Lancôme L`Absolu Rouge


L`Orealilla ilmeisesti luetaan blogiani ja siellä tiedetään huulipunahulluuteni, sillä viime viikolla postissa tipahti Lancômen maahantuojalta mukavaa postia. 

"Huulipunan tulee kimaltaa kuin jalokivi." Tokaisi Lancômen perustaja Armand Petitjan jo vuonna 1937, tältä pohjalta on kehitetty myös legendaarista L`Absolu Rouge -huulipunaa vuodesta 1990 lähtien. Nyt 25 vuotta myöhemmin L`Absolu Rouge kokee ehkä suurimman uudistuksensa historiansa aikana. Itse kiinnitin uudistuneissa huulipunissa ensimmäiseksi huomioni kauniin korumaisiin kiiltävän mustasta metallista tehtyihin hylsyihin. Eleganttia hylsyä koristaa tietenkin Lancômen ikoninen tyylitelty ruusu. Kun pakkauksen päädyssä olevaa ruusua painaa korkkiosa pompsahtaa irti. Aivan mielettömän nerokas systeemi mielestäni, vaikka itse jouduin hetken pohtimaan, että mitenkäs tämä avataan, koska en ollut aikaisemmin tällaiseen törmännyt. ^_^


Huulipunia tulee markkinoille kolmella erilaisella koostumuksella: sheer - läpikuultava, cream - voidemainen ja matte - matta. Koostumuksethan vaikuttavat yllättävän paljon siihen, miltä saman sävyinen huulipuna näyttää huulilla. Mattakoostumus antaa intensiivisen vaikutelman, kun taas läpikuultava koostumus sopii erinomaisesti arkimeikkiin, voidemainen koostumus on elegantti ja näyttää huulilla klassisen hienostuneelta. 

Tuotenäytepakkaus sisälsi kivan valikoiman punia ja pääsinkin sen avulla kokeilemaan läpi erilaiset koostumukset. Yhteensähän näitä punia tulee Suomessa markkinoille tällä viikolla kerralla 39 sävystä koostuva valikoima, joista varmasti jokainen löytää oman lempisävynsä- ja koostumuksensa.


Caprice  – Klassinen punainen. Ei varmaan epäilystä, että tämä oli saamista sävyistä ehdoton suosikkini.

Nuit & Jour – Herkkä sävy, joka näyttää hylsyssä minulle nudeja vierastavalle jopa pelottavalta. Mutta huulilla tämä yllätti, sillä sävy taittuu vienosti vaaleanpunaiseen ja näyttää hienostuneelta.

Pourquoi Pas? – Viaton hempeä pinkki.

Rose Lancôme – Upea liilaan taittava vaaleanpunainen, sävy joka sopii menestyneelle naiselle. Tämä oli näistä toinen suosikkini. Oli muuten hauskaa, että kun kokeilin sävyä huulille, minulle tuli tästä jotenkin mieleen Lancôme ja kaikki, mitä brändi edustaa. Kun aloin kirjoittamaan tätä juttua, katsoin vasta siinä vaiheessa punan nimen, se olikin hyvin osuva mielikuviini. 

Kaikkien punien koostumus oli pehmeästi ja helposti levittyvä.. Tuntuma huulilla oli hyvin satiininen ja kosteutetun oloinen, eikä edes mattapuna tuntunut yhtään kuivattavalta. Kesto on hyvä, ruokailun jälkeen punaa joutuu toki korjailemaan. Tuoksu on hedelmäisen marjainen.

Onko Lancômen huulipunat tuttuja? Aiotteko käydä katsastamassa uudistuneet punat?

Suositushinta:
Lancôme L`Absolu Rouge -huulipuna  37€

Punat lehdistönäytteitä.



  1. Onpa näihin puniin tulossa upee sävyvalikoima! Lancomelta mulla on tainnu ainoostaan olla kiiltoja tähän mennessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ja tykkään, että myös koostumuksia on erilaisia. Itsellä on myös ollut vain Shine Lover ja Rouge in Love -punia, mutta näit L`Absolu Rouge -punia ei ole ennen tätä ollut ollenkaan. Ihastuin kyllä kovasti, huulituntuma sen verran kiva. :)

      Poista
  2. Lempparipunaisesi sopii sinulle todella hyvin!
    Lancomen huulipunia olen tullut hankkineeksi hyvin harvoin, jostakin syystä eivät ole houkutelleet. Nytkin on laatikossa vain yksi nude, sinänsä kaunis talvikäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, varsinkin tuo cream koostumus liukuu tosi pehmeästi huulille. Käys kurkkaan nää uudet, lupaa, että huokuttaa, ainakin koostumukset on loistavia ja tuo hylsy on noissa todella innovatiivinen ja paljon tyylikkäämpi kuin se entinen, joka ei itseenkään oikein iskenyt.

      Poista
  3. Ihanat punat, tosi kivat sävyt <3 Rakastan Lancomen punia ja huulipunia nyt yleensäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukapa ei huulipunia rakastaisi? <3 Itsellä on ollut lähinnä Lancômelta Shine Lovereita ja Rouge in Love -punia, joten oli hauska tutustua näihin. Uusittu ulkoasu on napakymppi, sillä vanhat hylsyt näissä punissa ei ollut niin mieleeni ja kaipasikin jotain ylellisempää ja raikkaampaa. :)

      Poista
  4. Tuo punainen on aivan todella upea!!! Jopa mä voisin uskaltaa kokeilla sitä, vaikka yleensä punaisia vähän arastelen! :D Lancomen punista ei ole mitään kokemusta, mutta täytyy tutustua näihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi upea, sopis sullekin tai no se on sellainen sävy, millainen punainen pitäisi olla jokaisella. :)

      Poista
  5. Lancomen punista on paljonkin kokemusta ja kiilloista ja vaikka mistä. Lancome on varmaan ihan suosikkeja selekosmetiikan saralla ollut aina. Olisiko se isän vaimo jotenkin siihen koukuttanut, kun on niin kauan kuin muistan käyttänyt Lancomen kosmetiikkaa ja näyttää aina vaan todella nuorelta.

    No mutta puniin, ooh mitkä hylsyt, rasia ja ihan täydellisesti omaan makuun sävyt. Täydellisyyttä, syvä ihastunut huokaus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juice Tubesit, sä varmaan muistat ne kans. <3 Tykkäisit myös Shine Lover -punista. :)

      Poista
  6. Hienon kuuloinen tuo avaamistapa, pienet yksityiskohdat ovat aina loistavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeasti hauska. Blondina meni toki hetki, ennen kuin tajusin tekniikan. :D

      Poista
  7. Kauniit hylsyt ja upeita värejä. Tuosta 39 sävyn kokoelmasta löytyisi varmaan mullekkin oikea sävy. Useinmiten käytän Nude, mutta tuo punainenkin on tosi ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät nudesta, niin tuo Nuit & Jour voisi olla sun makuun. :)

      Poista
  8. Hei Jonna, onko näissä punissa Lancomelle tyypillinen voimakas tuoksu ? Kyselee HennaA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan Shine Lover, Rouge in Love -punissa ei ole mun makuun mitenkään nenään leijumaan jäävä tuoksu, musta näissä on saman voimakkuuksinen. Esim. Guerlainin punissa on musta enemmän tuoksua kuin näissä. Marjaisen hedelmäisen vivahteen kuitenkin erottaa kyllä, kun hylsyä haistaa.

      Poista
  9. Tuo Caprice on kyllä herkullisen punainen :)

    VastaaPoista
  10. Voi kun on ihania sävyjä. Täällä kanssa huulipunafriikki. Mihinkään ei voi mennä ilman, että huulet olisi punattu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mulla ainakin olo on tosi "alaston" ilman räväkkää huulipunaa. :)

      Poista
  11. Voi ei! Pitääpä nopeasti käydä hamstraamassa lempisävyä, jos ei ei olekaan jatkossa valikoimassa. Mutta ainakin saa varastoon halvalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että tästä uudistuksesta voisi olla hyvä vinkata aika pikaisella aikataululla, ihan tuon sanomasi vuoksi. Varmaan just niitä vanhoja hylsyjä tulee löytymään alelaareista tulevaisuudessa, sitä ei tiedä kuinka kauan. Toivottavasti ehdit vielä hakemaan! :)

      Poista
  12. Multa löytyy parikin punaa ja olen tykännyt :) Ja kyllähän nämä täytyy nyt ainakin käydä katsomassa, Caprice ja Rose Lancome ovat eritoten ihastuttavat. Nyt tänä syksynä onkin huulipunafriikeillä hyvät apajat ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on vain Shine Lovereita ja Rouge in Love -punia, häpeäkseni tunnustan, että näit L`Absolu Rouge -punia ei ole ennen ollut, niin en osannut vanhoihin verrata, mutta uusitut vaikutti loistavilta. :) Mietin just ihan samaa, toinen on naamiot, en ole tässä ehtinyt vielä laskea moneltako merkiltä niitä tulee. ^_^

      Poista
  13. Hiplasin noita hylsyjä vaikka kuinka kauan <3 Nyt meinaan viikonlopun aikana tutustua näihin oikein ajan kanssa. Sävyt ovat ihanat ja noista 39 pakosti jokainen löytää omansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti löytää, Rose Lancôme on muuten näistä ihan sun sävy. ;)

      Poista
  14. Olen vannoutunut Lancome fani ollut vuosia ellen jo vuosikymmeniä :) Lähes kaikki ihonhoitotuotteeni ovat Lancomen ja näihin puniin olen aina ollut rakastunut. En edes uskalla katsoa mun huulipunavarastoon monta Lancomen punaa siellä on! Tuo punainen on super hyvä väri. L`Absolu Rouge on suosikki - pysyy hyvin mutta ei silti kuivata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau, todellainen Lancôme-fani. Itselläni on ollut jonkun verran Lancômen ihonhoitoa, mutta ehdottomasti enemmän meikkejä vuosien aikana.

      Poista
  15. Lancôme, tuttu juttu. Punat ovat erittäin laadukkaita. Mielestäni värikosmetiikka heillä laadukkaampaa kuin ihonhoitotuotteet, niissä ei oikein hinta/laatusuhde toimi. Samaan hintaan saa parempiakin tuotemerkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi tästä asiasta samaa mieltä. En ole vielä löytänyt Lancômelta sellaista ihonhoitotuotetta joka saisi sukat pyörimään jaloissa, kerron, jos sellainen tulee joskus vastaan. Sen sijaan värikosmetiikassa on moniakin tuotteita, joita ostan säännöllisesti.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives