Klassikot osa 30 – Korres Wild Rose 24H Cream


Kreikkalainen Korres täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi oli selvää, että haluan esitellä Klassikot-sarjassani Wild Rose 24H -kosteusvoiteen*, joka oli Korresin ensimmäinen ihonhoitotuote, se tuote, josta kaikki alkoi. Voide on edelleen yksi sarjan myydyimmistä tuotteista kautta maailman. Jos puhun ystävieni kanssa Korresista, niin varmasti 99%:a heistä osaa nimetä tämän legendaariseen ruusuvoiteen. Joten se on statuksensa ansainnut.

Vaikka Korres täyttää tänä vuonna virallisesti 20 vuotta niin brändin juuret ovat paljon syvemmällä. Kaikki alkoi  Ateenassa sijaitsevasta Tzivanides-apteekista, joka perustettiin jo 50-luvulla. Se oli Kreikan ensimmäinen homeopaattinen apteekki. George Korres liittyi apteekin joukkoon vuonna 1989 opiskellessaan farmakologiaa Ateenan yliopistossa. Vuonna 1992 George otti apteekin hoidettavakseen ja perusti homeopaattisen laboratorion. Hyödyntäen yli 3000 yrttivalmisteen tietämystään sekä luonnollisen lähestymistavan innoittamana George kehitteli tuotteita, joita ensin kokeilivat ja testailivat ystävät. Vuonna 1996 perustettiin vihdoin Korres, jonka filosofia pohjautuu korkealaatuisten luonnollisten ja/tai luomusertifioitujen raaka-aineiden käyttöön. Korres on tunnettu myös brändinä, jonka tuotteissa on silmää hivelevää estetiikkaa kuitenkin kohtuullisin hinnoin. Korres siis pohjautuu luonnollisiin ainesosiin, mutta ei ole luonnonkosmetiikkaa. 


Klassikoksi nousseen voiteen teho perustuu villiruusuöljyyn, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, jonka on todettu korjaavan ihon värivirheitä ja kirkastavan ihoa. Sen sisältämillä linoleenilla ja linoolenihapolla on ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Voiteessa on käytetty myös savanniruohouutetta, joka antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta. Viininrypälensiemenuutteen ja fytiinihapon yhdistelmä on andioksidanttinen ja ne edistävät ihon kestävyyttä. Voiteessa on myös pieni SPF6 suojakerroin.


Wild Rose 24H -voide oli ensimmäinen tuote, jota itse käytin Korresin tuotteista lähes 15 vuotta sitten. Silloin Korresin tuotteita ei vielä saanut Suomesta, mutta nähtyäni ja luettuani voiteesta ulkolaisessa naistenlehdestä, tilasin sen verkkokaupasta itselleni. Ennen kolmeakymmentä ikävuottani olin varmaan kuluttanut lähemmäs kymmenen purkkia tätä klassikkoa. Viime vuosina olin kuitenkin melkein kokonaan unohtanut sen, kunnes sain voiteen blogin kautta käsiini. Ensimmäinen levityskerta kasvoille moneen vuoteen toi ihan sellaisen kotiinpaluu-fiiliksen. Tuttu ja turvallinen aito pehmeä ruusuntuoksu, kermainen voide levittyi ehkäpä vieläkin pehmeämmin iholle kuin muistin. Johtuu varmaan siitä, että edellisen kerran voidetta käyttäessäni minulla oli vielä sekaiho, nyt pintakuiva, joka suorastaan imaisi voiteen sisäänsä. Ihon pinta jäi voiteen jäljiltä mattaisen himmeäksi ja pehmeäksi. Sopii erinomaisesti meikin alle. 

Oma voiteeni on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, mutta voiteesta on myös kevyempi versio rasvoittuvalle ja sekaiholle. Vuosien aikana ruususarja on laajentenut ja nykyään se sisältää mm. ravitsevan öljyn, seerumin, "yön yli"- sekä kuorivan -naamion vain muutamia sarjan tuotteita mainitakseni. Wild Rose 24H -voide ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, eläinperäisiä ainesosia, propyleeniglukolia, etanoliamiineja eikä SLES tai ALES-yhdisteitä, jos näitä joku haluaa vältellä. Tuote sopii vegaaneille.


Korresin tuotteita voi ostaa jälleenmyyjiltä kautta maan tai tilata brändin omasta verkkokaupasta täältä, missä on muuten koko ajan tarjolla vaihtuvia aletuotteita edullisin hinnoin. Vähitellen Korres on rantautumassa meilläkin perinteittensä mukaan myös apteekkeihin, ainakin Tikkurilan Uusi Apteekki, Hämeenlinnan Tori Apteekki ja Töölön Apteekki ovat ottaneet Korresin valikoimiinsa.

Onko Wild Rose 24H Cream teille tuttu?

*Voide PR-näyte.




  1. Ehkä paras kokeilemistani kasvovoiteista ikinä. Pitääkin koittaa bongata alennuksia, joskos ostaisi uuden purnukan taas. Purnukkakin on kaunis.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tää on oikeasta todella hyvä, hintaa kuitenkin alle 35 euroa, mikä on hyvälle voiteelle vähän. En tiennytkään, että tää on suosikkivoide. :)

      Poista
  2. Voide on tuttu vain nimeltä. Mielelläni kokeilen ruusuöljyä sisältäviä tuotteita:) Ruusuöljyllähän on suotuisia vaikutuksia ihon ikääntymisen ehkäisemisen kannalta, kuulemma;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla yksi tehokkaimpia aineita ikäätymistä vastaan. Ryppyjähän ei mikään poista, mutta pitää ihon kimmoisamman ja tasaisemman tuntuisena, kun pitää sen tarpeeksi kosteutettuna. Itsellä on sarjasta öljykin ja se vaikuttaa juuri sellaiselta tuotteelta, mitä tällainen ikääntyvä talvi-iho kaipaa. :)

      Poista
  3. Ei ole tuttu, mutta täytyy tunnustaa, että olen niin huono muutenkin hoitamaan ihoani.
    Oikein hyvää alkanutta viikkoa sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ehkäpä vielä joskus innostut? Meillä kaikilla on omat laiskuutemme. ;)

      Ihanaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  4. Korres on merkki, jolta en ole ikinä kokeillut yhtäkään huonoa tuotetta, vaan kaikki erinomaisia. Monen monta suosikkia löytyy. Wild Rose sarjaa olen saanut ystävältä lahjaksi ja pidin niin paljon, etten ihmettele, että Wild Rose voide on täällä klassikoissa. <3 Ihana postaus. <3

    Kivaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli jotenkin jännä kokeilla Wild Rosea pitkästä aikaa, jotenkin tuli heti olo, että se oli jopa parempi kuin muistin tai sitten oma iho on tosiaan muuttunut, että se soveltuu omalle iholle nyt vieläkin paremmin kuin silloin aikoinaan.

      Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista
  5. Tämä on kyllä hyvä tuote, jota voisin hankkia lisää. Mieleeni on jäänyt myös Korresin ruuseseerumi (tai öljy), jonka pullossa on sisällä ruusun terälehtiä. Se oli niin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, hintaansa nähden suorastaan erinomainen. Se öljy on ihanaa! Siitä on muuten lahjapakkaus just hyvässä tarjouksessa Korresin kaupassa. ;) Saa 16ml:n kosteusvoiteen samaan hintaan, mitä maksaisi pelkkä öljy.

      Poista
  6. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa niin hyvälle, että tekisi mieli joskus kokeilla. Nuorempana olin kiinnostunut myös homeapatiasta, ja miksen vieläkin. Olen tykännyt kaikista Korresin tuotteista, mitä olen kokeillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse uskon homeopation ja nykylääketieteen cocktailiin, olen avoin kaiken suhteen. :) Korresin tuotteet on kyllä hyviä.

      Poista
  7. Korres on erittäin tuttu nimeltä, mutta yhtäkään tuotetta en ole vielä kokeillut. Vielä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeeleistä ainakin kannattaa aloittaa, ne on ihania! <3

      Poista
  8. Korres on niin tuttu merkki, mutta yhtään tuotetta en ole kokeillut. Nyt pitää panostaa myös tähän, kunhan alkuun pääsen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjassa on vielä tosi edullisiakin tuotteita, joten aloitus on ainakin helppoa. :)

      Poista
  9. En ole itse testannut tätä enkä muitakaan sarjan tuotteita. Täytyypäs jossain vaiheessa korjata tilanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, tää klassikko tai suihkugeelit ovat ainakin sellaisia joista on helppo aloittaa. :)

      Poista
  10. Voi että, mä olisin niin halunnut rakastaa tätä, ja Korresin muita kasvovoiteita mutta ei, niin ei :( Ne ei vaan jostain syystä sovi mun iholle, mistä olen katkera. No, siitä on jo kolme vuotta kun tätä kokeilin, voihan olla että iho reagoisi nyt eri tavalla :D ( silloin kolme vuotta sitten kasvot alkoivat kukkia tän ansiosta ) Ai miten niin optimisti..^_^ Mutta onneksi Korresin vartalotuotteet ovat sopineet, ja ne suihkugeelit on vaan parhautta! Mutta näissä kasvovoiteissa, ja muissakin pakkaukissa on mun mielestä vaan niin mieletön design, että tulen jo siitä hyvälle tuulelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh, aina ärsyttäviä juttuja varsinkin tuotteiden kohdalla, joita haluaisi palavasti rakastaa. Joten I feel you! Törmännyt itsekin muutamiin tuollaisiin tuotteisiin vuosien aikana.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives