Biotherm Life Plankton Mask


Olen yönaamioiden suuri fani ja niitä eittämättä kuluu varmasti melkein eniten loppuun kaikista käyttämistäni ihonhoitotuotteista. Joten haluankin esitellä teille yhden mukavan uuden tuttavuuden. Biothermillähän ei aiemmin ole ollut varsinaista yönaamiota. Aquasource Night Spa -yöbalsami on ollut kuitenkin tuote, joka on toimittanut vähän niin yövoiteen kuin naamionkin virkaa samanaikaisesti. Jokin aika sitten markkinoille tuli kuitenkin uutuus: Life Plankton Mask*.


Luonnonvalkoinen hieman heleältä näyttävä geelimäinen naamio on pakattu kiitettävän kokoiseen painavaan 75 ml:n lasipurkkiin. Tuoksu on raikas, mutta omaan nenääni hieman alkoholimainen ja alkoholia tämä sisältääkin. Joten jos olette sille herkkiä, niin suosittelen testaamaan näytepussukan ensin. Oma ihoni ei ole herkkä alkoholia sisältäville tuotteille, mutta tiedän monia ihmisiä joiden on. 

Naamio sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja Biothermin monista tuotteissa tuttua Life Plankton -uutetta (vitreoscilla ferment), joka elvyttää ihoa. Biothermin tuotteet ovat itselleni siitä jänniä ja jopa mystisiä, että mielestäni niiden incit eivät sisällä koskaan mitään ihmeellistä, mutta jostain syystä ne vaan toimivat ihollani ja tuovat sille varsinkin sitä kaivattua kosteutta todella tehokkaasti. 

Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaan viikossa elvyttämään väsynyttä ihoa. Silmänympärysihoa ja huulia on vältettävä levittäessä. Lupaa vähentää myös punoitusta ja ärsytystä. Naamiota kannattaa levittää todella ohut kerros, ensimmäisellä kerralla levitin liikaa, eikä se meinannut aluksi kuivahtaa millään ennen nukkumaan menoa. Toisella kerralla olin varovaisempi, sillä tuote on todella riittoisaa ja geelimäinen naamio kuivahtikin heti, eikä ihon pinta jäänyt tahmeaksi. Levitystuntuma on miellyttävän raikas. 


Aamulla iho tuntuu ja näyttää kimmoisammalta, tämä tekee iholle sen paljon arvostamani plumped-efektin. Iho on ollut myös hyvin kosteutettu, heleä ja ihon pinta tuntunut pehmoiselta. Naamion voi levittää iholle sormin, mutta Biothermillä on myynnissä myös silikoninen levityssivellin. Näitä silikonisia levityssiveltimiä naamioiden levitykseen on tullut viime aikoina vastaan monessa paikassa ja pakko sanoa, että ne ovat todella näppäriä tällaisten purkkiin pakattujen naamioiden kanssa. Ovat todella helppo puhdistaa lämpimällä vedellä välittömästi käytön jälkeen. 


Käytättekö yönaamioita? Suosikkinne?


*Naamio PR-näyte, saatu blogin kautta.




  1. Käytän satunnaisesti, vaikka pitäisi käyttää enemmän. Biothermin naamion geelimäinen koostumus kuulostaa ihanalta ja kuivalle sekaiholleni täydelliseltä. <3 Kiinnostuin. <3 Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella varsinkin kannattaisi käyttää vaikka joka yö, ei haittaa. Toki ihan kaikkia ei kannata, vähän naamiosta riippuen.

      Mukavaa päivää Tiia! <3

      Poista
  2. Tässä vois olla vaihtoehto mun uudelle yönaamiolle 😊 Tällä hetkellä vetelee viimisiään Shiseidon ikubibibuki-mikälieolikaan yönaamio, olen kyllä tykännyt siitä, mutta vaikka mulla on nyt meneillään vuoden ostoslakko (😀) niin yönaamio on pakko olla, eli sitä ei lasketa 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä, oli viime talven lemppareita, mutta nyt se on loppu itseltä, nyyh! :/ Vuoden ostolakko on kova, onhan tässä 9 päivää jo mennyt. :D Shh. sovitaan ettei lasketa. ;)

      Poista
  3. Tällä hetkellä suosikkiyönaamioksi sanoisin Misshan etanalimayönaamion xD
    (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/etanavoide.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Misshan etanajutut kiinnostaa, kaikki kehuu niitä. :)

      Poista
  4. Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Biotherm Life Plankton Mask":

    Mikä siinä on niin vaikeata kertoa, että olet saanut tuotteen bloginäkyvyyttä vastaan? Kuulostaako "pr-näyte blogin kautta" hienommalta? Lukijan kannalta olennainen tieto puuttuu!
    -KM

    Poistin vahingossa viestisi, mutta vastaan siihen nyt, koska tämä asia on tuntunut ärsyttävän sinua pitkin syksyä ja jatkuu vielä tämän vuoden puolellakin.

    Läpinäkyvyys on kaiken a ja o blogiin saaduissa tuotteissa ja yhteistöissä. Siksi onkin olemassa kolme kategoriaa, miten yhteistyöt ja saadut tuotteet nimetään: on PR-näyte, yhteistyö ja kaupallinen yhteistyö. Minulle blogi on harrastus, joten kaupallista yhteistyötä, josta minulle maksetaan riihikuivaa rahaa en tee tällä hetkellä ollenkaan. Postaus merkitään yhteistyöksi, jos olen sopinut toisen osapuolen kanssa kirjoittavani tuotetta vastaan, tällaista en ole tehnyt enää vuosiin. Kosmetiikka ei ole verottajan mielestä verotettavaa, koska sillä ei ole jälleenmyyntiarvoa. Teen itse blogia harrastuksena, enkä sovi koskaan toisen osapuolen kanssa kirjoittavani saaduista kosmetiikkatuotteista. Niitä lähetetään minulle, toki toinen osapuoli voi mielessään toivoa, että niistä kirjoitan, mutta mitään sopimusta kirjoittamisesta ei ole, ei suullisesti eikä kirjallisesti. Kirjoitan jos minusta tuntuu siltä. Saaduista tuotteista pieni osa päätyy tänne asti. Joten lähetetty tuote ei velvoita minua siitä tällöin kirjoittamaan. Tässä tapauksessa tuote on silloin aina PR-näyte, saatu blogin kautta, koska siksi olen saanut, että blogia pidän, jos kuitenkin olisin sopinut lähettäjä osapuolen kanssa kirjoittavani tuotteesta, merkkaisin postaukseen yhteistyö. Jos postauksesta vielä maksettaisiin rahaa, se olisi kaupallinen yhteistyö. Toivottavasti tämä selvensi asiaa. Se, että kirjoitan PR-näyte, saatu blogin kautta ei ole hienostelua vaan kertoo siitä, miten tuote on saatu. Lisäksi lähetetyt tuotteet bloggaajille ovat yritykselle jaettavia PR-näytteitä.

    VastaaPoista
  5. Mä olen just löytänyt itselleni aika täydellisen yönaamion. Korealaisen APIEUn Tea Tree Sleeping mask on geelimäinen, raikas ja imeytyy lähes heti ihoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, itse olen löytänyt pari hyvää Tea Tree tuotetta ja ne tuntuu sopivan omallekin iholle, kunhan pitää maltin niiden kanssa. :)

      Poista
  6. Mulla oli joskus joku korealainen yönaamio, mutta se tukki ihoa. Nyt on ollut käytössä Avonin Anew Hydra Effect ja siitä olen ihan tykännyt. Jonkun muunkin voisin vielä ostaa. Pintakuiva talvi-iho varmasti kiittäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Avonin naamio on tosi hyvä, aika samanlainen kuin edellä mainittu Shiseido. :)

      Poista
  7. Niina/Oh so many reasons9. tammikuuta 2017 klo 16.37

    Mulla ei ole hoitavia yönaamioita tällä hetkellä, mutta laitan sen sijaan oikein paksuja voiteita kerroksen iholle. Tämä tuote kyllä kiinnostaa! Tykkäsin ennen Biothermin tuotteista tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti jotain yönaamiota, se eron iholla oikeasti huomaa aamulla. <3

      Poista
  8. Olen opetellut käyttämään yönaamioita vasta viimeisen vuoden sisällä; Pixin ja Natura Siberican yönaamiota olen käyttänyt viimeksi. Jonossa odottaa pari muuta:)
    Alkoholia sisältävät eivät valitettavasti sovi minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tosi monia kenelle ei alkoholi sovi, siksi ajattelin varoittaa. Saattaa ärsyttää ihoa vain enemmän, vaikka tämän luvataan sopivan myös herkkäihoisille. Yönaamiot ovat kyllä ihan must-tuotteita ihonhoidossa. :)

      Poista
  9. Ihanan näköinen tuo purkki :) Ja kuulostaa kyllä hyvältä naamiokin, oonkin just uuden yönaamion tarpeessa niin kenties tämä olisi se seuraava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi painava. Naamio on tosi kivasti kosteuttava. :)

      Poista
  10. Kuulosta varteenotettavalta vaihtooehdolta todellakin ja tuo sivellin, se minun täytyisi ehdottomasti hankkia.

    Muistan kun kouluaikana levitettiin kaikki naamiot ym siveltimellä, ja se tuo kyllä ihanan fiiliksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimellä levitys tuo kyllä hommaan ihan heti eri fiilikset. :)

      Poista
  11. Kommenttini taisi hävitä mobiiliavaruuteen, joten tässä se suurinpiirtein uudelleen: Minulla on käytössä juuri Lumenen Bright Now Vitamin C Sleeping Cream, joka on siis yövoide/naamio yhdistelmä, tykkään! Edullinen, hyvä saatavuus, raikas tuoksu ja iho tykkää! Löysin tuotteen Ostolakossa Virven blogista viime vuonna. Toivottavasti tuote ei hävinnyt markkinoilta Lumenen uudistuksen myötä. T HennaA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti näin kävi, ei näkynyt ainakaan mulla missään. :/ Kuulostaa Lumene hieman samalta kuin tuo Biothermin Night Balm, eli 2in1 -tuote. :) Toivottavasti ei ole kadonnut, aika paljon muutoksia tullut Lumenelle uudistuksen myötä.

      Poista
  12. Varsinaisia yönaamioita mulla ei varmaankaan ole ollut, mutta Livboxista tullutta Herbinan kosteuttavaa naamiota käytin joskus öisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käytin sitä Herbinaa öisin, hyvin toimi!

      Poista
  13. Uijui miten hieno yhdistelmä tuon siveltimen kanssa näin ensiksi:) Sitten on pakko todeta, että voi harmi, en taida uskaltaa kokeillakaan kun on sitä alkomahoolia, jos se lisää mulla sitä punoitusta! Mutta käytän kyllä V 10+ ja Lieracin maskia ja Clarinsin mustikanväristä extra-firming maskia kun muistan. Yritän taas rauhoitella ihoani, joten en uskalla liikaa testailla uusia juttuja, yhtä sarjaa juuri nyt testaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että lisää, vaikka tää on herkälle iholle sopiva, niin couperosa-iholle en itsekään laittaisi alkoholia sisältäviä tuotteita. :/ V10Plus on ihana ja tosi hellävarainen.

      Poista
  14. Mulla on tosiaankin vielä testailut sen Misshan etanasarjan yönaamion kanssa kesken, mutta olen alustavasti ihastunut :) Sen alla on tuotteiden hyvä muhia yön aikana ^_^ Naamiosiveltimen voisi kyllä hankkia, myönnän joskus levittäneeni jonkun savinaamion tms. lusikan kuperalla puolella ( varsinkin, jos olen ensiksi annostellut sillä lusikalla naamiota purkista kämmenselälle ) :D Tulee kiva viilentävä efektikin samalla, haha :D

    Tää naamio täytyykin varmaan jättää muille, kun ei mullekaan oikein ne alkoholilliset tuotteet vaan sovi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan etanat, mun on varmaan tilattava jossain vaiheessa siitä sarjasta muutama tuote kokeeksi. ^_^Tää silikonisivellin toimii loistavasti kaikkien naamioiden kanssa, se Glamglown hopeanaamiokin levittyy tolla helpoiten.

      Poista
  15. Mulla yönaamiot ovat oikeastaan korvanneet yövoiteiden käytön kokonaan jo senkin takia, että yönaamiot ovat yleensä litrahinnaltaan halvempia kuin voiteet. En "hölvää" niitä erityisemmin naamalleni, vaan laitan suht saman verran kuin laittaisin yövoidettakin ja ihan hyviä tuloksia tulee.

    Halvemmasta päästä olen käyttänyt mm. näitä jo edellä mainittuja Lumenea ja Avonia ja tykkään molemmista. Avon maksoi hurjat 90 senttiä! :D Aika monta korealaista merkkiä olen myös läpikäynyt ja tykkään tuosta Misshan etanastakin. Tällä hetkellä käytössä on Paula's Choicen Radiance Mask (tai joku sellainen) ja se on myös ihana ja kivan kevyt. Paulan tuotteet tuntuvat muutenkin toimivan itselläni varsin hyvin, mutta hinnat alkavat olla niin pilvissä, että vähemmän on tullut näitä uutuuksia kokeiltua. Vähän myös himottaisi Body Shopin Oils of Life -sarjan yönaamio, sillä tykkään saman sarjan öljystä tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin korvaan silloin tällöin yövoiteen naamiolla, jos tuntuu, että ihoa ei tarvitse isompaa kosteutusta. Avonin naamio on kyllä huippu. Melkoisella tarjouksella irronnut se sulle. :D

      Poista
  16. Tämä kuulostaa ihanalta!

    Ostin alennusmyynneistä Biothermin Blue Therapy-sarjan seerumin ja kasvovoiteen. Pöyristyin kotona INCI-listoihin tarkemmin perehtyessäni näiden silikonisuudesta ja nyt ehkä vähän harmittaa, että menin ostamaan yökäyttöön nämä. Muistaakseni sä joskus kirjoittelit niistäkin, joten taidan viettää hetken tutkien sun Biotherm-arkistoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blue Therapy -sarjasta en ole muistaakseni kirjoittanut, koska olen pääsääntöisesti käyttänyt niitä perussarjan voiteita, Blue Theraphysta mulla on ollut käytössä seerumi ja siitä pidin kovasti. Aina pitäisi muistaa lueskella inci:t, jos haluaa vältellä jotain jotain, toi varmasti harmittaa. :)

      Poista
  17. Lumenen sleeping cream on hyvä yönaamio. Vähän huvittaa tämä uusi termi "yönaamio", yövoiteitahan ne on, varsinkin siinä tapauksessa että imeytyy heti, mikä käy tästäkin postauksesta ja kommenteista ilmi. Ehkä sillä saa myytyä joillekkin akoille enemmän tavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää imeytyy, mutta ei ehkä ihan yhtä nopeasti kuitenkaan kuin yövoiteet, pikkuhetken joutuu odottamaan. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives