Monogram Mug – Muki joka on kaikkialla


Tämän vuoden eittämättä nähdyin muki on Anthoropoligien Monogram Mug kultaisena versiona. Se on ollut kaikkialla. Sisustusblogeissa- ja lehdissä, sen on voinut bongata myös suosituilta tubettajilta niin KathleenLightsilta kuin Jaclyn Hilliltäkin. Kun tarpeeksi usein kuukausien aikana mukia näin, ajattelin, että minunkin on se saatava. En haaveillut mukille kahvikuppikäyttöä vaan minulla oli tarvetta säilyttää eniten käyttämiäni siveltimiä ja meikkikyniä jotenkin nätisti esillä. Enkä tuohon asti ollut keksinyt niille mitään silmääni miellyttävää ratkaisua. Kuppi on iso ja leveä, joten siihen mahtuu tavaraa paljon. Lisäksi se nyt on vain esineenä kaunis katsella. 


Mukit olivat niin suosittuja, että ne olivat välillä loppuunmyytyjä, mutta joulunalusaika on selvästi sesonkiaikaa kuppien myynnille, koska muutama viikko sitten Anthropoligien verkkokauppaan ilmaantui myös kultaisia mukeja, mustavalkoisia onkin ollut saatavilla koko ajan. 

Kun mukeja vihdoin oli saatavilla, päädyin valkkaamaan niitä kaksi, tällä kertaa en valinnut omia nimikirjaimiani vaan M = Make Up ja B = Brushes. Loogista, eikö? ^_^ Kultaisten mukien hinta on kahdeksan puntaa, mustavalkoisten kuusi, joten hinnalla näitä ei todellakaan olla pilattu. Postikulut kahdella mukille taisi muistaakseni olla n. kahdeksan puntaa (?), joka sekin on varsin kohtuullista. Mukit tulivat hyvin pakattuina ja ehjinä perille parissa viikossa. 

Jos joku miettii näitä kahvikupeiksi, niin on hyvä tietää, että kultaiset on pestävä käsin, eikä niitä saa pistää mikroon, kun taas mustavalkoiset ovat mikron ja astianpesukoneen kestäviä.


Oletteko bonganneet Monogram -mukeja? Miten säilytätte siveltimiänne?

Linkit eivät ole mainoslinkkejä.






  1. Mulla on mennyt tällainen mukiasia ihan ohi, "noloo". :D Mutta nättejä ovat nuo kultaiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et oo vaan sattunut kurkkaamaan oikeisiin blogeihin. :D

      Poista
  2. Nää on niin ihania, monta kertaa olen huokaillut näiden perään Anthron sivuilla! :-) Omat meikkisivellinmukit näyttää nyt ihan tyhmiltä... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, nyt äkkiä sitten tilaamaan, kun niitä on, niin ei enää näytä. Nää on oikeasti ihan loistavan kokoiset just siveltimien ja kynien säilytykseen. ❤️😁

      Poista
  3. Mullakin on mennyt ihan ohi, mutta joo hyvän näköisiä on.

    VastaaPoista
  4. No olipas taas uutta! Mä en tästä mukimagiasta ollut tietoinen, taaskaan:) Sulta saa aina hyvät infot!:D
    Voisin kyllä tuon ämmä-kirjaimen ottaa, mutta mun siveltimet ovat Palaset laatikossa ja toinen on joku hopeinen tuikkukuppi, jonka olen joskus ostanut asuntomessuilta:) Haluan pitää kyllä siveltimet pois tuolta kauneuspöydätäni, koska siihen muutenkin kertyy aina kaikkea liikaa, kuten testiin tulevia tuotteita, joita ei ole kuvattu jne. Tytöt myös yllättäen luulevat lipastonpäällystää varastoksi, josta saan aina heille huomautella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos saa. :D Toi M on just nätti kun se on niin koristeellinen, mun oma kirjain J on aika tylsä. :D

      Poista
  5. Ups, ihan ohi on mennyt :D On kyllä tyylikkään näköiset mukit!

    Itsellä on ikean valkoiset "pitsiset" kukkaruukut siveltimille.

    VastaaPoista
  6. Mä en ole ollut missään, koska en ole tällaisiin mukeihin törmännyt. :D Todella nättejä ovat. Itse säilytän siveltimiäni Coastal Scentsin sivellinkotelossa ja Muumimukissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koitin kans Muumimukia, mutta se on liian pieni, jos on paljon Real Techniquesin siveltimiä, kun niissä on niin isot ne varret. Toki näissä on vaan niitä eniten käyttämiäni.

      Poista
  7. Minulla on mennyt nämä kirjainmukit ihan ohi, mutta olen ollut melkein trendissä mukana ja unelmoinut Design Lettersin kirjainmukista sivellinpurkkina jo tovin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Design Lettersin mukit ovat ihania, mullahan on ne pienet espressokuppeina. :)

      Poista
  8. Ohi on mennyt tai olen vieraillut ihan eri sivustoilla, mutta kivat ja ihanan naiselliset astiat meikkivälineiden säilytykseen😀. Kyllä sillä on väliä, minkä näköisissä purkeissa mitäkin pitää, kaiken pitää tuottaa iloa!

    VastaaPoista
  9. Mulle nämä olivat ihan uusi juttu, mutta toisaalta olen aina vähän myöhässä trendeissä. Ja jos joku trendi on liikaa esillä, niin mulla menee siihen kiinnostus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei ole suomalaisissa blogeissa kovinkaan paljoa näkynyt Alexalla taisi olla, enemmän ulkolaisissa. :)

      Poista
  10. Enpä minäkään näistä ollut tätä ennen tietoinen :D Kauniit mukit ovat, ja varsin edulliset! Mulla on siveltimet Mokon vanhoissa emalipurkeissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edulliset tosiaan on, ei kalleimmasta päästä. :)

      Poista
  11. Ooh! Tahdon minäkin! Ja onpa kiva lahjaidea myös jouluksi :)

    VastaaPoista
  12. Mä oon ollut jossain sisustuspimennossa! Mutta nätit on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä hirveästi suomalaisissa blogeissa ole näkynyt. Alexa on ainoa jolta olen bongannut, mutta ulkolaisissa ja varsinkin kosmetubettajilla on näitä paljon. :D

      Poista
  13. Siis nämä on niin ihanat, mun on kyllä kanssa pakko saada tälläiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin aattelin, että säkin voisit tykätä näistä. :)

      Poista
  14. En edes kehtaa kertoa missä mun siveltimet on, et halua tietää. ;) Noi mukit on niin ihanat! Mutta idea on varastettavissa, muita mukejahan multa löytyy siveltimille kyllä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vai, nyt mua vasta alkoi kiinnostaakin! :D Mä tulen vielä tivaamaan tätä sulta kasvotusten. ;)

      Poista
  15. !!!!!!!!! KIITOS! Ja ansaitsi just noin monta huutomerkkiä ja capsin :D Mä olen yrittänyt ettiä tätä mukia varmaan siitä saakka kun sen Kathleenillä näin, mutta jotenkin mä vain aina unohdan sen! Nyt on ihan pakko klikata ostoskoriin! Tuo on kyllä niin kaunis, että siitä on juotava, mun siveltimet saavat jatkaa H&M Home:n koristellussa lasissa. Sieltä muuten löytää myös kauniita laseja ja mukeja siveltimille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva kuulla, että pystyin olemaan avuksi! :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives