Uusi peittävämpi cushion


Vajaat kaksi vuotta sitten Lancôme toi markkinoille Miracle Cushionin. Pienistä alkuepäilyistäni huolimatta tyynymeikkivoide jäi pysyvästi käyttööni. Tällä hetkellä minulla taitaa olla rasiassa jo kolmas täyttöpakkaus, sen verran niitä on tullut ostettua, etten ole pysynyt enää ihan laskuissa mukana. Rasia on edelleen täysin ehjä ja naarmuton, joten sitä ei tarvitse ihan heti uusia. Millään ei  mielestäni saa nopeammin kevyttä ja kuultavaa meikkipohjaa kuin Miracle Cushionilla. Se on käytössäni aina, kun iho voi hyvin. Kaikki eivät kuitenkaan rakasta yhtä paljon heleää ja läpikuultavaa lopputulosta kuin minä, joten heidän huutoonsa Lancôme vastaa uutukaisella Teint Idole Ultra Cushionilla*, jossa kulttimainetta nauttiva meikkivoide on pakattu cushioniksi.  


Miracle Cushionissa ja Teint Idole Ultra Cushionissa on enemmän eroa kuin alkuun luulinkaan. Peittävyyden ero oli selvä tietenkin alusta asti. Teint Idole Ultran jälki on puolipeittävän ja peittävän välimaastossa, täysin full coverage se ei kuitenkaan ole. Uudessa tulokkaassa suojakerroin on peräti SK 50/PA++, kun kevyemmässä se on SK 23/PA++. Pakkauksetkin eroavat, Miracle Cushion on puettu hopeaan, kun uusi tulokas on saanut päälleen ylellisen kultamustan ja hieman pulleamman muotoisen rasian. Levitysvippa on täysin erilainen, pakko heti sanoa, että tykkään Miracle Cushionin kimmoisasta polyuretaanivipasta paljon enemmän ja aion jatkossa käyttää sitä myös Teint Idole Ultran levittämiseen (tähän ei mielestäni ole sääntöä), koska se tuntui toimivan hyvin myös tämän tuotteen kanssa. Kokeilin asiaa heti, nimittäin uuden tulokkaan vippa on pulleahko ja levityspuoli samettisen pehmeä, enemmän sellainen perusvippa, eikä se vaan tunnu ihollani yhtä kivalta, vaikka moni varmaan kokee sen ylellisen pehmeäksi. Miracle Cushionin vippaa dipataan rasian sisällä olevaan sieneen, niin Teint Idole Ultrassa on pehmeässä tyynyssä päällä hieman harsomainen kangas, jonka läpi meikkivoide tulee. Kun tyynyä painaa kovemmin, saa vippaan enemmän tuotetta. 


Tykkään levittää tyynymeikkivoiteet iholle aina taputtelemalla, tiedän, että toiset tekevät vetävää liikettä, mutta taputtelemalla tulee sellainen kaunis utuinen pinta, johon pohjaa on todella helppo kerrostaa. Lisäksi oma kosketusherkkä ihoni tykkää ehdottomasti taputtelevasta tyylistä enemmän. 

Itselläni on molemmista tuotteista sävy 02 Beige Rose. Teint Idole Ultra tummuu ihan aavistuksen ihollani levityksen jälkeen, mutta ei mitenkään paljoa. Jos olet kuitenkaan yhtään epävarma tai Lancômen meikkivoiteilla on ollut tapana hapettua ihollasi niin suosittelen ottamaan yhden asteen vaaleamman sävyn kuin minkä ajattelisit sopivan sinulle. 02 Beige Rose on kolmanneksi vaalein, joten kaksi vaaleampaakin sävyä on olemassa. Miracle Cushion taas ei tummu ihollani ollenkaan. Teint Idole Ultra Cushion peittää hyvin ihon virheitä ja punaisuutta, silti jälki on luonnollinen ja pehmeä. Omalla iholla meikkivoide tarvitsee näyttääkseen parhaimmaltaan vielä puuterikiinnityksen t-alueelle. 


Uuden Cushionin hinta on sama kuin edeltäjänsä 49,90 euroa ja myös siihen saa ostettua täyttöpakkauksia joiden hinta on 37,50 euroa.

Käytättekö tyynymeikkivoiteita?



*Teint Idole Ultra Cushion PR-näyte, Miracle Cushion oma





  1. Joskus aikoinaan Lancomelta ei löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä itselleni, mutta pitäisi käydä katsomassa onko tilanne tässä noin 10 vuoden aikana muuttunut :D Tuo Miracle Cushionkin on jäänyt omalla kohdalla testaamatta vaikka kovasti saamiensa kehujen vuoksi kiinnostaisikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, ainakin Cushioneihin on tullut alun jälkeen parikin vaaleampaa sävyä, mitä oli aikoinaan, kun Miracle Cushion tuli markkinoille. Jos on tosiaan aivan valkoinen, niin kannattaa kokeilla sitä vaaleinta sävyä ensiksi. :)

      Poista
  2. Heti ensiksi täytyy sanoa, että todella kauniit rasiat!
    Ja minulla on yksi tyynymeikkivoide Estee Lauderin, joka on selkeästi peitttävämpi, joten kesällä en sitä käytä.

    Kivalta kuulostaa nämä Lancomen tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kauniit, Teint Idole Ultrassa on jännä hieman pulleampi pakkaus. Jos tykkää tosi kuulaasta jäljestä niin Miracle Cushion ehdottomasti se juttu. :)

      Poista
  3. Kuten sanottu, harmittaa etten ostanut, kun oli Sokkarilla viime jouluna 20e. ;) Tämä on selvä must have tuote, vaikka noin muutoin Cushioneille en ole satasella lämmennyt. Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kannattanut, on kyllä ollut halpa hinta Miracle Cushionille, jos sävy oli vaan sopiva.

      Ihanaa päivää Tiia. <3

      Poista
  4. Musta ei lopulta tullut tyynymeikkivoiteiden fania, toisaalta ehkä selemerkillä voisikin nämä toimia. Mun Lorkun tyynymeikkivoide jotenkin kasautui yhteen kohtaan ja sitä oli lopulta hankala imeyttää vippaan. Vaikka tykkäsin jäljestä noin muuten, pakkauksen takia never again :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän en ole oikein tykännyt yhdestäkään kokeilemastani ei-selektiivisestä tyynymeikkivoiteesta, tosin Misshaa en ole kokeillut. YR on ollut ainoa mikä on ollut musta kiva, mutta hintaansa nähden ei sekään tarpeeksi hyvä. :D

      Poista
  5. Todella tyylikkäät rasiat. Muutoin en ole oikein cushioniin lämmennyt, ei vaan tunnu omalta jutulta. Tämmöstä vaan tällä kertaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ei voikaan tuntua. :) Rasiat on nätit, mitä nyt tässä hintaluokassa jo odottaakin. ;)

      Poista
  6. Ensimmäisen version ostin sun suosituksesta ja pitää varmaan ostaa tämä toinenkin. Couperosaa on sen verran poskilla, että joskus haluaa ne kunnolla peittoon ilman mitään paksua maskia.
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä saa kyllä couperosan paremmin peittoon, jos sitä hakee. Ei kuitenkaan mikään maskimainen lopputulos.

      Aurinkoista keskiviikkoa sinnekin! :)

      Poista
  7. Mä en ole käyttänyt yhtään cushion-tuotetta. Olen testaillut Lorealia kaupassa kädelle, ja sillä tuli kyllä kauniin kuulas pinta iholle, mutta kaipaan enemmän peittävyyttä. Taidankin siis olettaa, että mikään cushion-tuote ei peitä tarpeeksi, joten en ole niihin juurikaan tutustunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää peittää, mun makuun melkein liiaksikin, mutta noh, mä tykkään yleensä erilaisesta lopputuloksesta enemmän. :)

      Poista
  8. Vaikuttaa lupaavalta! Vaikka oonki nyt ollut ihastunut siihen Misshan versioon, olisi kiva joskus kokeilla myös high-end cushionia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen Misshan aion vielä joku kerta testata, elän toivossa, että se olisi eka edullisempi, jossa kaikki natsais itselle. :)

      Poista
  9. Kuulostaa ihanalta tuotteelta! Ja onpa kaunis rasia <3 Mä tykkään Cushion-meikkivoiteista, mutta en ole ehkä löytänyt vielä täydellistä sävyä/peittoa/koostumusta itselleni. Täytyypä käydä tutustumassa tähän tuotteeseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää peittää kyllä parhaiten kaikista kokeilemistani tähän mennessä. :)

      Poista
  10. Onpa sun miracle cushion säilynyt hyvänä, jos ei ole naarmujakaan. Mulla on kyllä naarmuja tullut, mutta onpa tuo mukana kulkenutkin ties missä kassin pohjalla ja mulla kans kolmas täyttöpakkaus menossa. Mut ehjä on, joten en suunnittele vaihtavani vielä.

    Ja mulle miracle cushion on kyllä ihan ykkönen! Ostin myös L'Orealin version, kun toivoin sen olevan suht samanlainen, mut ei se vaan kyllä mitenkään pärjää tälle. En aio ostaa lisää. IsaDoran kävin kaupassa kokeilemassa, mutta oli liian peittävä mulle, mut täälläkin kun osa kaipaisi peittävämpää, niin siinä vois olla kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, olen itse asiassa todella tarkka kamoistani, ihan kaikista. :D Varmaan jos enemmän vaikkapa meikkipussissa pyörittää niin jotain naarmua saattaa tulla. Itsellä usein tossa käytetyimpien meikkien pussukassa päällimmäisenä, niin on välttynyt iskuilta. Mutta hyvin kestää. Lähimmäksi tota Miracle Cushionia pääsee YR:n versio, siinä on jopa samanlainen vippa ja jälki on yhtä ohutta. Mutta pakkaus on sellainen, että se valuttaa kaikki meikkivoiteet sisällä pitkin reunoja, jos sitä säilyttää lappeeltaan. Eikä sekään mikään halpa ole 30€.

      Poista
  11. Lorealin Cushion näyttäis olevan Mammuttimarkkinoiden tarjouksessa puoleen hintaan ja vähän tuumin, jos vihdoin kävisi semmoisen ostamassa, jotta pääsis cushioneihin tutustumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on ainakin hyvä aloittaa, jos vielä puoleen hintaa on niin sillä rahalla kyllä suosittelen!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives