The ride or die natural skincare


Menin taannoin innostuksissani lupaamaan, että teen The Ride or die TAG by Jaclyn Hillin myös ihonhoitotuotteista. Koska luvattua tuli, niin eihän sitä voi perua. Homma osoittautui haastavammaksi, mitä kuvittelin. Ongelma oli se, että ihonhoito on todella laaja alue. Lisäksi luonnonkosmetiikkaa ja normaalia olisi ollut väärin lähteä vertaamaan keskenään, varsinkin, kun käytän molempia. Niinpä ensimmäinen jako tapahtui siinä, että päätin tehdä postaukset sekä luonnonkosmetiikan ja muun kosmetiikan ihonhoitosuosikeistani erikseen. 

Seuraava hankaluus oli sitten se, että olisin voinut valita suosikkiseerumini erilaisiin tarpeisiin, samoin voiteet jne. Oli pakko rajoittaa ja valita vain ne, jotka vaan toimivat itsellä parhaiten ja joita ostan aina lisää, koska ne ovat niin hyviä. Muuten näistä postauksista olisi tullut niin pitkiä, että näitä ei olisi kukaan jaksanut lukea. Yritin valita mukaan kokonaisvaltaisesti erilaisia ihonhoitotuotteita, samalla kaavalla tullaan menemään myöhemmin myös toisessa ihonhoitosuosikit postauksessa. Monen tuotteen kohdalla minulla oli myös toinen yhtä vahva suosikki postaukseen ja arvoinkin viime hetkiin asti tuotteet käsissäni kumman otan. Näiden tuotteiden kohdalla mainitsen myös sen toisen suosikkini, koska lopulta ihan viimeinen fiilis ratkaisi sen, kumpi tuotteista lopulta päätyi tähän postaukseen. Kaksi tuotteista oli niin uusia tuttavuuksia, että käytössäni ovat edelleen PR-näytteet, merkitsen ne postaukseen *-merkillä. Molemmat ovat kuitenkin niin vakuuttavia tuotteita, että tulen hankkimaan niitä varmasti lisää. Toista minulta löytyykin jo kaapista täysinäinen pullo. Muut tuotteet ovat omiani, joista moniin olen alun alkaen tutustunut blogin kautta. Linkkaan tuotteiden nimistä postauksiin, jos olen niistä aiemmin blogissani kirjoittanut. Vihdoin kuitenkin itse asiaan ja niihin ultimaattisiin suosikkeihini luonnonkosmetiikan ihonhoidosta.

1. PUHDISTUSTUOTE

Mossa Cleansing Crème-Mousse voitti täpärästi. Toinen vaihtoehto tähän oli Esse Sensitive Cleanser, valitsin kuitenkin Mossan, koska siinä on niin voittamaton hinta/laatusuhde. Tuotteessa on jännittävä emulsion ja vaahtomaisen putsarin välimaastossa oleva koostumus. AHA-hedelmähappoja sisältävä valkoherukka kirkastaa ihoa ja tämän todella huomaa aktiivisessa käytössä. Tuotteessa on kirpeän raikas tuoksu, eikä se kuivata ihoa. Putsari joka käy kaikkiin tilanteisiin.

2. MISELLIVESI

Gamarde Eau Micellaire Douceur oli ehdoton ykkönen, eikä tähän syntynyt minkäänlaista kilpailua. Valintani oli selkeä, sillä Gamarde on paras käyttämäni luonnonkosmetiikan misellivesi. Lasipullo on arvokkaan tuntuinen, mutta myös hieman pelottava käsissä. Suuttimesta suihkuttelen tuotetta vanulapulle ja jännittävä jopa hieman lapussa vaahtoava koostumus poistaa kaiken meikin helposti, myös vedenkestävän. Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Misellivesi on miltein tuoksuton.

3. KASVOVESI

Dr. Hauschka Tasapainottava Kasvovettä (ent. Kasvovesi Spezial) olen käyttänyt jo vuosia lukemattomia pullollisia. Aloitin käytön jo paljon ennen kuin aloin pitämään blogia. Vaikka olen kokeillut kymmenet kasvovedet vuosien aikana, tämä on edelleen paras. Tuote on tarkoitettu rasvoittuvalle tai sekaiholle, silti jostain syystä se toimii myös omalla pintakuivalla iholla. On aina toiminut. Nimensä mukaisesti se tasapainottaa ihoa ja tekee siitä kirkkaamman. Itse suihkin tuotetta suoraan pullosta kasvoille ja painelen sen puhtain käsin ihoon. Käytän kasvovettä myös meikin päällä. 


4. TEHOTIIVISTE

Florame Moisturizing Face Concentrate on tarkoitettu kosteusköyhälle iholle tehoseerumiksi. Se tasapainottaa ja hoitaa ihoa, kosteustehot ovat ihan uskomattomat. Erittäin kevyt geelimäinen koostumus tuntuu raikkaalta iholla. Itse lisään tämän tuotteen päälle usein toisen seerumin ja kosteusvoiteen tai sitten kosteusvoiteen ja öljyn, jonka jälkeen ihosta tulee jo yhdessä yössä mielettömän pehmoinen.

5. SEERUMI

Esse Probiotic Serum oli selvä valinta. Harvasta tuotteesta voi sanoa, että se antaa oikeasti näkyviä muutoksia ihoon jo parissa päivässä, no tämä antaa. Siksi se onkin jokaisen maksamansa euron arvoinen. Probiotic Seerumia suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti, vaikka pari kertaa vuodessa vahvistamaan ihoa. Tuoksu on toffeemainen ja koukuttavan makea. 

6. ÖLJY

Supermood Youth Glo Radiance Oil kiri postaukseen, mutta tähän oli toinenkin vaihtoehto Mia Höytön Lempeä UniSupermood vei kuitenkin voiton tällä kertaa. Tykkään siitä, että tuote on pakattu 15ml:n pulloon, koska öljyt ovat aina riittoisia, joten tämän saa varmasti käytettyä loppuun. Pipetillä tuotetta on helppo annostella se muutama tippa, jota sitä tarvitaan kerralla. Yhden olen jo kuluttanut, nyt aloittelen toista. Ruusunmarja- ja puolukansiemenöljyä sisältävä seerumi tuntuu iholla täyteläiseltä. Se korjaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa todella tehokkaasti. 

7. SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Naturativ ecoAMPOULE 5 Serum* on edelleen yhtä hämmentävän hyvä kuin heinäkuussakin. Koska koostumus on seerumia, voisi kuvitella, että tämä ei kosteuta tarpeeksi, mutta ei. Naturativ on yksi tehokkaimmin kosteuttavista sy-tuotteista mitä olen koskaan käyttänyt. Koska koostumus on ohutta, tämä toimii loistavasti meikin alla. Sopii hyvin myös herkkäsilmäisille.


8. KUORINTA

Esse Cocoa Exfoliator vei voiton nenän mitalla. Toinen vaihtoehto oli Supermoodin Youth Glow The Luxury Peel. Esse voitti, koska kuka nyt voisi vastustaa kaakaon tuoksua? Herkullista kuorintaa rakastaa myös mieheni. Kuorivina aineina kuorinnassa on sakkaroosihiukkasia, jotka työskentelevät yhdessä syötävän herkullisen kaakaon kanssa. Samalla kuorinnan sisältämät öljyt kosteuttavat ihoa. Ihosta tulee tällä kirkas ja tasainen. Jopa oma herkkis nahkani kestää tätä mekaanisesti kuorivaa kuorintaa kerran viikossa.

9. NAAMIO

Gamarde Masque Crème Kosteuttava kasvonaamio sopii kaikille ihotyypeille rasvoittuvaa ihoa lukuunottamatta. Täyteläisen koostumuksen omaava naamio kosteuttaa tosi tehokkaasti pintakuivan ja hilseilevän ihon. Vaikutusajaksi suositellaan 10 minuuttia, mutta itse olen pitänyt naamiota todella ohuena kerroksena yönkin yli. Annan sen vain hetken imeytyä ihoon ennen nukkumaan menoa. Sopii silti myös hyvin 10 minuutin pikanaamioksi, jos ihon kuivista kohdista haluaa nopeasti eroon. 

10. KASVOVOIDE

Mia Höytö Ihana on nimensä mukainen voide. Täyteläinen, silti kuitenkin kevyt voide sopii hyvin myös meikin alle. Tekee mattaisen pinnan, joka on oiva tartuntapinta meikille. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti mustaherukansiemenöljyn avulla. Kaurauute rauhoittaa. Tartun tähän usein varsinkin kesällä, kun iho ei tarvitse niin paljon kosteutta kuin talviaikaan, jolloin mieluummin valitsen Unelman.


11. MONITOIMITUOTE

Neal`s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm* ihmevoiteella voi suorittaa monia erinäisiä asioita. Balmia voi käyttää yönaamiona kuten minä teen, voiteena, pakkasvoiteena, ihon puhdistukseen... ihan mihin ikinä keksitkään. Sisältämänsä A-vitamiinin ansiosta tämä on todella tehokas korjaamaan, pehmittämään ja kiinteyttämään ikääntyvää ihoa. Purkin takana on pelottava säilyvyysaika: vain kolme kuukautta avaamisesta. Voin kertoa, että tätä tuotetta ei riittoisuuden vuoksi saa siinä ajassa mitenkään käytettyä, jos et ala koko kroppaan levittelemään. Itse olen pitänyt tuotetta pimeässä ja viileässä, se on edelleen viiden kuukauden jälkeen täysin kunnossa. Suosittelen kuitenkin tarkkailemaan tilannetta, koska tuote on niin luonnollinen, että se pilaantuu nopeasti. 

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai teidän suosikkeja?



*Naturativ ja Neal`s Yard Remedies PR-näytteitä, muut omia.





  1. Tuo Dr.Hauschka on huippu, tykkään siitä valtavasti. Neil's Yard my love. <3 Esse kiinnostaa myöskin. Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan paras, oikeasti kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Huomaa nopsaan myönteiset vaikutukset, kun sitä käyttää. Neal`s on neal`s . :) Esseltä löytyy huippujuttuja, odotan, että mitä sä tykkäät tosta kuorinnasta. :)

      Mukavaa päivää sinne!

      Poista
  2. Ääää, mä haluan nämä kaikki! <3 Huippupostaus! Tätä oli niin kiva lukea. Järkyttävää, mutta mulla on näistä kokemusta ainoastaan Dr. Hauschkan kasvovedestä :D Osa näistä on kyllä jo listalla, eli kokeilla aion! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli mieleinen postaus. Meillä on selvästi todella erilaisia tuotteita käytössä luonnonkosmetiikan saralta. :D

      Poista
    2. No yllättävää, mutta on! Tosin onhan mulle nuo sarjat tuttuja, mutta kaikkiin noihin tuotteisiin en ole vaan ehtinyt vielä tutustua :)

      Poista
    3. Jos tekisin tän vuoden päästä niin osa tuotteista voisi olla hyvin eriä, koska vuodessa yleensä ehtii jo hyvin tutustua taas uusiin. :)

      Poista
  3. Vain Mossan putsari on tuttu :D Mutta Gamarde on tehnyt muhun ison vaikutuksen ja tekisi mieli perehtyä tarkemminkin merkin tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan putsar on hintaansa nähden loistava. Gamarde on itselle tosi rakaskin sarja, uskon, että tuotteiden mineraalivesipohja on niiden tehokkuuden salaisuus. :)

      Poista
  4. Dr. Hauschka on ainoa vanha tuttu. Muut ovat minulle tavoittamattomissa, mutta on ihana pelkästään lukea asiantuntevia postauksiasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :)

      Itseasiassa Mossa on koko porukan halvin tuote reilun kympin, myös Gamarden misellivesi on melko edullinen tuote, mutta toki sitten muut arvokkaampia.

      Poista
  5. Näistä Mossa on tuttu, tällä hetkellä testissä. Kaunis pullo jonka sisällössä ei ole moittimista, päinvastoin. Ihanan jännä tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä tuote kuvaa kyllä Mossaa hyvin. On myös tehokas. :)

      Poista
  6. Ekan kuvan tuotteet, eli Mossa, Gamarde ja Hauschka ovat tuttuja mulle. Ja kaikki ovat sellaisia, joita voisin ostaa uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kaikki kolme loistavia. :) Varsinkin Hauschkaa ja Gamardea olen käyttänyt jos monta pullollista. Mossa on vähän uudempi tuttavuus, joten vasta toinen pullo menossa.

      Poista
  7. Beauty balm on tuttu ja ihana. :) Gamarden misellivedestä tykkäsin myös, kun sitä yhden pullon joskus käytin. Muita en ole käyttänyt, vaikka tuttuja nimeltä ovatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beauty Balm on kyllä tosi ihana monitoimituote. Gamarden misellivesi vaan puhdistaa parhaiten kaikista, vaikka monia muita misellivesiäkin olen kokeillut. :)

      Poista
  8. Mielenkiintoisia nämä tuotteet, mutta kaikki kokeilematta:) Tuo Esse on kyllä alkanut kiinnostamaan enenmmän aina vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esse on kyllä erilainen ihonhoitosarja, tosin probiootit ovat nyt todella in ja muiltakin sarjoilta alkaa tulla samaan nojaavia tuotteita. :)

      Poista
  9. Yhdyn Miahan, suorastaan ahmin tän postauksen :D Ja mullekin kelpaisi kaikki, pl. Dr.Hauschka joka on mun iholle valitettavasti epäsopiva sarja :( Gamarden misellivettä olen ainoastaan näistä käyttänyt ja Essen kuorintaa. Floramen tehotiiviste ja Gamarden naamio alkoivat totisesti kiinnostaa, samoin tuo sy-voide sekä Supermoodin öljy! Mossan putsarikin taisi nyt mennä kokeilulistalle ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :D

      Dr. Hauschka on sellainen mitä olen jutellut ihmisten kanssa, että toisille se sopii loistavasti, mähän käytän sitä aina, kun haluan rauhoittaa ihon, koska toimii nopeasti, mutta sitten toisilla on taas tuote ongelmaa mitä sullakin sarjan kanssa. :( Floramen tehotiiviste on loista, varsinkin hinta on tosi kohdillaan siinä. <3

      Poista
  10. Heh, jos innostuksissasi lupasit jatkoa niin myös innostuksessa täällä luettiin jatkosta 😀 Hyvä juttu että olit jaotellut ihonhoitokategoriat, näin ollen on enemmän luettavaa ja mahdollisesti kokeiltavaa jos oikein innostuu jostain merkistä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kive kuulla! Koitin tosiaan jakaa niin nuo kategoriat, että olisivat selkeät ja tuotteita ei kuitenkaan tulisi aivan älytöntä määrää, vaikka olisi voinut olla mielenkiintoinen, mutta ei sitä olisi kukaan jaksanut lukea. :)

      Poista
  11. Kiitos Jonna mielenkiintoisesta blogista - olen löytänyt sen vasta n. kk sitten, mutta olen kyllä lukenut jo ison määrän vanhoja postauksia puhumattakaan uusista ☺. Tämä oli tosi kiva juttu. Miten tuo Essen seerumi, voikohan sen hankkia yksinään ko. sarjasta vai onko tehokas ainoastaan Essen voiteen tai sarjan muiden tuotteiden kanssa? Onko sinulla kokemusta? Tietysti hyvä olisi käyttää varmasti sarjaa mahd.laajasti.
    Minulla on myös iho suht. hyvässä kunnossa, joten se puhuttu wow-efekti ei synny kaikilla hyvilläkään tuotteilla. + 40 v. iho tarvitsee kuitenkin koko ajan tehokkaita tuotteita ☺.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piia ja kiva kuulla, että olet löytänyt blogini. :)

      Essen probiootteja sisältävien seerumien kanssa (postauksen seerumi on tällainen) suositellaan käytettäväksi aina Essen omia prebiootteja sisältäviä voiteita, koska tuotteet yhdessä saavat ihon pH:n pysymään opitimaalisena, voiteissa on myös probiootteja, joten ne ikäänkuin täydentävät mikrobipopulaatiota iholla. Esim. säilöntäaineita sisältävät voiteet tuhoavat juuri nuo hyvää tekevät probiootit saman tein.

      Ymmärrän hyvin tuon, että nelikymppisellä ei enää ne wow-efektit kovin helposti näy. Itse olen vanhentuessa huomannut sen, että yhä harvemmat tuotteet tuon aiheuttavat, kun vielä kolmenkympin alkupuolella tuntui siltä, että melkein mikä tahansa voide tai seerumi sai sen aikaan. Nyt selvästi vaaditaan jo tehokkaampia otteita. :) Tosiaan Essen seerumia suositellaan käytettäväksi kuurina joten 1 seerumi ja yksi voide, riittävät yhdessä helposti pariin parin kuukauden mittaiseen kuuriin vuoden aikana. Essen tuotteissa on melko pitkä säilyvyys, joten samoilla tuotteilla saa vielä toisenkin kuurin suoritettua. Probioottista seerumia ei suositellakaan jatkuvaan käyttöön.

      Oikein ihanaa viikonloppua!

      Poista
  12. Kiitos paljon! Jos etsisi lähimmän Esse-hoitolan ja aloittaisi siitä ☺. Jään innolla odottelemaan uusia juttujasi ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen just tuota, siellä he osaa tuon seerumin pariksi valita sitten sinun iholle sopivan voiteen kumppaniksi. :)

      Poista
  13. Kiva kuulla, että Mossan putsari on hyvä :) Mulla se odottelee vielä käyttöön ottoa. Itse tykästyin Mossan miselliveteen, joka on aivan ihana aamupuhdistuksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä. Misellivesi on kans kiva, mutta ei yhtä hyvä kuin Gamarde. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives