Syksyn kiinnostavimmat luonnonkosmetiikat


Syksyn aikana luonnonkosmetiikka-markkinoille on tullut paljon mielenkiintoisia uutuuksia. Tuotteita kokeiltuani ja testailtuani löysin isosta joukosta helposti neljä suosikkia, joista halusin vinkata teillekin.

Tuotteista Màdara on ostettu itse, muut blogin kautta saatuja PR-näytteitä. 


GAMARDE ELIXIR HYDRATANT MOISTURIZING ELIXIR

Gamardelta löytyy niin monta suosikkituotettani, että tämän uutuuden kanssa olivat odotukseni korkealla, enkä joutunut pettymään. Voin ihan suoraan sanoa, että jos silmäni sidottaisiin ja minun pitäisi tunnustella ja tuoksutella tätä, en osaisi sanoa tätä luonnonkosmetiikkatuotteeksi vaan veikkaisin ihan jotain muuta. Hassuinta tässä Kosteuttavassa eliksiirissä on se, että tuntu iholla on kuin kalleimmassa selektiivisen kosmetiikan tuotteessa konsanaan, mutta tuoksu on ehtaa Niveaa! Olin aluksi, että mitä ihmettä, oikeasti? Kosteuttava eliksiiri sopii kaikille ihotyypeille. Paksuun pumpulla varustettuun lasipulloon pakattu hieman vaaleansinisen eliksiirin koostumus on kevyttä ja erittäin nopeasti imeytyvää. Pintakuiva ihoni näyttää heti levityksen jälkeen kuulaalta ja tasapainoisemmalta, jättää pehmeän pinnan, jonka päälle on helppo levittää meikki. Tuotetta voi käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla tuomassa lisäkosteutta iholle. Aktiiviaineina tässä super-tuotteessa on käytettä hyaluronihappoa, aloe-veraa sekä runsaasti rikkiä sisältävää Gamarde-vettä.


MIA HÖYTÖ HELMI

Mia Höytöltä tuli tänä syksynä parikin uutta tuotetta, paljon odotettu Sievä -puhdistusvoide ja sitten tämä Helmeksi nimetty heleyttävä kuorintanaamio. Tuubiin on pakattuna 2in1 -tuote ja sehän sopii minulle. Samalla kun tuote syväkosteuttaa ihoa, se myös imee itseensä epäpuhtauksia ja poistaa kuolleen ihosolukon. Tehoaineina on käytetty salisyylihappoa ja bentoniittisavea syväpuhdistukseen, kuorinnan hoitavat iholle hellävaraiset jojobahelmet. Glyseriini kosteuttaa ihoa. Naamio on monikäyttöinen ja sitä voikin käyttää kolmella tavalla. 

Tehokkaasti ihoa kirkastavana ja uudistavana hoitona tuotetta levitetään puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Jonka jälkeen se pestään pois hieroen lämpimällä vedellä. Hellävarainen hoito tapahtuu levittämällä naamio puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen naamio pestään pois ilman ylimääräistä hierontaa. Helmi toimii myös pikakaunistajana, silloin se levitetään puhtaalle ja kostealle iholle pyörivin liikkein ja huuhdellaan pois.

Tämä vakuutti tehokkuudellaan. Salisyylihapon vaikutuksen todella huomasi ja iho näytti välittömästi kirkkaammalta. Jojobahelmiä ei ole liikaa ja ne ovat todella pehmeitä, joten oma kosketusherkkä ihoni ei ärsyyntynyt tämän käytöstä. Tykkään että tässä saa kaksi samassa: mekaanisen ja happoihin perustuvan kuorinnan.


DABBA RASBERRY OIL ELIXIR

Tähän asti paremmin kukkaisvesistään tunnettu Dabba laajensi tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille peräti neljä erilaista öljyä kasvoille. Lasiseen pipettipulloon pakattu Rasberry Oil Elixir tuntui olevan tuote, mistä pintakuiva ihoni piti, eikä ihme, sillä Vadelmaeliksiiri on todellinen vitamiinipommi. Tuotteen sisältämä vadelmasiemenöljy sisältää paljon iholle tärkeitä omega 3- ja 6 -rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Öljyseerumi on koostumukseltaan kevyen öljymäistä, syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta kimmoisamman oloisen. Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin ikääntyvälle kuivalle iholle. Tuoksu on tuotteessa sellainen, että se varmasti jakaa mielipiteitä, joko siitä tykkää tai ei. Kuvailisin sitä sellaiseksi, millaiselta tuoksuu vesi, jossa on liotettu päivän ajan vadelmanlehtiä, maanläinen, mutta pehmeä, jonkun makuun vain pilaantunut. ^_^


MÀDARA SOS INSTANT MOISTURE + RADIANCE HYDRA MASK

Màdaran SOS-linja täydentyi odotetulla Hydra Maskilla. Naamio on pakattu runsaaseen 60ml:ä tuotetta vetävään tuubiin. Hieman vaaleanpunertavan naamion koostumus on melko ohutta ja pehmeää, mikä on hyvä, koska tuote neuvotaan poistamaan iholta kasvopaperilla tai sitten jättämään se yön ajaksi iholle. Tässäkin on vaikuttavana aineena suosikkiani hyaluronihappoa, sen lisäksi kosteuttavia sokereita sekä pionia ja pellavansiementä. Tuoksu on herkullinen, kuvailisin sitä jopa hieman karkkimaiseksi. Itse olen käyttänyt naamiota öisin. Aamulla iho on pehmeä ja näyttää täyteläisemmältä. 

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia uutuuksia?


Màdara itse ostettu, muut PR-näytteitä. Linkit eivät ole mainoslinkkejä, en hyödy klikkauksista mitenkään.







  1. Ooh, tuo Dabban öljy kuulostaa lupaavalta! Rakastan Dabban kasvovesiä, vaikka se kamomilla ei ruusuilta tuoksukaan... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä, tuoksu on tosiaankin sellainen, että not for everyone. :D Jatkaa juuri sillä Dabban kukkaissuihkeiden linjalla.

      Poista
  2. Mä olen tykästynyt Gamarden seerumin rauhoittavuuteen, mutta tuoksun niveamaisuutta en ollut hoksannut. Madaraa mulla on kaapissa, mutten ole vielä testannut. Uskon siitä kuitenkin tykkääväni, koska Madaran naamiot ovat yleensä tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se tuoksuu aivan Nivealle, ihan välitön. :D Se kyllä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ihanasti. :)

      Poista
  3. Dabban kasvoöljyä pitää ehdottomasti joskus hankkia testiin :)

    VastaaPoista
  4. Mia Höytöä tekisi mieli kokeilla, samaten Madaran SOS kuulostaa passelilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi on tosi tehokas, tykkään, että siinä otettu huomioon sellaisetkin, jotka kokevat pelkän happokuorinnan vaikeana, koska haluavat sitä kunnon kuorinnan tuntua, joten tuotteessa on miellytetty molempia osapuolia. :) SOS tuoksuu ihanalta ja kosteuttaa hyvin.

      Poista
  5. Dabba kuulostaa tosi kiinnostavalta, en olekaan testannut mitään heidän tuotteitaan vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, varsinkin kuivalle iholle omegat tekevät hyvää. :)

      Poista
  6. Nivean tuoksu on muuten mulle ihan suosikki, olen katkera kun menivät uusimaan suihkusaippuoidensa tuoksua :O :O Mutta siis, nää kaikki todellakin kiinnostavat! Gamarde ehkä eniten, sitten Madara, koska talvea varten luulen näiden olevan oivallisia :) Höydön naamiokin voisi olla iholleni hyvä, varsinkin jos kuorivat jojoba-rakeet ovat pieniä ja hellävaraisia. Hihittelin tuolle Dabban tuoksun kuvaukselle, mä luulen että rakastaisin sitä tuoksua ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gamarde on hyvä niin kuin aina, ne tuotteet vaan sopii omalle iholle. Jojobarakeet ei itseasiassa ole kovin pieniä vaan isohkoja, mutta niin pyöreitä ja niitä on vähän, että on tosi hellävarainen. Dabban tuoksu on sellainen, että joko tykkää tai ei. ^_^

      Poista
  7. Nää kuulostaa hei kaikki tosi kiinnostavilta! Gamardea tahtoisin merkkinä ehdottomasti jossain vaiheessa testata, kunhan joskus saisin tosiaan aikaiseksi.. Erityisesti Mia Höytö ja Madara ovat näistä sellaisia, joista ihoni voisi nyt tykätä. Hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gamarden tuotteet on kyllä mahtavia, sopivat tosi hyvin omalle iholle. Mia Höytö on ollut tän syksyn lempparikuorintani jo viikkoja, ihan paras.

      Poista
  8. Tosi ihanan kuuloisia tuotteita, varsinkin kun luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa mua koko ajan vaan enemmän ja enemmän :)

    VastaaPoista
  9. Jonna!
    Onko Dabban Oil Elixir hyvin imeytyvä öljy?
    Käytössäni ollut useampi öljy ja laatuominaisuudet ovat huikean isot. Oletko kokeillut Pain ruusunmarjaöljyä?
    Talvista illanjatkoa!
    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, koostumus on ohutta ja hulahtaa ihoon hetkessä. Tykkään Dabbasta itse enemmän kuin Paista. Mutta Pai tuoksuu takuulla useamman nenään paremmalta, Dabbasta on todella mielipiteitä jakava tuoksu.

      Mukavaa talvi-iltaa sinnekin Hannele!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives