Urban Decay Venom – Pois mukavuusalueelta


Joskus tulee sellainen fiilis, että on poistuttava mukavuusalueelta. Huulipunissa mukavuusalueeni on pieni: oranssia tai lämmintä punaista, siinä kaikki. Nuo sävyt vain tekevät ihostani ja ilmeestäni hehkuvan, heti jos siitä lipsutaan, alkaa yleisilme menemään vaisummaksi ja jopa kovaksi.

Varmaan kaikki jo tietävät, että Urban Decay julkaisi elokuussa kerralla 100 sävyä huulipunia. Itse en valitettavasti lanseeraustilaisuuteen kutsusta huolimatta päässyt, mutta minulle lähetettiin jälkeenpäin muutamia sävyjä testattavaksi. Joukossa oli niitä, joissa varmasti koen oloni varmaksi, mutta jostain syystä katseeni kääntyi välittömästi Venomiin*. Jos kosmetiikkablogeja luette, niin olette pistäneet merkille, että Pandemonium on ollut se puna, joka on saanut eniten "julkisuutta". Se näyttää upealta Annalla, Ilonalla, Salkalla, Elisalla, Marilla ja Kiralla vain muutamia mainitakseni. ^_^ Ihailen sävyä mielelläni muiden blogeissa, mutta omille huulille? Joo tai siis ei. Koen siniseen taittavan violetin itselleni hyvin pelottavana sävynä. Pandemonium ei ole saanut kovin hääppöisiä arvosanoja Temptaliassa, koska sen levittäminen ei ole huulille sieltä helpoimmasta päästä, sen sijaan Venom saa Temptalialla suitsutusta saaden arvosanaksi korkeimman A:n Pandemoniumin tyytyessä C+:n.


Tätä taustaa vasten odotin huulipunalta täydellistä koostumusta, mutta oliko se sellainen? Koostumuksiahan Urban Decayn huulipunista löytyy peräti kuusi: comfort matte, mega matte, metallized, sheer, sheer shimmer ja cream. Venom kuuluu cream-kategoriaan. 

Huulipunaa kuvaillaan kirkkaaksi luumuksi. Minusta se on kylmä ja syvän marjaisa pigmenttinen sävy, jossa on todella hienovaraista pinkkiä sekä violettia shimmeriä. Shimmer on niin pientä, että sitä ei oikeastaan edes huomaa huulilla. Se tuo kuitenkin punalle upean kiillon ja saa sen näyttämään eri sävyiseltä riippuen siitä, missä valossa sitä katsoo. Kuvissa puna näyttää huulilla syvän marjaisalta, mutta livenä Venom näyttää mielestäni paljon enemmän violetiltä. 

Huulipuna levittyy kuin silkki huulille. Ei kuivata. Vaikka koostumus on cream, tämä jättää yllättävän vähän minkäänlaisia tahroja kuppien tai lasien reunoihin. Pientä toki mutta vähäisempää kuin odotin. Lisäksi väri on tähän koostumukseen todella pysyvä. Pysyy huulilla helposti kahdeksan tuntia, jona aikana toki alkaa kulumaan hieman, mutta se tapahtuu kauniin tasaisesti. Pienen syömisen jälkeen huulipunan kuntoa ei välttämättä heti tarvitse tarkastaa peilistä.

Totuushan on se, että tämä sävy ei sovi minulle. Se ei tuo ihostani parasta hehkua esiin, mutta hieman violettinä se kuitenkin istuu vihreänruskeiden silmieni sävyyn ja sillä tavalla se vaan jotenkin sopii toimii kasvoillani edes auttavasti, että pystyn sitä silti kantamaan epäsopivuudesta huolimatta. Tykkäänkin Venomista kovasti ja sävy on päätynyt huulilleni jo useaan otteeseen. Joskus vain on poistuttava mukavuusalueelta ja rikottava rajoja, kosmetiikka on ehdottomasti helpoin paikka toteuttaa se. 


Joko olette tutustuneet Urban Decayn huulipuniin? Säväyttikö Venom?


*Huulipuna PR-näyte.







  1. Itseltä löytyy Venom mutta siinä "vanhassa mallissa" eli revolution lipstickinä. Sävy on tosi kaunis mutta en vain ole oppinut käyttämään sitä. Pitäisi varmaan kaivaa sävy takaisin esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös tosi hyvän laatuinen, ei muuta kuin käyttöön, on jotenkin ihan täydellinen sävy syksyyn. :)

      Poista
  2. Tosi kiva sävy, sopii etenkin syksyyn. :)

    VastaaPoista
  3. Upea sävy ja näyttää todella hyvältä sulla :)

    VastaaPoista
  4. Minun silmiini sävy on todella kaunis, täydellinen syksyn ruskaan ja sopii sinullekin 😊 Jos jalat vievät tänään Sokokselle niin täytyypä käydä katsastamassa. Olen haalinut jo liudan samansävyisiä huulipunia mm. Zuiilta, kovasti ovat käytössä 👄💓💄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään sävystä todella paljon itse, upea näin syksyllä. Zuiin punat ovat luonnonkosmetiikasta ihan omia lemppareita. <3

      Poista
  5. Näyttää ihanalta sun päällä! Rakastan todella luonnollista silmämeikkiä ja voimakasta huulipunaa, vaikka itse kallistunkin tekemään juuri päinvastoin. En ole jaksanut innostua Vice punista ehkä sen takia, että niitä on lanseerattu aivan hurja määrä! Pitänee kuitenkin käydä katsastamassa tämän postauksen jälkeen. xx

    Laura - Laurantaina beauty blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää look on mua, itsehän skippaan silmämeikin kokonaan, on mulla noissakin kuvissa hieman kullanhohtoista luomiväriä, mutta ei muuta ripsivärin lisäksi. :D

      Kieltämättä tulee vähän sellainen paljousahdistus, jos menee 100 punan eteen seisomaan. Pitäisi tehdä netistä etukäteen vähän tutkimusta, mitä sävyjä lähtisi ständin edessä kokeilemaan. :)

      Poista
  6. Sävy on upea sinulle, mutta itsekin kyllä pitäydyn punissa, joissa olo on kotoisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon helpompi olla, kun on sellainen puna, että on varma olo sen kanssa. :)

      Poista
  7. Mielenkiintoinen sävy, koska tämä näyttää ihan kahdelta eri punalta näissä huulikuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, itseasiassa jos netistä etsii kuvia, niin puna näyttää jokaisella vähän erilaiselta, mikä tekee siitä juurikin uniikin ja mielenkiintoisen. :)

      Poista
  8. Ihana! :) Pandemonium oli sellainen, joka jäi omaankin mieleeni kummittelemaan - mutta omistaessani MACin Heroinen (joka on varmaan mun lempparipuna evör) päätin jättää sen hyllyyn. Oikein hyvin sopii sulle tuo <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta MAC:in Heroine on nätimpi kuin Pandemonium, vaikka näyttää sekin upealta. Mut tää on vaan mun mielipide. :D Onneksi UD:lle noita sävyjä piisaa muitakin. :p

      Poista
  9. En ole tutustunut UD:n puniin, ehkä joskus? Ei vaan ole tarvetta uusille huulimeikeille. Minusta tämä sävy näyttää hyvältä sinulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti joskus, ei nää ainakaan hinnalla ole pilattuja. ^_^

      Kiitos! <3

      Poista
  10. Minusta sävy varsin nätti, ei ollenkaan liian "raju" :)
    Kunhan saan raahattua itseni CitySokoksen UD-pisteelle voisin tsekata löytyisikö sadasta sävystä jotain minullekin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti löytyy sadasta joku nätti ja mieleinen! :)

      Poista
  11. Mun mielestä sopii sulle tosi kauniisti! Värikosmetiikalla saakin leikkiä ja kokeilla, aina saa pestyä pois, jos on liian "epämukava" olo. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo nää on helppo pestä pois, jos siltä tuntuu! :D

      Poista
  12. Mun mielestä tää sopii ihanasti sulle! Mutta tiedän, ettei se epämukavuusalue ole aina se helpoin alue :P Ja ehdottomasti aion kyllä hankkia lisää Vice-punia, vaikka se Pandemonium onkin haastava levittää, olen kyllä ihastunut tähän punakonseptiin :D Vielä kun osaisi sitten valita, minkä muun sävyn sitten valitsisin xD Siellä oli kyllä tosi upean korallin sävyisiäkin punia, samoin punaisia ja oransseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä mä en nyt sitten ole enää niin arka tän kanssa. Jos se ei sovi mulle niin ainakin se sopii mun silmiin. ^_^

      Hah, toi valinnanvaikeus on paha, mulla ei ole vielä kertaakaan HKI ollessa ollut niin paljon aikaa, että olisin voinut mennä ajan kanssa hiplaan punia ständille, takuulla joku tarttuis mukaan, jos olisi aikaa mennä. :D

      Poista
  13. On kyllä kaunis sävy syksyyn. Ja totta joskus on vain poistuttava mukavuusalueelta, se voi yllättää iloisesti <3
    Tuo huulipunan kestävyys on muuten kiitettävää luokkaa!

    Ihanaa iltaa Jonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti itse käyttäisin tätä syksyllä, erilaisella hipiällä omistettu voi käyttää milloin vain. Cream-koostumus ei välttämättä ole sieltä kestävimmästä päästä, mutta nämä kestää.

      Ihanaa iltaa sinnekin S! :)

      Poista
  14. Todella kiva sävy, ja höpsis, hyvinhän se sulle sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään! Kiitos, sopii se mun silmiin. ;)

      Poista
  15. On jotenkin ihan mieletön silmiesi sävyn kanssa, oikeat syyssävyt. <3 Näytät todella kauniilta. En ole niin vielä UD meikkeihin kallistunut, mutta nuo punat ovat hylsyjä myöten ihan mahtavia ja 20e ei ole paha hinta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmien kanssa toi sävy just sopii, mutta ihonsävy riitelelee sitten ahnaasti vastaan. :D Noiden punien koostumukset on ihania, lisäksi hinta ei tosiaan ole paha.

      Poista
  16. Venom on ihana, ostin sen mun "täydelliseksi syyspunaksi" tälle vuodelle. Tosin mulla se ei todellakaan pysy ilman korjailua. Alla MACin pohjustaja ja parina UD:n samansävyinen rajauskynä, taas oli aamulla smoothiepillin levynen kolo alahuulessa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mä en käytä alla mitään pohjustajaa ja pysyy hyvin, useita tunteja.

      Poista
  17. Väri näyttää sulla tosi hyvältä! Katselin UD:n valikoimaa Oulun Sokoksella viikonloppuna. En keksinyt suuresta huulipunavalikoimasta yhtään sävyä, jota olisin halunnut testata edes kädelle. Ihan outoa, mutta ei vaan sytyttänyt, vaikka huulipunat ovat hulluuteni ytimessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Venom on just sellainen sävy, joka voisi sopia sinullekin. =)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives