Sertifioitu ensiapuvoide


Tehän tiedätte, että innostun yli kaiken erilaisista multipurpose-tuotteista. Vähän aikaa sitten kirjoittelin teille Pihqa-Kuusenpihvoiteesta. Eräs ilta tutkiskellessani ja järjestäessäni syksyn aikana tapahtumista kertyneitä goodie bageja, eräässä kassissa huomioni kiinnittyi jälleen yllättäen tällaiseen multipurpose-tuotteeseen. Tällä kertaa ihmettelyn ja mielenkiinnon kohteeksi päätyi itselleni hieman tuntemattomamman luonnonkosmetiikkabrändi Cîmen Himalaya Universal Balm*.

Cîme on belgialainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kantavana voimana on korkealla Himalajan vuoristossa kasvavat raaka-aineet. Valikoima on todella simppeli, sarjaan taitaa tällä hetkellä kuulua kahdeksan tuotetta ja sen mainostetaan sopivan myös herkkäihoisille. Pakkaukset ovat vesivärimäisinä hempeine maalauksineen silmää miellyttävän hempeät. Sarja on ECOCERT-seftifioitu. 


Himalaya Universal Balm on melkoisen ärjyn tuoksuinen tuote, joka on pakattuna hammastahnamaiseen tuubiin. Miksi tuoksu on sitten niin ärjy? Se on melko voimakas, tulee mieleen sellainen tosi yrtillisen mentholinen ja tiikeribalsamin cocktail. Voltaren? Voimakkaasta tuoksusta tosin tulee heti sellainen tehokas mielikuva. ^_^ Luonnon ensiapuvoide sisältää seitsemää eteeristä öljyä, joihin teho perustuu. En laittaisi tätä iholleni, jos olen lähdössä ulos, sen verran voimakas tuoksu on. Se ei myös ihan helposti lähde vaan jää leijumaan iholle hyvin pitkäksi aikaa. 

Voiteen koostumus on kuitenkin mukava. Se on paksuhkoa, mutta levittyy silti helposti ja tasaisesti iholle. Tuoksunsa puolesta ensiapuvoide sopiikin hyvin vaikkapa tukkoisen nenän hoitoon. Sitä voi käyttää helpotuksena ihoärsytyksiin. Toimii myös lihas -ja nivelvaivoihin. Itse laitoin eräs ilta kipeisiin jumissa oleviin oleviin hartioihin ja sain kyllä helpotusta, ihan yhtä paljon kuin olen apteekista saatavalla Voltarenillakin saanut. Tällä voi hoitaa myös hyönteisten pistoja, arpia, väsyneitä jalkoja ja lihaksia. 

Cîmen tuotteita voi ostaa PUR:in tai Sokoksen verkkokaupoista. Hintaa 50ml:n tuotteella on 28,90 euroa. 

Miltä Cîmen Universal Balm kuulostaa?


*Tuote saatu goodie bagista.



  1. En kovin paljon käytä mitään multipurpose-voiteita, jollei Bepanthenia lueta sellaiseksi. Sillä saa ainakin ensiavun aika moniin epämääräisiin iho-oireisiin. Bepanthenia pitää aina olla kotona ja matkoille otan sen varmasti mukaan.
    Cime on minulle aivan vieras merkki niin kuin moni muukin luonnonkosmetiikkamerkki. Mutta ainahan voi kaikenlaista kokeilla ja toivottavasti yllättyä positiivisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Bepanthen kyllä luetaan multipurpose-voiteeksi, tai ainakin mä luettelen sen sellaiseksi. :)

      Poista
  2. Kyllähän tuota vois kokeilla, kun on jo kokeillut melkein kaikkea tähän kipeään selkään ja näihin kipeisiin jalkoihin. Tosin jos tuolla voitelee koko ala selän ja molemmat jalat, menee koko tuubi.
    Pitää miettiä, riippuu siitäkin kauanko vaikutus kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tätä kyllä tosiaan kannata isoihin aloihin tuhlata, ihan vain paikallisesti käyttää. :) Koostumus on kyllä riittoisaa eli pienellä määrällä saa yllättävän isonkin alueen hoidettua.

      Poista
  3. Täytyypä kokeilla tätä mun lihasjumeihin! En ollut koskaan kuullutkaan sarjasta, mutta täytyyhän sitä nyt "ärjyn" tuoksuinen voide testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hartioihin ihan must, jos ne ovat jumissa. Tuoksu on todellakin ärjy. :D

      Poista
  4. Luulen, että tykkään Pihqasta enemmän kuin tästä. Pihqa kuitenkin sopii haavoille ja muille nirhaumille, kun taas tästä tuli enemmänkin mieleen lihasjumivoide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihqassa on ainakin parempi tuoksu, kaikki ei vaan tykkää siitä, että se sisältää vaseliinia. :)

      Poista
  5. Ihan uusi merkki mulle, täytyypä tutustua. :-) Voisi olla ihan nappituote flunssakautena tukkoisen nenän avaajana ja rohtumien hoidossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cîme ei ole kovinkaan kauaa ollut Suomen markkinoilla, olisko loppukesästä asti? Joten ei ihme, että se on hieman tuntematon vielä. :) Itse aion pitää tämän nyt flunssakautena koko ajan mukana ja katsoa, mihin tämä pystyy.

      Poista
  6. Oi kiinnostuin ja toki siis todella kivan näköinen tuubi jo innosti, mutta tuohan on oikea monitoimituote. Kivaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että tuubi voisi ulkonäöltään iskeä suhun. ;)

      Ihanaa iltaa sinnekin! <3

      Poista
  7. Onpa kiinnostava tuote! Mulla kuluu just kaikkia lihasjumivoiteita, ja kokeilen mielelläni uusia. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluaa luonnollisen vaihtoehdon, niin tää on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. :)

      Poista
  8. Tällä merkillä on kyllä suloiset pakkaukset! Bepanthen on mulle tuttu, Elizabeth Ardenin Eight Hour-voide on hankintalistalla ja Himalaya Herbalsin monitoimivoide oli itselläni yhtä tyhjän kanssa. Siinä tiivistetysti mun multipurpose-voidehistoria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkään varsinkin tuosta vesivärityylistä pakkauksista, jotenkin rauhoittavia. Oletko huomannut, että Eight Hour Cream on puettu aivan ihanaan uuteen ulkoasuun? Eli kannatti odottaa! :D

      Poista
    2. Mitäh, en?! :D Täytyypä surffata Elizabethin sivuille ^_^

      Poista
    3. Tämmöinen: http://www.lily.fi/blogit/meikkipaa-riia-laura/meikkipaat-loves-ellu Tulee marraskuussa, kun Stockalla lanseerataan myös Ellun meikit. :)

      Poista
    4. No jestas. Täytynee jaksaa odottaa tuohon saakka :D Tiedän, mitä ostan itselleni sitten synttärilahjaksi ^_^ Ja oijoijoi, tuo meikkiuutinen kyllä ilahdutti entisestään tätä outoa maanantaita :D Täytyy sanoa, että olen tuosta meikkilanseerauksesta paljon enemmän innoissani, kuin esim. UD:n lanseerauksesta, haha!

      Poista
    5. Mä kans. Ellulla on oikeasti yksi mun lemppari meikkivoiteista, yhdet parhaista huulipunista, se yksi uusi ripsari vaikuttaa kivalta, ääh, toivon, että ihmiset löytää ne, eikä ajattele niitä mammoina, koska se on tosi innovatiivinen sarja. <3 Ja toi EA:n EHC:n pakkaus on ihana!

      Poista
  9. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja pakkauskin on kivan näköinen. Itse olen vasta viime aikoina tutustunut luonnonkosmetiikkaan. Osa on hyviä, osa taas ei niinkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikassa on samalla tavalla kuin muussakin kosmetiikassa hyviä ja huonoja tuotteita. :) Viime vuosien aikana luonnonkosmetiikka on kehittynyt todella paljon, vielä kymmenen vuotta sitten muistan, kun monet voiteet olivat pelkkää paksua jankkia, mutta nyt suurin osa levittyy kuin mikä tahansa muukin voide.

      Poista
  10. Kuulostaapa todella mielenkiintoiselta tuotteelta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on, luonnonkosmetikkan Elizabeth Arden meets Voltaren . :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives