Klassikot osa 32 – Caudalie Beauty Elixir


Pakko intoilla, että se on sitten joulukuu. Muistakaahan käydä kurkkaamassa kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin ensimmäinen luukku! Listan osallistujista löydät täältä

Aloitetaan joulukuu Klassikot-sarjalla, tänään on vuorossa tuote, jota voisi varmaan tituleerata maailman kuuluisimmaksi mistiksi tai nätimmin sanottuna kauneuseliksiiriksi. Mm. Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Liv Tyler ja Cara Delevingne ovat ilmoittanut tuotteen omaksi suosikikseen. 

Ranskalaisen Caudalien tuotteiden teho pohjautuu viinirypälemassaan, joka on viininteon ylijäämätuote. Firma ostaa viinirypälemassaa ympäri Ranskaa viinitiloilta. Viinirypäleen hedelmäuutteen on tutkimuksissa todettu sisältävän voimakkaita andioksidanttisia ominaisuuksia ja tähän perustuu Caudalien tuotteiden teho. 


Caudalie Beauty Elixiriä* myydään kahdessa eri koossa. Pienessä 30ml:n lasisessa suihkepullossa ja tässä isommassa 100ml:n. Tuote lupaa tehdä ihosta hehkuvamman, pienentää huokosia ja piristää ihoa. Kauneuseliksiiriä voi suihkuttaa myös meikin päälle pitkin päivää. Sopii myös miehille parranajon jälkeen. Sisältää ihoa kirkastavan rypäleuutteen lisäksi ihoa pehmentävää appelsiininkukkavettä, rauhoittavaa ruusuvettä, mirhamia, minttua ja rosmariinia. 

Koska tuote sisältää öljyjä, on pulloa ennen käyttöä ravistettava, että öljyt sekoittuvat joukkoon. Mist tulee pullosta hienona suihkeena. Se virkistää ja todellakin supistaa ihohuokosia, tehden kasvot raikkaan tuntuisiksi. Itse tykkään tuotteesta varsinkin meikin päällä. 

Beauty Elixirissä on kuitenkin yksi mutta, joka varmasti jakaa mielipiteitä, nimittäin tuoksu. Se on todella voimakas. Ei todellakaan sellainen, että suihkautuksen jälkeen häipyisi kasvoilta vaan se jää elämään. Vähitellen toki muuttuu miedommaksi. Itse haistan kaikista selviten voimakkaan rosmariinin, joten jos, että tykkää rosmariinin tuoksusta tämä ei ole sinulle. Myös minttu ja mirhami nousevat selkeästi esiin. Itselleni tuoksu on aina ollut virkistävä, mutta myös rauhoittava. Suihkautankin kauneuseliksiiriä yleensä silloin kun kaipaan hieman "herätystä". Tämä onkin päätynyt osaksi aamurutiineja.


INCI: Water, alcohol*, bitter orange flower water*, glycerin*, rosemary leaf oil*, potassium alum, peppermint oil*, orange flower oil*, commiphora myrrha extract*, styrax benzoin resin extract*, balm mint leaf oil*, rosa damascena flower oil*, grape extract*, citral*, citronellol*, farnesol*, geraniol*, limonene*, linalool*. * plant origin.

Caudalien tuotteita voi ostaa maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä

Onko Beauty Elixir tuttu? Mitä mieltä olette tuoksusta?

*Tuote PR-näyte, saatu maahantuojalta.


  1. Ei oo tuttu, mutta oon monta kertaa miettinyt tän ostamista :D En tiedä, tuoksun ansiosta luulen, etten välttämättä tykkäisi. Tykkään rosmariinista ruoanlaitossa, mutta kosmetiikassa se ei äkkiseltään kuulosta hyvältä mun hajuaistini mukaan, mutta varaan oikeuden muuttaa mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä suihkimassa jossain, ihan kämmenselkään riittää, ettei heti kasvoille, jos ei tykkääkään. Tai sitten mielipide voi muuttua, ei sitä koskaan tiedä. Tuoksu on todella voimakas, ei mikään sellainen vähäinen pöllähdys. :D

      Poista
  2. Olen käyttänyt tätä pullollisen ja pidin siitä juuri tuoksun takia. Se on niin omaleimainen ja maanläheinen, ettei muuta vastaavaa tule heti mieleen. Voisin ostaa vaikka uuden, jos hinta ei olisi niin hurja. Päivällä meikin päälle suihkuteltuna tämä ei kenties tunnu myöhemmin kuivattavalta, kuten kaikki muut kokeilemani mistit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on tosiaan sellainen, että siitä tykkää tai ei, niin voimakas, että ajattelin, että siitä on hyvä sanoa, jos joku on tilaamassa ilman, että pääsee jossakin sitä haistelemaan, ettei tule pettymystä. Itse tuoksuksusta kyllä tykkään, juuri se rosmariini tekee siitä niin maanläheisen. :)

      Poista
  3. Mä just tilasin tämän, koska tuote on todellakin klassikko. En ole vielä testannut, mutta odotan innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, todellinen klassikko, silloin kun tämä tuli markkinoille ei oikeastaan millään muulla brändillä ollut edes vastaavia tuotteita, nythän niitä viime vuosina on tullut enenemissä määrin. :)

      Poista
  4. Eipä ole tuttu, mutta vaikuttaa aivan ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi kosteuttava, mutta samalla ihohuokosia supistava. :)

      Poista
  5. Niina/Oh so many reasons1. joulukuuta 2016 klo 19.41

    Mä hihkuin jo innosta, jospa tuote tuoksuisi viinirypäleelle, koska olen ihastunut mm.viinirypälejuomaan. Täytyy käydä tuoksuttelemassa, koska muuten kuulostaa ihanalta tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tää ei kyllä tuoksu viinirypäleelle, mutta kannattaa käytä kokeilemassa, muuten ei voi tietää mitä mieltä on tuoksusta. :)

      Poista
  6. Gaudalien tiedän ja jotain joskus käyttänyt ja tykännytkin, mutta tuo tuoksu on varmaan haastava. Ihan pakko mielenkiinnosta jossain tuoksuttaa tämä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muissahan tuotteissa ei ole näin voimakas tuoksu, tässä on musta voimakkain mitä missään muussa Caudaliessa, luulen, että sulle aika haastava koska tuoksu on hyvin rosmariininen, maanläheinen ja vihreä. :) Mutta eihän sitä tiedä ennen kuin haistaa. :)

      Poista
  7. Olen käyttänyt pari pikkupulloa ja voisikin taas ostaa uuden pitkästä aikaa :) Tuoksu oli tosiaan aika shokki, kun tätä ekaa kertaa kokeili, mutta sitten siihen kuitenkin jäi ikään kuin koukkuun. Itse tykkään suihkuttaa tätä kädelle ja sitten painelen/hellästi taputtelen tuotteen iholle mieluummin kuin suihkutan suoraan naamalle.

    Tykkään muutenkin tosi paljon Caudalien tuotteista. Oikeastaan yhtään pettymystä ei ole tullut vastaan. Ovat jotenkin kivan raikkaan tuntuisia, mutta silti kosteuttavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oikeasti on shokki aluksi, mutta sitten siihen jotenkin koukuttaa, erikoinen. :) Itsellä on pari Caudalie suosikkia tämän lisäksi Vinosource SOS sekä Overnight Recovery Oil ja Foaming Cleanser. :)

      Poista
  8. Ostin tän messuilta, mut en oo vielä päässy sinuiksi sen kanssa. Ja se tuoksu...

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives