22.1.2017

Henkilökohtaista osa 2


Muistatteko, kun vajaat puolitoistavuotta sitten paljastin teille salaisen pienen paheeni? Hauskuutan toisinaan itseäni lauantain Aamupostin Henkilökohtaista -palstalla. Palstalta löytyy täysin normaaleilta kuulostavia ilmoituksia, välillä jopa surullisia, kun yksinäinen ihminen kaipaa seuraa. Mutta sitten joukossa on näitä täysin hulvattomia tapauksia, jotka nostattavat hymyn huulille ja saavat aivoni raksuttamaan, mitä näillä ilmoituksilla on oikein haettu? Tässä pieni pala parin viime kuukauden hauskimmista ja mieleen eniten jääneistä ilmoituksista. 

"En oo hoikka, rikas, kaunis, oon 51v, mukava, hauska, lämmin nainen. Haluan hoikahkon, mukavan, rehdin, alle 47v miehen kainaloon."

Tämä ainakin alkoi rehellisesti, kissa pöydälle, mitäpä sitä turhia kiertelemään. Ei kaunis esittää kuitenkin toiveen hoikahkosta miehestä, hmm... Joku taso kuitenkin halutaan mitä ilmeisimmin pitää. 

"Tässä vaalea, upea opettajatar, vailla täydellistä, tanssivaa miestä, 53-65/+180, kilot ja ajatukset tasapainossa. Olet monipuolinen, elämänmyönt., upea ja ehd. vapaa. Saat viisaan ja älykkään seuran ja rakkauden."

Tässä alkaa olla jo kovat vaatimukset. Vähempi ei kelpaa kuin täydellinen, mutta sitä vastaan on sitten melkoisen kovat lupauksetkin. Toteutuukohan kumpikaan? Ainakin hakemus on ollut jo useana viikkona, joten liekö täydellisistä pulaa?

"Mummi kaipaa seuraa n.+60v miehestä, ronskinkok., pitkä fleda eduksi."

Tässä selvästi haetaan jotain rokahtavampaa. Mutta mitä ronskinkokoista ollaan vailla?

"Oletko nainen, joka haluaa rakastaa, etkä pelkää parisuhdetta etkä avioliittoa. Sinua etsii 62v di-insinööri. Haluan oman rakkaan ja naisen, joka lähtee Kuubaan kanssani lomalle. Olethan tosimieles."

Tässä käytetään selvästi vieheenä Kuuban matkaa. Taisi tärpätä, sillä ilmoitusta ei ollut enää seuraavana viikonloppuna.

"Ihana, kiva nainen, joka oot eläväs uskos ja haluut huumorintaj., sporttisen miehen, en varmaa oo ruma. Oon 49/183/85, tummat siistit, jarilitmasmaiset hiukset, white hampaat, oon iloinen. Haluun rakastuu/naimisiin. Hesas asuva."

Nyt on kansainvälinen meininki, kun on white hampaat. Valkoiset hampaat tosin unohtuu nopeasti, kun alkaa ajattelemaan jarilitmasmaisia hiuksia. 

"Olen 61v DI-inssimies Hesasta. Oletko nainen juristi, eläinlääkäri, hammaslääkäri? Nyt ois tarve löytää vaimo tosimieles. Vastaa ja onni odottaa."

Vaikuttaa onnenonkijalta tai kummallisia fetissejä omaavalta tyypiltä. En ole varma odottaako onni vai Auervaara.

"Sulle yh, kaunis nainen, haluut hyväkroppasen jne. kokosen sinkun, ei narsistin jätkän itelles. Oot 35-45v, tykkäät en varmaa oo ruma, tykkäät ulkoilla, juosta, uida, oot tunneihminen ja plussaa, jos muodokas takapuoli."

Se, että pitää ilmoituksessa ilmoittaa erikseen, että ei ole narsisti, saa epäilemään päinvastaista. Ainakin omakuva on kunnossa: hyväkroppainen, kokoinen, ei varmasti ruma. Loppuun vieno toive muodokkaasta takapuolesta. Tämän kanssa kannattaa olla myös hyvä kunto, että pysyy perässä.

Kenelle olisitte vastanneet? 24 kommenttia:

 1. Voi, että ja joskus mietin onko nuo vitsimielessä kirjoitettu, mutta kyllä varmaan tarpeet on lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytetty. En ole ikinä vastannut lehti-ilmoituspalstalle, joten en olisi vastannut kenellekään. Mukavaa sunnuntaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa oikeasti olla niin, että tarpeet on todellakin lyhyesti ja ytimekkäästi kirjoitettu. ^_^ Itse muistan, että omassa nuoruudessa nuorten lehdissä haettiin kirjeenvaihtokavereita ei siis seuraa ja mulla oli monta joiden kanssa kirjoittelen vuosikausia kirjeitä. Nykyisin kellään ei ole kirjeenvaihtokaveria, koska netti. Mummo oli mun viimeinen kirjeenvaihtokaveri.

   Rentoa sunnuntaita Tiia! <3

   Poista
 2. Mua aina epäilyttää ja ihmetyttää deitti-ilmoituksissa ammattien ja tutkintojen mainitseminen (DI, juristi, eläinlääkäri, hammaslääkäri, opettajatar (!) ). Mikä rooli ammatilla tai tutkinnolla on parisuhteessa? No, niiden kautta viestitään ehkä jotain "tasokkuutta" tai "sivistystä", mikä ei kyllä oman kokemukseni mukaan ole tae mistään (sitä paitsi tuo DI oli molemmissa kohdissa kirjoitettu väärin;)).
  Noista en kyllä uskaltaisi vastata kellekään;) Tosin jarilitmasmaiset hiukset, white hampaat ja iloisuus ... aikas houkutteleva pakkaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noi on just niitä asioita, mitkä tuntuu toisille ihmisille olevan kamalan tärkeitä (tietty elintaso), ilmankos ovat sinkkuja. ^_^ Ehkä joku ei vaan voi kuvitella itseään tavallisen duunarin tai työttömän kanssa parisuhteeseen. Itselle noilla asioilla ei ole ollut koskaan mitään merkitystä, mulla ei ole edes ulkonäöllisesti minkäänlaista miesihannetta, niin paljon merkkaa ihan muut asiat. :D

   White hampaat ja jarilitmasmaiset hiukset oli musta vuoden paras ilmoitus! :D

   Poista
 3. Jäisi kyllä vastaamatta nuille :D

  VastaaPoista
 4. Ikäerosta huolimatta täytyy sanoa, että Kuuba-miehelle mä olisin vastannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli rumban rytmit olis vieneet mukanaan. :D

   Poista
 5. En oo koskaan vastannut lwhti-ilmoituksiin, mutta jos näistä olisi valittava ja olisin mies, rokkimummolle vastaisin :)

  VastaaPoista
 6. Jarilitmasmaiset hiukset, no onhan se ihan hyvä tukka :D. Mäkin luen aina välillä henkilökohtaista palstaa ja onhan siellä mielenkiintoisuuksia. Tykkään rehellisistä ilmoituksista, joissa kerrotaan että poltan tupakkaa, juon ja olen myös vapautunut vasta vankilasta (vaikka itse en tykkää mistään näistä ominaisuudesta :D). Sitten taas sellaiset pitkät vaatimuslitaniat ihmetyttää: hoikka, pitkä ja muutenkin täydellinen ihminen olisi hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon rehellisyys on hyvästä, ei tule yllätyksiä. :D Sama monesti mietin, että turha valittaa, että on sinkku, jos vaatimuslistat on kilometriä pitkät ja mitä itse olen ollut pitkissä parisuhteissa niin niillä luetuilla litanioilla ei ole edes merkitystä, jos olis, niin siinähän voisi kaatua parisuhde jo siihen, jos toiselle tapahtuu jotain tai jää työttömäksi yms. Siksi tollainen lähtökohta on jotenkin totaalisen kiero.

   Poista
 7. Mä olen kyllä niin nössö, että en uskaltais vastata noille kenellekkään.
  Enkä muutenkaan tommosiin vastaa.
  Mutta ihan kiva noita on lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en vastais minäkään, jos vielä olisin sinkku. :D

   Poista
 8. Apua mitä ilmoituksia :D En tiedä, oonko ronkeli, mutta en vastaisi kenellekään. Lapsena mulla oli kirjeenvaihtoilmoitusilmoitus Koululainen-lehdessä, mutta sen koommin en ole näitä ilmoituksia harrastanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla oli kans, voi niitä aikoja! <3

   Poista
 9. Hahhahhaa, näitä on kyllä niiin hauska lueskella :D Ja aika "kesyjähän" nämä on verrattuna esim. joihinkin Chat-ilmoituksiin keskiyöllä..:D En tiedä, en varmaan olisi vastannut näistä kenellekään. Paitsi miehenä tuolle rokkimummolle, haha :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan siis parhaita, välillä pitää olla varovainen, ettei aamukahvit mene väärään kurkkuun. En edes halua tietää mitä niissä Chat-ilmoituksissa on... :D

   Poista
 10. Hahaa tää on kyl hauska!! Mua jäi jotenkin kammoksuttaa tuo Valkohampainen Jarilitmas tukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän creepy, musta silti ehkä koko viime vuoden paras ilmoitus kaikessa kummallisuudessaan. :D

   Poista
 11. Apua! Nää oli hauskoja! En ole ikinä vastannut kirjeenvaihtoilmoituksiin, joten nyt myös jäisi vastaamatta.
  White hampaat :D En uskaltaisi vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. White hampaat oli kyllä koko viime vuoden paras! :D

   Poista
 12. KILOT JA AJATUKSET TASAPAINOSSA :DD Ei herranjumala, ihan paras :D Kyllähän tuollanen Kuuban loma kelpais, en vaan kenenkään käsikynkässä sitä ehkä toteuttais! On kyllä ihan parhaita.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown