Parhaat – marraskuu`16

 
Enää tämä ja huominen päivä ja sitten voidaankin toivottaa tervetulleeksi joulukuu, jota ainakin itse olen kovasti odottanut. Koska kuukauden vaihtuminen häämöttää, on aika kerätä jälleen kokoon kuukauden sisällä ihastusta aiheuttaneet ja kovassa käytössä olleet tuotteet. Mietin viikonloppuna, että vaihtaisin tämän postaussarjan kuukauden tuotteeksi, idea olisi se, että siinä olisi tuote, joka on ollut itselleni sen kuukauden ehdoton huipputuote vai tykkäättekö mieluummin lukea tätä Parhaat-sarjaa, johon olen pääsääntöisesti koonnut viisi eniten ihastusta herättänyttä ja käytössä eniten ollutta tuotetta? Ääni on teidän. Kuukauden tuote vai jatketaanko Parhaat -linjalla?

Marraskuussa tutustuin loistavaan puhdistustuotteeseen, joka on samalla naamio. Rakastuin palavasti tuoksuun, joka tarttui kuin kärpäspaperi joka aamu hyppysiini tuoksua valitessa. Heleytin ihoa kotimaiselle tuotteella ja kiristelin huokosia meikin alle meren takaisella tuttavuudella. Lopuksi löysin pitkäaikaisen meikkivoidesuosikkini uudestaan.


LUMENE GLOW BOOST VITAMIN C HYALURONIC ESSENCE

Kirjoittelin jo kesällä ensimmäisen kerran tästä Lumenen ihmeitä tekevästä Essencestä. Sen jälkeen pakkaus on muuttunut raikkaampaan suuntaan, mutta tuote on edelleen yhtä hyvä. En tiedä kuvittelenko, mutta tämä uudessa pakkauksessa oleva tuote on koostumukseltaan hieman geelimäisemmän liukkaampaa kuin vanha, joka oli koostumukseltaan melko vesimäistä. Nyt sisältö vastaa enemmän Sensain Essencen tyyliä: ohutta mutta geelimäistä. Oli miten oli, tykkään tästä paljon. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin puhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja voidetta. Iho on pysynyt kosteutettuna ja kuulaana. Sisältää mm. ihoa kirkastaa C-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.


JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE ESSENCE DE PARFUM

Classique Essencestä* on kovaa vauhtia tulossa uusi tuoksusuosikkini. En oikein tiedä, onko tässä koukuttavaa tuoksun iholla tuova karkkinen makeus yhdistettynä lempeään mausteisuuteen vai mikä. Tuoksu tuo minulle jostain syystä hyvät ja lämpimät fiilikset, mutta samaan aikaan hyvin itsevarman ja naisellisen olotilan. Ehdottomasti yksi syksyn tuoksuyllättäjiä, enkä olisi ikinä uskonut, että koukutun tähän näin. Tuoksunesteen pinta tuntuu valuvan alas ennätystahtia.


ORIGINS FOAMING DEEP CLEANSING MASK

Moniko on huomannut, että pitkään vain lentokentällä myynnissä ollut Origins rantautui vihdoin virallisesti muidenkin kuin lentomatkustajien saataville Stockmannille? Tuotteita voi tilata myös Stockmannin verkkokaupasta. Olin n. kuukausi takaperin sarjan lanseeraustilaisuudessa Helsingissä ja sieltä mukaan saadussa lahjalaatikossa oli yllä oleva tuote, jolla on pitkä nimi: Foaming Deep Cleansing Mask*. Tuotetta laitettiin tilaisuudessa kädelleni, mutta en oikeastaan innostunut tästä vaahtoavasta ihmeestä. Mietin vain, että mikähän tuokin on. Olen kuitenkin ihminen, joka antaa aina mahdollisuuden ja se, että tuote on samaan aikaan sekä puhdistaja että naamio herätti kotona kiinnostukseni. Silti mietin, että tuleekohan tätä käytettyä. 

Tuli kuitenkin se aika kuusta, kun hormoninäpyt halusivat alkaa valloittamaan tilaa kasvoistani ja mietin jotain järeämpiä aseita niiden nopeaan taltutukseen, siinä sitten pohdiskellessani muistin tämän tuotteen. Naamio levitetään lyhyin mahdollisimman vähin vedoin (ei saa hieroa!) kuiville kasvoille, jossa se alkaa oikeastaan välittömästi kuplimaan ja muodostamaan pientä vaahtoa. Ihossa on vaahtoamisen aikana hauska hieman kutittava tunne ihan kuin tuote "räjäyttäisi" epäpuhtaudet pois ja niin se tekeekin. Annetaan vaikuttaa hetki, että naamio ehtii poreilla kunnolla, jonka jälkeen kostein sormin pyörittelemällä ja veden kanssa huuhtelemalla tuote pestään pois. Iho on puhdas ja sileä, pintakuiva ihonikaan ei ottanut tästä nokkiinsa vaan se tuntui pehmeältä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kolme kertaa viikossa, itse käytin tätä kolmena iltana peräkkäin ja arvaatteko mitä? Hormoninäpyt katosivat! :o Tästä tulikin luottotuotteeni hormoninäppyjen nitistämiseen. Tuote sisältää mm. vihreää teetä, pinaattia sekä spirulinaa joka antaa iholle energiaa. 



KIEHL`S PRECISION LIFTING & PORE- TIGHTENING CONCENTRATE

Kun iltaisin olen käyttänyt yllä olevaa Lumenea on päivisin meikin alla yhtenä luottotuotteena toiminut Kiehl`sin Concentrate, joka tekee ihosta kimmoisamman näköisen, samalla häivyttäen ihohuokosia. Levityksen jälkeen iho tuntuu sileältä ja pehmeältä. Joinakin päivinä tämä on riittänyt jopa yksinään, toisinaan olen lisännyt päälle voiteen meikin alle. Koostumus on ohutta ja helposti levittyvää. Tuoksu on mieto, aavistuksen kukkainen. Vaikuttavina-aineina on käytetty mm. hiivauutetta, joka tekee iholle kimmoisan vaikutuksen ja kiristää huokosia sekä geraniumin eteeristä öljyä, joka antaa tuotteella tuoksua ja on tunnettu andioksidanttisista vaikutuksistaan.


GUERLAIN BABY GLOW

Mikään ei ole parempi meikkipohja iholle marraskuussa kuin sellainen, joka tuo iholle hehkua ja sitä Guerlainin Baby Glow nimensä mukaisesti tuo. Peittää ihmeen hyvin siihen nähden kuinka ohutta koostumus on, sanoisin, että meikkivoide puolipeittävä. Peittää hyvin varsinkin punaisuutta ja pieniä ihovirheitä, isompia tällä ei kuitenkaan saa peittoon. Päivän aikana joudun tätä hieman korjailemaan puuterilla varsinkin otsasta, joka on itsellä rasvoittuvin kohta. Tuote tekee ihosta kuitenkin niin hehkuvan, että olen valmis antamaan tuon epäkohdan anteeksi. Tämä taitaa olla jo kolmas tuubi tätä meikkivoidetta, mikä kertoo sen, että kyse on yhdestä luottotuotteestani.

Löytyikö joukosta kiinnostavia tai tuttuja tuotteita? Mikä tuote ihastutti marraskuussa?



*Origins ja Jean Paul Gaultier PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.






  1. Onpa tyylikkäitä tuotteita:) Minusta kumpi vaan tapa - yksi suosikki tai useampi - käy oikein hyvin.

    Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, tutustua Kiehl'siin ja myös Korresiin tarkemmin. Lifting ja tightening jutut kuulostaa ihan mulle luoduilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla lukijan kommentti asiaan, nämä monen tuotteen postauksen ovat aina tosi aikaavieviä tehdä, mutta olen huomannut, että näitä myös luetaan paljon, joten halusin vähän tiedustella olisiko riski siirtyä kuukauden tuotteeseen. :)

      Kellepä ei, jolla alkaa olla ikää vähän enemmän. ;)

      Poista
  2. Kannatan ehdottomasti kuukauden parhaita. Näistä saa aina hyviä vinkkejä omiin hankintoihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannanotosta! Nää on tosi suosittuja postauksia omassa blogissa ja vähän pelkään muuttaa konseptia, jos edes muutan, niin ajattelin vähän kysellä, mitä mieltä lukijat on. :)

      Poista
  3. Baby Glow on loistava, käytän sitä joka päivä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana mieletön, tekee tosi nätin heleän pinnan iholle. :)

      Poista
  4. Minultakin ääni useamman tuotteen postaukselle, enemmän on aina enemmän. :-D Täytyy käydä testaamassa myyntipisteellä tuota Baby Glow´ta, kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä Riitta, lukijamääristä tosiaan jo huomaa, että nämä monen tuotteen postaukset kiinnostavat, taitaa viime kuun parhaat roikkua edelleen tossa koko kuun viidenneksi luetuimpana postauksena, joten riskaapeliä lähteä muuttamaan hyväksi havaittua konseptia. :D

      Tykkäät Baby Glowsta ihan varmasti, lupaan. :)

      Poista
  5. Kuukauden tuote-postaus kuulostaa mulle mielenkiintosammalta. On vähemmän houkutusostoksia jos tuotteita on vain yksi! 😁 Jäin pohtimaan tuota Lumenen hualyronic essence-pulloa. En ole perehtynyt lainkaan asiaan, mutta miten uusi sisältö eroaa entisestä sisällöstä? Pullot näyttävät niin samalta. Hinta on näyttänyt nousseen melkein kolmanneksella... Olen täysin ihastunut "vanhaan pulloon" ja olen hamstrannut niitä alennuksesta. Myydäänköhän niitä nyt pois uuden pullon ja sisällön jaloista? ☺ Mulla on myös menossa (eka) Baby glow-tuubi ja varmaa on että ostan jatkossa lisää. Ihanan ylellisiä tuotteita kaikki 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D Voihan sen noinkin ajatella.

      Koostumus on musta eri, mulla ei ole vanhaa pulloa eikä sitä pahvipakkausta enää, jotta voisin vertailla incejä, että onko ainesosien määrää muutettu vai peräti lisätty uutta vai onko se ihan sama. :D Mutta tekee kuitenkin ihan samanlaisen tuloksen kuin vanhakin, ehkä jopa vielä vähän kosteuttavamman. Sitä en tiedä onko mielikuvitukseni tuotetta. Mutta koostumus on selvästi eri ja mielestäni parempi, se entinen oli jopa liian vetistä, tämä helpompi levittää kasvoille. Varmaan kaikki Lumenen vanhat pakkaukset myydään jaloista pois, että saadaan linjat yhtenäisiksi. :) Käytä vaan hyvällä omalla tunnolla ne vanhat pois. Sähän voisit vaikka verrata vanhan ja uuden pakkauksen incejä, ota kaupassa kuva uuden pakkauksen takaa ja vertaa kotona vanhaan. Kuulisin mielelläni jos on eroa. :)

      Kiva kuulla, että muutkin on löytäneet Baby Glown, itseasiassa se ei selektiiviseksi meikkivoiteeksi kuitenkaan aivan hirmu kallis ole, on paljon kalliimpiakin.

      Poista
    2. Jees, koitan muistaa vertailla noita incejä, sen verran kiinnostaa asia 😊

      Poista
    3. Kiitos, jään odottamaan, koska itseäkin kiinnostaa. Koostumus ja tuotteen tuntu on niin eri, että veikkaan edes ainesosien vaihtaneen paikkaansa incilistassa. :p

      Poista
    4. Heippa pitkästä aikaa! Sain aikaiseksi verrata noita incejä mistä oli puhe ☺ minähän en niistä mitään ymmärrä, mutta uuden putelon ihan loppupäästä (tyyliin 3-4 viimisintä) näyttäisi siltä että ainesosia on vähennetty verrattuna vanhaan versioon 😃 Mitenköhän lie oikeasti vaikuttaa tuotteeseen? Varmaankin koostumukseen niinkuin sinä sanoit. Tuli kuitenkin hieman hönö olo kun vertasin niitä ja ei juurikaan ollut eroavuuksia, mutta kaiken kaikkiaan ihana ja toimiva tuote 💟 Tulipa vielä mieleen, että sain tuosta Gaultierin uutuudesta näytteen ja ihastuin siihen aivan suuna päänä 😙 Pitää käydä katsomassa Kicksissä onko heillä sitä, varsinkin kun on 25%:n alennuskuponki taskussa! 😊 Hyvää joulun odotusta ☺

      Poista
    5. Kyllä tässä uusitussa tosiaan on vähemmän juokseva koostumus, se on ihan selkeä, muistuttaa tosi paljon Sensain Essenceä tää uusi. Imeytyy kyllä ihan yhtä nopsaan kuin se vanhakin versio.

      Ai sä tykkäsit Gaultierista? WAU! :D Mut se on oikeasti loistava, hyvin erilainen kuin se alkuperäinen, kerrankin tehty oikeasti erilainen tuoksu, eikä vaan vähän muuteltu. Tykkään, että se myös kehittyy päivän aikan iholla eläen koko ajan, joten on laadukas.

      Mukavaa joulun odotusta sinnekin! <3

      Poista
  6. Nää on niin hyödyllisiä! Saa tietää et hankkiako vaiko eikö :)

    VastaaPoista
  7. Hei! Toivon, että jatkaisit Parhaat -linjalla. Kiitokset kiinnostavasta blogistasi! Luen sitä päivittäin,
    mutta tämä tämä taitaa olla eka kerta kun kommentoin.
    Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva mielipiteestäsi, se on minulle tärkeä. Ihanaa, että uskaltauduit ensimmäistä kertaa kommentoimaan. :)

      Poista
  8. Mä rakastan näitä postauksia ^_^ En tiedä, mutta mun mielestä tän suosikit-postauksen ohella voisi mennä myös yksittäinenkin "kuukauden tuote"-postaus? :D

    Mutta tuo Origins alkoi kiinnostaa! Eikös Blissillä ollut joku happivaahtonaamio, joka kans sihisi ja suhisi iholla, mutta funktio vaan eri? Mulla just hormoninäppy kulmakarvassa, ei kiva :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi oli vielä yks vaihtoehto mitä mietin, koska Parhaat on tosi suosittu, olisi ikävä jättää pois, mutta jospa ottaisi tilalle tuon toisen, mietin, että tuleeko liian sekava. Tässä on muutenkin yksi uusi postaussarja kehitteillä ja sen ensi-ilta saattaa olla jo ensi kuussa. ;)

      Blissillä tosiaan taitaa olla happivaahtonaamio myös, en ole kokeillut sitä. Originsin tuli lemppari kertaheitolla. Auts, on muuten kipeä paikka, itselläkin joskus ollut...

      Poista
  9. Tuota lumenen tuotetta voisin minäkin kokeilla.
    Hyvää tiistai päivän jatkoa sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen sitä ehdottomasti lisäkosteuttajaksi varsinkin näin talvella. :)

      Mukavaa tiistaita sinnekin.

      Poista
  10. Baby Glow saa hehkutusta multakin! Tykkään, vaikka ei paljoa peitäkään. Mutta etenkin hyvinä ihopäivinä sillä saa just täydellisen meikkipohjan, jossa on sopivasti hehkua :) Mun täytyy muuten nyt kaivaa tuo Originsin naamion käyttöön. Kiitos kun muistutit sen olemassaolosta ;)

    PS. Mä tykkään molemmista vaihtoehdoista sekä kuukauden tuotteesta että näistä parhaista. Mulla on itse asiassa ollut omaan blogiin kehitteillä samantyyppinen ratkaisu ensi vuodesta alkaen, mutta nimesin sen kuukauden valinta :D Kuukauden tuote kuulostaa kyllä paremmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaa, että tykkään, kaikki mistä näkee tulokset melkein heti ovat ihan parhaita tuotteita. ;)

      Jään odottelemaan innolla sun postaussarjaa, mikä sen nimeksi tuleekaan. :D

      Poista
  11. Harmittaa etten ole bongannut Lumenea alehintaan mistään. En ehtinyt ostaa sitä vanhaa pakkausta, ja uuden hinta hieman yllätti, jos siis itse tuote ei muuttunut mitenkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää kysyä Tuulialta ylhäältä, mistä on ostanut alennuksesta. Näköjään aika paikkakuntakohtaista miten noita vanhemman näköisiä pakkauksia on laitetty aleen. Itseäni harmittaa, ettei ole vanhaa pulloa tai pakkausta, että olisin voinut verrata incejä keskenään, koska koostumus on uudessa selvästi geelimäisempi ei niin vesimäinen.

      Poista
    2. Ainakin Tokmannnilta saa vanhaa versiota tällä viikolla to-su hulppeaan 8,90 euron hintaan (tarjous voimassa myös verkkokaupassa, jos ei Tokmannille pääse). Itse meinaan hamstrata pari pulloa. Myös Lumenen sleeping cream lähtee samaan hintaan ja tykkään siitäkin, joten eiköhän purkki sitäkin löydä kassalle :)

      Poista
    3. A, kiitos vinkistä! On tosi hyvä tarjous!

      Poista
  12. Finnit räjäyttävä naamio kuulostaa mielenkiintoiselta, harmi kun ei itsellä ole epäpuhtauksia, tuota olisi hauska kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin räjäytti, tuo tosiaan on sellainen puhdistava pikanaamio, jos haluaa freshin ihon. :)

      Poista
  13. Rullaako tämä meikin alla? Olen vähän kahden vaiheilla ostaisinko tämän vai jonkun toisen hyaluronihappotuotteen, esim. Hada Labon kasvoveden. Lumene hajusteet ovat kyllä usein aika pökerryttäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene ei rullaa ainakaan itselläni, se on sen verran ohutta, että imeytyy ihoon heti, muutama tippa riittää koko kasvoille. Päälle pystyy myös kerrostamaan muita tuotteita esim. seerumia tai kasvovoidetta helposti. Tässä on Vitamin C:ssä on ihan vieno sitruksen tuoksu, joka häviää nopeasti levityksen jälkeen, ei siis jää nenään tuoksumaan koko päiväksi, itse en tykkää kasvoilla käyttää yhtään sellaisia tuotteita.

      Poista
  14. Olen melko uusi lukija, mutta olen saanut jo monia hyviä tuotevinkkejä blogistasi. Mielekkäämpi olisi Parhaat mutta mielenkiinnolla lukisin myös yhdestä tuotteesta. Tästä postauksesta meni hankitalistalle Originsin naamio. Lumene on ollut käytössä, mutta en ole huomannut siinä minkäänlaista kosteuttavaa tai kirkastavaa vaikutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanneleena mielipiteestäsi. :) Lumene on vähän sellainen tuote, että se jakaa meidän bloggaajienkin kesken vähän mielipiteitä, toiset pitävät sitä todella tehokkaani ihon kirkastajana ja kosteuttajana, osa ei tapaasi ole huomannut mitään ihmeempiä vaikutuksia. Itselläni toimii, varsinkin kirkastava vaikutus parin viikon jatkuvalla käytöllä on selkeä, koska C-vitamiini kuorii pintakuivan ihon pinnalta sitä kuollutta ihosolukkoa pois. :)

      Poista
  15. Origins kiinnostaa kovasti, täytyy viimeistään joulun jälkeen hankkia kokeiluun jos vaikka olisi hyviä alennuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, yleensä parhaita löytöjä ovat ne tuotteet, joilta itse ei odota yhtään mitään ja ne pääseekin yllättämään. :D

      Poista
  16. Kuukauden tuote kuulostaa ihan hyvältä idealta :) Olen tykännyt Gaultierin alkuperäisestä Classiquestä, mutta en voisi sitä ikinä itselleni ostaa, koska siitä tulee niin vahvasti entinen työkaveri mieleen (ei sillä, mukava ihminen, mutta miellän tuoksun jotenkin niin hänen tuoksukseen). Tuo Essence kuulostaa kyllä nuuhkimisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aika erilainen kuin alkuperäinen, joten kannattaa käydä nuuhkaisemassa. Ymmärrän tosi hyvin tuon, että joitain tuoksuja ei vaan voi käyttää, koska niistä tulee joku muu tuttu mieleen, itselläni ihan sama juttu. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives