Parhaat – Syyskuu`16


Tällaisen kuukausittaisen vakiopostauksen tekeminen on aina yhtä hauskaa, sillä joka kerta tuntuu, että kuukausi on mennyt entistä nopeammin. Nyt mietin, että mihin katosi ihana syyskuu? Viikonloppuna alkaa lokakuu, mikä on varmasti masentavin kuukausi vuodesta yhdessä marraskuun kanssa. Onneksi lokakuun alkua sentään tulee piristämään eräs ystäväni, jota en ole nähnyt pitkään aikaan. Sen lisäksi onneksi on mitä odottaa, nimittäin joulu. ^_^

Syyskuussa ihastuin uusiin orgaanisiin kangasnaamioihin, suihkuttelin raikasta mistiä. Löysin kivaa vaihtelua ainaiselle Sensain ripsivärilleni. Ihastuin kivipuuteriin, joka sopii takuulla myös kaikista kalpeimmalle iholle. Kasvoilleni levittelin voidetta, joka ihastutti hieman erilaisella tuoksumaailmallaan ja hellävaraisuudellaan.


ORGAID ORGANIC SHEET MASK

Vihdoin markkinoille on alkanut tupsahtelemaan myös näitä luonnonmukaisia sheet maskeja. Orgaid on amerikkalainen brändi, jonka naamiot sisältävät luomuainesosia. Naamioissa ei ole käytetty hajusteita, eikä täyteaineita. Naamiot valmistetaan Ecoderma-materiaalista. Se on hengittävä materiaali, joka koostuu kuiduista ja luonnollisesta hydrogeelistä. Omia suosikkejani ovat juurikin tämä hyaluronihappoa, puhdistavaa taikapähkinää ja B3-vitamiinia sekä rauhoittavaa aloe veraa sisältävä Anti-Aging Moisturizing Mask, joka tekee ikääntyvästä ja kosteutta janoavasta ihosta pehmeän. Toinen ehdoton suosikkini on Greek Yogurt & Nourishing Mask, joka on pumpattu täyteen kreikkalaista luomujogurttia, joka rauhoittaa ihoa todella tehokkaasti. Naamioita voi ostaa yksitellen tai kuuden kappaleen pakkauksissa, jolloin hinta on halvempi. 


SENSAI SILK SOOTHING CREAM

Sensai Soothing Cream on varmasti yksi hellävaraisimmista Sensain voiteista. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. valkopaju-uutetta sekä silkkiuutetta, jotka suojaavat ihoa. Koostumus on voiteessa pehmeän kermaista, tuoksu on tässä Silk-sarjassa hieman omanlaisensa, ei raikas vaan sellainen hieman pehmeän makea, ihan kuin sokeroitua kermavaahtoa. Voide on pitänyt välillä helposti ärtyvän ihoni pehmeänä ja auttanut kivasti ihon punoitukseen, jota minulla usein esiintyy.


JOE BLASCO PURISTEPUUTERI

Monista varmaan puristepuuterit ovat ihan out, mutta minä kannan niitä edelleen uskollisesti käsilaukussa. Itse haluan välillä paikkailla meikkiä puristepuuterin avulla, mutta silloin on syytä pitää huoli siitä, että puuteri on erittäin hienojakoista ja hyvin ihon sulautuvaa, ettei ala näyttämään päivän aikana siltä, että olisi upottanut päänsä jauhosäkkiin. Monet kalpeat eivät tahdo löytää välttämättä tarpeeksi vaaleaa sävyä itselle, mutta Joe Blascon No Color-Finish on täysin väritön valkoinen puuteri. Valkoisuudesta huolimatta väri sulautuu kaikille ihon sävyille. Puuteri on erittäin hienojakoista ja se jättää iholla samanlaisen utuisen kauniin pinnan kuin sarjan irtopuuterikin. Tykkään myös pakkauksen mukana olevasta pehmeästä vipasta.


SHISEIDO FULL LASH VOLUME MASCARA*

Sain mascaran lähes vuosi sitten maahantuojalta PR-paketissa. Monet teistä varmaan tietävät ongelmani ripsivärien kanssa, joten en vain tullut tarttuneeksi siihen. Sitten Minna kehui tuotetta blogissaan. Muistin sen olemassa olon ja ajattelin voittaa epäluuloni. Kaarevalla sopivan kokoisella harjalla saa todella kivat ja näyttävät ripset. Antaa ripsille pituutta ja tuuheutta. Tyyliltään tämä on hieman 38-mascara, mutta ei ihan kuitenkaan. Joten pysyvyys on minullakin hyvä. Itselläni loppupäivää kohti tuote ei suttaa silmänalusia mustiksi, mutta alkaa toisinaan murenemaan, mutta murut ovat kuitenkin helppo pyyhkiä pois. Itselleni kiva arkipäivän ripsari, mutta jos haluan koko päivän siistinä pysyvän tuotteen valitsen edelleen jonkin Sensain 38-mascaroista.


JANE IREDALE LEMONGRASS LOVE HYDRATION MIST*

Jane Iredalen Limited Edition-mististä kirjoittelinkin teille jo heti tuoreeltaan. Se on ollut senkin jälkeen todella kovassa käytössä. Kuulen ravistaessa, että pullo alkaa olemaan pian puolivälissä. Sitruunaruohoöljyä sisältävä kosteussuihke on ollut aivan loistava tuote ilmojen viilentyessä rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Mikä oli teidän syyskuun suosikkituote? Löytyikö joukosta kiinnostavia tuttavuuksia?





*Shiseido ja Jane Iredale PR-näytteitä, muut omia.






  1. Upeita tuotteita ja kauniita kuvia<3

    Minulla on aina puristepuuteri mukana ja muutenkin tykkään siitä paljon enemmän kuin irtopuutereista ylipäätään. En ole irtopuuteria koskaan tuntenut omakseni, vaikka sellaistakin joskus käytän.

    Minun tämän kuukauden suosikkini ovat Natura Siberican kasvonaamio ja Medik8-retinolseerumi. Kumpikin on ihan parhaita löytöjä ever.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä oli tuossa pitkään kausi etten käyttänyt irtopuutereita ollenkaan, nyt olen niihin osaksi taas palannut, mutta arkimeikin saatan kiinnittää edelleen ihan puristepuuterilla. :) Itselläni on tuosta Medik8:sta retinolia sisältävä sy-voide ja se on hirmu hyvä!

      Poista
  2. Joe Blasco on vaan niin huippu ja tuo jane iredale mist, aah. <3 Monta ihanaa. Kaunista päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahtava, eipä tarvi kenenkään miettiä sopiiko tämä väri minulle, kun sopii kaikille. :)

      Poista
  3. Kiitos - tämä postaus tuli kreivin aikaan! Olen etsinyt sopivaa rauhoittavaa mistiä käytettäväksi erityisesti hot joogan jälkeen kasvojen punoittavaa ihoa rauhoittamaan, joten käyn testaamassa tuon Iredalen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Iredalen suihke on meidän kaikkien rapunaamojen pelastus. :D Itsellä punoittaa tosi helposti lämpötilan vaihteluista, joten talvella ihan must. :)

      Poista
  4. Puuteri vaikuttaa aivan ihanalta! Musta on tulossa kovaa vauhtia puuterifriikki, haha! Täytyy käydä tutustumassa siihen kaupassa, kivipuuterin ostamisen saisin itselleni perusteltuakin :D

    Mun suosikkini on ollut Clarinsin meikinkiinnityssuihke. Se on ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Parasta on se, ettei kenekään tarvitse miettiä omaa sävyä tai todella vaaleaihoisten onko liian tumma, kun väri on valkoinen, joka ei kuitenkaan kasvoilla näytä siltä. :D Meinaatko, että kivipuuteria ei löydy vielä varastosta? :p

      Clarins on kyllä ihana, toinen pullo jo itsellä menossa.

      Poista
    2. Löytyy kivipuuteri, mutta liian tummana :D Ja sitten on toki Huerlainin, mutta se oli enemmän meikkipuuteri, vaikka kivipuuterina se mulle myytiinkin :D Oon nyt suosinut enemmän irtopuutereita, nuorempana kivipuutereita. Mutta kivipuutereissa on nykyään sen verran hienojakoisia yksilöitä, että oon alkanut himoita niitä :D

      Poista
    3. No sit sä kyllä ilman muuta tarvit uuden. :D Tää on ihan silkkiä, niin hienojakoista, Sensailla on kanssa, mutta tää on universaalimpi väri. :)

      Poista
    4. Apua, kirjoitin tuon vastaukseni nopeasti junassa, Huerlain, hahhahhaa :'D Varmaan ehkä ymmärsit, että Guerlainia tarkoitin xD Mutta juu, tätä aion kyllä ehdottomasti käydä tsiikailemassa vähän lähempää, tällainen universaali sävy kyllä kiehtoo :)

      Poista
    5. Ymmärsin! Niin selvä näppisvirhe, kun on kirjaimet vierekkäin. :D Uus brändi Huerlain, pitäiskö alkaa kehitteleen? :D

      Poista
  5. Puristepuuteri on mullakin silloin tällöin paikallaan meikin korjailussa, näppärämpi kuljettaa laukussa kun ainaiset mineraalipuuterini. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti on näppärämpi laukussa kuin mineraalipuuterit! :)

      Poista
  6. Täälläki ihmetellään mihin tää kuuksus on menny.. En voi uskoo et kohta on jouluki! :D

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoisia tuotteita, varsinkin tuo ripsiväri. Mun tämän kuun suosikki taitaa olla The Body Shopin piparminttu jalkarasva. Se on mulle uusi tuttavuus. Ihanan raikastava mun helposti väsyville ja kipeille jaloille. Tykkään! :)
    Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Siksi vähän kyselen, kun saan aina itse samalla vinkkejä hyvistä tuotteista. ;)

      Poista
  8. Toi naamio on sellainen joka eniten kiinnostaa.

    Oikein hyvää torstai päivää sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio on ihan mielettömän hyvä!

      Ihanaa päivää sinnekin. :)

      Poista
  9. Tuo ripsiväri on yksi mun suosikeista! Mulla varmaan jo kolmas käytössä :D Mua alkoi nyt kiinnostamaan tuo Joe Blascon puuteri. Mäkin kannan joka päivä kivipuuteria mukana, jolla korjailen meikkiä päivän mittaan :) Mistit on myös ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, pysyy mullakin, jos ei mitään ääriolosuhteita ole. :D Blascon puuteri on jotain ihan parasta. <3

      Poista
  10. Mulla on myös aina puuteri mukana käsilaukussa (kiillonpoistolappujen lisäksi). Tein eilen tilauksen Sokokselle, koska 3+1 päivää. Mulla oli jo tuo Shiseidon mascara ostoskorissa, mutta jätin sen pois sillä en raaskinnutkaan ostaa sitä. Mun lempparimascara on Sensain kolmekasin Volumising-versio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans laput, mutta puuteria ilman en tulis toimeen, hyvä puuteri ei ala yhtään näyttää tönköltä vaikka lisäilisikin päivän aikana.

      Poista
  11. Orgaidin naamiota olisi kiva testata, mutta se on aika tyyris. Olen viime aikoina käyttänyt erilaisia korealaisia naamioita ja ihan Garnierinkin kangasnaamiota, joka yllätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, kuuden kappaleen pakkauksessa jonkun verran edullisempia, mutta ihania vaikka pari kertaa kuussa hemmotteluun. <3

      Poista
  12. En ole kuullutkaan tuosta Blascon puuterista. Muista valkoisista puutereista olen kuullut, ja käytän itse YSL:n Blur-puristetta sekä By Terryn ja Mufen irtopuuteria. Niitä kun tupsuttelee kostealla sienellä, saa tasaisen kauniin pinnan kasvojen keskiosaan. Sillä tavalla en tarvitse koskaan puuteria päivän mittaan edes nenälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellähän on myös Blascon väritön irtopuuterikin käytössä, samoin byTerry on tuttu, Lancomen Blurissa on se huonopuoli, että en saa sopimaan siihen neliskanttiseen rasiaan sellaista vippaa mistä pitäisin, niin en voi kantaa mukana, koska en haluta siveltimiä raahata kassissa. Tosin blotterazzilla saa kans puuteriakin hyvin levitettyä, jos haluaa. :) Itseni on pakko korjailla, varsinkin nenänpielet alkaa kiiltämään päivän aikana ja otsa.

      Poista
  13. Orgaidin sheet maskit jäi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
  14. Sheet maskien ystävänä toi Orgaid kiinnostaa kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Tehot näkee jo yhdellä käyttökerralla! :)

      Poista
  15. Minuakin kiinnostaa nuo sheetmaskit, mutta olen jäänyt odottamaan sopivaa tarjousta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrettävää, varsinkin Biodellylla saattaa usein olla jostain tuotteista -20%, joten sitä kyllä kannattaa kyttäillä. :D

      Poista
  16. Minäkin käytän puristepuuteria, se kulkee aina mukana! Ja vaikka en käyttäisikään, se pitää silti aina olla mukana. ;-) Blasco vaikuttaa mainiolta, täytynee tutustua tarkemmin, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, joskus voi olla päiviä etten pistä, mutta sitten iskee paniikki, jos puuteria ei olisikaan mukana, kun sitä tarvitsee. ;)

      Poista
  17. Tuo maski kiinnostaa kovasti ja täällä yksi joka kantaa edelleeen kivipuuteria mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio on todella ihana, kolmea eri olen käyttänyt ja tykännyt kaikista. Kivipuuteri taitaa olla vähän meidän vanhempien ihmisten juttuja, liekö jäänteitä teini-iästä? :D

      Poista
  18. Tuo JI:n suihke on varmaan hankittava, toivottavasti niitä saisi I love me -messuilta! Blasco kiinnostaa myös, se on ilahduttavasti nimittäin eläinkokeeton merkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana. Blasco tosiaan on eläinkokeeton, jos sellaista hakee. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives