Parhaat – Lokakuu`16


Lokakuu on sitten taputeltu tältä vuodelta ja ollaan siirrytty jo jokin aika sitten marraskuuhun, sehän tietää sitä, että on aika käydä läpi lokakuussa ihastusta herättäneet tuotteet. Lokakuussa tein iholleni hellävaraista kuorintaa, tasoittelin juonteita ja huokosia tuotteella, joka samalla kosteutti ihoa. Loin iholle kuultavaa meikkipohjaa. Lakkasin kynsiäni klassisella punaisella useampaan otteeseen ja hemmottelin vartaloni ihoa.


LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM

Lumenen syksyn uutuustuote Beauty Serum* yhdistää ihonhoidon ja meikin. Valoheijastavia pigmenttejä, lähdevettä ja lakkaa sisältävä ohut ja kevyesti levittyvä seerumi tasoittaa ihon sävyä, saa ihon pinnan näyttämään kuulaalta, samalla antaen oman ihon heijastua kauniisti läpi. Tämä on sellainen "my skin but better" -tuote. Olen tykännyt tästä tosi paljon varsinkin meikittöminä päivinä, koska oma iho punoittaa lämpötilojen vaihteluiden seurauksena tähän aikaan vuodesta todella paljon, niin tämä luo hieman tasaisempaa illuusiota iholle, yleisilme on silti meikitön. Olen käyttänyt ihon sävyä tasoittavaa seerumia myös meikin alla.


PAULA`S CHOICE 2% BHA LOTION

Kaikille ihotyypeille soveltuva Paula`s Choicen 2% BHA Lotionia suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaan päivässä aurinkosuojan alla. Kevyen voidemainen ja tuoksuton, hyvin meikin alle soveltuva tuote kuorii hellävaraisesti ihoa salisyylihapon voimin. Ihosta tulee tasaisemman värinen, heleä ja huokosetkin kutistuvat melkein silmissä. Itselläni on pintakuiva ja herkkä iho, eikä tämä todellakaan sovellu joka päiväiseen käyttöön, sillä se kuivattaisi ihoani liiaksi. Siksi sovellankin aina tällaisten tuotteiden käytön iholleni sopivaksi. Laitan emulsiota yksinään 1-2 kertaan viikossa yön ajaksi. Yön aikana se toimii optimaalisesti kirkastaen ihoa ja aamulla herätessä näky peilistä on heleä ja tasavärinen.


LUSH SNOW FAIRY BODY CONDITIONER

Olen käyttänyt jonkin verran näitä suihkussa laitettavia vartalon hoitotuotteita, jotka huuhdellaan iholta. Tarkoitus on, että tuote jättää ihon niin pehmeäksi, että erillistä vartalovoidetta ei enää tarvita. Aiemmin käyttämäni tuotteet ovat olleet ihan ok, mutta ei niistä pitkäaikaisia suosikkeja ole tullut. Enää en kyllä yhtään ihmettele, miksi nämä Lushin aika arvokkaatkin vartalon hoitotuotteet ovat monissa blogeissa niin kehuttuja, sillä Snow Fairy Body Conditioner on ehdottomasti paras, mitä olen koskaan käyttänyt. Minulla on tätä jo toinen pikku purkki jo menossa, mutta seuraavaksi on varmaan satsattava isompaan sen verran ihastunut tähän olen. Koostumus on todella pehmeää ja helposti levittyvää. Tämän sivelee iholle suihkussa nopeasti. Ihon pinta jää pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta ei liian rasvaisen oloiseksi. Kaiken kruunaa Snow Fairyn makean karkkinen tuoksu. Hoitavina aineita on käytetty mango,- avokado,- ja kaakavoita sekä kosteuttavia oliivi,- ja manteliöljyjä. Suihkun lattia kannattaa huuhdella hyvin käytön jälkeen, vaikka tämä ei mielestäni ihan yhtä liukkaaksi sitä jätä kuin jotkut aiemmin kokeilemani body conditionerit.


CHRISTIAN LOUBOUTIN ROUGE LOUBOUTIN

Tämä lahjaksi saamani Christian Louboutinin Rouge Louboutin -kynsilakka vei sydämeni niin, että tämä päätyi peräti pariin otteeseen lokakuussa kynsille. Klassisen punainen lakka on laadultaan loistava, jättää kynsille mielettömän kiillon ja pysyy pitkään lohkeilematta. Luulen, että joulun lähestyessä tämä tulee päätymään vielä monen monta kertaa kynsille.


GUINOT CRÈME DERMA LISS FACE CREAM

Sehän on selvää, että ryppyjä ei voi kadottaa, mutta ne voi huijata katoamaan ainakin siksi aikaa, kunnes pesee seuraavan kerran kasvot. Ihon sävyinen Guinotin Crème Derma Liss Face Cream* on juuri tällaiseen häivytykseen pystyvä tuote. Itse käytän tuotetta paikallisesti otsan juonteisiin ja t-alueen hieman suurempiin ihohuokosiin tasoittamaan ihoa, sillä voide täyttää ihon juonteet ja saa aikaan illuusion tasaisemmasta ihosta. Plussaa ylellisen kukkaisesta tuoksusta, sekä siitä, että tämä ei ole häivyttävistä ominaisuuksistaan huolimatta pelkästään silikonisena iholle levittyvä primer vaan tuntuu enemmänkin laitettaessa kunnon hoitotuotteelta. Derma Liss sisältääkin ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. 

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?



*Guinot ja Lumene PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.






  1. Juurikin samainen Lushin body conditioner on mun himotuslistalla. Hinta ei ole tosiaan halpis, mutta tuoksu on aivan mahtava ja jättää testerin perusteella ihon mukavan kosteutetuksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että kaikki tykkää noista, aivan käsittämättömän hyvää tavaraa. Käyttelen vielä aika säästeliäästä eli laitan toisinaan vain niihin kuivimpiin kohtiin, kun muuten purkit kuluisi niin nopeasti loppuun. :D

      Poista
  2. En ole kokeillut mitään näistä, mutta kiinnostaa varsinkin Lumenen beauty serum ja Lushin body conditioner. Niin ja kyllä tuo kynsilakka on upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen tuote on tosi hyvä monikäyttötuote ja Lush on kyllä ihana, pakko uskoa itsekin, että se on niin hyvä kuin muut kehuu. :D Se on ihan mieletön ja laatu on vielä hyvä, yksi kerros.

      Poista
  3. Tuo suihkussa laitettava vartalon hoitotuote tuntuu kiinnostavalta.
    Pitääpä pukille kirjoittaa.

    VastaaPoista
  4. miten sanoisit PC:n 2% lotionin vaikutusten eroavan Alpha-h liquid goldin vaikutuksista yön aikana? :) saako jommalla kummalla parempia tuloksia? vai onko ihan erilaisia? -juuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Alpha-h:n liquid gold on tehokkaampaa. Tätä en ole vielä ihan niin kauaa käyttänyt, että osaisin verrata lopullisia tuloksia liquid goldiin. Omalla pintakuivalla iholla Paula`s Choice tuntuu hellävaraisemmalta, kun Liquid Gold on taas todella jytyä ainetta, mutta vaikutuksen näkee kyllä sitten nopeasti. Paula on ehkä sellainen hitaammin kiiruhtaen kohti maalia tuote. Varsinkin jos on normaali tai rasvoittuva iho, niin suosittelen silloin mieluummin Liquid Goldia. Koostumuksethan on sitten ihan erilaisia, Paula on voidemaista, kun taas Liquid Gold on nestettä.

      Poista
  5. Lumenen kauneusseerumia katselin Citymarketissa, mutten onneksi maltoin olla ostamatta. En oikein tiedä tarvitsenko sitä, mutta jokin kerta sen kuitenkin ostan:)
    Paula's Choicen tuotteita olisi kiva testata, mutta jos vaatii ulkomailta tilaamisen, saattaa jäädä vain aikomukseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittarissa on muuten Lumenen tuotteet tosi usein hyvässä tarjouksessa, jos ei ole ihan varma tarviiko, niin kannattaa odottaa tarjouksia. ;) Itse tykkään, kun olen kuulaan ihon kannattaja ja tuo sopii niin primer-käyttöön kuin vain ihon näköä parantavaksi seerumiksi meikittöminä päivinä.

      Poista
  6. Lushin tuote on kyllä ihana, ja se tuoksu nam! Mä olen alkanut käyttää korealaisen COSRX:n BHA nestettä, jota pidetään kasvoilla 20 min ja huuhdellaan pois. Sekin tuntuu toimivan tosi hyvin esimerkiksi mustapäihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja Snow Fairyn tuoksu kruunaa kyllä kaiken! Kiitos tuotevinkistä, laitan korvan taa. :)

      Poista
  7. Ooh miltä tuo Lush näyttää. Mutta tuo Loubotin, se nyt vaan on sellainen oksat pois ja wau. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, siinä on vähän kimallettakin mukana. <3 Se on kynsilakkapulloksi aika pelottava. :D

      Poista
  8. LUSHin conditioner kiinnostaa kovasti, sitä kun on monet kehuneet. Ja aivan ihana tuo Louboutinin lakka! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen minäkin, se on kyllä hintansa arvoinen. <3

      Poista
  9. Paulan emulsio on ihmeitä tekevä tuote. Minunkaan ihoni ei sitä kestä kuin joka 2. tai 3. ilta. Paulan kasvovettä mulla on nyt mutta harvoin muistaa käyttää O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, pitäisi oikeasti olla etelä-eurooppalaisen iho yms, että kestäisi noin usein kuin suositellaan. Meillä pohjoisessa asuvilla iho on sen verran ohuempi, että varmaan aika harva pystyy käyttämään suositeltua määrää, mutta kyllä niitäkin löytyy. :)

      Poista
  10. Joo ei munkaan iho kestä Paulaa joka päivä, mullahan on vielä miedompi ja speciaalisti herkälle iholle tarkoitettu tuote mutta ei, niin ei :D Nyt voin ajatella ehkä kerran viikossa tuotteen käyttöä, ja silloinkin iho tuntuu kyllä olevan pari päivää extrakorppu.

    Tuo Loboutinin kynsilakkapullo on kyllä to-die-for! Lumenen sävyseerumi on ihana, mulle ehkä aavistuksen liian tumma mutta kevyen meikin ystävänä rakastan sitä, vaikka se ei olekaan se iholla kestävin tuote ^_^ Olen siis valmis antamaan paljon anteeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kyllä oikeasti kannattaa aloittaa PALJON maltillisemmin mitä on ohjeet. Helpompi lisätä kun hoitaa liiallisen käytön katastrofeja viikkoja tai jopa kuukausia kuntoon.

      Mulle tuo seerumi on just nyt hyvä, aivan aavistus vielä kesän päivetystä jäljellä, katsotaan onko helmikuulla itsellekin liian tumma.

      Poista
  11. Oh my miten kaunis pullo kynsilakassa! ♡ ❤

    VastaaPoista
  12. Kaunis tuo kynsilakkapullo <3 Itselleni tuttu on ainoastaan tuo Lumenen tuote, olen käyttänyt sitä meikin alla, mutta täytyy kokeilla tuota vinkkiäsi meikittömään päivään.

    Kivaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mieletön. :) Kannattaa kokeilla, sopii tosi hyvin yksinään meikittöminä päivinä. :)

      Mukavaa talvista viikkoa sinnekin!

      Poista
  13. Hei Jonna!
    Dr. Hauschka Uudistava seerumi, tämä olisi hankintalistallani nyt TALVEN tultua, hrrrr, miten kylmä viima tänään oli. Oletko kokeillut ja onko hyvä talvi-ihon pelastaja?
    Kiitos kun kerrot,
    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hannele,

      todellakin hyr. Varsinkin tuo tuuli! :o

      Olen kokeillut ja täältä löytyy enemmän juttua seerumista: http://keyword-love.blogspot.fi/2015/12/vuoden-parhaat-2015-luonnolliset.html Rahoittaa ihoa tosi tehokkaasti, mutta jos iho on todella kuiva, niin silloin itselleni tuon kosteustehot eivät ihan riitä ainakaan talvella (kesällä kyllä). Suosittelen melkein, että Dr. Hauschkaa kun iho on punoittava ja ärtynyt, mutta sitten jotain toista lisäksi, jos on kosteusköyhä iho.

      Poista
  14. Niina/Oh so many reasons8. marraskuuta 2016 klo 16.19

    Snow Fairyt tuoksuu kyllä niin taivaaaaaalliselle ja olen monesti käynyt sitä suihkusaippuaa nuuhkimassa, mutta sen hinta kirpaisee suihkusaippuaksi.

    Toisaalta jos jotain tuotetta käy montaa kertaa nuuhkimassa, niin pakkohan se on sieltä hyllyltä käydä jossain vaiheessa hankkimassa ennenkuin harmittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksuu! Tosta body conditioneristakin jää onneksi sellainen sopivan lievä tuoksu kuitenkin vartalolle.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives