The Body Shopin villein joulu


The Body Shopin kausituotteet tulevat joka vuosi yhtä varmasti kuin joulu tulee joulukuussa. Tänä vuonna The Body Shopilla villiinnyttiin kausituotteiden kanssa täysin ja lanseerattiin kerralla peräti KOLME Limited Edition -vartalonhoitosarjaa.

Pääsin itse makustelemaan uutuuksia, kun sain The Body Shopilta vähän aika sitten ihastuttavan jouluisen tuotepaketin, joka sisälsi kauden uutuustuotteita. Kaikissa saamissani vartalovoiteissa on käytetty yhteisökaupan ghanalaiselta naisyhdistykseltä tuotettua voipuunvoita.


FROSTED BERRIES – KARPALON SIEMENÖLJYÄ POHJOIS-AMERIKASTA

Punaisin etiketein koristellut Frosted Berries -marjapommit sisältävät tasapainoisen sekoituksen karpaloa, mustaherukkaa ja vadelmaa, kera valkoisten kukkien, karamellin ja pehmeän vaniljan. Tuoksu on raikkaan marjainen, höystettynä pienellä makealla vivahteella. Seesaminsiemen- ja soijaöljy sekä kaakaovoi kosteuttavat ihoa.

SPICED APPLE – OMENANSIEMENÖLJYÄ ALPEILTA

Vihreästä etiketistä tunnistettavat Spiced Apple -tuotteet ovat juhlavia ja mieltä nostattavia. Raikkaan omenan lisäksi tuotteisiin on tuotu hehkuvaa lämpöä kanelilla, jota on raikastettu appelsiinilla ja valkoisilla kukilla. Kosteuttavan omenansiemenöljyn lisäksi vartavoissa on käytettyä ihoa pehmittäviä ja kosteuttavia seesaminsiemen- ja soijaöljyä sekä kaakaovoita. 

VANILLA CHAI – VANILJAA MADAGASCARILTA

Lämmin ja kutsuva Vanilla Chai -tuotteiden tuoksu suorastaan sulaa suuhun. Kermaiseen maitoon ja makeaa vaniljaan on maustettu potkua jouluisilla mausteilla: kanelilla ja kardemummalla. Lopuksi kokonaisuutta on pehmennetty ruskealla sokerilla. Muiden vastalovoi-tuotteiden tapaan ihon kosteuttajiani ja pehmentäjinä toimivat seesaminsiemen- ja soijaöljy sekä kaakaovoi. 


Kolmesta uutuudesta omaksi suosikikseni nousi mahtavan pehmeä ja täyteläisen makea Vanilla Chai. Johon tekee mieli upottaa suihkun jälkeen koko kroppa, jonka jälkeen voi siirtyä sohvalle nuuhkimaan hyvän tuoksuista ihoa.

Vartalovoit maksavat 19,50 euroa/kappale.

Oletteko ehtineet tutustua TBS:n uutuuksiin? Suosikkinne?




*Kuvissa olevat tuotteet PR-näytteitä, saatu The Body Shopilta.



  1. Olen vähän käynyt nuuhkimassa uutuuksia. Ja etsinyt niitä ihania uusia tuoksuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne uudet tuoksut ovat ihania! Kahaia White Floral varsinkin iskee omaan tuoksuhermoon. :)

      Poista
  2. Tykkäsin tuosta punaisesta eniten. Vihreä oli aika hyökkäävä. Viime vuonna sain lahjaksi just sesongin omena -tuotepaketin. Se oli ihana tuoksu. Glazed apple :)

    VastaaPoista
  3. Body Shopin Body Butterit ovat kyllä ikisuosikkeja ja noista kolmesta yllättäen vanilja iski eniten. <3 Tosin ihania kaikki. <3 Mukavaa maanantaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilja on kyllä tosi onnistunut, ei liian makea vaan sopivasti luonnetta. <3

      Mukavaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  4. Olen tutustunut, ja ihastunut! Ainoastaan omppua en ole vielä testannut, mutta jossain vaiheessa ennen joulua olisi kyllä kiva vielä sekin kokeilla. Tykkäsin myös Vanilla chaista ehkä enemmän. On kyllä onnistuneet tänä vuonna nämä kausisarjat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Chai on kyllä hitti. Frosted Berries on omaan nenään mukava marjakimara. :)

      Poista
  5. Nämä on ihania! Vanilla Chai on myös oma lemppari.

    Kivaa alkanutta viikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS selvästi onnistunut Vanilla Chain kanssa. ;)

      Mukavaa viikkoa Marina! <3

      Poista
  6. Kun lukee näitä tuotekuvauksiasi, tulee ihan nälkä:) On niin herkulliset tuotteet;)

    VastaaPoista
  7. Mä kävin testaamassa uutuustuoksut, joista eniten miellytti mausteinen Spiced apple. Täytyy myös sanoa, että tuo vihreä väri oli myös iso vaikutin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spiced apple tuntuu olevan kommenttien perusteella sellainen, että jakaa mielipiteitä, monet tykkää, mutta toiset kokee jotenkin liiaalliseksi, tosi jännä. Mutta onhan tuo tämän vuoden omppu ihan erilainen kuin aiempi Glazed Apple.

      Poista
  8. Tänä vuonna ei tuo omppu oikein iskenyt, mutta Vanilla Chai ja Frosted Berries kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat omiakin lemppareita, vaikka tykkään ompustakin, mutta kyllä noi kaksi miellyttää omaa nenääni eniten, varsinkin sitten tuo vanilja. :)

      Poista
  9. En ole käyttänyt mitään näistä, mutta luulen että toi vanilja vois olla mun suosikki.
    Oikein hyvää alkanutta viikkoa sulle Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilja on ihana, sopivan pehmeä, mutta ei liian makea!

      Oikein hyvää viikkoa sinnekin!

      Poista
  10. En ole vielä tutustunut, mutta vanilja ja karpalo kuulostavat mielenkiintoisilta :) Jostain syystä en loppupeleissä ole omenatuoksujen ylin ystävä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ne kaksi omaakin suosikkia, vaikka Spiced Applestakin pidän. :)

      Poista
  11. Nämä taitavat olla aika samoja mitä on ollut aiemminkin? Minulla vielä tuota omppua on tippa jäljellä varmaan kahden vuoden takaa. Vanilja on kyllä ehdottomasti näistä paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kaikki eri. Varsinkin omppu Spiced Apple on todella erilainen kuin aiempi makeampi Glazed Apple, aiempi punainen on Frosted Cranberries, mutta uusi Frosted Berries on useamman marjan combo, Vanilla Chai on sitten täysin uutuus, viime vuonnahan on oli kolmas luumuinen uutuus Frosted Plum. :) Mut joo näissä voi mennä vähän sekaisin, kun paketit näyttä samoilta, mutta uusia ovat kaikki. :)

      Poista
  12. Mä rakastan TBS:n vartalovoita! Meidän perheen kaikki naikkoset on hulluna niihin ja ollaan vuosien saatossa kulutettu varmaan satoja purnukoita. Kuuluu myös välttämättömien joululahjojen listaan. :D
    Ulkomaanreissuille ehdoton suosikki on Mango. Kesällä menin vielä päätäpahkaa rakastumaan kausituoksuun nimeltä Pinita Colada ja melkein sydäntä särkee ettei sitä saa enää! Hamstrasin kesän lopulla niitä ihan kunnolla, mutta niinkuin kaikki hyvä loppuu aikanaan, loppui ne purnukatkin. heh.
    Luulen, että tuo Vanilla Chai on seuraavaksi testattava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango on kyllä ihana! Itsellä oli kesällä Pinita Colada ulkomaan reissulla suihkugeelinä ja nyt tulee aina siitä tuoksusta reissu mieleen. Itselläni on vartalovoide vielä jemmassa, mutta muut tuotteet siitä kausituoksusta on jo käytetty. Nyyh!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives