Klassikot osa 29 – Nuxe Huile Prodigieuse


Monet blogiani alusta asti seuranneet varmaan muistavat, että Nuxella ja minulla on pitkä historia. Yhtä pitkä historia on myös minulla ja Nuxen Huile Prodigieusella*, joka täyttää tänä vuonna huikeat 25 vuotta. Se oli ensimmäinen ostamani Nuxen tuote lähes 15 vuotta sitten. Siksi onkin itseoikeutettua, että tämä maailman kuulu ja kulttituotteeksi noussut öljy pääsi vihdoin mukaan Klassikot-sarjaan. 

Nuxehan on ranskalainen ihonhoitosarja, joka käyttää tuotteissaan luonnosta peräisin olevia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai eläinperäisiä ainesosia. Tällä hetkellä Nuxe on Ranskassa apteekkien kolmanneksi myydyin sarja ja Huile Prodigieuse on Ranskan apteekkien myydyin öljy. Sitä onkin myyty vuosien aikana yli 20 miljoonaa pulloa. 

Juhlavuoden kunniaksi Nuxen neliskanttinen öljypullo on puettu asuun, joka on kunnioitus Nuxen kotikaupungille Pariisille. Näkyvällä paikalla pullossa on tietenkin myös Eiffel-torni, tuo kuuluisa rakkauden symboli. 


Nuxen kuivaöljy on 97,8% luonnollinen, se sisältää 30%:a kasvisöljyjä mm. hasselpähkinä, kamelia, macadamia, manteli, purasruoho- ja mäkikuima-öljyjä sekä E-vitamiinia, jotka hoitavat kuivaa ihoa. Öljyssä on todella ylellinen, jopa hieman parfyymimainen tuoksu. Itseasiassa minusta tämä tuoksuu todella paljon samalta kuin Guerlainin Terracotta Le Parfum. Liekö tuoksu saanut vaikutteensa Nuxen kuivaöljystä? ^_^

Kuivaöljy on monikäyttöinen tuote. Sitä voi käyttää kasvoilla, vartalolla ja hiuksissa. Itse sutaisen tuotetta kesäpäivinä hiuksiin, silloin kun haluan vältellä iholle suihkautettavia tuoksuja. Samalla kun öljy hoitaa hiuksia, se antaa ihastuttavaa trooppista tuoksua. Perinteisestä öljystä on olemassa myös kullanhohtoinen versio, joka onkin yksi lempituotteitani kesäisin säärille, sekoitan sitä myös meikkivoiteeseen pari tippaa, jolloin öljy antaa kasvoille ylimääräistä kaunista hehkua. 


Onko Nuxen kuivaöljy tuttu?


*Tuote PR-näyte.



  1. Ei ole tuttu siinä mielessä, että olisin Nuxen kuivaöljyä käyttänyt. Tykkään kasvoöljyistä ja käytän jojobaöljyä tällä hetkelllä yhtenä osana iltarutiinia.
    Nuxen pullo on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikille öljyille ihonhoidossa aina peukku ylös! Ihan ehdottomia. :) Tää on tosiaan juhlavuoden Limited Edition pullo, näitä LE-pulloja tulee aina toisinaan myyntiin ja ne on erilaisia kuin ne normit.

      Poista
  2. Mulla Nuxe-öljy odottaa vielä korkkaamista hyllyssä 😊 Kasvorasvoina ja sy-voiteena mulla on tällä hetkellä Nuxe Prodigieux anti-fatigue-tuotteet ja niiden tuoksu on huumaava 💓 Himotus-ja ostoslistalla onkin ehdottomasti Nuxe Prodigieux Le Parfum 👃💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prodigieux-sarjan tuotteet ovat ihania! Se tuoksu olisi kyllä hyvä, eikös se tuoksunutkin aika paljon tälle öljylle? :)

      Poista
  3. Luulin tämän olevan hajuvesi, onneksi luin tekstin. :D Ei ole yhtään tuttu, ylipäätään kuivaöljyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullostahan tosiaan voisi luulla, että kyseessä on tuoksu. :D Kuivaöljyt on tosi kivoja, itse en tykkään koko kroppaan niitä käyttää, mutta kasvoille, decolteelle, käsivarsiin ja säärille todella kiva tuote. Tosin tää menis tuoksunsa puolesta musta jopa kevyenä tuoksuna, jos ei halua varsinaista tuoksua iholleen laittaa. :)

      Poista
  4. On tuttu öljy, pullo korkattu ja suihkutettu : )
    Muistan, kun koneessa lentoemolle jäi vain yksi pullo enää kärryihin ja mietin, ostanko vaiko en. Emo meni ohi ja tuli takaisin kahvikärryjen kanssa jolloin minä kysyin, "jäikö Nuxen öljy vielä myymättä" ja ostin viimeisen pois, kertoi, että on ollut lennon myydyin tuote, joten minulla kävi flaksi, mutta, enpä pitänytkään tuotteesta.

    Sinänsä ihan OK tuntuinen iholla, jäi pehmeä pinta, mutta tuoksu on aivan kaamea. Pidän enempi emulsiomaisemmasta koostumuksesta vartalovoiteissa. Joten yksi pullo riitti eikä enää Nuxea : )
    Tiistaiterkuin,
    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska tarina Hannele! Tuoksuhan on voimakas ja se varmasti jakaa mielipiteitä, itselle se on sellainen ultimate beach-tuoksu, hieman kuin Guerlainin Terracottakin. :D

      Poista
  5. Ei ole tuttu muuten, kun sinun blogin kautta :)

    VastaaPoista
  6. Tykkään erittäin paljon Nuxe kosmetiikasta ja tuo kuivaöljy on ihana iholla. Kärsin kuitenkin kuivasta ihosta, niin öljyt juuri kosteuttaa, ettei tarvitse raapia pitkin päivää. Ihan parasta mm. säärikarvojen ajelun jälkeen. Tuoksu on sellainen, että sitä rakastan, mutta ajoittain kaipaan myös vaihtelua.

    Wau tuo limited edition pullo on todella upea, noita olisi kivaa keräilläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limited edition -pullot on vuosien aikana olleet näissä tosi makeita. Tykkään tuosta Pariisi-teemasta, mikä niissä useissa on ollut. :)

      Poista
  7. Ei ole muuten tuttu, kuin että olen aiemminkin lukenut siitä. Kiinnostaa kyllä kovasti. Onko se tuoksu kuinka voimakas? Mietin vaan migreenin kannalta. Tekis mieli kyllä joskus ostaa testiin. Kaunis tuo uusi pullo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aika voimakas, sellainen, että kyllä se muutamaksi tunniksi iholle jää, sitten haihtuu. Esim. jos illalla laitan suihkun jälkeen niin nukkumaan mennessä vielä tuoksuu, mutta aamulla enää ei. Jos on migreenialtis, niin suosittelen kokeilemaan ensin jossain kaupassa, jos mahdollista. Tästä on olemassa myös pienempi pullokoko, jos epäilyttää.

      Poista
  8. Tää tuli viime joulun alla Glossyboxista, mutta ollut avaamattomana koko vuoden, en vaan oo osannut käyttää tätä. Kiitos vinkeistä, jospa nyt vihdoin korkkaisin tän käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, nyt ne kaikki herkut käyttöön sieltä kaapin perukoilta. :D

      Poista
  9. Mulla on minipullo sitä hohtavaa kuivaöljyä, voitin sen Oot meikannut-Annan blogin arvonnasta. Vielä en ole sitä korkannut, en tiedä säästänkö suoraan ensi kesään. Tätä perinteistä kuivaöljyäkin on pakko jossain vaiheessa kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästä ihmeessä tai sitten pikkujoulukauteen, jos sulla on se hohtava, se on vaan niin ihana decolteella ja säärissä, toki sitä voi sekoittaa pari tippaa myös meikkivoiteiseen, mutta sä et ehkä halua sitä. ;)

      Poista
  10. En voi uskoo et tää on mulla vieläki kokeilematta! Pakko päästä ainaki tuoksuttelemaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy nyt ihmeessä ainakin tuoksuttelemassa, luulen, että pidät tuoksusta! :)

      Poista
  11. Ostin muutama vuosi sitten tämän öljyn, kun luin paljon kehuja. Kauan meni, ennen kuin aloin pitämään tuoksusta, mutta siihen kyllä lopulta ihastuu ikihyväksi! Itse öljylle en niin paljon käyttöä keksinyt, mutta suihkautin sitä usein käsiin pesun jälkeen ja nautin sitten tuoksusta. En tiedä, miksen halunnut käyttää sitä kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on voimakas, vähän sellainen, että siitä joko tykkää tai ei.

      Poista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. I've heard good things about this nuxe huile prodigieuse product. Going on my wish list now!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives