itse kuvailisin sitä pehmeäksi juoksevaksi hieman jellymäiseksi hunajaksi, mielleyhtymä oli ainakin välitön. Sisältää kosteuttavaa hunajaa, mutta tuoksu tuotteeseen tulee mandariinin- appelsiinin eteerisistä öljyistä. Tuoksu on samaan aikaan sitruksisen raikas, mutta hivenen myös hunajaisen makea. Suihkugeeli muodostaa yhdessä veden kanssa iholle pehmeän vaahdon ja pesee ihon puhtaaksi. Ei kuivata vaan käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä.


BEE LOVELY HAND CREAM

Olen joskus nimennyt Absolutionin Korjaavan käsivoiteen suosikikseni, mutta nyt taisi löytyä senkin voittaja. Kummasti nämä käsivoidesuosikit löytyvät aina luonnonkosmetiikan puolelta. Bee Lovely sarjan Hand Cream tehtiin aluksi vain Limited edition -tuotteeksi, mutta sen suosio oli niin suurta, että eihän siinä auttanut muu kuin valmistaa sitä pysyvään valikoimaan käyttäjien vaatimuksesta. Enkä kyllä käytettyäni enää ihmettele miksi. Jos vertaan tätä toiseen suosikkiini Absolutioon, heti paremman tästä tekee koostumus, joka on täyteläisempää. Siitä huolimatta voide imeytyy käsiin välittömästi, kun olet saanut sen hierottua. Voit aloittaa tietokoneella näpyttelen saman tien, ilman, että näppäimistö tahriintuu. Kosteuttaa erinomaisesti ja sitruksinen raikas tuoksu on koukuttava. Pieni tuubipakkaus on helppo kuljettaa käsilaukussa. Bee Lovely Hand Creamin lisäksi Neal`sin valikoimista löytyy myös ruusun ystäville Wild Rose Hand Cream.


BEE LOVELY BODY LOTION

Body Lotion on koostumukseltaan paksuhkoa emulsiota. Niin kuin kaikki luonnonkosmetiikan vartalovoiteet, jotka eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita myös tämä pyörii hetken iholla levityksen aikana valkoisena, mutta uppoutuu kuitenkin lopulta sukkelasti ihoon. Pinta ei tunnu yhtään tahmealta vaan iho tuntuu ravitulta ja pehmeältä. Tuoksu on sama kuin muissakin sarjan tuotteissa ja iholle jääkin levityksen jälkeen pehmeä tuoksu, joka ei ole liian voimakas. 

Neal`s Yard Remedies tuotteet löydät Elevenin verkkokaupasta täältä. Isänpäivään toki on vielä reilut pari kuukautta aikaa, mutta katselin, että Elevenillä on miesten Neal`s Yard Remedies tuotteita kampanjahinnoilla tämän kuun loppuun asti. 



Tuotteet pr-näytteitä. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa klikkauksista rahallista korvausta.






  1. Onpa tyylikkäät putelit:) Olen Neal's Yards Remediesin tuotteita joskus katsellut, mutta tarkempi tutustuminen on jäänyt tekemättä. En ole hoksannutkaan, että näitä saa Eleveniltä. Ruusun tuoksun ystävänä Wild Rose -käsivoide olisi minulle ihan passeli. Olen vähän mummo tuoksujen suhteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään, että teema tulee ulkoasusta jo selväksi. Eleveniltä tosiaan saa tilattua, helpottaa meitä, jotka halutaan shoppailla netin kautta. Neal`sin ruususarja on kyllä kokonaisuudessaan todella ihana, hoitava. Eikä mummossa mitään pahaa ole. ;)

      Poista
  2. Niin kauniit kuvat ja postaus, nuo kuvat tuovat todella esille Neil's Yardin upeuden. On niin vahva tunneside sarjaan, sillä luulenpa, että silloin 14-vuotiaana kun ostin Lontoosta näitä, oli ihan ensimmäisiä sellaisia wau kosmetiikkaostoelämyksiä. Sarja on vaan täydellinen. <3

    Kaunista päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia!

      Ymmärrän tunnesiteen, aina noihin ensimmäisiin omiin ostamiin tuotteisiin syntyy tunneside. Sille ei vaan voi mitään. Sitä paikkaa ei ihan heti tulla viemään sydämestä. :)

      Mukavaa maanantaita Tiia!

      Poista
  3. Mulla oli tuo suihkugeeli ja se oli <3! Tuoksumaailma oli ihana, ei liian tymäkkä vaan just sopiva. Tuo mehiläistensuojeluaspekti on myös lähellä sydäntäni, vaikka pelkäänkin kaikkia pistäviä hyönteisiä. Mutta on ne vaan tärkeitä työläisiä joita ilman maapalloa ei olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, jotenkin jo se hunajamainen koostumus on koukuttava. Mä en pelkää, mutta ei pistävät hyönteiset mitenkään mukavia ole, jos ne ihan korvan viereen tulee pörrään. Mä aina juttelen niille, että menepäs nyt pois, ettei käy huonosti. Yleensä tehoaa. :D

      Poista
  4. Tämä merkki on ollut ostoslistalla jo pitkään. Ehkäpä testaan sellaista matkakokoista pakkausta, jossa myytiin suosituimpia tuotteita. Mehiläisten suojelu on kyllä hyvä juttu, koska tuntuu, että tänä kesänä on ollut pörriäisiä melko vähän ja ovathan nämä todella tärkeitä pikku otuksia ympäristölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi matkapakkaukset on just hyviä testaukseen, niihin on yleensä kerätty juurikin sarjan suosituimmat tuotteet. Neal`s Yard Remediesin tuotteet on yleensä tosi riittoisia, joten pienestä pakkauksestakin riittää pitkälle. :)

      Poista
  5. On kiinnostavan tuntuinen sarja! Näitä voisinkin kokeilla. Mulla kuluu tosi paljon käsirasvoja ja vartalovoiteita, kun oon niin kuivaihoinen. Kiva löytää uusia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että tykkäisit tuosta käsivoiteesta ja vartaloemulsiosta, todella kosteuttavia molemmat, mutta eivät kuitenkaan liian "tuhteja". :)

      Poista
  6. En ole koskaan tätä sarjaa testaillut, mutta olen pyöritellyt monta kertaa käsissäni. Tämä houkuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten äkkiä kokeilemaan! Kroppatuotteista on helppo aloittaa. <3

      Poista
  7. En oo aiemmin törmännyt tähän sarjaan. Kuulostaa tosi herkullisilta tuotteilta nämä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovatkin herkullisia, varsinkin tuoksu on tosi koukuttava. :)

      Poista
  8. Onko kokemusta Eleven verkkokaupasta, minkälainen palvelu siellä on, onko luotettava verkko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On luotettava. Pari kertaa tilannut ja molemmilla kerroilla paketti on tullut n. viikossa perille, jos on ollut viikonloppu välissä. Tuotteet ovat myös olleet hyvin pakattuina. Lisäksi kannattaa liittyä verkkokaupan postituslistalla, koska sitä kautta tulee viikottain tosi hyviä tarjouksia, esim. viime viikonloppuna kaikista Shiseidoista sai -20%, mikä on todella hyvä ale.

      Poista
    2. Kiitos Jonna! Huomasin myös tuon alen. Shiseido on laadukas. Elevenin kattaus on varsin laaja, meni himpun pää sekaisin. NYR on hyvä luonnonsarja, sen tuotteita tässä metsästän : )
      Aurinkoa päivääsi!

      Poista
    3. Ole hyvä! Siellä on vaikka mitä, ja kivasti sellaisia, mitä muualta ei välttämättä saa esim. Bliss, jossa on muuten tosi kilpailukykyiset hinnat, itselläni kun ei ole mahdollisuus kovin usein Kicksiin tai Stockalle mennä, missä niitä myytäisiin. NYR:ssa on jotenkin tosi kiva ja erilainen tuoksumaailma ja varsinkin seerumit mitä olen sarjalta kokeillut on olleet tosi hyviä.

      Aurinkoa sinnekin, vähän pilviseltä näyttää, mutta huomiseksi on luvattu parempaa!

      Poista
  9. Palasin vielä: Totta, minulle täysin uusia tuotesarjoja useampiakin tarjolla. NYR on tutumpi. Kokeile kasvoöljyä, puhdistavaa naamiota, vartaloöljyä sekä kasvovesiä. Huippuja, tai no, minun iholle sopivia.

    Jokaisesta tuotesarjasta pitää osata maiskutellen napata ne hyvät yksilöt. Toisessa on putsarit parempia, toisessa taas seerumit ja voiteet. Paljon hutiostoksia en itselleni salli : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Kasvoöljy ja kasvovesi itseasiassa löytyy, mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan. Puhdistavaa naamiota monet kehuu, joten se varmaan ehdoton hankinta tulevaisuudessa.

      Juurikin noin teen itsekin, monesta sarjasta käytössä juuri niitä hyväksi havaittuja tuotteita. Hinta/laatusuhteen on myös aina kohdattava! :)

      Poista
  10. Bee Lovely kuuluu minunkin suosikkeihini :) Käytin toissa talvena pari pulloa tuota vartalovoidetta, ja käyttäisin edelleen jos ei olisi niin kova hinku kokeilla aina kaikkea uutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanaa, harmi, että maailmassa on liian monia, joita haluaisi kokeilla. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives